Találatok a következő kifejezésre: Melyik a e (1009 db)

Szerintetek xbox 360 e vagy sima vagy p s 3? nem értek hozzá szerintetek melyik a jobb?

Legjobb válasz: Nem értem az e betût de mindegyikböl van több verzió. 4 GB-s X-et és 12 GB-s PS-t az ne vegyél. Mert nem fogsz tudni normálisan játszani. Egyébként pedig mindegyiknek ott s saját kínálata és az döntsd el h abból melyik tetszik v melyikre van több olyan cím ami tetszik.

Nem értem az e betût de mindegyikböl van több verzió. 4 GB-s X-et és 12 GB-s PS-t az ne vegyél. Mert nem fogsz tudni normálisan játszani. Egyébként pedig mindegyiknek ott s saját kínálata és az döntsd el h abból melyik tetszik v melyikre van több olyan cím ami tetszik.
A kérdező hozzászólása: Hát új játékokat nyomnák rajta pl. COD ghos, BF4, Fifa 1013/2014 AC stb. és nem tudom hogy erre a ps3 jó vagy az xbox 360
Ezek a címek multiplatformosak ezeket pc-n is tod nyomni. Ha nem kellennek olyanok mint Halo 3, Uncharted, God of War, Forza... Akkor szerintem nincs értelme konzolt venned, bár ettõl még megteheted. Egyébkét a 360 irányítása kényelmesebb a 2 gép közül. És a COD Ghos egy rakás .... lett de te tod.
A kérdező hozzászólása: én nekem szar a pc-m és inkább ps-t vagy xbox ot veszek

Mire kell figyelni, ha e-book-t szeretnék vásárolni, melyek a legmegbízhatóbb márkák?

Legjobb válasz: E book márka???? Az e book elektronikus formátumú konyv, nem eszköz.... E-readerre gondolsz, nem? Sony, pl.

E book márka???? Az e book elektronikus formátumú konyv, nem eszköz.... E-readerre gondolsz, nem? Sony, pl.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam, végül is az érdekel, hogy mire figyeljek e-book vásárlásánál?
Arc, hardware miatt
Sztem a NEO!
*ARC S
Arc: -2011 legszebb telefonja díjat megkapta.....és meg is érdemli -1.4GHz-s proci
galaxy s plus
Szerintem is Arc.
A kérdező hozzászólása: köszi a részletes írást
neon, arcon, rayen ugyanúgy 2.3-as droid fut és mindegyikre jön ki 2.3.4 frissítés (sõt, ha az emlékeim nem csalnak talán az x10 is megkapja).
zenehallgatásra galaxy s, minden másra xperia neo (ami hardveresen csontugyanaz mint az arc csak kisebb a kijelzõje egy picivel).
Arc és Ray


Te most õszintén tudod mirõl beszélsz PONTOSAN? Legalább 447 bites??? AMD-nél CUDA mag?
hát ezek közül mind szar ha jól megnézed mindegyik kártyát amit ide írtál, akkor észreveszed hogy mindegyik 128 bites, ezek a kártyák még az én 9600 gt-met se köröznék le, de még utól sem érnék. ha kártya kell azt nézt mekkora a memória órajele az árnyaló órajele és a gpu CUDA magszáma. meg a bit mert az hogy milyen szépen cseng a neve az nem garancia arra hogy fullos is lesz hiába 1gb vagy 5 gb ha szarok az értékei. minimum egy 447 bit es kari kell neked vagy egy nagyobb bites. és legalább 2500 Mhz legyen a gpu órajele vagy hasonló meg egy 1500-2000 mhz az árnyalóóra frekvenciája
Elirtam 128-bites Sorry
Vegyük PL egy GTS 250 256-bit és vegyünk egy GTS 450-és ez csak 12-bites mégis 10% erõsebb és azt is nézd, hogy a 9600 és a GTS 250 csak Gddr3.A gddr5 dupla a Memória órajele.
a 9600 gt az lehet hogy régi, de a crysis 2 modern warfare 3 battlefield 3 és egyebek jó nem ultrán , de mind magas beállításon dx10 en (amelyik tudja) elment 40 fps-el kb . és nv nél sztámít a magas bit buszsebesség mert az enyém 256 bites 64 cuda magos, memória óra 1900 mhz 900 mhz a központi óra, lehet hogy kevesebb, de még mindig van amit ultrán és van amit magas beállításon enged, 1280x1024 es felbontáson. és van olyan nv 550 es kari ami csak 128 bites, és szarabb a teljesítménye mint az én kártyám de sokkal ujabb, jó van sok nv és sok amd kari ami nagyon sokat tud, de azok megfizethetetlenek sokaknak
Igen, nV-nél van az, igazad van, én se törekedtem a válasz lelkébe nézni, bocsi :) Attól persze még nem értem így se miért kell feltétlen min 448 bites VGA...
ma 18:05 Bocs hogy õszintén megmondom de a 9600GT egy rakás régi szar mind a 3 VGA lekörözi a 9600GT http://www.google.hu/imgres?q=9600gt+vs+hd+5670&um=1&hl=hu&b..
viszont a gainvard az nvidia magos, annál igen silány a 128bites buszsebesség. és abban van CUDA MAG:D
ja és a középsõ link az nvidia magos. a másik kettõ ha jól láttam az amd
nvidiáról beszéltem bocs azt lemaradt. NVIDIA , irtam hogy ezek mind szarok a középsõ link az talán jó . amd nél mást kell nézni amugy meg a hd7970 nél a memória 3 GB-nyi, 384-bites buszsebessége van. de ez más. nem írtam hogy nvidiáról beszélek. bocs
Mikor elkezdtem olvasni a hármas kommentet , arra gondoltam , hogy milyen igaza van és végre egy szókimondó ember aki ért is hozzá ! A vége viszont nem sikerült . Tõlem azért kap egy zöldet , mert régebben voltak hasonló értékek .
http://www.ipon.hu/webshop/product/vtx3d_vx6750_1gbd5_h_pcie.. Új, keveset eszik támogatja pl:DX11(de ez nem oszt nem szoroz szerintem) nem melegszik annyira. http://www.ipon.hu/webshop/product/vtx3d_vx4850_1gbd5_h_pcie.. Többet eszik, nem támogat pl DX11-et, jobban melegszik, de "erõsebb" egy fokkal. Am milyen gépbe kell?

E-bookot szeretnék venni. Melyik márkából érdemes választani? Melyik a megbízható és minőségi? E-ink miért jobb? Mik a fontos formátumok?

könyveket az internetről tervezem, hogy letöltőm őket esetleg pdf-eket raknék rá. Köszi a segítséget!!

Létezhet-e olyan anyag mely a hőt és a nyomást energiává átalakíthatja mely tovább erősíti az anyagot (és az energiatöbblet elektromos formában megjelenik)?

Minél nagyobb h? és/vagy nyomás éri annál nagyobb a szilárdsága (mert az energia er?síti)? - Minden beavatkozás nélkül, a szerkezetéb?l adódóan (molekuláris módosítások lehetségesek csak ne kelljen utána semmivel az embernek hozzájárulnia, elektromos árammal el?segíteni)?

Legjobb válasz: Szimplán megkérdezhetted volna, hogy van-e ingyenenergia... Nincs.

Szimplán megkérdezhetted volna, hogy van-e ingyenenergia... Nincs.
Nem egészen értem amit kérdezel, de megpróbálok rá válaszolni. Olyan eljárás van, amely során hõenergia segítségével az anyagot erõsítjük. Ilyen eljárás többek között a fémek hõkezelése. Az energiát az anyag szerkezete tárolja. Egy edzett acél eltöréséhez például nagyobb energia kell, mint egy nem hõkezelt acéléhoz. Ebbõl elektromos áramot nyerni nem igen lehet. Ha esetleg lenne rá valami csúcstechnika, akkor is egyszerûbb ezt a hõt bevinni egy erõmûbe és ott termelni az áramot. Olyan anyag van ami a hõenergiát közvetlenül árammá alakítja, ha ezekre vagy kíváncsi a termoelemeknek nézz utána. Ez az eljárás a gyakorlatban arra jó, hogy hõmérsékletet mérjünk vele, áram termelésre nem igen alkalmas, bár tudtommal folynak ilyen kutatások. Nyomást is lehet közvetlenül árammá alakítani. Egész pontosan a nyomás változás hatására jön létre áram. Ezek az anyagok a piezokristályok, vagy piezo elemek. Áram termelésre ez sem igazán jó, ezt is inkább erõmérésre használják. Remélem a kérdésedre válaszoltam.
Megnézted A mag c. filmet? :)
A kvarckristályt ha összenyomod, elektromos feszültség keletkezik rajta.
Magára hagyott rendszerekben a rendezettlenség nõ (mint mikor nem takarítod a szobád :D). Amirõl te beszélsz az a pont a fordítottja lenne.
A kérdező hozzászólása: Igen..jelen pillanatban 'A Mag' c. filmben említett anyagra gondoltam mely a hajó burkát képezi..mert azt nagyon sok mindenre lehetne használni..és logikailag nem tiltja egy elmélet sem..csak vmi struktúrára való következtetésre gondoltam..
A hõt és a nyomást úgy, ahogy te gondolod, nem lehet energiává alakítani. Ha érdekel a téma, nézz utána a Maxwell-démon témakörnek. A lényeg az, hogy ezek eléggé rendezetlen dolgok, és rendezetlenbõl magától nem lesz rendezett. Tiltja az entrópiatörvény.
Utolsó válaszolónál a pont. Egyszerûbben mondva, energiabefektetés nélkül olyan folyamatok tudnak csak spontán lejátszódni, ahol a rendezetlenség növekszik. Egyébként a termodinamika már nem tudom, hányadik törvénye kimondja, hogy az energia átalakulhat pl. hõenergiává, de a hõt nem lehet teljes egészében energiává visszaalakítani (a hatásfok 100%-nál kisebb). Kati

Közoktatás Libanonban van-e? Hány éves kortól korig kötelező a tanulás? Kötelező-e a hittan, és melyik? Kötelező-e az idegen nyelvtanulás? A Lányok is járhatnak-e iskolába, és ha igen milyen feltételekkel? Van-e napközbeni iskolai étkezés, ellátás?

Libanonban is van-e alap-közép - és felsőoktatás? Ingyenes-e a tanulás? Vannak-e vendég professzorok az Egyetemen? Koedukált-e az oktatási rendszer? Hány Egyetem, és középiskola van,és van-e szakoktatás? Vallástól, népcsoporttól függetlenül elérhető-e az iskola mindenki számára? Hány % az analfabetizmus?

Melyik a legjobb e-book olvasó? Melyik fajtát ajánljátok?

Legjobb válasz: Számomra a Kindle. Nem tudom, talán jó volt a marketingjük, mégis csak Amazon, viszonylag jó árban van, kellemes a szemnek az e-tintás technika és a legújabb verziókra már háttérvilágítás is van, ha szükséges (pl. zárt helyen olvasáskor jól jön). De persze elismerem, sok más olvasó is van legalább ilyen jó, például a Koobe sok modellje rendkívül hasonló. (Más a preferált fájlformátum, na bumm. Calibre bármit konvertál.) Kindle esetében az oldalsó léptetõgomb felfüggesztése szerintem az achillesz-sarka a készüléknek, más modellek esetében ez nem probléma. Mindazonáltal szerintem nagyon elegáns... no, persze nem ez a fõ vásárlási szempont. Szóval én rendkívül márkahûen a Kindle-t ajánlanám. De a neten rengeteg e-könyv olvasó mustra van, ha pontosan tudod, mik az igényeid, az ilyen cikkek többet segítenek.

Számomra a Kindle. Nem tudom, talán jó volt a marketingjük, mégis csak Amazon, viszonylag jó árban van, kellemes a szemnek az e-tintás technika és a legújabb verziókra már háttérvilágítás is van, ha szükséges (pl. zárt helyen olvasáskor jól jön). De persze elismerem, sok más olvasó is van legalább ilyen jó, például a Koobe sok modellje rendkívül hasonló. (Más a preferált fájlformátum, na bumm. Calibre bármit konvertál.) Kindle esetében az oldalsó léptetõgomb felfüggesztése szerintem az achillesz-sarka a készüléknek, más modellek esetében ez nem probléma. Mindazonáltal szerintem nagyon elegáns... no, persze nem ez a fõ vásárlási szempont. Szóval én rendkívül márkahûen a Kindle-t ajánlanám. De a neten rengeteg e-könyv olvasó mustra van, ha pontosan tudod, mik az igényeid, az ilyen cikkek többet segítenek.
nekem is kindlem van. még anyum is tudja használni, pedig õ nem egy gépzseni, merem ajánlani.
szintén kindle:) bár nekem csak a laptompomon van fent a program, de igy is nagyon meg vagyok vele elégedve :) régebben meg szerettem volna venni a készüléket is, de sajnos nem volt rá elég pénzem, ma meg már megelégszem a laptopommal (most meg már úgy vagyok vele, hogy inkább veszek majd egy kisebb tabletet, amire szintén felteszem a progit, mert annak értelemszerûen sokkal több funkciója van)
Nekem egy NOOK-om van, nagyon szeretem. A Kindle vs NOOK kb olyan, mint Coca-Cola vagy Pepsi. Ízlések és pofonok, minõségben nincs különbség.
Emiatt nem perelhetsz, mert önszántadból hagytad ott a tanfolyamot! Tehát ki KELL fizetni!
Még akkor sem perelhetnéd be ha kaptál volna munkaszerzõdést. Mellesleg ha még 3x megkérdezed ugyan ezt akkor sem fog változni semmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!