Találatok a következő kifejezésre: Melyik a cigi Konkrétan mi a (1 db)

Melyik a leggyengébb cigi? Konkrétan mi a fajtája?

Konkrétan mi a fajtája?

Legjobb válasz: A leggyengébb cigik a 1 mg-os cigik, pl. fehér Pall Mall, fehér Sopianae, stb. Az 1 mg nem a nikotint jelenti - mert nem is attól erõs -, hanem a kátrányt. Ezek természetesen minden trafikban megtalálhatók.

A leggyengébb cigik a 1 mg-os cigik, pl. fehér Pall Mall, fehér Sopianae, stb. Az 1 mg nem a nikotint jelenti - mert nem is attól erõs -, hanem a kátrányt. Ezek természetesen minden trafikban megtalálhatók.
De azt tudnod kell, hogy ez semmivel nem kevésbé káros, mint az "erõs" cigik. Sõt. Mivel ebbõl többet szívsz, jobban is árt. Ne cigizz, nagyon nehéz leszokni, tapasztalatból mondom.
Én Viceroy-t szivok a nikotin tartalma 0, 1mg. Szerintem ennél gyengébb nincs és finom kellemes az ize
fehér viceroy az a 0, 1es azt elfelejtettem irni elöbb
A fehér vagy sárga Viceroy tudomásom szerint. De ezeket szinte felesleges szívni mivel olyan mint a hegyi levegõ.Ennyi erövel szivhatsz szívószálat is.
Szerintem a Fehér cigik!
Fehér dunhill


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor mulik el?

Az utobbi par napban elszivtam eleg sok cigit, pedig nem dohányzom.. és most köhögök,kicsit öklendezek meg minden bajom van..
Kb. mikor mulik el? Mi segíthet rajta? (megfogadtam hogy soha többet)

3

Hogyan csináljam?

Szívbeteg vagyok, pár éve dohányzom. Még az előtt kezdtem hogy a betegségemre fény derült volna... A szívem állapota romlott a nem rég történt kontroll alapkán, feltehetően a ciginek is köszönhetően. Napi 10-15 szálakat szívok, de megesik hogy egy doboz is elmegy. Minden cselekvésemhez a cigi társul. Nem tudom, és nem is akarom nélküle elképzelni az életem. Ha el is képzelem akkor üresnek és boldogtalannak tűnik. Nem tudom hogy csináljam. Életem legrosszabb döntése volt beleszívni egy cigibe, aztán pedig rászokni.Nem kell a pattogás h nem okoz boldogságot és h tönkre teszem magam mert pontosan tudom hogy csak a dohányosok érzik úgy hogy ez egy boldogság forrás. Ezért leginkább volt dohányosok tapasztalataira, sikereikre lennék kíváncsi. Muszáj leszoknom, nem akarok meghalni. A vizsgálat óta (2napja) már csak 6 szál cigit szívtam, ma pedig 9 et nem tudom megállni, és mint ha nem is akarnám... nehéz, de valahogy megcsinálom, csak nem tudom hogyan. Jobb a fokozatosság? vagy egyből tegyem le?

12

Ez mi? Mégis miért?

Sziasztok!
Engem feldühített picit az eset....nemzeti dohányboltból a szemem láttára küldték ki egy ismerősömet.Pici gyerekük van a kezében fogta a babát, így ment be és kiküldték mert a gyerek nincs 18! Egyedül volt, nem tudta hova rakni a picit, miután bevásárolt a férjének akart venni egy doboz cigit. Ha nem járok arra vissza kell mennie természetesen kocsival ami benzin....ez miiiiii?? Szerintem ennyire szigorúan fogni ez már durva!
A másik...hugom 17 éves elmentek bulizni...nem volt már semmi nyitva csak a nemzeti beakartak menni vizet venni(barátnője kicsit sokat ivott) és kiküldték őt hogy nem múlt el 18!
Nem ugyan arról a boltról van szó! Tesóm még azt is mondta hogy a pult mögött álló hölgy igen flegma volt velük.

Vélemények?? Csak szerintem volt butaság a nemzeti? A fiatalok ugyan úgy megszerzik majd csak így feketén :S sajnos....

15

Szombaton meddig vannak nyitva a nemzeti dohányboltok? Mihamarabb írjátok le!

3

Pink Elephant vagy Black Devil (pink) cigit honnan lehetne szerezni nem túl drágán?

Úgy tudom nálunk nem lehet ezeket még kapni, de hátha tud itt vki segíteni. Ha van olyan pls írjon és lehetőleg Bp -i legyen. Utána privát üzenetben megbeszélhetjük.

1

Miért nem akarják a haverjaim, hogy leszokjak a cigiről?

Õk szoktattak rá, és mindig ők kínálgattak, de most már nem akarok többé cigizni!
Megmondtam nekik, hogy többé nem cigizek, és kész. És azt mondják, hogy majd 1 hét múlva majd én fogok tőlük cigit kérni, mert majd kívánni fogom!
De én elhatároztam, és nem fogok megint cigizni!
De akkor miért mondják, hogy "ahhh, úgyis 1 hét múlva majd cigizni fogsz... :D" nekik nem mindegy? Õk cigizhetnek attól még, hogy én nem cigizek.

7

Djarum Blacket hol lehet kapni Bp -n?

Kerestük már több helyen, de nem találtunk. De hogy mióta Nemzeti dohányboltok lettek így valaki valahol Budapesten belül találkozott mostanában Djarum Black Cigivel? vagy esetleg tudja hol tudnék venni ?

2

Egy szál cigi egy nap sokat árhat?

27

Hol lehet kudzu tablettát venni újpesten? ,

0

A Tescoban Július 15. e után is fognak dohányt árulni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!