Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ha kicsi a (54 db)

Melyik a normális? Ha a férfi nemi szerven a bőr rajta van a makkon vagy ha egy kicsit kivan a makk?

Legjobb válasz: Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.

Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.
Mindkettõ normális, de ha egy kicsit kivan az jobban az.Attól függ mennyire van ráhúzva, vagy felhúzva:D
Mind a kettõ normális, a lényeg, hogy könnyen hátracsússzon, és szeretkezésnél ne legyen kellemetlen, ez elsõ sorban a hosszú fitymára értendõ. Nekem teljesen befedi a bõr a makkor, és nincs vele gond.

Pasik! Neked melyik a jobb? Ha a szopást a barátnõdre/nõre bízva azt tesz veled, amit szeretne vagy ha kicsit durvulva, határozottan te irányítod a dolgokat? Mindkét esetben nagyon élvezi a csaj.

Legjobb válasz: Inkább az, hogy ha rá bízom de azért tudja mit szeretek. Szóval az, hogy fulladozik a csaj mert nem tudja felvenni a ritmust ahogy rátolom az nálam nem nyerõ. De ha õ tudja mi a jó esetleg vágja a mély torkot is és ûzi ahogy kell az nagyon nyerõ :) 24/F

Inkább az, hogy ha rá bízom de azért tudja mit szeretek. Szóval az, hogy fulladozik a csaj mert nem tudja felvenni a ritmust ahogy rátolom az nálam nem nyerõ. De ha õ tudja mi a jó esetleg vágja a mély torkot is és ûzi ahogy kell az nagyon nyerõ :) 24/F
A csajra bízom. A legtöbb nõ istenien cuppantja be a répát! :D Van rutinjuk :D
A nõre bízom.
Megmutatom neki durván mit szeretek és bírom ha reprodukálni tudja magától is :) szeretek irányítani F/25
ha tényleg élvezi, akor szivesen kipróbálnám durván :D
5-bõl 4-szer rábízom.
rábízom bár közben én nyalnám imádom a 69
Rásegítek neki. Kiverem, és úgy eggyütt

Lányok szerintetek melyik a jó has? A teljesen kocka, ha félig kocka vagy a nagyon kicsi has?

Nekem most félkockás van ami látszik.

Legjobb válasz: Félig kocka és vékony közötti átmenet... Ezt most jól elmagyaráztam. :D Lényeg hogy ne legyen túl izmos.

Félig kocka és vékony közötti átmenet... Ezt most jól elmagyaráztam. :D Lényeg hogy ne legyen túl izmos.
ez a Hitsugaya Toushiro nem a Banzukeban volt?:D Nekem a félkocka has tetszik^^ 16/L
Nekem az olyan has, ami nem kocka és van rajta egy pici fognivaló is. 28/N
19/L
Nekem is olyan hogy csak a mellkas alatt látszik 2 meg a középsõ 4 és alul a lágyéknál meg nem 16/f
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor most már csak meg kell tartanom ezt az alakot. Hitsugaya Toushiro Bleach -bõl van.

Melyik jobb? Ha egy átlagos alkatú, nem gebe lánynak teljesen lapos a melle, vagy ha felszed egy kicsit (nem elhízásról beszélek! ) és még mindig kicsi, de kerek szép dekoltázsa lesz, viszont a többi "része" is gömbölyödik kicsit?

Ha soványabb vagyok jobban tetszem magamnak, (max 5-6 kilóról beszélek), viszont nemrég felszedtem egy kicsit, és mindenki el volt ragadtatva, hogy milyen csinos vagyok úgy, milyen szép a dekoltázsom. Életemben el?ször van mellem. Eddig két "gomb" volt a bordáimon. Viszont er?s csontú vagyok, és ahogy felszedtem, egészében olyan masszívnak érzem magam. Sose voltam gebe vékony. Lehet, hogy csak vigasztalni akarnak? Fogyókúrázzak? Vagy maradjak így? Ti melyiket választanátok? Hozzá kell tennem, hogy a kisebb súlyt csak folyamatos koplalással tudtam elérni és napi sporttal. Elegem lett a koplalásból, kicsit elengedtem magam (a sportot nem adtam fel!), ebb?l adódik a felesleg.

Legjobb válasz: Természetesen ha mindenhol gömbölyödik..:D Egy nõ éppen ezért nõ.

Természetesen ha mindenhol gömbölyödik..:D Egy nõ éppen ezért nõ.
Csatlakozom az elõttem hszólásához! Ha nagyon látod hogy ott hízol ahol nem kéne, akkor abbahagyod az evést és koplalsz ha úgy gondolod. :) Bár szerintem a pasiknak jobban tetszenek azok a csajok akiken van mit fogni :)
Maradj úgy ahogy jól érzed magad, mindenkinek más tetszik de téged ne mások véleménye érdekeljen. Én normál testalkatú vagyok szinte mellek nélkül mert így érzem jól magam, na meg amúgy sem tudnék hízni:)
ahogy neked a legjobb. vannak pasik akik csak a vékonyakat szeretik, akiken nincs mit fogni, és vannak olyan pasik akik a nemvékony, van rajta mit fogni lányokat szeretik. ez megoszlik, felesleges ezzel foglalkozni, h melyik pasinak mi jön be. a lényeg h te jól érezd magadat, mert az kisugárzik kívülre, és 2szer olyan jól fogsz kinézni, mint ahogy kinézel.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ))
Szia mennyel szex shopban és ott találhatsz ilyen ázsiai óvszereket.Köztudott, hogy nekik kisebb a péniszük igy az óvszert is kisebbre gyártják.próbáld ki
Ne a drogériákban, hanem pl. szexshopban keresgélj.Ott nagyobb a választék. Simán kapsz magadra.
és hány éves vagy?
mennyi az a nagyon kicsi?, lehet csak te gondolod nagyon kicsinek. Normál nem jó rá? Próbáltad már?
Nem olyan kicsi az. Átlaghoz közeli. Szerintem bármelyik boltban simán kapsz.
A vastagságot megmérheted ilyen papir-centivel ami hajlik, és nem merev, vagy a cerkádat körbetekered egy cérnával, majd leveszed, és megméred a cérna hosszát.Nem vmi bonyolult....
ugyanmár, a lányoknak is 16 éves koruktól kaphatnak fogamzásgátlót
Az tuti, h mosolyogni fognak, de ha sexelni akarsz, akkor válalni kell!:D
16 éves lány vagyok és én is voltam már szexshopban. :D ennyi. am ott biztos találsz.és nem csak azt:D am meg nem csak 16 éves lányoknak irnak fel fogamzásgátlót, hanem orvosi engedélyel már 12-13 éves kortól is lehet. egyes embereknél kell is. na mindegy. szerintem ne aggodj, ha 16 éves vagy sztem fog nöni még, szóval... hameg nagyon zavar menj el dokihoz lehet tud vmi értelmeset mondani:D és ez komoj. :D 16/L
A durex és a lifestyles nagyobbak (54, 56mm). Az átlag az 52-es. A legtöbb óvszer ezen méretû. Így pl. romantic, kama sutra, masculan, rako stb.
Masculant próbáltad? Az 52-es méretû, elvileg a legkisebbek közé tartozik. Ha az átmérõd 3-3, 5 akkor jónak kell lennie.
A kérdező hozzászólása: hát köszi:$
Sztem ha annyira zavar h leesik a többi óvszer...meg gondolom kellemetlen is ez neked, akkor áldozatot kell hoznod, és be kéne h menj abba a sexshopba! Én voltam bennt a barátnõmmel (én is lány vagyok egyébként) de mi "poénból" ugrottunk be, mivel azelõtt egyikünk sem volt ilyen helyen. És semmi különös nem történt. Inkább csak ámultunk a sok látványtól. Ott aztán van választék! Az eladók hidd el sokféle emberkét láttak, biztos sok mindent tapasztaltak, nem hinném h leesik az álluk ha bemegy egy fiatal srác. Láttak õk már durvábbat is ettõl sztem :) !
A kérdező hozzászólása: 16 évesen betopantok szexshopba az nempara?xD
A kérdező hozzászólása: A sima leesik mondom:S legalábbis csuszkál.
A kérdező hozzászólása: 16 vok 11.5 cm:S
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de szószerint leesik. hát vastagságot hogymérjem?:D a hossza oan 9-10 :S szoval mondom nagyon kicsi:S
igen, ha elmész szexshopba, az jó, ott tuti találsz, de neten is lehet rendelni szerintem akár szexshopból is. nálunk forstíva vanm, a barátomnak 17 centi(szalaggal mérve) a farka, és neki meg a normális, boltban vett óvszer kicsi:D ha pl egy dm-ben veszünk óvszert, akkor ott van többféle méret, mert én eskü nem láttam?

A lelked legeslegmélyén melyik gyerekedet szereted egy hajszálnyit jobban? A legnagyobbat, mert õ az elsõ? Ha van, a középsõt, mert nem olyan nagy még, de nem is annyira kicsi már? A kicsit, mert még olyan pici?

Ikreknél az erõsebbet, mert életrevalóbb, vagy a gyengébbet, mert esendõbb? A kisfiút, mert vagányabb, vagy a kislányt, mert szelídebb?

Legjobb válasz: A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt ,hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe,mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.

A tudat alatt lehet, hogy van némi megkülönböztetés a szülõ részérõl. A baj akkor van, ha ez tudatos. Az emberek többsége a jól kezelhetõ, kedves...stb gyermekeket szereti jobban és nem azt, akivel sok a baj, és idegileg kimerítõ. Két testvér is lehet szöges ellentéte egymásnak. Nekem egy van, vagyis a kérdésre csak ötletelni tudok. Az is igaz, hogy ha a nagyobbacskák mellé kicsike érkezik, nagy figyelmet kap...és ez érzékenyen érinti a többieket. A figyelem megvonás a többiektõl is egyfajta tudatalatti megkülönböztetés. Akár bevallják, akár nem. Én ahogy a környezetem látom és tapasztalom, igen, van kimondatlan, szinte alig észrevehetõ különbség a figyelemben és kedvelésben. De ne várd itt , hogy bárki is elmondja neked, hogy... az emberek nem ilyenek és inkább leszóló megjegyzéseket fogsz kapni. Ha ezzel állsz szembe, mármint téged érint ilyen vívódás, arra vigyázz, hogy ezt tartsd kontroll alatt.
Azért én nem ítélkeznék! Nekem is van több gyerekem, nem lehet mérlegre tenni, hogy melyiket szeretem jobban. Másképp, máshogyan szeretem õket, nem tudnék rangsort felállítani! Igenis van, hogy az egyik szituban az egyiket, máskor a másikat. A kicsit a kicsisége és édes bájossága, a nagyot az 'okossága' miatt, mint ahogy pontosan le is írtad!
mindkettõt másért szeretem a legjobban. :)
Vannak olyan szülõk, akik ilyeneken gondolkoznak? Szégyelld magad, hogy egyáltalán a kérdés felmerült benned..
A kérdező hozzászólása: Elsõ, te ítélkezel, bár fogalmad sincs, miért kérdeztem. Hát szégyelld magad te... Többiek, én is úgy veszem észre, hogy minden többgyerekes családban óhatatlanul megvan, hogy kit miért, illetve kiben mit egy kicsit jobban. Meg mindeninek más tetszik a gyerekeiben, más domináns tulajdonságot tart fontosabbnak, legyen az egyik vagy másik család, vagy egy családon belül apa vagy anya.
A legnagyobbat, mert komoly tanulási nehézségekkel birkózva érettségit és szakmákat szerzett és dolgozik. A középsõt, mert, bár fiú, de kívül-belül én vagyok. A kicsit, mert egy igazi ajándék.

Mi az a pórus? Mit jelent az, ha valakinek kicsi, nagy (tág) pórusai vannak? És melyik a jobb? Mit tehetek azért, hogy jók legyenek a pórusaim?

Legjobb válasz: a porus az a bornek az a kicsi resze ahol ilyen pontok vannak ha kozel megnezed. Az a jo ha kics a porusaid vannak ( mert akinek tag, ott feltoltodik es miteszer alakul ki amibol lehet pattanas is. Tonikot es egyeb keneficeket hasznalj ra.. es tisztisd az arcod

a porus az a bornek az a kicsi resze ahol ilyen pontok vannak ha kozel megnezed. Az a jo ha kics a porusaid vannak ( mert akinek tag, ott feltoltodik es miteszer alakul ki amibol lehet pattanas is. Tonikot es egyeb keneficeket hasznalj ra.. es tisztisd az arcod

Szerintetek melyik tetkó a jobb? (kicsibe) És melyik oldalon állna jobban ha a csípőmre akarom?

http://kepfeltoltes.hu/view/100308/scorpio_www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: Nekem egyik se tetszik.. De,amúgy miért ezeket választottad ? Van valami jelentõsége?

Nekem egyik se tetszik.. De, amúgy miért ezeket választottad ? Van valami jelentõsége?
Elsõ vagyok. Akkor már értem :) csak azért kérdeztem, mert egy tetoválást úgy érdemes csináltatni, ha van valami jelentõsége, ami számodra fontos, és sokat jelent.Szerintem a skorpiót válaszd.
miért nem valami térhatásút, vagy részletesebbet?
Raksz fel képet?? :) Fájt?? :)
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszi a válaszokat, már megvan a tetkóm! :-D És nagyon király!
A kérdező hozzászólása: Mirõl rakjak fel képet? :-D Nem fájt, csak kicsit kellemetlen volt. Simán ki lehetett bírni!
egyes egyes egyes egyes egyes :DD
Szerintem inkább menj be egy szalonba, mond el a tetkósnak az elképzeléseidet, és majd õ megrajzolja. Az sokkal szebb lesz, mint egy neten talált sablon.
Inkább a párduc, bár ezek közül a minták közül egyik sem tetszik. Nekem személy szerint ezek jobban tetszenek: http://fc04.deviantart.net/fs17/f/2007/145/2/0/Panther_tatto.. http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/059/f/5/Tribal_Panthe.. http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2009/357/d/d/White_panther..
A kérdező hozzászólása: :-D Értem oké! Köszi a válaszokat, de még írjatok azért! Oké megnézem a szalonban ez csak egy elképzelés h milyet akarok. Komolyan nagyon fog fájni? Ettõl kicsit tartok, de szerintem csak kibírom! Az a fontos hogy a végén tök király lesz és egy örök életre megmarad szóval azt a pár percet kibírom!
nekem a skorpió tetszik (nekem is ez a csillagjegyem:D)
Én a skorpióra szavazok. De szerintem is inkább egy szalonban nézz körbe, mint a neten. Készülj, mert a csonton fájni fog!:)
Párduc, egyértelmû.
Hát akkor már inkább a párduc...
A kérdező hozzászólása: Hát mert nem találtam olyan jókat.. meg én kicsibe szeretném olyan 3-4-5cm-be.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Nekem még sosem volt tetkóm szóval nem annyira tudom hogy ez hogy megy. Elõre szeretném.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy van! Skorpió a csillagjegyem, a párduc pedig a kedvenc állatom! Mind a kettõ engem szimbolizál! És csak ezt a kettõt akarom más nem kell! Úgyhogy légyszí ezek közül válasszatok!
A rendes szalonokban nem varrják rád azt az ábrát, amit csak úgy a neten találsz, hanem rajzolnak neked egy egyedi saját mintát, amit a kedved szerint alakíttathatsz. Természetesen ingyen. És csak ezután varrják fel. Egyébként egy skorpió nekem jobban tetszene. Elölre vagy hátulra szeretnéd a csípõdön?
A kérdező hozzászólása: Jah h a tetkómról :-D Hát talán privátba ha nagyon akarod.
Rotarixet javasolt és adott be az orvosunk.
Mi is Rotarixet kaptunk.
Mi a rotarix-ot választottuk, a dokink is azt ajánlotta, 2 adagos, 36.000 ft volt. A rotateq 3 adagos, az kb 45ezer üdv
Mi ia a rotarixot adattuk be, 36 volt a két oltás.

Melyik pózt ajánjátok ha a csajom kicsit teltebb alkatú és nem férek hozzá annyira? Õ 120 kg körül van én 87 kg vagyok, melyiket ajánjátok amiben jól tudok ki-be mozogni?

Lehet hurrogni, de az els? alkalom valahogy nem volt az igazi nem tudtam annyit mozogni misszionáriusban!

Legjobb válasz: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. Ez az oldal megmutatja a kérdésedre a választ! :)

http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. Ez az oldal megmutatja a kérdésedre a választ! :)
Minden szemétkdés nélkül; lovaglás, mert így tudsz talán leginkább 'mélyre hatolni', más kérdés, hogy mennyire nehéz így rajtad a lány, meg hogy mennyire tud õ mozogni (mennyire akar?!), nem piszkálódás, de egy 120 kgos csajnak valszleg elég nehéz lehet mindennemû mozgás.. Próbálkozhattok kutyában is, VAGY! (az isteni szikra:) ), feküdjön a lány hanyatt, térdelj elé, és vedd az egyik lábát a nyakadba. Most okosabbat nem tudok, próbálgassátok, sokat! ;) :P :D
Ne legyetek gonoszak!:) En 117kg vagyok es siman kepes vagyok jatszva minden pozt megcsinalni:) !Semmi nem lehetetlen, de valoban a lovaglo a legkonnyebb ilyen esetben.
"Fogd egy kis fogyókúrára és nem lesz ilyen problémád. :D lapozz rajta párat.. Hajtogass a hájából egy lyukat!" Mekkora tirpák [email protected] vagytok... Pff. Valszleg magatokból indultok ki. Nézzetek már tükörbe!!
próbáld a kutya pózt vagy fogja meg a bokáját
Hajtogass a hájából egy lyukat!
lapozz rajta párat..
Fogd egy kis fogyókúrára és nem lesz ilyen problémád. :D
kutyapóz, vagy zsirleszivás ;)
ne legyetek már ilyen parsztok na!!ismeriek egyáltalán azt a szegény lányt??NEM!!akkor meg mit zsirleszívásoztok itt meg minden.legyetek már kicsit tisztelettudóabbak az emberek iránt!!!hányinger amit csináltok!!szánalmasak vagytok-.-"
teljesen egyet értek.nem értem miért kell a súlya miatt elítélni embereket.egyébként azt hallottam hogy a teltebb lányoknak sokkal jobb a humoruk és sokkal boldogabbak másoknál.például én még egyetlen olyan emosról sem hallotam aki teltebb.mind ez az anorexiás gyengegyerek.egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak:) a legjobb a kutyapóz.de a 69 is jó.:) sok sikert
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 1 büdös szaros farkú cserépkályha! És ha még van valakinek valami értelmes válasza, jöhet
Itt a tél, a disznóvágások ideje, már úgy is elérte a vágósúlyt!:D
misszionarus nem volt jo akkor probald h nem fekszel rá csak ott térdelsz. vagy ugy hogy csaj fekszik pl asztalon, te meg állsz felette...
Szerintem is kutya póz..Amúgy meg magatoknak kellene rájönni , hogy hogyan is kényelmes mert ha neked jó , de a csajnak kényelmetlen rajtad ugrálni az nem túl jó szeretkezés.Egyébként azokkal akik szidják a telt lányokat lehet nem voltak még velük.Mert akik igen azok tudják , hogy nem rossz dolog. Mindenesetre remélem megtaláljátok a kényelmes és kellemes pozíciót.
Én is kb. hasonló kiló vagyok, misszionáriusban jól megy párommal. Jól szét kell nyissa a lábait és be fogsz férni oda. ;) (vagy rakjatok egy nagy párnát a feneke alá, ezt sok helyen olvastam, hogy megkönnyíti a behatolást) Kutya póz is jól megy, meg a lovaglás. Ha nem tud ülve maradni rajtad, úgy is jó, hogy elõre dõl és támaszkodik a kezeivel a fejed mellett. Nekünk ezek mennek, mással nem is nagyon próbálkozunk, néha 69, meg egyebek. Hajrá, bunkók ne érdekeljenek, a szerelem a fontos. :) 20/N
Zárd be egy szobába.Ne engedd ki 3 hétig, és naponta csak egy pohár tejet, és egy kiskiflit kaphat.Utána megint próbáljátok meg a szexet.
A kérdező hozzászólása: Várom még válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a 2. hasznos volt!
hogy birod ki hányás nélkül?ilyen kövér csajnak a közelébe se mennék.épp csak belegondoltam de visszajött a vacsora.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!