Találatok a következő kifejezésre: Melyik a hónap Egyiptomban (1 db)

Melyik a leghidegebb hónap Egyiptomban és hány fok van olyankor?

Legjobb válasz: A leghidegebb hónap a január. Átlagosan 12-16°C van helytõl függõen. Téli éjszaka 8°C-ra is lehûlhet, a sivatagban ennél is hidegebb lehet. Télen a Földközi-tenger közelében átlagosan 20°C van, de Aswanban 26°C is lehet.

A leghidegebb hónap a január. Átlagosan 12-16°C van helytõl függõen. Téli éjszaka 8°C-ra is lehûlhet, a sivatagban ennél is hidegebb lehet. Télen a Földközi-tenger közelében átlagosan 20°C van, de Aswanban 26°C is lehet.
Januárban télen 36 fokkal számolj 2011ben voltunk :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egyiptom tényleg ennyivel drágább novemberben?

November elején szeretnénk menni Egyiptomba, de ahol néztem az utakat, ott nagyon drágák a mostaniakhoz képest, vagy már be is van telve az összes hely.

5

Valaki mondana valamit az Iberotel Aquamarine hotelről (Hughrada) -ban? Vélemények, tanácsok?

Holnap utazom egyiptombaés még néhány infó jól jönne

0

Prima Life Karawan *** Tunéziában, jártatok már ott? Vélemények, tapasztalatok?

0

Mit pakoljak be a bőröndömbe? Egyiptomba utazok!

Arra lennék kíváncsi hogy ti mit pakolnátok be, akárhova mennétek... nem akarok ott görcsölni hogy nincs meg valamim. Légyszi segítsetek, mert teljesen feledékeny vagyok. L/16

5

Aug. 04. -én megyünk Hurghadába a Titanic beach hotel & aquaparkba! Véleményeket írjatok! ( idő? Kaja? Tengerpart? Tisztaság? Személyzet? . Stb)

1

Tunézia. Vélemények?

Oda szeretnénk menni augusztusban vagy szeptemberben. Járt már ott valaki? Jó volt? Milyenek az emberek? Vagy esetleg más ország?

6

Kenya-Shanzu beach? Megy valaki a közeljövőben Kenyába, tudok segíteni a fakultatív programokban.

2

Tunéziában szeretnénk tengerre néző szobát kérni. Megírnátok, hogy van franciául, hogy "tengerre néző szoba"?

7

Tunéziába utazom a hétvégén, tudtok tanácsot adni? Nagyváros, Sousse.

Mit érdemes magammal vinni? Amit ha nem viszek ott jövök rá hogy de kár hogy nem jutott eszembe.. A másik kérdésem pedig az hogy mennyire veszik rossz néven ha a városokban, a nyaralóhelyen kívül pl. rövidnadrágban és topban flangál az ember? Azt olvastam egy útikönyvben hogy elvárják ezeken a helyeken (pl piac) a hosszú ujjú viseletet.. Az oké hogy mecsetekben megkövetelik ezt a viseletet de csak úgy az utcán is?

1

Milyen Tunéziában az ellátás? Jó az étel? Halak kagylók?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!