Találatok a következő kifejezésre: Melyik a házi (430 db)

Melyik a hazai Barca mez? ( 2012-13 )

http://sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/ruhazat/foci..

Legjobb válasz: A kék-piros a hazai.

A kék-piros a hazai.
Természetesen a gránátvörös-kék, de ez az új, meg a tavalyi is elég gagyi. Bár az idei talán nem annyira. Ezeknél voltak jobbak az elmúlt években. HAjráááá BArcaaaaaa
Fúj barca!!!!!! Madrid a sztár
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Hajrá Barcaa :DD
Undorító ez a mez, az ez elõttiek milliószor szebbek voltak... :D
különleges csapathoz különleges mez illik, tehát jók ezek. bár a legjobban az utóbbi évekbõl a 07-08-as és a 10-11-es tetszik nekem, tehát amin a széles függõleges csíkok vannak.
Madrid a király!!!!

Tippmixen ha az EB meccsekre teszek, Mondjuk Olasz-Angol akkor melyik a hazai és melyik a vendég? Hmm?

Legjobb válasz: Ha mondjuk Ukrajnában játszanak, ott egyik sincs otthon.

A kérdező hozzászólása: Ha mondjuk Ukrajnában játszanak, ott egyik sincs otthon.
Mindig a párosításban elsõ a hazai, második a vendég, tehát az olaszok a hazaiak, angolok a vendégek. De ez igazán nem okozhatott volna gondot kitalálni.

Melyik a hazai legnagyobb gyógyszergyár? Lehet ezt tudni?

A Teva?

Legjobb válasz: Szerintem az Egis.

Szerintem az Egis.
A Sanofi-Aventis.
Hazai? Ez alatt mit értesz? Hogy melyik van magyar kézben?


Te milyen országba mely a hazád, szeretnél élni?

Egy komplex mindenre kiterjedő elgondolás, rövid leírását, leírásokat kérek. Még is mit vártok el magatoktól és ember társaitoktól?

Legjobb válasz: Magyarország, illetve hagyjanak élni és dolgozni!

Magyarország, illetve hagyjanak élni és dolgozni!
Magyarország! Drága, édes hazám!
Rendes béreket, 0munkanélküliséget, normális árakat, 0gyülöletet, szabadságot, korrupció mentes politikát. Nagyjából ennyi. Jah és rendes ellátást.
Mit értek az alatt hogy élni? Pont azt amit mindegyikünk! -Hagyjanak dolgozni, hogy élhessek én és a családom, és ezért én befizetem az adót, de a többi javamat ne [email protected]ák, csak azért mert Kóklerváry Dávidka a BKV élén hozott egy rossz döntést!
Olyan rendszer nem létezik, ahol nincsenek vesztesek, szegények. Annál jobb egy rendszer, minél vékonyabb ez a réteg, de olyan sajnos nincs, hogy mindenki jól éljen.
EÜ ellátásra gondolsz?
Egészségügyi ellátásra természetesen. Legyen oktatás, szórakozási lehetõség. Az ami most, csak normális, korrupciótól mentesen, és természetesen szegénység nélkül.Mindenki tudja mi az, ami az emberiségnek kell.
A kérdező hozzászólása: Akár, vagy ahogy te gondolod! Mond el te mit szertnél az adódból, hogy mihez kezdjen a kormány?
A kérdező hozzászólása: Az " ellátás " fedezze a fizetésedbõl levont adót, vagy lehetne egy kicsit több is?
A kérdező hozzászólása: Hogyan képzeled el az élni kifejezést? Ill. dolgozni most is lehet, vagy ha nincs rá esélyed vagy lehetõsséged is dolgozni akarsz valamit?
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, hogy nem lehet mindenki gazdag egy rendszerbe. Ezért vannak az ellentétek / Sajnos /! De mikor lép életbe az a kifejezés egy Pl. családra vagy egy egyszerû embere, hogy GAZDAG? Vagy ugyan ezt kérdezhetném fordítva is!
Én bizonyos ellátásokat az adómból elvárnék. Mondjuk egy gipszet vagy egy c vitamint de, bizonyos ellátásokat meg fizetõssé. Indokolatlanul senki se járjon orvoshoz! Én szívesen kifizetek rezsire 50.000 ezret mert fûtenek stb stb, és másik ötvenet meg befizetek, ha keresek nettó 250.000-et. Így a költségeimre azt gondolom, elégnek kell lennie 150.000 ftnak, és nem beszélek ilyen nyugati 500.000-600.000-es fizetésekrõl. Ha a kis 150-emet nem babrálják akkor kössz jól vagyok!
A kérdező hozzászólása: Tehát egyedûl állónak 150, 000 HUF Míg családosoknak 250, 000 HUF Netto! Szerintem is ez azaz a lélektani minimum, egyetértek a hozzászólásoddal. Ez a dolog az ami kifehéritené a gazdasságot, szerintem. De ez az összeg az amiért nem koppik fel az álad és nem tudsz magadnak vagy családodnak pluszt nyújtani. Nyaralás, hétvégi vacsora stb. Ami már egy másik kérdés!?
Nyaralás, hétvégi vacsora stb. Tehát én azt mondom, hogy elõbb együnk, fizessünk, és aludjunk nyugodtan, és utána jöhetnek ezek. Most ha én egyedülálló vagyok és keresek 250.000-et de ti meg ketten 500.000-at akkor hol a hiba? Ja a GYED, meg a GYES? Tessék megtakarítani, és tessék legalább a felét állni. Nem az, hogy dolgozunk 3 hónapot Böbebaba virágboltjába, hanem pályakezdés után ha 5 évet nem dolgozol legalább akkor te állod, de ha "termelsz" akkor 5 év után az állam és a munkáltató fele fele arányban adja a másik felét.
A kérdező hozzászólása: Én netto keresetrõl beszélek! Amúgy nincs hiba.
"Én szívesen kifizetek rezsire 50.000 ezret mert fûtenek stb stb" Én inkább nem fizetni ötven milliót rezsire.

Melyik a hazai könyvpiacon is fellelhető, jelenlegi legjobb mikroökonómia könyv? (Kérlek indokoljátok is a választ! )

Konkrétan én ezekről hallottam: HIRSHLEIFER, JACK - GLAZER, AM - MIKROÖKONÓMIA - ÁRELMÉLET ÉS ALKALMAZÁSAI - DÖNTÉSEK, PIACOK ÉS INFORMÁCIÓ HAL R. VARIAN - MIKROÖKONÓMIA KÖZÉPFOKON Van ezeknél jobb? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? :) Előre is köszönöm a válaszokat!

Melyik a hazai legfinoabb csokládé? (Bövebben lent)

én nem a milkára gondolok mert amit legutoljára ettem szar volt,pedig nem 100-ftosba vettem hanem spar-ban.

Legjobb válasz: Nekema Lindt jön be nagyon, ez kapható minden multiban is, én a Tescoban vettem utoljára bonbon-kiszerelésben 1499 Ft-ért (azt hiszem, 20 dkg volt), de van táblás is, az árát annak nem tudom.

Nekema Lindt jön be nagyon, ez kapható minden multiban is, én a Tescoban vettem utoljára bonbon-kiszerelésben 1499 Ft-ért (azt hiszem, 20 dkg volt), de van táblás is, az árát annak nem tudom.
A boci :
Szerintem a Tibi a legjobb
Hazai mint magyar, vagy amit itthon is lehet kapni? Ha elõbbi akkor boci, ha utóbbi akkor Ritter Sport(Abból is a sima tejcsokoládés)
A magyar gyártmányúak közül a Boci barackos kekszes, a külföldiek közül pedig a Lidlben kapható kávés-tejszínes, az 500-600 között van, 20 dkg-os.
A Bocit már nem Magyarországon, hanem Csehországban gyártják. Egyébként én is a Lindt-re szavazok, az nagyon-nagyon finom.
Lindt és Bellarom (Lidl)

Melyik könnyűszerkezetes házakat építő céget ajánlanátok? Esetleg ti melyik céggel építettétek a házatokat?

Nézel?dök a neten, de saját tapasztalat érdekelne.

Legjobb válasz: Mi évekig építettünk faszerkezetes könnyüszerkezetes házakat,de építésügyi törvényváltozás miatt már csak nagyon nagy költségekkel járó engedélyezési eljárás után építhet egy cég ilyen házakat.Ezzel elvileg kilötték a kis -sajnos sok kokler- céget.A fémszerkezetes házaknál a szerkezet egy elõre gyártott és engedélyezett rendszer,amit egy szerzõdött partner épít fel neked.Ez a szerzõdéses viszony nyujt neked valamiféle biztonságot, hogy ne egy pék építse fel a házadat.

Mi évekig építettünk faszerkezetes könnyüszerkezetes házakat, de építésügyi törvényváltozás miatt már csak nagyon nagy költségekkel járó engedélyezési eljárás után építhet egy cég ilyen házakat.Ezzel elvileg kilötték a kis -sajnos sok kokler- céget.A fémszerkezetes házaknál a szerkezet egy elõre gyártott és engedélyezett rendszer, amit egy szerzõdött partner épít fel neked.Ez a szerzõdéses viszony nyujt neked valamiféle biztonságot, hogy ne egy pék építse fel a házadat.
Renovart Mi velük építettünk, és nagyon meg vagyunk velük elégedve! Nagyon jó áron, minõségi házakat építenek! Ha bármi kérdésed van, akkor itt tedd fel nyugodtan. http://www.csaladihazepito.hu/

Hogyan lehet tudni melyik hazai és melyik a vendég ha valaki tippmixet tesz? (többi lent)

itt van egy foci csapat Hibernian - Hearts és ezt akkarom tudni hogy melyik a vendég és hazai csapat mert tudni szeretném hogyan müködik ez a tippmix.

Legjobb válasz: www.szerencsejatek.hu Itt minden le van írva. (hazai az elsõ amúgy)

http://www.szerencsejatek.hu Itt minden le van írva. (hazai az elsõ amúgy)
1.lépés: terasz 2.lépés: szigetelés 3.lépés: járda
terasz ácsolása, (mert akkor azt körbe lehet szigetelni) aztán el kell dönteni, hogy milyen magasságban megy a járda, ha alacsony a lábazat( nehogy késõbb gond legyen) Ha magasabb a lábazat akkor zárt pórusú hõszigetelõvel le lehet hõszigetelni, aztán falak hõszigetelése és a járda... a járdát ha térdõvel burkolod akkor azt csak a hõszigetelés után mert a ragasztó meg a dörzsvakolat nyomot hagy... (vagy bajos letakargatni!!!) A szinezés legyen az utolsó, mert azt nem lehet javítani... csak az egész felületet!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azóta beszéltünk áccsal és építésszel, és az egybehangzó vélemény csak azért írom le, hátha másvalaki belefut ebbe a kérdésbe: legelõször fel kell rakni a falra azt a vízszintes gerendát, ami tartja a terasz tetõgerendáit, ill. alulra is valami csapokat, ami az ácsolt teraszaljhoz kell, és csak után jöhet a szigetelés és színezés, és azután a terasz és a járda.

Melyik a jobb ház?

Legfõképp hûtés , légmozgás és persze ne kelljen havonta takaritani :

Legjobb válasz: Nagyon egyforma a két ház tulajdonságaiban, hûtésük hasonlóan van megoldva, hasonló a méretük kb, mindkettõ szerelhetõ csavarhúzó nélkül. Döntsd el kinézetre és ár szerint melyiket veszed.

Nagyon egyforma a két ház tulajdonságaiban, hûtésük hasonlóan van megoldva, hasonló a méretük kb, mindkettõ szerelhetõ csavarhúzó nélkül. Döntsd el kinézetre és ár szerint melyiket veszed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!