Találatok a következő kifejezésre: Melyik a egy (7023 db)

Melyik a strapabíróbb telefon? Az lg L7 2, vagy az xperia M? PL ha leesik melyiknek törik be képernyõje egy kisebb ütéstõl?

Legjobb válasz: Egyik sem direkt strapabíró mobil, egyikbe sincs se Gorilla Glass vagy valamilyen konkurense, szóval ugyanannyi az esélye, hogy egy esésbe belehaljon.

Egyik sem direkt strapabíró mobil, egyikbe sincs se Gorilla Glass vagy valamilyen konkurense, szóval ugyanannyi az esélye, hogy egy esésbe belehaljon.

Aréna pláza vagy Westend? Ti hova jártok? Melyik a szebb, barátságosabb? Illetve melyik közelében van több látnivaló, érdekesség? ! (Még egyikben sem voltam sosem, messze lakok Budapesttől. )

Külföldr?l jön barátom, el?ször. :D Arra gondoltam, oda elvihetném, mert nálunk nem sok minden van. Csak nem tudom melyikbe... :) Az egyik a nyugatihoz, a másik a keletihez van közel... :) Szóval a megközelítésüket nézve kb. ugyanaz:)

Legjobb válasz: Én nemrég voltam mindkettõben szerintem,ha már Budapestre jöttök ne plázázzatok,hanem inkább valami szép helyet nézzetek..Rengeteg van:) Ha éhesek vagytok akkor meg tökmind1 melyikben ezstek,de van honlapjuk meg tudod nézni milyen boltok/kajáldák stb. vannak benne.

Én nemrég voltam mindkettõben szerintem, ha már Budapestre jöttök ne plázázzatok, hanem inkább valami szép helyet nézzetek..Rengeteg van:) Ha éhesek vagytok akkor meg tökmind1 melyikben ezstek, de van honlapjuk meg tudod nézni milyen boltok/kajáldák stb. vannak benne.
készits tervet hogy amit akartok megnézni, vagy üljetek fel egy turista buszra. Hop on hop off a neve. Az arra megy amerre vannak a látnivalók. Van napi bérlet BKV-ra amivel korlátlanul lehet utazni, vigyél térképet amin bejelölted mit akartok megnézni ugy nem nehéz elközlekedni.
Szerintem akkor lehetne az, hogy kezdhetnétek a Westendben(vagyis hogyha oda mentek, ahhoz el tudnék képzelni egy tök cuki kirándulást)Szóval délelõtt odamentek beültök valamelyik kis kávézóba vagy akár a Starbucksba, utána körülnézhettek a boltokban.Amikor megéheztek elmentek kajálni(kb minden van, minden árkategóriában).Kaja után elmennétek a Margit szigetre sétálni és fagyizni.Aztán elsétálhatnátok a Parlamenthez, nincs olyan messze gyalog se, én imádok sétálni:) Vagy kimehettek a Vörösmarty térre ott is sok szép látványosság van és akkor felderítenétek ott a teret:) (Ha akarod leírom az útvonalat, hogy melyiket milyen tömegközlekedési eszközzel tudod megközelíteni)Este meg még elmehetnétek egyet mozizni!:)
Westendbe mostmár többet járok, egy idõben csak Aréna aztán most megint Westendes vagyok, fõleg, hogy közlekedés miatt nekem az közelebb esik ha vonattal megyek, már ott is vagyok!:) A nagyobb boltok viszonylag ugyanazok, igaz a Westendben több pici bolt is van.Igazából szerintem mind a kettõ nagyon jó, bárhova mész nem jársz rosszul boltok terén:) A Westend környékén, ami látványosság az ugye maga a Nyugati pályaudvar, Vígszínház, Parlament, Vörösmarty tér, Oktogon és még a Margit-sziget is közel van, ahova elmehettek sétálni:) (4es6os villamossal csak pár megálló:) ) Az Aréna környékén a látványosság a Keleti pályaudvar, Puskás Ferenc Stadion, Papp László Sportaréna, Lóverseny tér:)
westend központi helyen van. Egy köpésre van a Margit-sziget stb. Az Aréna környékén nincs semmi érdekesség és az üzletek is inkább drágább árfekvésûek. Westendben van minden. Olcsó is drága is. Jóval több üzlet is van ott. A külföldi barátodnak mért bevásárlóközpontot akarsz mutatni, mért nem Bp-et???? A dunát, parlamentet a várat, Margit-szigetet, váci utcát, Bazilikát?
A kérdező hozzászólása: Margitszigeten merre?:D Vagy az egészet be lehet járni? :) Ott mik vannak? :) De és te pesti vagy? :) ) Az tök jó már !:D
Margitszigetre mindenképp menjetek! :) Én is hasonló helyzetben vagyok most, érdekes. :D
A kérdező hozzászólása: Nézegetem, köszi! :) Így, hogy már 'ismerek' pár nevet, könnyebb kiindulni. :)
A buszról leszállhatsz több helyen igen. De ird be a keresöbe hogy hopp on hopp off Budapest. Nézz utána. Igen a Margit-szigetre a Margit hídról lehet menni meg az Árpád hidról. A belvároshoz a Margit hid van közelebb. Azon megy a 4 és 6-os villamos ami átszeli a fél várost. Nézegesd a google térképet hogy mi hol van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D Az nagyon jó kis ötlet! :D A Margit-szigetre híd van? :D Vagy hajóval lehet átjutni? :) Örömmel elfogadom a segítséget, útba igazítást! :D A turista busz útközben meg is áll? :) ))
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj, hogy arra nem igazán vagyok járatos. :( Még sosem voltam... :D
A kérdező hozzászólása: Most már akkor változott a terv. :) De azokat akkor gyalog is meg lehet közelíteni? :) Mert az ottani utazás, hát.. igen nehézkesen megy.. :/:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszod! :) Az igen! :) Akkor akad sok szép minden... :D
Én sem vagyok pesti, azt hiszem összesen kétszer voltam eddig a Margit-szigeten. Éjszaka gyönyörû, de nappal is szép! Az egészet be lehet járni, legalább sétáltok egyet. :)

Melyikre figyel fel jobban egy pasi az utcán? (ha egy szép feketehajú lány és egy szép szőke lány jön vele szemben. ) itt van 2 kép. Ilyenre gondolok. Melyik a szexibb?

http://4.bp.blogspot.com/_5uEtIYsz-Zg/SqZ-X01g2hI/AAAAAAAAAS..

Legjobb válasz: én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f

én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f
A kérdező hozzászólása: hát nem értem komolyan:D Akkor nekem mért nem tetszik a szõke csajszi?:D A feketét viszont gyönyörûnek látom.
akkor ennyi erõvel izguljatok fel a mûanyag barbijaimra...
Kendra szebb :D És azért egy ilyen hajú lány nagyon vonzó tud lenni, ezt valljuk be: http://my.prostreetonline.com/photos/data/508/Blonde-Show-Gi..
Nekem személy szerint a feketék tetszenek legjobban, aztán barna és szõke.
szõkeee!!!
A kérdező hozzászólása: hát furcsa :D nekem Inna (a fekete hajú lány sokkal jobban tetszik)
barna:)
A szõke haj (mivel világos) sokkal feltûnõbb, ezért szõke!!
A példában Kendra sokkal szebb, mint Inna :) Ha ezt nézzük.. Ha meg azt, hogy valaki jön velem szemben, akkor egyformán megnézem mindkettõt fõleg, ha szép (:
A szõke az túl mû meg valami playmate is asszem
Szoke 22/f
A kérdező hozzászólása: kort és nemet is kérek:)
Szintén fekete vagy barna=)
Inna undorító, gáz, román feje van (minthogy az is). De egy normális kinézetû fekete nõ lehet csinos, mondjuk egy brazil, akinek az a természetes hajszíne. a két kép közül a szõke csaj jön be, amúgy az utcán nem biztos, hogy egy szõkét néznék meg, mert a szõke festést nagyon el lehet cseszni, a póthaj meg hányinger.


Szerintetek egy MacBook Pro -t vagy egy Sony waio -t vásároljak? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Azonos felszereltség mellett ugyanolyan jók. Attól függ mi kell inkább, os x vagy windows. Mac-re is lehet windows tenni az os x mellé, én is így csináltam. Legfeljebb lesz egy két dolog amihez macerás lesz drivert találni. Illetve még az számít, h azonos felszereltség mellett melyik mennyibe kerül, mekkora az árkülönbözet.

Azonos felszereltség mellett ugyanolyan jók. Attól függ mi kell inkább, os x vagy windows. Mac-re is lehet windows tenni az os x mellé, én is így csináltam. Legfeljebb lesz egy két dolog amihez macerás lesz drivert találni. Illetve még az számít, h azonos felszereltség mellett melyik mennyibe kerül, mekkora az árkülönbözet.
MBP. Sokkal jobb
Szavatossági idõ
Hivatkozni arra kell, ami a tény: az épület szerkezetileg, statikailag nem stabil. Az építkezési engedély kiváltásához terv szükséges, amit egy építésznek kell aláírnia. Ezáltal a felelösséget is vállalja. Bármi történik, az ö tervét veszik elö, és újraellenörzik a számításokat. Ha az rendben van, összevetik a tervet a valós kivitelezéssel, hogy a terveknek megfelelöen épült-e, vagy végeztek-e komolyabb átalakítást rajta. Ha nem talál a rajzokkal, a kivitelezö a felelös. Mindenképpen keress egy építészt, egyrészt ö tudja, mi az eljárás ilyenkor, másrész elöfordulhat, hogy veszélyes is lehet a ház. Ha nem idös a ház, annak semmilyen problémája nem volna szabad lennie. Mennyi idös az épület?
Gondolom megvan a beruházó e-mail címe, akitõl a lakást vettétek, vagy akivel a kapcsolatot tartottátok, akitõl átvettétek. Neki kell egy emailt írni, amiben bejelented a hibát, s kéred javítsák ki, vagy levelet írjál nekik amit ajánlva tértivevénnyel adsz fel, mert akkor tudsz arra hivatkozni te bejelentetted a hibát. Ha egy héten belül nem jelentkeznek írjál nekik még egy levelet, amiben már kicsit fenyegetõzöl, hogy jogi útra tereled a dolgot ha nem mennek ki, s nem javítják ki a hibát.
Nem építészt kell keresni ilyenkor hanem statikust, aki véleményezi a dolgot. Aztán: a ház az gondolom családi, mert különben lakást írtál volna. Mibõl van a födém? Mi van a helyiség fölött? Ha fából van, akkor viszonylag könyebben javítható, ha beton akkor viszont nagyon nehezen, akkor nem is szabadott volna lehajlania. (A födémek nem megsüllyednek hanem lehajlanak) Max abban az esetben ha a kivitelezõ kihagyja a vasat. Egyébként az új házakra 3 év jótállás van. (181/2003. (XI. 5.) Korm. rendelet ) Várom a fejleményeket egy leendõ építész
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elõször is a válaszokat! A házat 2008-ban építették és fa födémszerkezettel rendelkezik. A padlást csak tárolás céljából használjuk, lakó terület nincs kialakítva.
Fa az eléggé hajlamos kúszásra, azaz terhelés hatására hoszabb távon is alakváltozik. Aztán lehet nagyon megpakoltátok a padlást. Tényleg egy statikust kellene keresni a környéketeken, õ meg tudja elvileg mondani hogy veszélyes e, illetve a határon túli e a lehajlás, ugyanis minden szerkezetre megvan az elõírt lehajlási maximum. 1 l é
Egyértelmûen az utóbbi. De miért nem próbáltad ki õket?
A kérdező hozzászólása: és egy Intel Pentium 4 D 2.80ghz k itudja hajtani?

Egy laptopnak melyik a jobb, mert szinte csak otthon használom, ezért otthon végig töltőről érdemes használni, vagy feltölteni 100ig akkor lehúzom és 10nél ujra feldugom. Melyik tesz neki jobbat?

Legjobb válasz: Otthon használt hálózati csatlakozoról, de úgy hogy kiveszed az aksit mert ha be van dugva és folyamatos töltést kap az egy idõ után szépen lassan megöli az aksit!

Otthon használt hálózati csatlakozoról, de úgy hogy kiveszed az aksit mert ha be van dugva és folyamatos töltést kap az egy idõ után szépen lassan megöli az aksit!
Amikor csak lehet legyen rajta a töltõn. Egyrészt majd az elektronika eldönti helyetted mikor kell tölteni, másrészt amikor akkuról használod visszafogja a teljesítményt.
A kérdező hozzászólása: köszi, de akkor a teljesítményen kívül nincs más különbség? szóval egyikse egésségesebb mint a másik?
De van különbség. Az állandó feltöltés-lemerítés a lehetõ legrosszabb az akku élettartama szempontjából. Otthon használd töltõrõl.
Az akkut felesleges kivenni. Ha már van, akkor legalább a szünetmentes üzemelést biztosítsa áramszünet esetén és legyen készenlétben, ha mégis vinni kell valahova, ahol akkuról lehet csak használni a gépet. Ha kiveszed is tönkremegy, úgy, hogy nem is használtad semmire. 4 éves a laptopom, gyakorlatilag asztali gépként használom és mindig benne volt az akku, 9%-ot romlott az eredeti állapothoz képest, szóval tapasztalatból beszélek. Persze ha vacak az akku, akkor hamar tönkremegy így is úgy is.
#5: +1, 5 éves a laptopom (de rég érettségiztem) és még mindig másfél órát bír. Ismerõsé 3 éves, ki be rángatta. A másfél neki is megvan, csak percben :D
#4: A régebbi – tíz+x éves – laptopoknál talán igaz volt, amit írtál. A mai laptopok esetén az aksi nem kap folyamatos töltést. Ha feltöltõdött, akkor lekapcsolja a töltési folyamatot. Pl. az én laptopomnál be lehet állítani egy aksikímélõ üzemmódot, ami 80%-ra tölti csak fel az aksit, akármennyit is lóg a töltõn.

Melyik a jobb ruha? Melyik illik jobban egy esküvőre?

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=7260,1012,EXKLUZIV..

Legjobb válasz: igazából egyik se de inkább 2.

igazából egyik se de inkább 2.
Elsõt tudom jobban elképzelni esküvõn ( :
Szerintem is a 2.
Az elsõ nagyon gáz, azt semmiképp. A második nagyon szép, csak túl rövid, ha térdig érne, vagy kicsivel térd fölé teljesen jó lenne. Természetesen a hátsó sallang nélkül... Másodikra szavazok!
szerintem nem rondák, sõt a második, a lila nagyon tetszik! inkább azt választanám, mivel sokkal jobb benyomást kelt, mint a másik fényes szürke.. az kicsit olcsónak hat. tehát a lila viszi a pálmát. :)
Mindkettõ ronda.Inkább az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Mit ajánlotok?
A kérdező hozzászólása: Nagyon nekem sem tetszenek, nem is nekem kellenek. De a barátnõm ez a két ruha közül akarja valamelyiket viselni az esküvõn.
elég ... gáz ruhák
mindkettõt csúnyának tartom
A második.
a második ruha gyönyörû ugyhogy a 2.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!