Találatok a következő kifejezésre: Melyik a fogamzásgátlási (15 db)

ha nem szexelsz
Tabletta.....mert az nem szakad el (és manapság mindenkinek szakad a gumi)
kombinálj pl óvszer + tabletta
Én is tablettát szedek évek óta. Kényelmes és biztonságos. Egy barátnõm viszont ajánlotta a spirált, ha még kb. 4-5 évig nem tervezel szülni, akkor kifizetõdõ. Nõgyógyászoddal beszéld meg, hogy ajánlja-e.
gumi, ha megfelelõen van használva, egyáltalán nem szakad el, és mellékhatása sincsen meg nem kell ellenõrizgetned hogy bevetted-e:)

Melyik a legjobb és legbiztonságosabb fogamzásgátlás?

A gumit kivéve...:/

Legjobb válasz: Teljes önmegtartóztatással 100% hogy nem lesz gyerek vagy éc.

Teljes önmegtartóztatással 100% hogy nem lesz gyerek vagy éc.
nyeld le
Köttesd el.
mivan Xeno? eljutottál arra a szintre, hogy mostmár elvbõl nem nõzöl?:D
nem sokan tudják, pedig müködik, igyál meg egy pohár vizet, az 100%
tényleg elfejtettem mesélni a fölfújható spermaölõt hüvelybe fújod és spermát öl aha lerohasztja a faszod :D
Pearl index szerint a Pharmatex spermaölõ anyagnak 0.9 a hatékonysága, a fog.gátló tabiknak meg 0.1-2.0 a gumié meglepõen magas, 3-15... bár a helyes és odafigyelõ használat esetén szerintem azért jó eséllyel véd:) a naptármódszer és társai 47 körül vannak, ez kb az igen vagy nem kategória... Pearl index annyit tesz, hogy egy év alatt 100 ilyen fogamzásgátló módszert használó nõ közül hányan esnek teherbe (vagyis minél alacsonyabb, annál jobb)
terd 26yre sy6r5t6tt asy*5r5n
én a gumira szavazok most ha elfelejted bevenni a gyógyszert(fogamzásgátlót) az is hatalmas hiba na meg semlegesíthetik a gyógyszerek + mellékhatások na meg a kivételes módszer úgy hülyeség ahogy van
A kérdező hozzászólása: *legbiztonsagosabb
A kérdező hozzászólása: De melyik ugymond a leg biztonsagosabb? :) )))
semmi sem biztonságos minden véd valahogy de nem 100%
Orális vagy anális szex.
Vasectomia
A nõgyógyász megvizsgál és elmondja, h melyik alkalmas neked és feírja te meg kiváltod.
l
Hát kinek mi jön be/válik be. Spirál? Óvszer? Hormonos megoldások? Elköttetés?
spirál a legjobb szerintem nem kell figyelni hogy beszedd stb.

Melyek a legmodernebb fogamzásgátlási módszerek?

Legjobb válasz: TV-bõl gumikalapára szavaznék

TV-bõl gumikalapára szavaznék
NE KÖSSÉL BELÉM GECZI KALAPÁCS BAZÐMEG!
hüvelygyûrû pl.
fújható sprays cotton, de még nem forgalmazzák, vagy ha mégis, még nem nagyon kapkodják a boltokban:P
utolsónak: az meg milyen? :D

Szerintetek melyik a jobb fogamzásgátlás, az óvszer vagy a tabletta?

Melyik lehet biztonságosabb, nem-e adódhatnak tabletta szedés közben "szervezeti" komplikációk (valamilyen oknál fogva nem hat)? Ki mivel csinálja, és mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én csak gumit használok. Eddig nem lettem terhes. 1x volt szakadás. Pont egy márkás gumi szakadt. Azóta használunk egy nem márkásat és az tökéletesen bevált, meg olcsóbb is.

Én csak gumit használok. Eddig nem lettem terhes. 1x volt szakadás. Pont egy márkás gumi szakadt. Azóta használunk egy nem márkásat és az tökéletesen bevált, meg olcsóbb is.
az a legbiztonságosabb ha nem dugatod szét magad!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, nem a minõséget, hanem a márkát kell megfizetni. Én is gumis vagyok, de nélküle sokkal jobb. Már 18 vagyok de gumi nélkül még nem volt és akit ismerek barátnõimet, õk soha nem csinálnák gumival, mert a gyógyszer az jobb szerintük.
A kérdező hozzászólása: Persze, természetesen. Ilyenrõl szó sincs. Ne aggódj, nem egy cicababának válaszolgatsz. Lassan 3 éve vagyok kapcsolatban az elsõ (és utolsó) szerelmemmel. 1. sok idõ után veszítettem el 2. a szerelmem nem egy fatökû, köszönöm szépen.

Melyik vallásban van megtiltva a fogamzásgátlás?

Legjobb válasz: a nazarénusban is

a nazarénusban is
Nem a "keresztényben", hanem pl. a római katolikusoknál, ezt a kettõt még mindig sokan keverik, de azért javul a helyzet!
Éljen az AIDS Afrikában, tisztelt pápa és katolikus egyház. Meg a túlnépesedés, meg a nemi erõszakból született gyerekek, meg a veszélyeztetett terhességek, meg az ilyesmi. És bár nem vagyok vallásos, tényleg ne azonosítsuk a kereszténységet a katolikus egyházzal. A katolikus egyházon kívül az orthodox judaizmus részben korlátozza a fogamzásgátlást, illetve a protestáns kereszténység bizonyos mozgalmai szintén.
A kérdés inkább, hogy melyikben nincs?
Keresztényben biztos, a többit nem ismerem.
Érdemes volna tisztázni, hogy házasságon kívüli vagy házasságon belüli szex esetére kérdez rá a tisztelt Kérdezõ (mert azért ez egyáltalán nem mindegy)
... Szóval szerinted az afrikai AIDS azért terjed, mert a mocskos niggerek össze-vissza kúrnak. Teljesen húgyagyú vagy. Nemi erõszakról, egyéb fertõzési módszerekrõl nem is hallottál? Attól, hogy te csúnya vagy, nem kellesz senkinek és az agyad sincs a helyén, ezért ragaszkodsz a házasságon belüli, FOGAMZÁSGÁTLÁS NÉLKÜLI szexhez és rá akarod erõltetni az emberekre egy olyan régióban AHOL NAPI 1 DOLLÁRBÓL ÉLNEK, éheznek, betegségek pusztítják a lakosságot. Tessék, te ezeknek a gyerekeknek a létrehozását támogatod: http://images.google.com/images?client=opera&rls=en&q=starvi.. Na de nem csak a fejlõdõ országokbeli katolikus pusztításokról van szó. Nem tudom elképzelni, hogy egy éppeszû felnõtt ember ne lássa be, hogy a fogamzásgátlás és a szexuális edukáció mellett foggal körömmel ki kell állni, mert ez az emberiség kollektív érdeke. Na menjetek a fenébe vissza a világtól elzárt, sötét lyukatokba, ahonnan jöttetek.
Azokban, ahol annyira szemét a "fõnök", hogy túlnépesedést, éhinséget és nemi betegségeket akar okozni!
De elég lenne azt hirdetni, hogy ne szexeljetek házasságon kívül, mert ha igen, akkor se halljatok meg, hanem inkább használjatok óvszert!
"Éljen az AIDS Afrikában, tisztelt pápa és katolikus egyház." Ugye két eset lehetséges: (a) az afrikaiak hallgatnak a pápára és (b) az afrikaiak nem hallgatnak a pápára. Mármost a pápa nemcsak azt mondja, hogy ne használjatok kotont, hanem azt is, hogy ne feküdjetek le egymással házasságon kívül. (a) esetben tehát nem terjed az AIDS, (b) esetben viszont nem a pápa hibája, ha fûvel-fával kefélnek gumi nélkül.
"Szóval szerinted az afrikai AIDS azért terjed, mert a mocskos niggerek össze-vissza kúrnak." Megismétlem, mert úgy látszik, nem értesz magyarul. Vagy hallgatnak a pápára, vagy nem. Ha hallgatnak rá, akkor nemcsak a koton tilos, hanem nem is szexelnek, csak gyerekcsinálás céljából. Ha nem hallgatnak rá, akkor viszont nyugodtan kefélhetnek, de akkor óvszert is használhatnak, hiszen hallgatnak a pápára. Ha ezt nem vagy képes megérteni, akkor nem rendelkezel egy átlagos nyolcéves logikai képességeivel sem.
"A kérdés inkább, hogy melyikben nincs?" Pl. Jehova Tanúinál nincs. A Biblia nem tíltja a fogamzásgátlást, pl. eredetileg a katolikusoknál sem a Biblia (nem létezõ, csak ráerõltetett) tilalma okán terjedt el ez a nézet a szexualitásról, hanem sokkal inkább görög filozófiai hatásra! (Nem véletlen a cölibátus tana sem.) A szex házasságon belül egyáltalán nem helytelen, akkor sem, ha nem gyermeknemzés a célja. Olvasd el az énekek énekét.
Krisnáknál
szerintem a legjobb és legbiztonságosabb, ha nem kefélsz
Próbáld ki esetleg a Pharmatexet. Helyi hatású, nincs mellékhatása. Van belõle kúp, hüvelytabletta és azt hiszem krém vagy zselé is. Hatékonysága, ha jól alkalmazod olyan, mint a fogamzásgátló tablettáé. Én már terhesség elõtt is ezt használtam fogamzásgátlásra és nem is lettem terhes, csak mikor már nem használtam.
van fogamzásgátló tabletta, van aki híziktõle, de inkább az miatt mert éhségérzetet okoz. Van lehetõség spirálra is, amit a dokival kell megbeszélni, mert szthiszem egy gyerek után csakindokolt esetben adják, de ezt nem tudom 100%-ra-meg kell kérdezned..annak semmi mellékhatása nincs ilyesmi, és ha jöhet a következõ baba le kell vetetni..meg pár évente ki kell cserélni. Mellékesen sajnos semmelyik fogamzásgátló módszer nem kifogástalanul megbízható..van kivételes eset mindig..talán az óvszer a legtutibb ha nem lyukad ki.

A tablettán és az óvszeren kívül melyik a legmegbízhatóbb fogamzásgátlási módszer?

a tabletta teljesen lecsökkentette az "étvágyamat", az óvszer pedig élvezhetetlen, illúzióromboló.

Legjobb válasz: Próbáljátok meg a kúpot, de menj el nõgyógyászhoz, õ sok lehetõséget föl tud kínálni és tisztában van az adottságaiddal is.

Próbáljátok meg a kúpot, de menj el nõgyógyászhoz, õ sok lehetõséget föl tud kínálni és tisztában van az adottságaiddal is.
Én pont ugyanebben a dilemmában vagyok, a gyógyszer miatt nullára csökkent a libidóm, tarthatatlan volt a helyzet, óvszert pedig a párom nem tud használni, neki meg úgy lenne tarthatatlan. Nem tudom mihez kezdjek, mert a spermaölõk önmagukban nem elég megbízhatóak és nálam most nem csúszhat be a baba... Én is szívesen vennék minden javaslatot
Pharmatex
Hüvelygyûrû hátha segít. :)
Sziasztok! Én nemrég vettem egy minimikroszkópot, az a neve hogy Maybe Baby és ez a nyálból mutatja meg a veszélyes napokat. http://www.babatervezo.hu-n lehet rendelni. Ez mellett én Patentex kúpot használok a párommal, a peteéréses napokon megszakitással kombinálva. Ezen kívül találtam még egy jónak tûnõ pesszáriumot, nézzétek meg! Méhnyaksapka a neve, szilikonból van és 91 %-osan véd. Ezt is lehet kombinálni kúpokkal, akkor még hatékonyabb. http://www.femcap.com Remélem segítettem! :)

Fogamzásgátlás az 5. Napon? Melyik a leghatékonyabb fogamzásgátló?

Nagyon félek hogy besikerült, mert használtunk óvszert, de miután elélvezett 5mpre betette csupaszon. Lehetséges?(mellesleg általában nem szokásom éjjel wcre járni de ma 1x ki kellet másznom az ágyból, nem ittam sokat)

Legjobb válasz: Ha bekaptad a legyet akkor itt már csak az abortusz jöhet szóba,jó hogy már nem 9 hónapos terhesen kezdesz el aggódni emiatt,talán a 72 órás tablettával megúsztad volna de 5 nap az már bõven túl ment a határon

Ha bekaptad a legyet akkor itt már csak az abortusz jöhet szóba, jó hogy már nem 9 hónapos terhesen kezdesz el aggódni emiatt, talán a 72 órás tablettával megúsztad volna de 5 nap az már bõven túl ment a határon
Végülis betette a spermás farkát a puncidba. Na, szerinted lehetséges?
A kérdező hozzászólása: de mielõtt betette volna kiverte magának teljesen. (megtörölte)
És kitörölte a húgycsövét is?:) Mert ott marad sperma.
Gondolom azt meg fülpiszkálóval. Na, hogy hasznos is legyek, 5 nap után az ima a leghatékonyabb.
Gyakorlatilag felesleges volt gumit használni, az 5 mp-cel ezt tönkrevágtad:) Mellesleg ez a pár mp melyikõtök számára nyújtott élvezetet? :O
gy, hogy közben jó gec.is volt a farka? Ennyi észt basszus...eszméletlen komolyan. Egyébként egyetlen olyan tabletta van, ami 120 óráig hatékony, az az EllaOne. De 5 nap után már kb. felesleges bevenni....
A kérdező hozzászólása: de pont ezaz h nem volt már olyan neki..
Rendben, akkor nem volt olyan neki, a húgycsövében sem volt egy áldott lélek sem. Ha úgyis jobban tudod, akkor mit aggódsz?:)

Ki milyen fogamzásgátlást, vagy akár fogamzásgátlót alkalmaz szoptatás alatt? Érdekelne még, hogy Azália vagy Cerazette? Melyik a jobb? Kinek mi vált be?

Legjobb válasz: fél éve szedem a cerazette-t, eddig bevált, nem lettem újra terhes:) hátránya, hogy elég drága sajnos, legalábbis nekem az. és mellette nem menstruálok, így folyton azon parázok, hogy nem lettem-e megint terhes. egy barátnõmnek rendesen megjött havonta a cerazette és a szoptatás mellett is. bár igazából nem hiányzik:)

fél éve szedem a cerazette-t, eddig bevált, nem lettem újra terhes:) hátránya, hogy elég drága sajnos, legalábbis nekem az. és mellette nem menstruálok, így folyton azon parázok, hogy nem lettem-e megint terhes. egy barátnõmnek rendesen megjött havonta a cerazette és a szoptatás mellett is. bár igazából nem hiányzik:)
Én azáliát szedek, nekem sem jött meg még, és ez is piszok drága
Cerazettet szedtem 1évig. Nekem nem volt vele semmi gondom. Nem voltam beteg mellette, teljes védelmet nyújtott. Az ára? Hát a mostanim is ennyi.
Mióta megjött, azóta figyelem a hõmet, a nyákomat, ovutesztelek, a kritikus napokon megszakítással és hüvelykrémmel védekezünk. Nekünk bevált ez a fajta testtudatos családtervezés, de csak olyanoknak javaslom, ahol nem baj, ha becsúszik a baba, mert tudják vállalni.
Szia! Pharmatex hüvelytablettát használtam, azt 10 perccel "elõtte" kell felrakni és hormonmentes. Kb. 1800 Ft 12 db. Nekem bevált, bár spontán szexnél elég lelombozó tud lenni, kb. mint a gumi :) 2 hónapja elkezdtem Cerazette-t szedni, mert nagyon erõs volt a menstruációm és a nõdokim szerint az segíthet "gyengíteni", hát nem segített... 6 hétig folyamatosan véreztem tõle, úgyhogy nekem nem jött be. Most abbahagytam és rendes fog.gátlót szedek majd, mert már 10 hós a kisfiam és már alig szopizik, ugyanis beleszeretett a cumisüvegbe :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!