Találatok a következő kifejezésre: Melyik a fitness (21 db)

Fogyni szeretnek: melyik jobb, az aerobik vagy a fitness?

Legjobb válasz: Mindkettõ!:) Én olyan fitnessbe járok, ahol vannak kurzusok, olyan aerobikszerûek, és az a jó, ha ezekbõl csinálok többet, mint csak a fitnesst, mert minél több a cardio, annál jobb, és a fitnessben csak (általában) az elején meg a végén van valami cardioedzés, taposógép, bicikli vagy valami hasonló. A csoportos aerobic meg fárasztóbb is, mint mikor végignyomom a kis elõírt fitnessgyakorlataimat, mert az elõbbi csoportban zajlik ugye, aminek a húzóereje miatt nagyobb erõbedobással csinálom.

Mindkettõ!:) Én olyan fitnessbe járok, ahol vannak kurzusok, olyan aerobikszerûek, és az a jó, ha ezekbõl csinálok többet, mint csak a fitnesst, mert minél több a cardio, annál jobb, és a fitnessben csak (általában) az elején meg a végén van valami cardioedzés, taposógép, bicikli vagy valami hasonló. A csoportos aerobic meg fárasztóbb is, mint mikor végignyomom a kis elõírt fitnessgyakorlataimat, mert az elõbbi csoportban zajlik ugye, aminek a húzóereje miatt nagyobb erõbedobással csinálom.
A ritmikus sportgimnasztika!

Van aki a Fitness Akadémián vagy a Fitness Companynal végzett valamilyen szakon? Melyik iskola a jobb?

Legjobb válasz: Én akadémién végeztem,de nem ajánlom. Túl drága ahhoz képest amit ad. Inkább IIWI vagy Company

Én akadémién végeztem, de nem ajánlom. Túl drága ahhoz képest amit ad. Inkább IIWI vagy Company
*iwi


Budapesten melyik a legolcsóbb fitness terem?

Leginkább spinning érdekelne, vagy valami zsíréget? torna.

Legjobb válasz: Most konditermi súlyzós edzés érdekel,vagy spinning edzés? 800-1200ft-ért/alkalom találni bárhol.Kapásból tudok 3 kerületet ahol ennyi 3.4.13.ker.Járj utána!

Most konditermi súlyzós edzés érdekel, vagy spinning edzés? 800-1200ft-ért/alkalom találni bárhol.Kapásból tudok 3 kerületet ahol ennyi 3.4.13.ker.Járj utána!
A kérdező hozzászólása: Spinning edzés leginkább, mert nagyon jól hangzik, és szerintem élvezném is. 14.kerületben lakom, szóval ahhoz közeli kéne, és inkább bérletárak, mert ha elkezdem, akkor már rendszeresen szeretném. A zsírégetõ torna alatt inkább valami aerobik mozgásra gondoltam, de végülis az nem olyan fontos, mert azt itthon is tudom video után csinálni.
Sztem zuglóban a Szugló fitnesz a legolcsóbb , azt hiszem 8körül van a diák havi bérlet :) )
XI.kerbe amazonas ftness 1 hónap korlátlan 4000ft szoli is ingyen benne van

Melyik a legjobb itthoni edzõ/fitness gép?

Bekezdtem a diétámba. Szeretnék mozogni is mellette. Sajnos a futást nem bírja a bokám és térdem. Mi lenne a legjobb, amivel rásegíthetek a fogyásra? (elliptikus tréner, lovaglógép, lépcsõzõgép, szobabicikli...)

Legjobb válasz: Ha futni nem tudsz akkor futópad nem lesz jó pedig az a legjobb, azután az elipszis tréner, lépcsõzõ.

Ha futni nem tudsz akkor futópad nem lesz jó pedig az a legjobb, azután az elipszis tréner, lépcsõzõ.

Melyik a legközelebbi edzőterem (fitness terem) a Márton Áron Kolihoz?

A kollégium a Kunigunda útja 35 alatt van. (III. kerület)
a sárga oldal
A kérdező hozzászólása: a bodybuilder rõl beszélsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!