Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ha egy fiu (44 db)

Szerintetek melyik jobb, ha egy fiú kezd el "közeledni" előbb a lány felé, vagy a lány? (bőv. Lent)

Ugyanis most van egy fiú aki nekem tetszik és szerintem én is tetszek neki, egyik közös ismer?sünk mondta nekem, de én ebbe nem vagyok biztos. Szóval, most nem tudom, hogy ezt hogy deríthetném ki. :D Igazából most nyáron még nem találkoztunk, nem is szoktunk, csak összefutni mert egymás mellett van a sulink, meg szomszédos faluban is lakunk. Amikor összefutottunk akkor mondta a legjobb haverjának, aki az én legjobb haverom is, hogy tetszek neki... hát nem tudom... most akkor várjam meg amíg majd ? lép, vagy lépjek én ? És ha nekem kéne kezdeni közeledni felé, akkor hogyan? Lécci segítsetek. köszi el?re is.! 14/L

Legjobb válasz: bocsi az értelmetlen mondatokér :$:D

A kérdező hozzászólása: bocsi az értelmetlen mondatokér :$:D
Ha õ nem lépj lépj te. Lehet így csak vágyakozás lesz egymás felé, majd mind2en feladjátok, "ha kiderítetted barátodtól h. tetszel neki, "turpissággal próbáld ezt visszalökni, mond el a barátodnak h. õ is bejön neked, " (hátha egyszer elszólja magát), sztem ezzel felgyorsulnának az események (mind1 h. ki kezdeményez, ha bátrabb vagy cselekedj! :)
De ha a csaj a rámenõsbb akkor asziszi a srác bármit megtehet és megengedhet magának:S...Én megvárnám de mind1:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkitõl. :) asszem még várok egy kicsit, aztán majd ha nem csekelszik, akkor majd Én lépek [: :)
Én mindenképp azt mondom, hogy jobb ha õszinte, történjen bármi! :) 18/L
Próbálná meg nem elmondani..:D El sem gondolkoznék azon, hogy laptára tegyem-e. :D
inkább legyen õszinte! :) az igazság néha fáj, de el kell fogadnia a lánynak! :/ :3 14/L
En az oszinteseg mellett szavazok! Ennyit megerdemel az, akit szeretunk. Utana pedig szabadon eldontheti, hogy megbocsajt, elhagy, o is megcsokol valakit... Meg en nem szeretem rosszul erezni magam, igy oszinte vagyok, igy nekem is jobb. (mondjuk nem csokolozom masokkal) :-)
Ha akarata ellenére csókolták meg, legyen õszinte. Ha õ semmi rosszat nem tett, nincs oka titkolózni, de ha falaz a lánynak, a szememben bûnrészes.
Inkább legyen õszinte. Egyszer úgyis minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ megpróbálok hatni rá ! Hogy mondja el :) ) köszi :D
Hiába fog ez ellen tiltakozni midenki akkor is : ha az a csók egyszer történt meg, nem szándékosan, nem a fiu tehet róla, nem szeretne megismételni és nem is fogja/akarja megcsalni a csaját akkor ne mondja el neki mert abbol vita lesz és esetleg szakítás. Sokat úgyse számít az a csok. Viszont egy lánynak az faj... És ne. De te dontod el. Neked se esne jol ha vlki közölné veled h bocs de valaki más le smarolt..

Szerintetek melyik a gázabb? Ha egy fiú ducibb vagy ha egy lány?

Arra gondolok ,hogy egy ducibb fiú megkaphat egy jócsajt ,de egy ducibb lány egy izmos pasit biztos nem.Szerintetek ?

Legjobb válasz: Schorbert Norbi, Te vagy az?

Schorbert Norbi, Te vagy az?
Akkor én vagyok a kivétel ezek szerint :D Duci lány vagyok, mégis volt már nem egy izmos pasim :)
Ha a fiú, egyértelmû.
Nem tudom, én vékony vagyok, és a lánytól is elvárom ugyanezt...

Szerintetek az lehetséges, ha egy fiú azért néz a szemedbe mélyen, hogy kitalálja tetszel-e neki, ne különösebben nem érdekled?

Tudom, hülyén hangzik a kérdésem. Van egy fiú aki tavaly tanév óta tetszik nekem és egy suliba járunk de csak ebben a tanévben figyelt fel rám, így bejelöltem fb-n. De nem jelölt vissza, viszont azóta ha meglátom és észrevesz, akk mélyen belenéz a szemembe de én meg próbálom elkerülni a szemkontaktust nehogy elpiruljak. Szerintetek csak ki akarja deríteni h tetszik-e nekem v mi? Előre is köszi.

Legjobb válasz: ha nem jelölt vissza, akkor hagyjad, ne is nézz rá.

ha nem jelölt vissza, akkor hagyjad, ne is nézz rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot !
Az elsõ lépés a fiú dolga. Ha Õ nem lép, akkor ne nagyon foglalkozz vele, viszont ha látod, hogy szeretne megismerkedni veled, akkor légy nyitott. Az hogy a facebookon nem jelölt vissza, az semmit nem jelent. Vannak olyanok, akik vadidegeneket nem jelölnek vissza, és vannak olyanok, akik vadidegeneket jelölnek be... Értem, hogy te nem vagy neki vadidegen, de ha eddig nem beszélgettél vele sokat, akkor teljesen megérteném, hogy nem akar visszajelölni. Sok szerencsét a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Lányok melyiket szeretitek jobban, ha egy fiúnak feszes a hátsója vagy stb stb?

Legjobb válasz: Nem kell hogy nagy legyen, de legyen izmos. :) Azt nagyon nem birom amikor olyan lányos-husi feneke van egy pasanak. Akkor már inkább legyen lapos.

Nem kell hogy nagy legyen, de legyen izmos. :) Azt nagyon nem birom amikor olyan lányos-husi feneke van egy pasanak. Akkor már inkább legyen lapos.
Nem árt ha feszes, de álatlában nem az a döntõ :)
ahogy Isten teremtette.
Legyen mibe beletörölni a számat szopás után!
Ahogy isten teremtette. Vagy kicsit nyírt. De semmi esetre sem csupasz. Azzal ki lehet kergetni a világból. Komolyan.
Kicsit nyírt :)
szerintem kevesebb aki úgy szereti ahogy "isten teremtette" legyen minimum rövid, de a legjobb a csupasz!
Csupasz! ;)
"Lányok! Szeretitek, ha tele megy szõrrel a szátok?" Nem ezt kérdezte.
Komolyan, jól értem, amit kérdezel? "Lányok! Szeretitek, ha tele megy szõrrel a szátok?"
Én azt szeretem, ha rövid, vagy csupasz 19/L

Mi a kevésbé zavaró? Ha egy lány szőrös odalent vagy ha egy fiú? Melyik nemen tetszik jobban?

Legjobb válasz: Én szeretem ha a barátnõmnek szõrös odalent! Persze nem olyan hosszú szõrzettel de röviden elmegy! Van valami látványosság rajta! Persze a punci csupaszon sem csúnya ám! :D

Én szeretem ha a barátnõmnek szõrös odalent! Persze nem olyan hosszú szõrzettel de röviden elmegy! Van valami látványosság rajta! Persze a punci csupaszon sem csúnya ám! :D
Én szeretem, ha egy lány szõrös ott lent. 19/f
Respect reaper xDD Amúgy én szeretem a szõrös puncit :)
A lányoknál szerintem nagyon zavaró, fõleg az orálnál. A fiúknál meg csak körülötte szõrös az nem zavaró hanem férfias szerintem. 18/L
Ha egy lány szõrös, az sokkal zavaróbb szerintem. Engem sosem érdekelt túlságosan, ha a barátomnak épp nem volt leborotválva ott lent. 18/l
Én azt szeretem ha szõrös a lába, és a talpa...:D:D:D -ReapeR-23/F
Szerintem úgy a jó, ha a lánynak és a fiúnak is csupasz odalent!
Nem mindenkinek csak körülötte... az viszont már igen zavaró

Melyik a jobb: ha egy fiu Romantikus az ágyban, vagy ha kicsit "Vadabb"?

Volt barátn?m elhagyott, és egy kis id? múlva beszélgettünk ismét, és eljutottunk odáig, hogy aztmondta, hogy az új barátja romatikusabb az ágyban(de egy cseppet sem élvezi jobban vele a sexet, csak jobban tetszik neki a romantika, de velem sem volt baja, csak neki ez most jobban bejön), ! Változzak meg, és énis legyek romantikusabb, vagy maradjak amilyen vagyok?

Legjobb válasz: maradj amien vagy ne valtozz meg....en pl jobban szeretem a vad fiukat az agyban;)

maradj amien vagy ne valtozz meg....en pl jobban szeretem a vad fiukat az agyban;)
Minden lány másként szereti a szexet, de a legtöbb inkább a romantikusra esküszik. Na most mit értünk romantikán. Azért azt én se várom el a páromtól, hogy minden este gyertyát gyújtson nekem, stb. De az jól esik egy lánynak, ha el van kényeztetve és a pasi nem mindjárt a puncival kezdi, hanem mittudomén elkezdi simogatni a lányt meg egy kicsit masszírozni, puszilgatni és halad egyre lejjebb. De néha viszont jól esik ha keményebben odavág egy pasi az ágyban és megmutatja, hogy õ mégis csak egy férfi és meg tudja rendesen dugni a nõt, persze finoman, nehogy fájjon. Remélem értetted és tudtam segíteni!
egyébként mikor mi jön be...van amikor arra vágyok h leteperjenek, van hogy arra, hogy órákig kényeztessenek, simogassanak...
Kinek mi jön be.Van akinek a romantikusabb az ágyban van akinek a vadabb kicsit.Ezért nem kell ezen változtatnod.
új barátnõnél (és mondjuk nem egy egyéjszakás kaland) akkor az elsõ pár alkalomnál mindenképp romantikus h megbízhasson benned. aztán meg jöhet a vadság ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, értem, köszi a , , felvilágosítást"!:)
egyetértek.szerintem is elõször jobb ha inkább romantikusabb vagy.
nem kell megválltoznod mert lehet ezt az ember akkori hangulata is hozza hogy épp milyen. lehet ha elmennél a lánnyal kézenfogva sétálgatni este valami vizpartra, hazamennétek és utána alapbol gyengéd lennél, mert a helyzet alapbol válltoztat az akkori hangulatodon. mint ha csak felmész a csajhoz hogy bizony ti szexelni fogtok, nyilván hogy vadabb vagy.

Melyik a cikibb? ha egy fiú 15 évesen már nem szűz, vagy ha egy lány? (mert a lányoknak olyanokat mondanak hogy várj még vele meg stb) de kiváncsi vagyok hogy a fiúknál is így megy vagy nem? 14/l

Legjobb válasz: A fiúknál ez inkább csak dicsõség, mivel már fiatalon is meg tud szerezni magának egy lányt. Ugyan ezen az elven van az, hogy a lányoknál a szüzesség érték idõsebb korban is egyesek szerint, míg a férfiaknál csak egy nyûg.

A fiúknál ez inkább csak dicsõség, mivel már fiatalon is meg tud szerezni magának egy lányt. Ugyan ezen az elven van az, hogy a lányoknál a szüzesség érték idõsebb korban is egyesek szerint, míg a férfiaknál csak egy nyûg.
A szüzesség elvesztése, igen is korhoz van kötve! Szerintem szánalmas, ha egy 15 éves GYEREK már volt valakivel. Én úgy gondolom, akkor még nem ért meg rá! Valaki még csókolózni sem csókolózott felnõtt kora ellenére. Én úgy gondolom, minimum 17-nek KÉNE lennie annak, aki már nem szûz. Bár lehet, hogy nagyon régiesen gondolkodom.:)
Próbáld beleélni magadat egy tini anyukájának a szerepébe. -van egy 15 éves lányod, aki eléd áll azzal, hogy adjál neki pénzt fogamzásgátlóra. -van egy 15 éves fiad és pénzt két óvszerre. Hogyan reagálnál? Mit éreznél? -Jézus Mária!! -De okos ez a gyerek!!
sztem mindkettõ gáz.
A társadalom szerint a lánynak ciki, ha elveszti, a fiúnak dicsõség.
Az elsõ fogalmazta meg szépen. Egy lánynak csak csettintenie kell és lesz, aki elveszi a szüzességét, ezért egy lány akkor lesz értékes, ha elég sokáig jár egy fiúval szex nélkül ahhoz, hogy MEGISMERJE õt. Utána eldöntheti, hogy neki szeretné-e adni, õ-e az igazi számára, vagy nem. Egy fiúnak meg ugyanez miatt az a dicsõség, ha meg tud szerezni egy lányt minél fiatalabb korban. Ismétlem, LÁNYT, nem ribizlit és nem is fizetõs prostit, mert az azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinál. De a skalpvadászat fiúknál is csak bizonyos sekélyes szubkultúrákban menõ. Az igazi férfi (bár genetikailag minden nõt megdugna) attól férfi, hogy azt választja, aki a legjobban tetszik neki és ezért meg is küzd. Nem attól, hogy kiválasztja a legkönnyebben kapható nõt a társaságból még akkor sem ha történetesen nem õ a legcsúnyább nõ a társaságban. Ahogy az sem, ha a számára csúnyábbat (mivel ez relatív) választja azért, mert alulértékeli önmagát, mert az számára és a lány számára is megalázó.
én még szûz vagyok. 16/F
Egyik sem ciki :D a szüzesség elvesztése, nincsen korhoz kötve:) mindenki akkor veszti el, amikor készen áll rá!:D nincs olyan, hogy ciki, ha szûz:DD
Kezdjuk ott, hogy van az hogy a tarsadalom szerint mi ciki es, van az embernek a sajat velemenye. A tarsadalom szerint a noknek kb 17 eves kor az "idealis" amugy meg megy a varjal meg egy kicsit v masik esetben az uristen meg szuz vagy duma. Fiuknal az a "meno" h minel hamarabb. De en eddig is es most is leszartam a tarsadalom elvarasait :D en 15 evesen vesztettem el, akkor masfel honapja jartunk a baratommal. Nagyon szerettuk egymast es meg mindig. Mind a ketten kesznek ereztuk ra magunkat es egymas szuzesseget vettuk el. Azota is egyutt vagyunk, mar tobb mint egy eve. Osszefoglalva szerintem ugy jo, hogy azzal veszited el akit szeretsz es utana is csak olyanokkal fekszel le. a kor szerintem nem szamit. Ha valaki kesznek erzi ra magat es a szerelmevel csinalja akkor oke :) 16/L, 19/F

Ha egy fiu keresi velem a szemkontaktust es melyen a szemebe nez, ha egymassal szemben ülünk, a folyoson talakozva fülig er a szaja, ha meglat, az jo jel?

Ami furcsa, az az, hogy MINDEN csajjal viccelödik-beszelget csak velem nem. Nekem csak melyen a szemebe nez hosszan. Fiuk! Ezt, hogyan ertelmezhetem?

Legjobb válasz: Akkor ez halott ügy! Lehet csak bejössz neki de semmi több.

Akkor ez halott ügy! Lehet csak bejössz neki de semmi több.
A kérdező hozzászólása: Ok.Köszi a valaszt!
Szerintem meg pont fordítva: a többiek nem sokat jelentenek neki, ezért felszínes... Te pedig tetszel neki, ezért néz a szemedbe, de talán fél közeledni; pont azért mert nagyon tetszel. Én pl. hiába viccelõdök akármennyit, egyetlen EGY lány elvarázsol, s vele csendesebb vagyok, stb. Szerintem nagyon jó jel ;)
A kérdező hozzászólása: Juj!Köszi! :) Amikor a szemebe nez erzem, hogy van benne valami.Hatarozottan, kitartoan, ugy hogy par masodperc utan nekem kell elforditanom a tekintetemet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!