Találatok a következő kifejezésre: Melyik a fitness dvd, (4 db)

Melyik az a fitness dvd, amit annak ajánlanátok, aki most kezdi el a tornát?

Legjobb válasz: Nekem ez volt a legelsõ, és amikor én hosszú kihagyás után újra kezdtem a tornát akkor is kezdésnek Bíró Ica elsõ kazettája/dvd-je vált be. Tényleg hatékony. Itt le is töltheted: http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/03/bres-alexandra-egyen..

Nekem ez volt a legelsõ, és amikor én hosszú kihagyás után újra kezdtem a tornát akkor is kezdésnek Bíró Ica elsõ kazettája/dvd-je vált be. Tényleg hatékony. Itt le is töltheted: http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/03/bres-alexandra-egyen..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Cindy Crawford Workout-fogytam is vele..de akkor jo amikor kezdo vagy marmint a fogyokuraba...szepen egeti a zsirt foleg ha bebugyolalod magad Foliaval , tudod hogy melyikre gondolok??? Ugye??? :) ***** Van egy masik videoja is ..a Cindy Crawfors -Fitness ABC..ezt kombinalhatod az elozovel...De hidd el Tornazd le amit belinkeltem + tekerd be magad foliaval...azzal amivel az eteleket szoktak...xd nyaron...es ugy fogsz fogyni mint a kis angyal...Reggelizz ebedelj rendesen ne sokat esszeruen tudd miket kell enni ezt gondolom nem kell leirni 0 edesseg 0 udioto ..ezeket tudod...Es miutan letornaztad az idod..utana csak joghurt puffasztott rizs gyumolcs zoldseg semmi mas ::) :) Oh es sok viz + ha akarod zold tea...megnyugtat engem a zols tea amugy mindenkire maskepp hat :) :) )::) En lefogytam vele mielott vki lehulyezne :) :) * Automatikusan eltávolított tartalom.

Melyik fitness DVD-k a leghatásosabbak/legjobbak?

Rubint Réka? Schorbert Norbi? Béres Alexandra? És t?lük melyik? F?leg comb, fenék és csíp? tájékról szeretnék eltüntetni pár centit. Nektek melyik DVD jött be?

Legjobb válasz: Bármelyik, amelyiket csinálod.

Bármelyik, amelyiket csinálod.
Rubint Réka DVD-i, közülük is a Napi 20 perc önmagadért, ez könnyebb, vagy a nehezebb és hatásosabb: Légy feszes és fitt ... Én már 3. éve tornázok csak RR dvd-re, és nagyon bejött, de én mellé betartom a diétájukat is.
próbáld meg a kick-box-ot


Melyik fitness dvd-k azok, ahol a hangsúly a popsin és a hason van?

Els?sorban Béres Aleexandra dvd-kre gondolok, de végs? soron megteszi egy Rubint Réka dvd is, a lényeg, hogy a fent említett két testrészen legyen a hangsúly.

Legjobb válasz: hip-hop abs

hip-hop abs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!