Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ha egy (974 db)

jó mindkettõ, csak ne galibázzon
mikor otthon van akkor nagyon szexi tud lenni a felkötött, viszont szex közben inkább legyen kiengedve.
derékig érõ szõke hajjal kibontva nem valami nagy élmény a sz*pás...

Melyik jobb? Ha egy átlagos alkatú, nem gebe lánynak teljesen lapos a melle, vagy ha felszed egy kicsit (nem elhízásról beszélek! ) és még mindig kicsi, de kerek szép dekoltázsa lesz, viszont a többi "része" is gömbölyödik kicsit?

Ha soványabb vagyok jobban tetszem magamnak, (max 5-6 kilóról beszélek), viszont nemrég felszedtem egy kicsit, és mindenki el volt ragadtatva, hogy milyen csinos vagyok úgy, milyen szép a dekoltázsom. Életemben el?ször van mellem. Eddig két "gomb" volt a bordáimon. Viszont er?s csontú vagyok, és ahogy felszedtem, egészében olyan masszívnak érzem magam. Sose voltam gebe vékony. Lehet, hogy csak vigasztalni akarnak? Fogyókúrázzak? Vagy maradjak így? Ti melyiket választanátok? Hozzá kell tennem, hogy a kisebb súlyt csak folyamatos koplalással tudtam elérni és napi sporttal. Elegem lett a koplalásból, kicsit elengedtem magam (a sportot nem adtam fel!), ebb?l adódik a felesleg.

Legjobb válasz: Természetesen ha mindenhol gömbölyödik..:D Egy nõ éppen ezért nõ.

Természetesen ha mindenhol gömbölyödik..:D Egy nõ éppen ezért nõ.
Csatlakozom az elõttem hszólásához! Ha nagyon látod hogy ott hízol ahol nem kéne, akkor abbahagyod az evést és koplalsz ha úgy gondolod. :) Bár szerintem a pasiknak jobban tetszenek azok a csajok akiken van mit fogni :)
Maradj úgy ahogy jól érzed magad, mindenkinek más tetszik de téged ne mások véleménye érdekeljen. Én normál testalkatú vagyok szinte mellek nélkül mert így érzem jól magam, na meg amúgy sem tudnék hízni:)
ahogy neked a legjobb. vannak pasik akik csak a vékonyakat szeretik, akiken nincs mit fogni, és vannak olyan pasik akik a nemvékony, van rajta mit fogni lányokat szeretik. ez megoszlik, felesleges ezzel foglalkozni, h melyik pasinak mi jön be. a lényeg h te jól érezd magadat, mert az kisugárzik kívülre, és 2szer olyan jól fogsz kinézni, mint ahogy kinézel.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ))

Miért néz mélyen a szemembe egy lány, ha szembetalálkozom vele? Többször is előfordult már, pár másodpercig. Olyan is volt, hogy szabályosan megbámult.

Azt vettem észre,amikor matattam a táskámban,majd felnéztem,és észrevettem,hogy nagyon néz (kb. 5-10 másodpercig). Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Mondjuk.. bejössz neki? :)

Mondjuk.. bejössz neki? :)
Szerintem nem feltélemül tezsel neki. Néha én is szoktam csak úgy megbámulni valakit.
beléd van esve. vagy jól nézel ki :)
Én is ugyanezt csinálom azzal aki tetszik!Bejössz neki!:) Neked bejön õ?Ha igen, akkor hajrà, ha nem, akkor ne törõdj vele addig amíg esetleg nem kezdeményez.:)
Ja! A mosoly az egy pozitív visszajelzés lenne, hogy neked is bejön. :)
valószínûleg tetszel neki, nézz te is a szemébe, mosolyogj rá.
A kérdező hozzászólása: elvileg nincs barátja, de ezt se lehet tudni 100%-ra
A kérdező hozzászólása: na azzal tuti elszúrnám azt nem
Ahogy az elsõ mondja
Az van, hogy nézz vissza jó szúrósan...úgy belepirul , hogy még te is összehugyozod magad tõle!
A kérdező hozzászólása: vagy csak szórakozik? nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Na jó, de többször is megbámulod? Más-más napokon? Amúgy lehet, hogy csak provokál, vagy játszik ez a lány...totál nem tudom /:

Csajok melyik a "vonzóbb" egy pasiban, ha nyíltan szemez veled, elmosolyodik, stb, vagy ha tudomást sem vesz rólad, és csak elmentek egymás mellett?

pl járdán sétáltok. Jön szembe egy srác aki szimpatikus így látszatra. Tegyük fel, hogy végignéz rajtad, majd a tekintetetek találkozik, néhány pillanatra a szemedbe néz, és esetleg egy huncut kicsi mosoly megjelenik az arcán, majd elmentek egymás mellett. vagy az inkább az imponáló, ha nem vesz rólatok tudomást a srác, és elmerül pl a telefonja nézegetésébe, vagy egy újságba, netán csak szimplán elnéz mellettetek. tehát ha flörtöl, vagy flörtölni próbál veletek a srác az a jó, vagy inkább, ha un. vissza húzódik ,és nem vesz rólatok tudomást, mi közbe ti stírölitek a tekintettetekkel. félreértés ne essék. nem vagyok mér fiatal, nem ma kezdtem a csajozást, csak kíváncsi vagyok, itt fórumon mi a helyzet...mert a való életbe azt vettem észre, hogy igenis bejön a flört! :P (már akinek)

Legjobb válasz: Az a vonzó, ha rám néz és mosolyog is. :)

Az a vonzó, ha rám néz és mosolyog is. :)
olyan lány nincs aki nem szeret flörtölni
Abból sincs tragédia, ha Te rámosolyodtál, és õ nem viszonozta, de legalább megpróbáltad. a semlegessel mégis mit érnél el? valahogy scak fel kell venni a kontaktust...
persze hogy az elsõ verzió, ez nem kérdés
természetesen az elsõ.. a másodikról azt gondolnám hogy egy flegma unalmas bunkó f*sz akit nem érdekel semmi csak a net meg a haverjai és érdekltelen.
nekem az a "vonzóbb", ha a fiú mosolyog meg egymás szemébe nézünk, valahogy "jelzi", hogy tetszem neki. ha levegõnek néz, akkor azt hiszem, hogy nem is jövök be neki, ezért leteszek róla, míg az elsõ verziónál esélyes, hogy tetszem neki, aminek nagyon örülök, ha nekem is bejön a fiú, annak meg pláne :) remélem segítettem:)
az elsõ verzió jön be
bearanyozná a napom:) )
Hát ez igaz, de engem még akkor is feldobna, ha egy srác rám mosolyogna, ha nem is jön be. :)
A kérdező hozzászólása: :DDD a hiba néha ott van, hogyha nem jön be a csajnak a srác...égtem már így be sajnos énis...xD jön szembe, nézek rá, semmi, szemébe nézek, közömbös fejet vág...kicsit elmosolyodok...ere vág iylen "wtf" o_0 fejet... szóval kétélû a dolog..:/
Természetesen az elsõ verzió.
Nekem az tetszik, hogyha egy fiú mosolyog és akár még szemezhet is velem, ha tetszem velem. De én utálom ha egy pasi levegonek néz. Rémélem segítette. 14/L
Szerintem flörtölj nyugottan.
A méheket cukorral etetik.
gyümölcscukor
ingyen kapom, ennyi van a blokkon, lehet nem pont 3 ezer valami 2800. nem tudom milyen márkájú, szerintem márkája sincs. fruktóz, havi 1 kg jár. De nem fogy el, most is megvan még szinte az egész zacskó. De a lényeg nem ez, hanem, hogy nem fogy belõle sok, mert édesítéshez használom, meg most csináltam tejszínhabot vele, pudingot, kásákat ilyeneket. xilit, nyírfacukor, stevia-természetes édesítõk, keress rájuk így. Az egyik kukoricából (xilit), a másik nyírfából a harmadik steviából készül, de láttam már csicsókából készültet is. Drágák, de nálunk nem fogy sok. Ja és számos elõnyük mellett (nem emelik a vércukrot, kis kalóriatartalmúak stb stb a fogat sem rongálják, mert a baktériumoknak akármiknek nem nyújtanak táptalajt) A méz nem tudom milyen cukor pontosan, de cukor és azt tudom, hogy nekünk tilos adni, mert meglöki a vércukrot, azonnal. És még nyálkahártyáról is felszívódik. Volt akinek kómába esett a fia, mert leesett a cukra és a száját kente be vele és észhez tért. És a kórházban mondták illetve késõbb olvastam, hogy valójában tömény cukor.
1 kg fruktóz 3000 Ft??? Natura márkájút 900 Ft-ért vettem a bioboltban. Amúgy finomított kristálycukrot én csak minimálisat adok a gyerekeknek, inkább mézet és fruktózt. Ha gazdag lennék, akkor xilitet és/vagy steviát tennék mindenbe. A xilitnek abszolút cukor íze van, de rohadt drága. A nyírfát még nem próbáltam, de majd fogom mindenképpen. A steviának van egy furcsa mellékíze, de meg lehet szokni és állítólag nagyon sok jó tulajdonsága is van.
A kérdező hozzászólása: mi az a xilit? mennyibe különbözik a gyümölcscukor a méztõl pl. tényleg kíváncsi vagyok, mert sose hallottam.
Nem tudom persze ki hogy édesít, de mivel a kisfiam cukorbeteg kapunk havonta 1 kiló gyümölcscukrot (ami egyébként 3ezer forint) és vettem xilitet, fél kiló volt talán 2 ezer forint. És hat hónap alatt fogyott el egy kiló gyümölcscukor meg fél kiló xilit, de úgy, hogy én is ezt teszem a kávémba. Úgyhogy drága valóban, de nálunk nagyon sokáig elég.
Nyírfacukor. Csak bírd kifizetni.
1 éves kor alatt viszont nem szabad mézet adni!
nekem cukorbeteg a gyerekem és így alaposabban beleástam magam a témába. Igazándiból ugyanaz, mint a mókus is patkány, csak jobb a PR-ja. A méz sem egyéb, mint tömény cukor, csak jobb a híre.
Mindegy. A méz ( ha valódi), egészségesebb.
Én fele cukor fele méz ízesítem a teát, és citromot nyomok bele.

Lányok! Nektek melyik tetszik? Ha egy férfinak szőrös a lába vagy ha sima?

Kort légyszi, és gondolok itt a 15 év feletti fiúkra és férfiakra. És mennyire sima vagy mennyire szőrös zavar titeket? Érdekelne :D

Legjobb válasz: szõõõõrös! az a férfias. :)

szõõõõrös! az a férfias. :)
inkább szõrös :)
Az attól függ ki az a személy, nem igazán nézegetem a szõrt a lábukon, igazából mindegy, Csak ne legyen olyan, mint egy orangután.
Szõrös. Egyértelmû.
bocs fiuként irok, tapasztalataim szerint a még azok a lányok is a szõrösre szavaznak, akik intim tájékon pl szeretik ha borotválja a pasi. amúgy is többségben vannak akik ott is a szõrösre szavaznak. nagyon kevesen persze biztos vannak akiknek a teljesen csupasz jön be, de ez a ritkább ezt csak az alapján irom, amit itt a 26ezer hasonlo kérdés alapján bármikor te is megtudhatsz ha utánakeresel egy kicsit!
Teljesen lényegtelen dolog!
*szõrtelen láb is elvárás lenne
Rajtam egy darab szõrszál sincsen, mégis elég férfiasnak mondanak. Ronnie Coleman
Szõrös, mert az olyan férfias. :) Nálam nincs olyan, hogy túl szõrös, a lényeg hogy a minimum meg legyen. :) 19/L
hát semmiképpen ne legyen csupasz!!! annál már az is sokkal jobb, ha totálszõrös. semmi para nincs vele, de ne nézzen ki úgy, mint egy nõ, mert attól kiráz a hideg. (fuj, most itt eszembe jutott, h a Jóbarátokban egyszer kiszedte azt hiszem Rachel Joey szemöldökét, de úgy jó kis nõies formára. na hát úgy is nézett ki, mint egy transzfecó. :D) szóval: SZÕRÖS. :) 21/L
Nekem mindig is az olyan pasik jöttek be, akik "csupaszok". De a lábát ne szõrtelenítse, mert akkor kénytelen leszek azt hinni, hogy búza:D 19/L
Csak ne szõrtelenítsen, könyörgöm. A legjobb szerintem az enyhén szõrös láb, mármint hogy ne legyen azért dzsungel se sima, de igazából mindegy, azt undorítónak találom ha egy fiú szõrteleníti, legyen természetes és akkor baj nem lehet. :)
Belehalnék a szégyenbe, ha a pasim kevésbé lenne szõrös mint én. (veet szõrtelenítõ. Meg kell várni míg kinõ, csak utána lehet használni) Kölcsönkérné a borotvámat... fúj, milyen már. Egy pasi szõrös lábú. Sõt a mellkasa is szõrös. Szeretem a szõrös mellkast.
Sima láb az b.uzis, amúgy általában a (nem teljesen) szõrtelen pasik jönnek be vagy a kevésbé szõrösek. Nem tehetek róla de taszítanak a szõrös fickók. Linkelsz képeket könnyebb lenne. 20/N
az külön becseszne ha már a szõrös láb is elvárás lenne
A kérdező hozzászólása: Nem azért hogy elvárás, hanem mert pl vannak olyan férfiak/fiúk akiknél egyszerûen ez nem érezhetõ. Pl osztálytársam: 15 éves, semmi ször a lábán kezés egyéb részein (azért ott nem néztem meg xDD)még csaka bajusza sem serken. Vagy pl csomó felnõtt férfinak is csupasza lába és látszik hogy természetbõl és nem azért mert borotválja.
ne szortelenitse a labat, nekem az nem jon be.legyen termeszetes, amugy nem nagyon szoktam nezegetni, h na muti a labad eldontom h kellesz e :D nem ez a lenyeg, de ha mar valasztanom kell inkabb szoros legyen a laba is meg a mellkasa is, de mas ne.. :D

Melyik jobb? Ha egy kapcsolatból dob a srác/csaj akit szívből szerettél, vagy ha meg sem történt volna a kapcsolat?

3 hónapja dobott a barátom és a napokban találkoztunk újra és szeretne "baráti" kapcsolatot de amikor elkezdte mesélni hogy már 2 hónapja van egy barátn?je aki vékonyabb sz?kébb kékszemübb, szexibb mint én és sokkal jobb vele akkor valami nagyon fájt belül. És így az a kérdésem, ki szerint jobb szívb?l szeretni valakit aki utána összetör vagy inkább jobb nem is szeretni és nem gabalyodni komoly kapcsolatokba? 20/L

Legjobb válasz: hát az biztos, hogy te jobban jártál volna, ha nincs ez az egész. a kockázat sajnos mindig benne van, de anélkül ugye nincs haszon...amit tehet az ember lánya, hogy ha már látja, hogy dûl össze az egész, akkor dobja a pasit, és így sosem kell megélnie azt, hogy egy ilyen bunkó, mint az exed, dobhassa.

hát az biztos, hogy te jobban jártál volna, ha nincs ez az egész. a kockázat sajnos mindig benne van, de anélkül ugye nincs haszon...amit tehet az ember lánya, hogy ha már látja, hogy dûl össze az egész, akkor dobja a pasit, és így sosem kell megélnie azt, hogy egy ilyen bunkó, mint az exed, dobhassa.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van :s 1 évet voltunk együtt de az utolsó 3 héten teljesen megváltozott de azt hittem még helyrejöhet a kapcsolat:s azt hitem hogy 1 év azért neki is annyi és jelent valamit de hát nem :S
Szerintem eddig életemben egyszer szerettem szívbõl, de vele soha nem jöttem össze. Érezni nem érzem a hiányát az ilyen nagy és mély szerelmeknek egyébként, enélkül is lehet élvezni a másik társaságát.
Egyik sem jó. Velem is hasonló a helyzet. Szívbõl szeretek valakit, aki külföldre költözött. Nem lenne jobb most a helyzet, ha mielõtt kiköltözött, együtt lettünk volna pár hónapig. Amikor nem vagyok szerelmes, minden vágyam, hogy az legyek és ebbe is ugyanúgy bele tudok õrülni, mint a szerelmi bánatba:) Sajnos ez van. De ha muszáj választani: legyek szerelmes, legyen belém szerelmes, együtt vagyunk, és vagy összetör, vagy nem..Nem maradhatok egyedül csak azért, hogy ne bántsanak meg.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy most is még kicsit hiányzik, és amikor próbálkoznak nálam srácok, akkor ha össze is jövök velük, akkor az ölelés a csók nem indít meg bennem semmit. Már néha amikor bókol nekem hogy mennyire szép vagyok azt is gáznak érzem :S Tehát ezután ha nem vagyok szerelmes a srácba akkor nem is tudom szeretni szívbõl, ha hív nincs mindig kedvem felvenni vagy talizni nincs kedvem vele, mert nem érzek semmit iránta csak jó vele. Ha szerelmes vagyok akkor meg csak a másikért élek de félek hogy mint elõbb egyik napról a másikra elmúlik benne valami és otthagy:S
"Ha szerelmes vagyok akkor meg csak a másikért élek" látod, ez az a hiba, amit nem szabad elkövetni. nem önzõségbõl, mégcsak nem is önvédelembõl. egyszerûen egészséges öntudatból.

Ki kelti fel a babát, ha alszik, és letelik a 3 óra és ki hagyja aludni? Melyik a jobb egy hónapos korban?

Legjobb válasz: Örülj neki, ha átalussza az éjszakát! Fel ne kelts emiatt, mert akkor azt szokja meg. Hidd el, ha megéhezik, fel fog kelni.

Örülj neki, ha átalussza az éjszakát! Fel ne kelts emiatt, mert akkor azt szokja meg. Hidd el, ha megéhezik, fel fog kelni.
egy csecsemõ egyáltalán nem életképtelen ennyire, hogy neked kelljen szólni ha éhes. Ha fáradt alszik ha éhes eszik, szerintem nem kell keltegetni. Néhány esetben viszont igen, például ha koraszülött, kis súlyú, vagy ha besárgult szülés után és nagyon aluszékony.
elsõ vagyok, én nappal is hagytam õket, nem keltettem fel, lefejtem a tejet inkább. Bepótolta, amikor ébredt. Ne zavard össze az alvási ritmusát, éhen halni nem fog, felébredne rá, ha éhes lenne. Beáll ez majd magától, de ha emiatt felkelted, akkor az csak összezavarja. Te sem vagy mindig este 6-kor éhes, hiába akkor szoktatok vacsorázni. ez alól az egyetlen kivétel a koraszülött vagy kis súlyú újszülött.
A kérdező hozzászólása: A nappalt kérdezem, nem az éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Éjszaka nem is keltem, csak ha õ ébred, akkor eszünk. De nappal is alszik, pedig pont etetési idõ lenne? Most akkor fejjek, ha nem kel föl? Vagy keltsem? Vagy várjak, míg felkel és ne fejjek?
Én soha nem keltettem fel se nappal se éjjel. Sõt éjjel is ha amikor az elején felébredt arra törekedtem, hogy minél elõbb leszokjon az éjjeli evésrõl és az rögzüljön neki, hogy éjjel aludni kell nem enni. 3 hetes korától végig is alussza az éjszakákat, akkor szoktak lenni kisebb nyafik amikor éppen fogzik, de szerencsére akkor sem virrasztunk egész éjjel. Igény szerint szoptass ne az óra szerint. Van hogy egyszerre többet eszik meg a baba és akkor tovább el van vele ezért nem ébred fel, nem kér enni. Ha éhes lesz akkor úgyis fel fog ébredni.
Szia, én éjszaka mindig hagytam, hogy magától keljen, nappal viszont 3 óránként cicire tettem. Nálunk szépen be is állt ez a rend 2 hónapos korára. Most már átalussza az éjszakákat is.
A kérdező hozzászólása: Éjszaka nálunk 5 órát alszik át, nappal 4-et. Pedig nappal próbálom 3 óránként etetni.
Én nem keltem fel.Napközben van hogy 2 óránként eszik, éjszaka viszont egyszer kel fel6 óra alvás után.Ha éhes lesz azt jelezni fogja!Így az éjszakáink nagyon pihentetõek.
Nappal se ébreszd, ha éhes lesz felkel úgyis!Minden baba ritmusa más, a 3óra csak átlag.Valószínû nagyon jó a tejed, ezért bírja sokáig.Örülj és használd ki a "szabad" idõd!Én a nem ébresztgetõk táborba tartozom a 7hetes kisfiammal.
Nappal nyugodtan felkeltheted.Nekem mind 3 gyermekem 4-5 órákat aludt volna nappal is, de ha minél többet eszik nappal annál kevesebbet igényel éjjel!Nyugodtan ébreszd fel.Aztán fokozatosan fél órákkal késõbb és befog állni, õ saját maga.

Melyik jobb, ha egy autóban elől vagy, ha hátul van a motor? És mi a különbség?

Legjobb válasz: Elõl van a motor helye, a régi 120-as skoda meg 105-ös, a kis polski, zaporozsec hátul voltak a motorok. Az is egy megoldás, de jobb ha elõl van a súly.

Elõl van a motor helye, a régi 120-as skoda meg 105-ös, a kis polski, zaporozsec hátul voltak a motorok. Az is egy megoldás, de jobb ha elõl van a súly.
Konstrukciója válogatja. Van amelyikben középen van (rajta ülsz), ez inkább a teherautókra jellemzõ. Ha elöl van a motor, akkor a hûtésével nincs nagy gond, de a motor súlya a kormányzott kerekeket nyomja, amitõl nehezebbé válik a kormány tekerése (igaz, a mai autókban már van szervorásegítés). Könnyebb hozzáférni a motorhoz, könnyebb szerelni, mintha hátul lenne. Ha viszont hátul van (fõleg sportkocsiknál alkalmazzák), akkor a hátsó kerekekre nehezedik, ami nagyobb tapadást, ezáltal jobb gyorsulást eredményez. Ám mivel hátul van a súly, így a kormányzott kerekek kevésbé tapadnak az úthoz, nehezebb irányítani az autót. Ráadásul külön kell gondoskodni légjáratokról a motor hûtéséhez, és nehezebb is hozzáférni a motorhoz, ha szerelni kell.
régi skoda, polski, ferrari :D de a 2. nak igaza van
Ferrariban középen van a motor. Porsche ami máig hátra pakolja. Mostanra értek el oda, hogy elég elektronikai segítséggel, kezelhetõ kanyarokban is.
3 motor elhelyezési pont létezik az autókban, orr, far, és közép, elsõ kettõ azt jelenti, hogy az elsõ vagy hátsó tengelyre helyezik a motort, a közép pedig értelmem szerûen a kettõ közé helyezett motort jelenti. Ezek közül az orrba helyezett motor a legpraktikusabb használati célra, mert nagy csomagtér lesz hátul, és biztonságos, mert az orr nehéz autó hátulja sokkal kevésbé hajlamos megcsúszni, az alul kormányzottság pedig kezelhetõbb Margit néni számára, mintha keresztbe vágná magát a jeges kanyarban a gép. Farmotornak igazából semmi elõnye nincs, legfõbb hátránya, hogy kanyarba lassan kell bemenni vele, mert hajlamos kivágódni a motor súlya miatt az autó fara, kigyorsítani már aztán kiválóan lehet, de mivel ez abszolút lényegtelen a közúti közlekedésben, így ilyen szempontból teljesen haszontalan elõny. Középmotor szintén értelmetlen közlekedéshez, versenyzéshez viszont kiváló, mert ezzel lehet a kocsi súlyelosztását a legjobban kialakítani, se orr se far nehéz nem lesz az autó, semlegesen kanyarodik, jól lehet vele kigyorsítani, viszont gyakorlatilag minden élhetõ helyet elfoglal a motor, normális méretû autókat csak 2 ülésesre lehet így készíteni, és ennek ellenére sem lesz nagy a csomagtér.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! Amúgy, azért írtam ki, mert autó vásárlásban vagyok!
"Ugh... Sceptic, b***szod!!! Mennyi vagy, 12? " ... " Ez nem egy teherautó, gyerek! " Bocsánat, fogalmam sem volt róla, hogy a mai 12 éveseknek kívülrõl-belülrõl fújniuk kell az autók hajtásláncolatának összes elemét, azok szerepét, az autóban történõ elhelyezésének, beépítésének módját és ezek elnevezéseit. Nekünk 12 évesen, 6.-os korunkban még nem ez volt a kötelezõ tananyag...

Melyik a hatásosabb egy olyan ember ellen (hogy ne én jöjjek ki rosszul a helyzetből), aki úgy próbálja kicsikarni a szakítást, hogy levegőnek néz, ha én is ezt teszem, vagy ha igenis kérem, hogy erőltesse meg magát és mondja a szemembe?

Legjobb válasz: A helyedben elküldeném a fenéne!!! Ha szakitást akar, akkor kapja meg. Mit akarsz még töle, miért kapaszkodsz utána erövel, ha már nem akar veled lenni. Ennyire nem kellene megalázkodnod, sokkal jobban jössz ki, ha kimondod, hogy vége, mintha vársz, hogy ha´tha meggondolja magát...

A helyedben elküldeném a fenéne!!! Ha szakitást akar, akkor kapja meg. Mit akarsz még töle, miért kapaszkodsz utána erövel, ha már nem akar veled lenni. Ennyire nem kellene megalázkodnod, sokkal jobban jössz ki, ha kimondod, hogy vége, mintha vársz, hogy ha´tha meggondolja magát...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!