Találatok a következő kifejezésre: Melyik a fitness (18 db)

Fogyni szeretnek: melyik jobb, az aerobik vagy a fitness?

Legjobb válasz: Mindkettõ!:) Én olyan fitnessbe járok, ahol vannak kurzusok, olyan aerobikszerûek, és az a jó, ha ezekbõl csinálok többet, mint csak a fitnesst, mert minél több a cardio, annál jobb, és a fitnessben csak (általában) az elején meg a végén van valami cardioedzés, taposógép, bicikli vagy valami hasonló. A csoportos aerobic meg fárasztóbb is, mint mikor végignyomom a kis elõírt fitnessgyakorlataimat, mert az elõbbi csoportban zajlik ugye, aminek a húzóereje miatt nagyobb erõbedobással csinálom.

Mindkettõ!:) Én olyan fitnessbe járok, ahol vannak kurzusok, olyan aerobikszerûek, és az a jó, ha ezekbõl csinálok többet, mint csak a fitnesst, mert minél több a cardio, annál jobb, és a fitnessben csak (általában) az elején meg a végén van valami cardioedzés, taposógép, bicikli vagy valami hasonló. A csoportos aerobic meg fárasztóbb is, mint mikor végignyomom a kis elõírt fitnessgyakorlataimat, mert az elõbbi csoportban zajlik ugye, aminek a húzóereje miatt nagyobb erõbedobással csinálom.
A ritmikus sportgimnasztika!

Van aki a Fitness Akadémián vagy a Fitness Companynal végzett valamilyen szakon? Melyik iskola a jobb?

Legjobb válasz: Én akadémién végeztem,de nem ajánlom. Túl drága ahhoz képest amit ad. Inkább IIWI vagy Company

Én akadémién végeztem, de nem ajánlom. Túl drága ahhoz képest amit ad. Inkább IIWI vagy Company
*iwi


Budapesten melyik a legolcsóbb fitness terem?

Leginkább spinning érdekelne, vagy valami zsíréget? torna.

Legjobb válasz: Most konditermi súlyzós edzés érdekel,vagy spinning edzés? 800-1200ft-ért/alkalom találni bárhol.Kapásból tudok 3 kerületet ahol ennyi 3.4.13.ker.Járj utána!

Most konditermi súlyzós edzés érdekel, vagy spinning edzés? 800-1200ft-ért/alkalom találni bárhol.Kapásból tudok 3 kerületet ahol ennyi 3.4.13.ker.Járj utána!
A kérdező hozzászólása: Spinning edzés leginkább, mert nagyon jól hangzik, és szerintem élvezném is. 14.kerületben lakom, szóval ahhoz közeli kéne, és inkább bérletárak, mert ha elkezdem, akkor már rendszeresen szeretném. A zsírégetõ torna alatt inkább valami aerobik mozgásra gondoltam, de végülis az nem olyan fontos, mert azt itthon is tudom video után csinálni.
Sztem zuglóban a Szugló fitnesz a legolcsóbb , azt hiszem 8körül van a diák havi bérlet :) )
XI.kerbe amazonas ftness 1 hónap korlátlan 4000ft szoli is ingyen benne van

Melyik a legközelebbi edzőterem (fitness terem) a Márton Áron Kolihoz?

A kollégium a Kunigunda útja 35 alatt van. (III. kerület)
a sárga oldal
A kérdező hozzászólása: a bodybuilder rõl beszélsz?

Melyik a leghatékonyabb mozgás fogyás és formálás szempontjából? Aerobik/fitness/zumba?

Legjobb válasz: Guggolás nagy súlyokkal, eszméletlenül meg tudja dobni a kalória égetést.

Lehet nagyon alacsony.
Guggolás nagy súlyokkal, eszméletlenül meg tudja dobni a kalória égetést.
Jaaa, csak vékony akarsz lenni? Akkor elég, ha koplalsz. Azt is érdemes tudnod, hogy nem a vékony, hanem izmos csajok után fordulnak meg a pasik. De ez nálatok is így van: az izmos pasi jön be a nõknek, nem a vékony.
Pedig kaptál: fitness.:)
traktorkerék forgatás egy dombra felfelé.
szálkásító diéta és futás
Ezekkel az életbe nem fogysz le, ha zsírt akarsz égetni, ahhoz kemény edzés nagy súlyokkal, és diéta kell, nem pedig tánci tánci.
Az aerobik és a zumba ugyanaz. Annyi, hogy a zumba egy márkanév, de ugyanolyan mozgás mint amit az aerobik órákon csinálnak az emberek. A fitnesz egy gyûjtõnév, amiben benne van a futás is és ezer (valóban ezer!!) másik gyakorlatsor is. A fogyás és formálás szempontjából ez a legjobb, kezd futással a fitneszt, plusz egyszerû gyakorlatok, mint felülés, fekvõtámasz és guggolás.
Vagy hobbitka a megyébõl! te vagy az frodó?
A kérdező hozzászólása: XDDD hobbit. Na ja. 163 cm vagyok:D Igen, futás, felülés, guggolás, mondjuk fekvõtámaszt nem érzem olyan fontosnak, nem izmos akarok lenni, hanem vékony:) Köszönöm a válaszokat.
50 kg bõõõl 5öt???minek?
Szerintem csináld azt amit a Norbi, neki bevált biztosan befog. Tudod mi a sláger "Vegyed meg a kazettámat, hadd építsek még egy házat".
Amúgy mogyorós csokoládé + hullahopp párosítás hozzásegít a fogyáshoz...ha nem hiszed el próbáld ki, tudományos vizsgálatok által van igazolva! De nagyon gondosan kell elõkészíteni, 50 g csokoládé + 4 dl tej hullahoppozás elõtt, közben pedig 30 g csokoládé.
A kérdező hozzászólása: Hmm, ti most komolyan ilyen 100 kilós állatnak gondoltok?:DD 50 kg vagyok, 5 kg-t szeretnék leadni, és természetesen diéta és egyéb mozgás mellett kérdeztem. De egyértelmû választ továbbra sem kaptam.
Ha a fitness-en a súlyzós edzést érted, akkor az kellene, de nem barbi súllyal és hozzá szálkásító diéta. De kellene még hozzá heti 3-4 aerob edzés is. Így lenne jó.
A kérdező hozzászólása: Adtam 3 lehetõséget, más választást nem kértem. Olyan érthetetlenül tettem volna fel?
A kérdező hozzászólása: De én magamnak akarok megfelelni, nem másnak! -.- És nem fogok koplalni, csak egészségesen enni, mert ahogy most kajálok, az katasztrófa... Bár mostanában fogytam, és nem eszem annyit, de még mindig rossz. Koplalni nem fogok, mert szeretek enni, bár volt olyan, hogy egész délelõtt csak egy energiaitalt ittam, és 3 körül értem haza, és csak akkor ettem. De ez nem direkt van, csak így alakul. Sporttal nem izmos leszek, egyébként?:"D 45 kg-val se lennék vézna, az nekem se tetszik...
próbáld meg a kick-box-ot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!