Találatok a következő kifejezésre: Melyik a e. ü (7 db)

Melyik az a szám ami így van hogy ZÁÁMBÉ-É-É ú ú ú?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts&ob=av3e

A kérdező hozzászólása: nem zombi! záámbé é é é ú ú ú!
de azt énekli benne, hallgasd meg...
A kérdező hozzászólása: de nem ezaz mert amire én gondolok az van egy autós reklám alatt!:D
melyik reklámban?
A kérdező hozzászólása: abban amiben a pasi a nõje apja mellett énekel egy kocsiban aztán a végén ugyan oda érkeznek meg és a csaj bemutatja az apjának az meg mondja hogy legalább a kocsija jó.xd
Pedig az az a szám, amit linkeltek.Cranberries-Zombie
A kérdező hozzászólása: derossz én ezt vidámabbnak képzeltem:D azért köszi:D

Melyik a legjobb e. ü. betét?

Nektek melyik vált be legjobban?

Legjobb válasz: a legeslegjobb e.ü. betét a legmegbízhatobb!

a legeslegjobb e.ü. betét a legmegbízhatobb!
az Always mindegyik terméke bevált.
Szerintem is az Allways a legjobb.
nekem a carefree vált be eü-bõl is meg tisztaságiból is, meg amikor gyengébb a mensim, akkor a naturella is egész jó. nem tudom mennyi idõs vagy, de sztem lehet kérni sulikban ilyen mintacsomagot, abban szokott lenni betét, és akkor nem kéne fizetned a kipróbálásért.. meg lehet, ha neten utánanézel, találsz oldalakat, ahonnan lehet ingyenes termékmintát kérni ( én libresse-tõl kértem, és kaptam is)
carefrees vagyok :) itt lehet mintát kérni: carefree http://www.carefreefreshstyle.com/CarefreeRange.aspx?url=Car.. libresse: (regisztráció után) http://www.libresse.hu/Pages/General/InformationPage.aspx?id.. most ennyit találtam.
Szerintem az Always sensitive a legkényelmesebb.
Lumia 520 / 620?
huawei
hát ez nincs a listán, de ez a telefon tökéletes:HTC Desire C, csak ajánlani tudom, rendkívül gyors okos, csak a kamerája rossz(5 megapixeles) de különben meg tökéletes:)


Olyan érzelem, és gondolkodásmód, melyben nem érdekli az adott személyt a 20. és 21. század, hanem nagyjából Kr. E.1000-tõl a Kr. U.1500-ig terjedõ idõszak?

Manapság szinte csak azt látni/hallani, hogy milyen volt az elsõ és második világháború, a kommunizmus, és az utána következõ idõszak. Engem "hidegen hagy" Hitler, Sztálin, Szálasi, Kádár, Orbán, Gyurcsány, stb..., és ez az egész, rohadt korszak. Miért foglalkoztat kevés embert az õsi idõk emlékezete, dicsõsége, és nagysága?

Legjobb válasz: "Miért foglalkoztat kevés embert az õsi idõk emlékezete, dicsõsége, és nagysága?" Mert több probléma van annál, mintsem hogy ábrándozzunk. De én nem ítélem el, ha valaki ábrándozik. Ha így könnyebb elviselni a fájdalmat, tegye! Ebben nincs semmi rossz.

"Miért foglalkoztat kevés embert az õsi idõk emlékezete, dicsõsége, és nagysága?" Mert több probléma van annál, mintsem hogy ábrándozzunk. De én nem ítélem el, ha valaki ábrándozik. Ha így könnyebb elviselni a fájdalmat, tegye! Ebben nincs semmi rossz.
Pontosan az a gond a "régi, dicsõ múlttal", hogy sokkal kevesebb forrás áll rendelkezésre róla, mint a közelmúlt eseményeirõl. Így aztán sokan képzelik azt róla, hogy valami rendkívüli aranykor volt akkoriban. Az átlagember akkoriban örült ha túlélte a gyerekkort, és nem vitte el valami betegség, örült ha volt mit ennie, örült, ha nem mészárolták le egy háborús konfliktusban. Akkor is rengeteg rohadt dolog volt.
A kérdező hozzászólása: Szomorú, hogy rengetegen elfelejtik a régi idõket... nem szabadna így lennie.
A kérdező hozzászólása: 13:17 Ez így van. Olyan szempontból engem is érdekel a huszadik század, hogy a "közeli" õseim akkor születtek, és én is.
Egyrészt sokkal több információnk van az elõzõ századról és a jelenrõl, részletesebb beszámolók vannak, mert minden sokkal gyorsabban terjedt, mint a korábbi századokban, illetve több, részletesebb képet nyújtó tárgy maradt fenn (számtalan tiszti ruha, fegyverek, épületek, stb...), mint mondjuk a középkorból. Másodrészt ezek az események közvetlenül érintettek/érintenek minket, a közeli hozzátartózóinkat, nem úgy, mint a korábbi események, amelyeket csak korábbi felmenõk éltek meg, így az emberek azt érzik, ezek nagyobb kihatással voltak az életükre (ez természetesen nem igaz, minden kor nagy hatással volt az adott társadalomra).
A kérdező hozzászólása: Rá kellene jönni az emberiségnek, hogy az élet értelme az õsi múltban rejlik.
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban. Viszont, szerintem ez az élet értelme.
De. Ábrándozás és nem ábrándozás között annyi különbség van, mint az ingyen és egy forint között. Viszont a közelmúlt történéseivel foglalkozni és rég elfeledett idõkben élni az életed között annyi a különbség, mint az egy forint és a milliárd között.
A kérdező hozzászólása: 12:04 Ábrándozás? Akik állandóan a második világháborúról beszélnek, azok nem ábrándoznak???
Na most azért nem adnak nekem kiflit a boltban, mert Odüsszeusz hajókázott, Attila meg megverte Aetiust. Nekem kemény forintokért adnak kiflit, és nem az õsi idõk dicsõségéért. Ezért aztán belesüppedek a napi gondokba ahelyett hogy azon méláznék, milyen fajin dolog volt, mikor mamutot kergettünk a hordával a diósgyõri völgyben. Kapisgálod?

Melyik M. U. G. E. N-be vannak ezek a karakterek?

pl hogy dragon ball-ból minden karakter benne van(Z, GT, és a simából is) és benne vannak a fúziók is de lehet pl külön vegitából és Gokuból is fuzionálni. Benne van az össze kamehameha beleértve a Big Bang kamehamét is. Benne vannak az ellenségek is. Benne vannak a narutoból is minden (a shippuuden és a sima is) pl naruto többször is benne van.(pl 9-en farkú, gyerek naruto, shipuuden naruto, sage naruto, stb stb.. De benne van még sok anime , mese és egyéb szereplõ is. És minden karakternek benne van minden féle képessége és egyébje

Legjobb válasz: Azt hiszem 2006-2010 közötti. ..(Ha van újabb változata már akkor írjátok meg pls és hogy mi változott ahhoz képest a játékba

A kérdező hozzászólása: Azt hiszem 2006-2010 közötti. ..(Ha van újabb változata már akkor írjátok meg pls és hogy mi változott ahhoz képest a játékba
kic kínai.olcó olcó :D :D
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom, hogy 14-15 millió Ft-ért egy másfél szobás lakás olcsó lenne...
ott a kínai piac okos :D :D
14-15 milliót nem ér, maximum ha újépítésû, egyébként ezek a környékek nem számítanak a veszélyes helyek közé pesten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!