Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ha fogadok (9 db)

Testvéremnek születik kislánya, szerintetek melyik a legjobb név? (ha van más ötletetek, akkor szívesen fogadom) Köszi:Zs.

Dóczi Lorett Dóczi Laura Dóczi Zorka Dóczi Zselyke Dóczi Liza

Legjobb válasz: Ha ezekbõl kell választani akkor nekem a Laura tetszik a legjobban. Vivien,Zsanett,Krisztina?

Ha ezekbõl kell választani akkor nekem a Laura tetszik a legjobban. Vivien, Zsanett, Krisztina?
Hangzásra a Zorka tetszik, de simán a név nem tetszik, olyan fagyos, rideg jut az eszembe róla. Mint az elõzõ válaszolónál a Laura jó.
Laura és Zorka
Liza, a többi nem tetszik.
Ha csak ezek közül lehet választani, akkor önmagában mint keresztnév, nekem a Laura tetszik legjobban az 5 közül. A vezetéknévhez viszont szerintem a Zselyke illene legjobban, mert az magas hangrendû, legjobban talán az hangzik együtt kimondva, de a Zselyke nekem olyan furcsa. Mindig az jut róla eszembe, hogy pösze és ezért nem tudja kimondani rendesen a nevét. Szóval én valamilyen magas hangrendû 2 vagy 3 szótagos keresznevet tudnék inkább elkézelni ehhez a vezetéknévhez (fõleg e, é magánhangzósokat). Pl. Eszter, Emese, Erika, Heléna, Léna... valami ilyesmi hangzásút. De persze ez csak az én véleményem.
Zorka :)
Ha lányom lett volna Kincsõ Zselyke lett volna. Én szeretem a különleges neveket.

Melyik a jobb ha fogadok orvost vagy nem?

Legjobb válasz: Nekem van fogadott orvosom. 16 éves korom óta ismerem,maximálisan megbízom benne. Nekem fontos,hogy azt az embert,aki világra segíti majd a babámat,ne akkor lássam majd elõször. Boldog babavárást! 32 hetes kismami

Nekem van fogadott orvosom. 16 éves korom óta ismerem, maximálisan megbízom benne. Nekem fontos, hogy azt az embert, aki világra segíti majd a babámat, ne akkor lássam majd elõször. Boldog babavárást! 32 hetes kismami
Szerintem ha van fogadott. Amikor én szültem, sokan- 6- szültek aznap és akinek nem volt fogadott, azzal nem is foglalkoztak. Nekem sokat segített a doki, minden könnyítést megadott, amit csak lehetett. A legjobb orvos!!És nekem fontos volt, hogy ismrejem, hogy bízzak benne. Csak az életemet és a babám életét bíztam rá!
Szerintem megoszlik a vélemény errõl. Sokan azt mondják, hogy nem kell, ezért fizetjük a tb-t, stb, de én is magánorvoshoz járok, és szeretném, ha õ lenne bent a szülésnél. Akkor nagyon kiszolgáltatott az ember, nem ismer senkit, ismeretlen helyen, ismeretlen környezetben, nem tul jó érzés, fájások közepette.....hát én mikor elõször szültem... nagyon rossz volt. De van akit 100%-osan ellátnak akkor is, ha nincs orvosa, de én nem kockáztatok. Még igy is benne van a pakliban, hogy nem ér be :)
A kérdező hozzászólása: hát én sem akarok fogadot orvost csak õ adot clostit azal nem sikerûlt most vissza hivott.akkor fel kell fogadnom ha õsszejõn?
Szerintem nem kötelezõ, hiszen senki nem írhatja elõ neked, hogy legyen fogadott orvosod, még akkor sem, ha a doki, akihez jársz, kicsit többet kezelt, tehát õ segített hozzá a teherbeeséshez. Ettõl még járhatsz is máshoz, bár én maradnék, de nem kell, hogy õ legyen a fogadott orvosod, csak sokan szeretnek annál szülni, akihez jártak kilenc hónapig.
Szia.Nekem is van.Kb.8 éve ismerem.Lehet rá számítani, nyugodt és ha baj van, akár telefonon is el lehet érni.Én nem örülnék ha sokmindenki vizsgálna.Szülni is nála fogok. Mindenki maga dönti el, hogy legyen vagy sem.Halottam olyan kórházról, ahol csak az ügyeletes szülhet.Nálunk ez nem így van egyelõre(remélem marad is)megkérdeztem.15 hetes pocakos.

Székesfehérváron a Szent György kórházban ha fogadunk szülésznõt, kell-e fogadni orvost is mellé, továbbá mennyit illik adni a szülésznõnek, s ha orvos is kell, az orvosnak. Melyik szülésznõt ajánlanátok Székesfehérváron?

Legjobb válasz: Nem, nem muszáj dokit fogadni mellé,lehet csak szülésznõt. Én másfél éve szültem ott, és mindkettõt fogadtam, bár a szülésznõnek több hasznát vettem mint a dokinak. Mi 30000-t adtunk neki, maximálisan elégedett voltam vele. Szívbõl tudom ajánlani,Bognár Beának hívják.

Nem, nem muszáj dokit fogadni mellé, lehet csak szülésznõt. Én másfél éve szültem ott, és mindkettõt fogadtam, bár a szülésznõnek több hasznát vettem mint a dokinak. Mi 30000-t adtunk neki, maximálisan elégedett voltam vele. Szívbõl tudom ajánlani, Bognár Beának hívják.

Ha egyet ki kellene emelni, akkor a párod melyik tulajdonságát (akár külső, akár belső) nem tudod elfogadni/fogadod el nehezebben?

Legjobb válasz: Azt hogy rendszeresen iszik. Mindig annyit hogy jó kedve legyen. Már nagyon unom...

Azt hogy rendszeresen iszik. Mindig annyit hogy jó kedve legyen. Már nagyon unom...
Azt, hogy nincs :D
Nem is kifejezetten tulajdonságnak mondanám. Ha összeveszünk és jogos a haragom, sokszor valahogy mégis sikerül kihoznia úgy a dolgot, hogy én legyek a szemét és szarul érezzem magam. Szerencsére nem gyakran vitázunk. :)
gyakran fontosabb neki az hogy kint legyünk a haverjaival mint hogy közösen csináljuk valamit, utána meg engem okol amiért nincs sokközös program és ellaposodik a kapcsolatunk
Hogy ma sem borotválkoztam :D F25
Az egyetlen negatívum a kapcsolatunkban igazából az, hogy a kettõnk külön-külön enyhén lusta természete cseppet felerõsödött, mióta együtt vagyunk (takarítás terén fõleg) :D De ezt is megtanultam/megtanultuk már úgy-ahogy kezelni.
Hogy hajlamos a lelki terrorra, amit viszont én nehezen tûrök. De mostanában próbálom ilyenkor ignorálni, csak azzal meg nagyon felbosszantom :D
-mindig fáradt -cigizik -testalkata/túlsúly ezen 3 közül kellene választanom....
Azt, hogy nálam is sokkal lustább (ami nagy szó) és ahogy mondják - másban a szálkát is, magamban a gerendát se - és zavar, mert kezd ráébreszteni hogy rossz túl lustának lenni xD
Makacs dög :) Külsõbõl nincs.
Néha már túl pesszimista, akkor az agyamra megy :D De általában ha beszélek vele, akkor felvidul, aminek én is örülök. Külsõbõl néha zavar az arca, de senki sem tökéletes. Nem attól fogok szakítani vele, mert nem kifejezetten jóképû az arca az én ízlésem szerint.
Azt, hogy ha valami nem úgy van, ahogyan õ azt elképzelte/szeretné...rázendít a hisztire. Férfi létére.
Én nem szeretem benne, hogy a szennyesét szana szét hagyja a házban, Õ meg nem szereti bennem, hogy tisztaságmániás vagyok és emiatt rengeteget vitázunk :D

Melyik kerül kevesebbe, ha én fogadok fel egy ügyvédet, vagy ha a bíróság rendel ki mellém egyet?

Legjobb válasz: Ha kirendelnek akkor kevesebb, meg van határozva, hogy mennyi a kirendelt ügyvédi óradíj, ami tavaly 3 000 Ft volt (azt hiszem idén is annyi).

Ha kirendelnek akkor kevesebb, meg van határozva, hogy mennyi a kirendelt ügyvédi óradíj, ami tavaly 3 000 Ft volt (azt hiszem idén is annyi).
Nyilván olcsóbb, ha kirendelnek egy ügyvédet, de akkor nem te választod ki, hogy ki képviseljen téged.
Ha költségmentességet kérsz és megitélik, akkor a kirendelt ügyvéd díját állja az állam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Kedves kismamák! Melyik terhes- és szoptatós párna a legjobb? Nem tudom milyet vegyek, ha van ötlet hogy hol érdemes venni vagy rendelni szívesen fogadom a tanácsokat. Úgy hallottam van tönkölypelyvás és mikrogyöngyös, és méretben is több fajta.

Legjobb válasz: Nekem mikrogyönygös van, a szopiparna.hu-n rendeltem, kisfiam 1 éves koráig azon szopizott, pihent, nagyon jól ki tudtuk használni. 27 hetes + 21 hós

Nekem mikrogyönygös van, a szopiparna.hu-n rendeltem, kisfiam 1 éves koráig azon szopizott, pihent, nagyon jól ki tudtuk használni. 27 hetes + 21 hós
Hát én is a szopipárnáról rendeltem, mikrogyöngyöst teljesen jó, én imádom nagyon a fiam azon aluszkált kicsinek, terhesen meg most legjobb haverom, mindig épp ott támaszt ahol kell. Viszont a barátnõm meg a teszveszen rendelt egy csajszitól 3500 ft-ért és dettó ugyanolyan jó mint az én szopipárnásom ami meg drágább volt már 2 éve is...
jaj még vmi a 17.16-os vagyok...ahonnan semmiképp nem éri meg venni az sztem az ilyen Kenguru Gold meg Brendon baba boltok mert 12 ezer meg egyéb elrugaszkodott összegeket kérnek értük, és semmivel se tudnak többet!!
Sziasztok! A teszveszen, meg vaterán azért meg kell nézni, hogy mit veszel, mert ráírják a huzatra, hogy 100% pamut, aztán közbe egy vékony sz.., bolyhosodó kevertszálas anyag. Mi is a szopiparna.hun vettük, és nem ugyanaz mint a teszveszes, és ráadásul még egy év teljeskörû pénzvisszafizetési garanciát is adnak...
A kérdező hozzászólása: köszönöm várom még a válaszokat:)
A rugós az rossz, mert nyikorog! 3 havonta forgatni kell, és nagyon nehéz. A többivel nincs tapasztalatom!
Az igazi táskarugós az nem nyikorog. Rugóssal az a gond, hogy ami igazán jó, az nagyon drága. Minél több rugó legyen benne m2-ként.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!