Találatok a következő kifejezésre: Melyik a hónap Egyiptomban (1 db)

Melyik a leghidegebb hónap Egyiptomban és hány fok van olyankor?

Legjobb válasz: A leghidegebb hónap a január. Átlagosan 12-16°C van helytõl függõen. Téli éjszaka 8°C-ra is lehûlhet, a sivatagban ennél is hidegebb lehet. Télen a Földközi-tenger közelében átlagosan 20°C van, de Aswanban 26°C is lehet.

A leghidegebb hónap a január. Átlagosan 12-16°C van helytõl függõen. Téli éjszaka 8°C-ra is lehûlhet, a sivatagban ennél is hidegebb lehet. Télen a Földközi-tenger közelében átlagosan 20°C van, de Aswanban 26°C is lehet.
Januárban télen 36 fokkal számolj 2011ben voltunk :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyibe jön ki kb egy Tunéziai utazás? 3 főnek, 4-5 napra? Oda csak repülővel lehet eljutni? Ti hogyan szoktatok oda menni? Védőoltások szükségesek? Drága a szállás? Vagy melyik része, mennyibe fáj?

A válaszokat el?re is köszönöm! :) Bocsánat az érdekes kérdésért, de még sosem ment a családom semerre. :/ :)

9

Tunézia. : Riadh Palms 4*, és Prima Life Thalasso 3*, ismeri valaki közületek ezeket a szállodákat Tunéziában?

Sziasztok! Ezek valamelyikébe terveznénk egy külföldi utat valószín?leg...

4

TUNÉZIA? Tanácsot szeretnék kérni tőletek: szeretnénk elutazni valahova külföldi útra 2012. 07-08 hóban, szerintetek jó ötlet?

TUNÉZIÁT is néztük többek között, az ára és közelsége miatt is. Sokan mondják, utazási iroda is, hogy nem veszélyes odautazni, az üdül?s része biztosan nem: pl. Sousse, Monsatir. Stb. Ám a Magyar Külügy honlapján, e hónap elején "itt még kijárási tilalom volt". Tavaly nem is javasolták az kiutazást. Kérem azok véleményét akik nem régen üdültek, voltak kint, hogy véleményük alapján ilyen értelemben milyen a kint tartózkodás, a kiutazás, illetve a fakultatív programokra való csoportos elmenetel kint jelenleg? Elnézést az esetleges hülye kérdésért, de még csak a közelben voltam külföldön /Horvát/ és ott ilyen jelleg? félelem, gondolat fel sem merült. Kö. M a válaszokat!

5

Kb. hány nap alatt jut el Afrikába egy levél?

konkrétan Ghánába

4

Egyiptom - Marsa Alam-on legszebb merülőhelyek, amiket nem szabad kihagyni?

2

Kiszeretne Egyiptomban nyaralni?

Egyiptom.Safaga

11

Lehet-e Tunéziában (üdülőövezetben) babapelenkát és bébiételt vásárolni?

1

Tunéziába mennyi költőpénzt érdemes váltani? Nászútra megyünk 2 hétre Djerba szigetére.

Gondtalan nyaralást szeretnénk, nem spórolni megyünk :)

1

Marsa Alam-i (Egyiptom) szállodát tudnátok ajánlani?

Olyan szállodát keresek, aminek van saját (részben, vagy teljesen) korallos partja. A szállodából indulnak hajós búvárutak, amik max csak fél naposak.

0

Hova érdemes utazni szeptember végén, Egyiptomba vagy Tunéziba? és miért?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!