Találatok a következő kifejezésre: Melyik a cumisüveg (41 db)

Melyik cumi kompatibilis más cumisüvegekkel is? A cumisüvegek közül melyik a legszélesebb és az hány cm átmérőjű, hogy olyan cumisüveg-melegítőt vegyek amibe belefér.

Leginkább a hasfájásgátlós cuclikat részesíteném el?nyben (Avent,Mam, Nuk, TommeeTippee, ismertek még másikat?)

Legjobb válasz: Olyan a szelepe, hogy a baba ne nyeljen vele levegõt. Más kérdés, hogy ettõl fáj a legritkábban a pocak, de ez már biztos üzleti titok.. :D Miért kell cumisüveg? Ami márkát felsoroltál, azok általában nem kompatibilisek egymással - különben megint csak nem lenne üzlet. :) Én anno Aventet vettem, annak relatíve széles az üvege és pl. a cumisüveg-tartónkba bele sem fért. Más kérdés, hogy egyik sem kellett szinte soha. :) Szerintem külön nem érdemes melegítõt venni, hacsak nem tudod elõre biztosan, hogy nem fogsz szoptatni. Vagy ha mindenképp, akkor inkább többfunkciós készüléket, az talán jobban megéri az árát. Nekem 4 funkciós olasz gépem volt és nem is drágán, azt már legalább ki tudtam használni, bár az üvegmelegítõ így sem kellett.

Olyan a szelepe, hogy a baba ne nyeljen vele levegõt. Más kérdés, hogy ettõl fáj a legritkábban a pocak, de ez már biztos üzleti titok.. :D Miért kell cumisüveg? Ami márkát felsoroltál, azok általában nem kompatibilisek egymással - különben megint csak nem lenne üzlet. :) Én anno Aventet vettem, annak relatíve széles az üvege és pl. a cumisüveg-tartónkba bele sem fért. Más kérdés, hogy egyik sem kellett szinte soha. :) Szerintem külön nem érdemes melegítõt venni, hacsak nem tudod elõre biztosan, hogy nem fogsz szoptatni. Vagy ha mindenképp, akkor inkább többfunkciós készüléket, az talán jobban megéri az árát. Nekem 4 funkciós olasz gépem volt és nem is drágán, azt már legalább ki tudtam használni, bár az üvegmelegítõ így sem kellett.
Ha szoptatni szeretnél, ameddig csak lehet, akkor a pótlást ne üvegbõl add, mert esetleg leszokhat a babád az anyamellrõl! Mivel kezdõ anyuka vagy, melegen ajánlom, hogy a szoptatásnak is olvass utána! A sok fölösen beszerzett/beszerzendõ ketyere helyett inkább erre "gyûjts" elõre - én is sok gondtól kíméltem volna meg magam, ha hamarabb kapcsolok. :)
Hasfájásgátló??mégis mitõl? :D ja értem, ez is egy üzleti fogás.. :) )
Én egyik cumit sem tudtam rárakni másik márka üvegére, erre nagyon jól ügyelnek, hogy ne legyenek kompatibilisek! :( Nekem az avent-es cumisüvegek és tejtárolók váltak be, elég széles a szájuk, az én nagy kezem is belefér. Cumisüveg melegítõt sosem használtam, bár sokat kellett üvegbõl etetnem, de azok a kis mennyiségek amiket a baba evett simán megmelegedett 1-2 perc alatt még a meleg csapvízben is.
Bizonyára tudod, hogy jó a szelep, hisz azért vetted, nem? :) ) Nem írom le a tapasztalatomat, van egy érzésem h felesleges. A hatalmas nyereményedhez azonban szeretnék gratulálni :D nagy királyság:) )

Anyukák! MElyik cumisüveg márka a jobb és miért? MAM, NUK AVENT? MElyiket érdemes megvásárolni, vagy a cumisüveg nem olyan fontos csak az etető cumi márkája?

Legjobb válasz: Mam nálunk nagyon bevált.Az etetõcumi része nagyon jó.Mindkét lányom csak ezt fogadta el, pedig más fajtával is próbálkoztam.Az üveg részét én szerettem, mert önsterilizáló.Sokszor betettem a mikróba (pici víz, kupak a tetejére), és kész.Nem kellett sterilizáló folyadékba tenni, vagy kifõzni.

Mam nálunk nagyon bevált.Az etetõcumi része nagyon jó.Mindkét lányom csak ezt fogadta el, pedig más fajtával is próbálkoztam.Az üveg részét én szerettem, mert önsterilizáló.Sokszor betettem a mikróba (pici víz, kupak a tetejére), és kész.Nem kellett sterilizáló folyadékba tenni, vagy kifõzni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Én próbáltam az Aventet, nekünk nem jött be. A Nuk cumisüvegeket viszont nagyon szeretjük, már közel 1 éve ezeket használjuk, és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Szintén MAM-osak vagyunk.. Viszont a Tommee Tippeet is próbáltuk az is nagyon szuper.Bár az ára már nem annyira!
Nekünk is MAM van, és nagyon szeretjük. A többiek már minden jó tulajdonságát leírták. És nem drága!
Csakis Mam, teljesen elégedett vagyok a cumikkal, cumisüvegekkel, sosem folyt, sosem fájt a babám hasa, könnyen tisztítható minden fajtája és nem is olyan drága, mint az Avent ami egy nagy vacak.
Nekünk a Tommee Tippee vált be. Azt vettünk elõször, és szuper. Nagyon szemeztem a MAM-mal is, de végül nem vettük meg. Babaváró csomagba viszont már vettem olyat, és meg vannak elégedve az üveggel.
Nálunk sem az Avent, sem a MAM nem vált be, ráadásul a MAM orrán-száján folyt is. Ami igazán bevált az a Tommee Tippee!Lányom cicizett is eleinte, de tápszeres kiegészítés mellett és errõl az egy márkáról olvastam, hogy nem fojtja el a szopóreflexet a babáknál és valóban így is volt.A cumi formája teljesen mell alakú.
Van hozzá etetõcumi.Pluszban én csak már akkor vettem hozzá, amikor váltani kellett.Tehát 1-es csöpögõrõl 2-esre tértünk át.Ez 6 hónaposan volt.
Nekünk is Mam van, szuper üveg, nagyon könnyen tisztítható :)
MAM, és azért , mert totálisan szétcsavarható, és rendesen ki tudom mosni, úgy, ahogy az a tudatomnak megfelelõ, és nem kell cumisüvegmosóval szórakoznom. És minden egyéb miatt, amit leírtak elõttem pozitívat. De nekem a lecsavarozható alj volt a mérvadó.
tommee tippee
Én a magam részérõl MAM párti vagyok.Az énlányom hasfájós baba volt és a MAM-nak van az anti kólikás cumisüvege....na az egy csoda.Amióta abból iszik nemfáj a hasa...sõt a teának is azt vettem már:-)
Én is a MAM-ra esküszöm! Igaz a többit nem ismerem, mert csak MAM-osat vettünk. :D
A kérdező hozzászólása: Juj de jó hogy egybehangzósak a válaszok. Akkor azt hiszem elsõre veszek én is MAM-osat :) Köszönöm a válaszokat.
Aventet nem ismerem. A fiam a NUK-ból ivott, nagyon szerettük, nem is próbáltunk mást. Viszont a lányom hülyét kapott a NUK-tól, csak szenvedett vele, sírt, fél óra alatt 10 ml-t tudott kiszívni belõle. Aztán vettem egy MAM-ot, olyan anti-kólikásat, aminek szétszedhetõ szelepes az alja. Abból a 70 ml tápszert 5 (!) perc alatt kiszívta! Nagyon jó kis cumisüveg, könnyû kimosni, viszont nehéz pontosan összerakni, nekünk egy csomószor szivárgott... De lehet, hogy csak mi vettünk vacakot. Viszont ami fontos! Sajna az üveg és cumi márkának egyformának kell lennie, mert nem passzolnak!! Próbáltam a MAM cumit NUK üveggel, de nem lehet használni.
Én a MAM-ot nem ismerem, sajnos túl drága lett volna nekünk. NUK-kal elégedett vagyok teljesen, az elsõ babám pl csak abból tudott normálisan enni eleinte, azt a cumiformát szerette egyedül. Kaptunk AVENT üvegeket is, azzal sincs bajom, sõt könnyebben tisztítható, éa jobban tartja a hõt, mint a NUK. A kisebbem AVENT-et szerette jobban kezdetben, de a NUK-kal is szépen eszik. A sûrûbb tápszer azon a cumin jobban átjön, mert nem több kisebb, hanem egy nagyobb lyuk van a nagyobbaknak való cumikon.
avent cumisüvege van a lányomnak söt aventes microhulámos sterilizálonk van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Illetve szeretnék még egy kérdést feltenni, ha már ilyen kedvesek vagytok :) Ha veszek egy cumisüveget, ugye ahhoz alapból van etetõ cumi, de vegyek még pluszba hozzá?
Avent cumisüvegekkel kezdtünk, a nagyobb lányomnál jó volt, de õ csak 6 hónapos korától használta. A kicsinek elõbb kellett. Nagyon erõs a garatreflexe, úgyhogy majdnem hányt tõle. Végül nálunk is a MAM vált be, már a tanulópoharakat is lecseréltem, mert ez tényleg nem folyik.
Jaj, de jó, hogy ezt kérdezted, mert én is a MAM felé hajlok. Most már szinte biztos, hogy jól választottam, ha ennyien elégedettek vagytok a termékeivel. Még én is beszerzek pár cumisüveget :)
Szia! Igaz, már egy hónap eltelt, de most találtam rá a kérdésedre. Milyet vettél végül? Nekem még nem született meg a kislányom, de van egy 160 ml-es Nüby hõérzékelõs cumisüvegünk, illetve egy 260 ml-es MAM Anti Colic. Mindkettõ lecsavarható alul-felül, viszont nekem a MAM cumija hihetetlenül szimpatikus... És nagyon tetszik, hogy az Anti Colic még önsterilizáló is. Egyébként én kaptam Avent üvegeket is, viszont az olyan snassz, és nem is szívesen használok majd használt üveget... De az Avent üvegre ráillik a MAM etetõcumi, szóval ezek kompatibilisek egymással. 38 hkm

Szerintetek melyik a jó cumisüveg ami nem drága?

Els? babámat várom így nem nagyon vagyok tapasztalt!Nézegettem az árakat de sajnos nekem az Avent,Mam nagyon drága!

Legjobb válasz: Én egy rossmanos,és 1 dm-es cumisüveget vettem a lányomnak mikor tápszeres lett.Teljesen jó,és árban is.Babydream és Babylove

Én egy rossmanos, és 1 dm-es cumisüveget vettem a lányomnak mikor tápszeres lett.Teljesen jó, és árban is.Babydream és Babylove
Próbának vegyél egy olcsót. Pl a bruinosat. Ha kell a cumisüveg, akkor meg vegyetek egy márkásat. Hidd el, megéri az árát. Vagy ha nagyon sokallod, akkor kérj a babalátogatóktól. Én a Tommee Tippet ajánlom, nagyon jó! És tényleg nem fájt tõle a hasa, míg a Bruinosat használtuk, és ordított a hasfájástól. Ez szuper: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/33599?storetype=s..
És ha nem fog cumizni?:) )Akkor viszont már drága:)
Én Aventost vettem 1100 ft-ért, úgy, hogy volt hozzá egy játszócumi is. Szerintem nem volt drága ahhoz képest, hogy a rossmannos is 5-600 ft.
Tommee Tippee?? emberek az a legdrágább cumisüvegek közé tartozik.Külön kérte, hogy olcsót ajánljatok.Nagyon jó az tény. Szóval szerintem nem kell még ezen agyalnod.Vegyél valami olcsóbbat mondjuk dm-eset vagy rossmanos-at hátha bejön.Nem kell rögtön MAM-ot venni.Lehet, hogy nem is lesz rá szükséged :) Szép babavárást, könnyû szülést!
Meg egy szavazat a Tommee Tippee-re!!!!! Arra eskuszom!:) ))
A NUK-ot szivbõl ajánlom, a lányom 20 hós és még mindig az az egy van meg és nyúzzuk, amit újszülött korában vettük neki, csak a cumit cseréltük rajta. Azt hiszem úgy van írva rá, hogy FIRST CHOISE . Az ára szerintem nem horror.
Én a Nüby-sra esküszöm!Igaz mi csak itatásra használjuk, anyatejes a kisfiam.De szuper!Bírják a strapát, tökéletes a kialakítása. Én is azt gondolom, hogy érdemesebb beruháznod egy normálisabbra, sok máson meg tudod spórolni az árát.Ez nem olyan, amit havonta kell cserélgetni.Egy jó minõségût megveszel és azon csak ritkán a cumit kell cserélni, semmi baj nem lesz vele.
Nem vennék még egyszer Bruinosat, az tuti. Lejött róla a "matrica", leesett a csavaros része! Ja, és ordított a hasfájástól a lányom. Vettünk egy Tommee Tippee üveget, és szuper!!! Csak lesz 2eft-od egy normális üvegre! Vagy kérj azt a babalátogatóktól! :)
Mi megvettünk többet is! A Rossmanos, és a Dm-es, hosszú távon nem vélt be, valahogy elért a cumija. Lehet hogy a mosogatógép, kontra fertõtlenítõgép kiképzését nem bírta. Ami bevállt, az a MAM cumisüvegek, le lehet csavarni az alját, könnyebb így tisztítani, és a cumi szilikonja sem változott. Ezen kívül, ami olcsóbb volt, és kitartott, az a Mülleres cumis üvegek!
Utolsó vagyok, még annyi, hogy az olcsóbb cumisüveghez olcsóbbak az etetõcumik és kiegészítõk is, így talán tényleg jobban megéri ilyet venni, ha nem fér bele a drágább, hiszen maga az üveg egyszeri befektetés, de a cumikat idõnként cserélni érdemes (az enyémek pl. kirágták rendszeresen :) )
Aukciós oldalakon is nézz körül, ott is lehet találni alig használt, újszerû darabokat, jó áron.
Nekem az Aventen kívül a Babylove (DMes márka) vált be, a többi egyáltalán nem. De ez gyerekfüggõ ám, lehet, hogy Neked bármelyiket elfogadná a babád. Várd meg, amíg megszületik, és ha anyatejes lesz, akkor nem is nagyon kell cumisüveg. Ha pedig mégis, akkor próbából vegyél egyet, és csak ha bevált, akkor vásárolj be "komolyabban" belõle.
Ha a bruin-os olcsóbb akkor vedd meg azt.Bõven elég ha egyenlõre egyet veszel.
Én a Dr'Browns-os cumisüvegre esküszöm! Szerintem, ha csak 2-t akarsz venni, akkor mind1, h az olcsóbb, vagy drágább! De szerintem vegyél olyat milyet szeretnél, 1 kisebbet és 1 nagyobbat, tuti ami tuti... És 1 itatósat, de a kicsibõl inni is tudsz neki adni! :) Amúgy szerintem, ha sima cumisüveget veszel, akkor mind1, h milyen, a lényeg, h mûanyag legyen és a cumi fej jó legyen... :)
Ha hasfájós lenne a pici mindenképp Dr.Brown's cumisüveget vegyél, egy csoda az a cumisüveg és elhiheted akkor minden pénzt meg fog érni egy kis nyugalom!!!!!!

Melyik a legjobb cumisüveg, milyet vegyek? Drágábbat vagy a sima egyszerű is megteszi?

Biztos ami biztos alapon cumit is vettem 1db-ot nuk ortodónikus szilikonosat.Cumis üveget is beszerzek,mert igaz szeretném,hogy cicizen a baó,de felkészülök a legrosszabra is.Mennyit és milyet vegyek?

Legjobb válasz: Én MAM-os cumisüveget vettem a DM-ben, és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Én MAM-os cumisüveget vettem a DM-ben, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Szia Célszerû egy típust venni cumiból és cumisüvegõl, szóval Nuk legyen akkor a cumisüveg is Én aventet vettem cumit is és üveget is, az ismerõseim is arra esküsznek, mindenkinek bevált. Én 2 játszócumit vettem, (avent 1200.-ft) és egy kicsi és egy nagy cumisüveget, pótcumival az is avent. Remélem az én babóm is cicizni fog, de ha mégis pótlás kell v tea akkor itt lesz és nem kell még akkor ugrálni az üvegért. Boldog babavárást 30 hetes kismama
Nekem azt ajánlották, hogy egy darabot vegyek, hátha kell az elején. Ha meg tápszeres baba lesz, akkor majd veszek még, de remélem nem úgy lesz. Nekem az az egy darab Avent márkájú, ezt is ajánlásra vettem, van hozzá két darab cumi. Bízom benne, hogy nem kell majd használnom, amíg pici a baba, de ez a cumisüveg jó lesz késõbb is. 38h.
en nem vettem kulon uveget, de vettem ilyen elektromos kacatokat, azokhoz mind avent cumisuveget adtak, mindenki azt mondja, az a legjobb, hat remelem tenyleg.
Én olcsobbat vettem, 2 sima cumit, meg 2 cumisüveget egyenlöre. Ha nem szeretné, akkor veszek majd dràgàbbat, de egyenlöre probàlkozni fogok az olcsoval. Végül is mindenkinek màsfajta jön be(bàr az avent-osat nagyon dicsérik!)
hát nem tudom nekem már terhesen megvolt az egész avent készlet de az én babám azt nehezen kapja be mert valahogy túl hosszú és vékon a cumija.vettem nuby-t arra is könnyen rácuppant meg a babylove cumisüvegre is.3és fél hónapos kisfiú anyukája

Avent vagy Mam márka a nagyobb? Melyik a jobb? Cumisüvegben, cumiba, tányér +evőeszközben, mi a tapasztalatod?

Legjobb válasz: Én Mam-mot használok és elégedett vagyok vele. Van cumi,cumisüveg,fogkefe cumilánc stb. A második babámnak is ezt a márkát veszem. Aventot nem próbáltam.

Én Mam-mot használok és elégedett vagyok vele. Van cumi, cumisüveg, fogkefe cumilánc stb. A második babámnak is ezt a márkát veszem. Aventot nem próbáltam.
Aventes csak cumink volt, de azt nem szerette a fiam, üveget alappból Mam-osat vettem, és cumiból is az vált be.
Mindenünk Avent- os. Cumisüvegek, sterilizáló, cumik, itatópohár, üvegmosó, tányérak, (annak idején mellszívó), stb.. Nagyon meg vagyok velük elégedve, a Mam- ot nem próbáltam.
Nekem van mindkettõbõl (pohár, cumi, tányér). Egyikkel sincs gondom. Cumisüvegünk csak Aventes van, de azt sem próbáltuk ki, úgyhogy cumisüvegrõl nem tudok nyilatkozni.
Aventos cuccok lányomnál nem váltak be. Csöpögtek, sárgultak, nem volt jó. Mamot nem próbáltam, de sokan ajánlották.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindeninek ment a zöld kezecske :)
9 hónapos a kislányom és a MAM-os termékeket szereti. Cumisüveg és cumi is. Aventet is vettem még terhesen, mert sok helyen azt "sztárolták", de csalódtam. Kislányom nem szerette és a Mam-os vált be, amikor abból evett nem fájt a pocija. A Mam-ost véletlenül próbáltam, mert mellszívót vett a férjem Mam-ot és ahhoz volt 2 cumisüveg, utána is olyat vettem.
Az összes cumisüveg Avent volt, a csõrös itató MAM. Mindkettõt szereti a lányom, szerintem egyformán jó minõség mindkettõ. Cumiból 6 félét próbáltam, egyiket sem fogadta el a lányom.
Nekem most lassan 9 hós a kicsim és az összes cumija avent-es, viszont az összes cumisüvege mam-os, az etetõ, itatópohár. mást nem is fogad el. szerintem mind a kettõ nagyon jó minõség.
MAM. Aventot nem próbáltuk, de a MAM nagyon bevált. Cumisüvegek, cumik több méretben. :) Az anti-colic üveg nagyon jó! Cumiláncunk is MAM-os. Van jópár rágókánk is, azok is szuperek. Már fogkefénk is van, csak fogunk nincs.:) 8 hós.

Melyik a legjobb cumisüveg márka és a legjobb tápszer ártól függetlenül?

Legjobb válasz: Cumisüveg: MAM /Ha hamarabb láttam volna, megvettem volna a dobozos kollekciót, amiben több cumi és üveg is van. Így egyesével vettük, mert bevált :)/ Tápszer: BEBA. /A Ha-stól kezdve a legnagyobbaknak valóig a legjobb a piacon :)/

Cumisüveg: MAM /Ha hamarabb láttam volna, megvettem volna a dobozos kollekciót, amiben több cumi és üveg is van. Így egyesével vettük, mert bevált :) / Tápszer: BEBA. /A Ha-stól kezdve a legnagyobbaknak valóig a legjobb a piacon :) /
cumisüveg: Avent tápszer: Beba
Cumisüveg: MAM Próbáltunk párat, mire rátaláltunk, nagyon bejött, most nem kérdés, hogy a tesónak milyen lesz. Tápszerbõl Bebát kapott, de párszor nem tudtam olyat venni, csak másmilyent és azt is megette és baj sem volt belõle.
Nálunk is ugyanaz, mint a legtöbb hozzászólónál! Cumisüveg: MAM Tápszer: Beba (HA)
BEBA, bocs! Elõzõ voltam.
Cumisüveg: Avent, tápszer Baba.
Cumisüveg: MAM. Elõtte Avent volt, nagyon utáltam! A lányom nem tudott belõle rendesen enni. A tápszerbõl kipróbáltunk jó párat, a Milupa Komfort 1 jött be nálunk. Eleinte a hasfájás miatt kapta, most már csak megszokásból, mert ezt szereti. Épp most állunk váltás elõtt. Kíváncsi leszek!
cumi: tommy teepee, mam-ot nem próbáltuk. beba, és milupa mildibé de ez most más csomagolásban va, és erre is csak simán milupa van írva. az amire eddig is csak simán milupa volt írva (nemtom mi ez a kavirc) az csomós.
Cumisüvegben a Mam szintén.Tápszerbõl pedig a Mildibé
Szerintem is a MAM. Tápszert Milupát ivott, a többit nem ismerem. Így errõl véleményt nem írok.
Na, ha valaki, akkor én aztán tényleg sok üveget próbáltam, és a MAM-nál kötöttem ki. Próbáltuk a Tommee-t, Aventet, Dr brown's-t. A tápszerrel uygan ez a helyzet, mert mire rájöttek hogy tejallergiás a kisfiam, addig kóstolt kb 5 fajtát. Most a Milupa -Milumil- Pepti 2-t eszi már 4 hónapja. De a kérdésedre szerintem nem lehet pontos választ adni, mert kinek mi vált be...
Ez pont egy olyan dolog amiben nem számít, hogy melyik a legjobb, mert a gyerek igényeitõl függ, hogy melyik válik be a legjobban. És nem mindenkinél ugyanaz.
Sok fajta cumit kipróbáltam az Aventes folyton eldugult, végül a NUK vált be Tápszer: Én babám a Bebától sugárban hányt, Milumil Start HA-t evett 3 hós koráig aztán simán Milumil STartot.

Melyik az a cumisüveg márka amit betiltottak?

Legjobb válasz: Én nem hallottam egyetlen betiltott márkáról sem. Csupán a BPA-t tartalmazó cumisüvegeket vonták ki a forgalomból. Azt se most, hanem kb. 1,5 éve. http://antalvali.com/hirek/bpa-biszfenol-a.html

Én nem hallottam egyetlen betiltott márkáról sem. Csupán a BPA-t tartalmazó cumisüvegeket vonták ki a forgalomból. Azt se most, hanem kb. 1, 5 éve. http://antalvali.com/hirek/bpa-biszfenol-a.html

Tápszeres babák anyukái, Nektek is nehezen fogadta el a babátok a cumisüveget? Végül melyik márka vált be?

Legjobb válasz: Szia, a fiam 7 hetesen lett tápszeres (nem állt el a vérzésem a szülés után, Ergamm cseppek hatására pedig elapadt a tejem), egybõl elfogadta a cumisüveget, én Aventet használtam és használok azóta is. Egyszer próbáltam egy Nuk-ot, na azt nem kérte.

Szia, a fiam 7 hetesen lett tápszeres (nem állt el a vérzésem a szülés után, Ergamm cseppek hatására pedig elapadt a tejem), egybõl elfogadta a cumisüveget, én Aventet használtam és használok azóta is. Egyszer próbáltam egy Nuk-ot, na azt nem kérte.
Nuk és Babynova van, 5 hetes kora óta tápszeres. Nem volt gond az elfogadásával.
Avent, de volt két Nuk cumisüvegünk is.
Az Aventbõl a mai napig nem tud inni. Ami bevált, a MAM. (Jobb a szívókája)
Mam!!!!
Csak a Mam!!
Nuk! Nem középen van a cumin a lyuk, hanem felül, és olyan a formája , mint a mellbimbónak szopizás közben.Persze biztos a többi is jó, de nekünk csak ez vált be!
A MAM nagyon jó, árban is, és irtó jó termék, én szeretem, hogy sok darabjára tudom szedni, és mindegyiket tudom sterilizálni külön. A cumija is nagyon puha, könnyen iszik belõle a fiam. Ami még nagyon-nagyon jó, és árban ugyanannyi, mint a MAM, az a Tomee Tipee, pár napja vettem, anyamell formája van, és mivel a kisfiam félig még szopik nem volt nehéz az átállás, aztán vissza még cicire, és annak a szelepe is jobb, mint az Aventé, pedig az drágább. - nekem van Avent, de utálom, az én fiam se tud normálisan inni belõle és szerintem a cumiformája is elavult már, annál sokkal jobbak is vannak, amik puhábbak, és jobban illeszkednek a baba szájába. Az Avenntel sokat cuppog, mert nem teríti be rendesen a kis száját, pedig a fiam vékonyka, nem pufi. A fenti két cumisüveggel egyáltalán nincs ilyen gond.

Melyik a legjobb cumisüveg ami lecsökkenti a levegõnyelést? Érdekelne milyet használtok?

Legjobb válasz: Szia. A Dr Brown cumisüvegek külön levegõztetõ szeleppel van ellátva.tehát nem keletkezik vákuum ami miatt elkellene engednie a babának a cumit,hisz a levegõ. a szeleppel visszajut a kiszívott tej helyére..linkelni nemtudok,de googliba írd be.. A legnagyobb üvegbe 240 ml fér be.Kisfiam 150 ml tejet tudott meginni egybefüggõen...megpihenni megpihent közbe,de a száját nem kellett levenni a cumiról,mert nincs vákuum De az aventrõl is jókat hallottam,bár nem használtam

Szia. A Dr Brown cumisüvegek külön levegõztetõ szeleppel van ellátva.tehát nem keletkezik vákuum ami miatt elkellene engednie a babának a cumit, hisz a levegõ. a szeleppel visszajut a kiszívott tej helyére..linkelni nemtudok, de googliba írd be.. A legnagyobb üvegbe 240 ml fér be.Kisfiam 150 ml tejet tudott meginni egybefüggõen...megpihenni megpihent közbe, de a száját nem kellett levenni a cumiról, mert nincs vákuum De az aventrõl is jókat hallottam, bár nem használtam
Én is az Avent-re szavazok, bár mai napig (4 hósak vagyunk) 1-es cumival használjuk (mohó a babó) :)
Tommee Tippee Closer to Nature szintén. Mindkét gyerkõcöm extra mohón evett, mégsem lettek hasfájósak. Ja és szoptatással is lehet kombinálni, olyan a kialakítása.
Tommee Tippee nagyon jó nem fájt a kisfiam hasa egyáltalán.
Szia! Mi AVENT-es üveget vettünk. A babám nagyon sok levegõt nyelt mert mohón evett. 2 hós volt mikor megvettem és az elsõ cumival kezdtük. Mindig egyel kisebb lyukú cumit veszek a koránál. A nagyobbnál megint sokat nyel. Egyébként bevált mert nem fájt már esténként annyira a pocija.
Bocsi. -d
Nekünk a Mam vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
Advent
Mi sokat kipróbàltunk és a legjobban a mam os vàlt be.
Tommee Tippee
Mi Mam-osat használunk, nekünk bevált.
Meg egy szavazat dr brownra :)
1-Es vagyok A drbrown.hu oldalon található erre pontos magyarázat a Hogyan mûködik ? felirat alatt ÉRdemes elolvasni Remélem tudtam segíteni
Elõzõ vagyok, van egy ilyen lehetõség, bár gondolom a Te/Ti babátok nem szájpadhasadékkal született, de érdemes megkérdezni a védõnõt, hogy egészséges baba használhat-e ilyet (itt Te tudod kilyukasztani a cumit): [link]

Melyik a legjobb cumisüveg?

olyan nagy a választék, nem tudom melyik fajta a legjobb? hogy ne kapkodja magát tele leveg?vel, szelepes cumi? szell?z?s alj? nem tudom mindegyik úgy reklámozza az ? terméke a legjobb. tapasztalatokat szeretnék gy?jteni.

Legjobb válasz: Szia! Én a Tommee Tippee-t választottam mint cumisüvegben mint mellszívóban. Nekem az volt a legszinpatikusabb mert nem tud levegõt nyelni a szelepes cumi miatt és ennek a fajtája hasonlít a legjobban az anyamellre. Bár nem hiszem hogy a boltban megengedik megfogni a cumiját, de tényleg olyan mint a mell. Üdv: 37 hetes kismami

Szia! Én a Tommee Tippee-t választottam mint cumisüvegben mint mellszívóban. Nekem az volt a legszinpatikusabb mert nem tud levegõt nyelni a szelepes cumi miatt és ennek a fajtája hasonlít a legjobban az anyamellre. Bár nem hiszem hogy a boltban megengedik megfogni a cumiját, de tényleg olyan mint a mell. Üdv: 37 hetes kismami
Én Aventosat vettem, mert mindenki azt ajánlgatta, viszont a kislányomnak nem jött be, õ a Nuk cumisüveget szereti, azt vált be nála. Szerintem egyet vegyél egy fajtából és a baba majd eldönti, hogy az neki jó-e. Ha nem veszel más fajtát.
Szia! Nekünk van aventes is és tommee tippee is. Azt mondták, hogy az aventesnél jobban megszenved a baba a tejcsiért. Tény, hogy kényelmesebben iszik a tommeeból, mióta azt használom, és tényleg hasonlít az anyamellre. Amit viszont nem értek, hogyha van rajta szelep és nem kéne tõle levegõt nyelni, miért van, hogy simán akkora büfik jönnek ki a fiamból, ....szóval ha valamelyik gyerek akar, biztos tud levegõt nyelni ígyis-úgyis. remélem segítettem valamelyest. Jó babázást!
Nekünk Aventes van és nálunk nagyon bevállt, ráadásul nekem minden ismerõsöm is ezt ajánlotta akinél baba van.
Én is Tommee Tippeet vettem és a boltban is megerõsített egy vevõ aki már használt ilyet, hogy nagyon jó-nekem is nagyon tettszik majd meglátjuk a baba mit szól hozzá.A steriizálója tettszik sztem jó, azt már kipróbáltam.37hetes kismama
Miis tommet használunk, mert olyan mint a cici

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!