Találatok a következő kifejezésre: Melyik a hónap Egyiptomban és (1 db)

Melyik a leghidegebb hónap Egyiptomban és hány fok van olyankor?

Legjobb válasz: A leghidegebb hónap a január. Átlagosan 12-16°C van helytõl függõen. Téli éjszaka 8°C-ra is lehûlhet, a sivatagban ennél is hidegebb lehet. Télen a Földközi-tenger közelében átlagosan 20°C van, de Aswanban 26°C is lehet.

A leghidegebb hónap a január. Átlagosan 12-16°C van helytõl függõen. Téli éjszaka 8°C-ra is lehûlhet, a sivatagban ennél is hidegebb lehet. Télen a Földközi-tenger közelében átlagosan 20°C van, de Aswanban 26°C is lehet.
Januárban télen 36 fokkal számolj 2011ben voltunk :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak márkás ruha üzletek Tunéziában?

idén tunéziába megyünk nyaralni, pontosabban Sousse városába és érdekelne hogy vannak-e márkaboltok ott

9

Egyiptomi nyaralas utjan erdemesebb a Hurghadai kozpont kozelebe lakni, tehat szep a varosba setalgatni este vagy eleg egyszer latni es inkabb Hurghadatol tavolabb?

11

Egyiptomba az all inclusive hotelokba milyen ételek szoktak lenni ebédnél és vacsoránál, ill. az étkezések között?

Milyen húsok, illetve konkrétan milyen f?ételek?

8

Repülőjegyet szeretnék foglalni az interneten Budapestről Tunéziába Decemberbe, valaki valami hasznos oldalt ahol nem kínaiul van minden?

utazás,repül?.nyaralás,foglalás,jegy,

2

Miért lehet az, hogy a csomag amit Afrikából kaptam az hozzám 9 nap alatt jutott el, de amit én küldtem oda, még mindig nem érkezett meg? Pedig már 14 nap eltelt :S

Lehet ott lassabban jut el a címzetthez? Eléggé aggaszt már

6

Április környékén mennénk jövőre Egyiptomba, tényleg olcsóbbak akkor a nyaralások, mennyi pénzre kell számítanom kb egy 4-5 csillagos hotelben?

Szívesen elfogadok tapasztalatokat hotelekkel kapcsolatban, ki merre volt eddig, milyen szálláshelyen? Mire érdemes figyelni választásnál? Mennyivel olcsóbb akkor, mint nyáron?

0

Ki melyik afrikai országban járt, miért tetszett vagy nem tetszett?

Szeretnék hallani pozitív-negatív élményeket afrikai utazásokról.

10

Valaki segítene légyszives megkeresni/megtudni Tema (Ghana) irányítószámát?

5

Tranzit vízum Algériába 4-5 napos kint tartózkodásra - beszerezhető?

Sziasztok! Szeretnék egy Tunézia-Algéria hátizsákos utazást. Tunéziába érkeznék repül?vel vagy komppal, bejárnám az országot, majd átmennék Algériába (busz, vonat), megnézném Algírt és Orán városát. Végül Oránból repülnék vissza (Brüsszelbe).

4

Pénteken utazunk tunéziába! Adtok tanacsokat?

mondanátok nekem olyan szavakat, amik ott jellemz?ek?? pl.szia.hogy vagy.. ilyeneket.kiejtés szerint irjatok le legyszi.:)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!