Találatok a következő kifejezésre: Melyik a cigi (217 db)

Mindegyik cigi büdös.
Talàn a mentolosok vagy a light-os cigik, mert nem olyan erõsek.
Szerintem is mind büdös!
nah a muli és a viceroy ami rettenetesen rossz...:D A marbi tûrhetõ, bár attól függ milyen a mennyiség...:P
A kérdező hozzászólása: hát egy nap 2-3 szálat szívok el szóval nem nagy dózis:D
Szerintem az arany marlboro a legrosszabb, de a kék viceroy szagát is utálom. Vannak a 0, 1 es nõi cigik. Na annak nemhogy szaga íze sincsen. Egyébként énis a mentolosat mondom, esetleg pall mall-t. Ja meg a goldenGate sem olyan büdös. Szerintem.

Melyik a legegészségtelenebb és "legegészségesebb" cigi márka?

A legegészségesebb alatt azt értem, melyik káros a legkevésbé.

Legjobb válasz: ezen én is gondolkodtam már, h azért tuti van különbség a cigik közt, vannak a minõségibb cigik, pl én 100 as kék multit szívok, de volt h tölöttöttem szívtam, és szar száj íz, meg maga az a tudat, h ilyen cigi... szerintem ha már dohányzol, akkor vedd meg a normálisabbat

ezen én is gondolkodtam már, h azért tuti van különbség a cigik közt, vannak a minõségibb cigik, pl én 100 as kék multit szívok, de volt h tölöttöttem szívtam, és szar száj íz, meg maga az a tudat, h ilyen cigi... szerintem ha már dohányzol, akkor vedd meg a normálisabbat
legegészségesebb cigi ?:DDDD(ezekszerint van káros, egészséges, egészségesebb, és legegészségesebb.)...Jo mindegy, de szerintem nemkapsz attol hamarabb tudorakot h gyengebb az adott cigi.Akarommandani a leggyengébb es a legerosebb cigi kozott a kulonbség , h egy ket evvel kesobb lesz rakod vagy akarmid.de nem rohatt mindegy!
Az a fajta, ami nagyon hasonlít kívülrõl a cigire, de belül rágó van a papírban. Kíméli a tüdõdet és a fogaidat is tisztán tartja - dupla egészség. Plusz olcsó is. :)

Szerinted melyik a legbüdösebb, kevésbé büdösebb cigi?

Úgy értem, melyik szagát lehet er?sebben/kevésbé érezni ruhán, szájon. És még annyi, hogy a piros marlboro mennyire büdös? Mert én azt szívok, de így nem érzem a szagát:D Ha lehet, akkor a kérdésre válaszoljatok, nem vagyok kíváncsi a dohány ellenesek véleményére. Köszi.

Legjobb válasz: Tapasztalataim szerint a gyengébb, fehér cigiket illetve a mentolosakat nem lehet annyira erõsen érezni. Egyértelmû hogy az erõs cigiknek erõsebb a szaguk, valamint a proli cigiknek is.

Tapasztalataim szerint a gyengébb, fehér cigiket illetve a mentolosakat nem lehet annyira erõsen érezni. Egyértelmû hogy az erõs cigiknek erõsebb a szaguk, valamint a proli cigiknek is.
Minden cigi undorítóan büdös. Szerintem nincs belõle kicsit büdös meg nagyon büdös... Így a hazsnálója is rendkívül büdös lesz tõle, a szája a fogai mindene, fujj. Már belegondolni is rossz...
A kérdező hozzászólása: Elsõ: nincs olyan cigi ami undorítóan büdös.
De az összes az.
A kérdező hozzászólása: Na jó, egy van. A füves:) De egy nemdohányzónak persze, hogy az összes nagyon büdös. Ha dohányoznál tudnád, hogy mirõl beszélünk.
Ha ennyire otthon vagy a témában, hogy kijavítgatod a másikat, akkor minek kérdezel? Szerintem is az összes büdös, és undorító. 5 évig dohányoztam, csak hogy ebbe már ne kössél bele.

Melyik a legjobb nagyon gyenge cigi?

Ára?

Legjobb válasz: Nem tudom létezik-e "jó" cigi, és a gyengébb cigik mostmár bizonyítottan károsabbak, mint az erõsebbek, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor a fehér Dun Hill elég igényes és "finom" (kb.720,-), az olcsóbból pedig a Multi még nem rossz. de szerintem szívj inkább erõsebbet, mert ezek a 0,1-es cigik nagyon ocsmányak, ki tudja mennyi [email protected] van még benne pluszban...

Nem tudom létezik-e "jó" cigi, és a gyengébb cigik mostmár bizonyítottan károsabbak, mint az erõsebbek, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor a fehér Dun Hill elég igényes és "finom" (kb.720, -), az olcsóbból pedig a Multi még nem rossz. de szerintem szívj inkább erõsebbet, mert ezek a 0, 1-es cigik nagyon ocsmányak, ki tudja mennyi [email protected] van még benne pluszban...
A kérdező hozzászólása: köszi :D és kicsit erõsebbet milyet ajánlasz?
Én szürke bond ott szívtam a többihez amit utána kipróbáltam gyengébb árra olyan 540 körül de szerintem ne szokj-rá csak akkor jó amikor rohat ideges vagy mert lenyugtat
Hát igen, ha esetleg még nem is dohányzol, el ne kezdd! én 10 éve nem tudok szabadulni tõle. ha meg már dohányzol úgyis rájössz melyik ízlik neked. én is Bond-ot szívok, kéket, az olcsóbbak közül még az a szívható. vegyél olyan közepes erõsségût, 3-4 mg-osat, szürkét, kéket. multi, pall mall, de ami nekem nagyon ízlik, most jött be újra, a fehér Benson&Hedges. nagyon szép a doboza, 580, -, és finom.
A legjobb az, amit meg sem veszel. Nikotintartalma semmi, és ráadásul ingyen van.
Marlboro Touch 630 0.5 és szerintem csodás. gondolom lány vagy (fiúk inkább erõset szívnak) és ez a cigi tényleg nõies. egy picit kisebb mint a többi, vékonyabb.. de nem olyan vékony mint a slim cigik /azoktól rosszul vagyok ..p*csásak és sz*rok/ és a doboza is elegáns fekete ;)

Melyik a legolcsóbb cigi?

Nem érdekel , hogy sz*r minőségű . És melyik a legdrágább? én úgy tudom , hogy a djarum

Legjobb válasz: A legdrágábbat nem tudom, a most legolcsóbb a RGD 599.-/dob Viszont a kutya sem mondaná meg rólam hogy töltöm a cigit pedig tellne rá, csak így olcsóbb. Én a szofi dohányt veszem meg 70 szál cigit ki lehet tölteni belõle, elvileg nekem ebbõl 60-65 szál sikerül, és 720.- Ha számolunk egy kicsit akkor az RGD: 31.5 ft/szál Töltéssel pedig: 12Ft/szál Aktív szenes filter veszek 200 db-os 350.- És a cigitõltõ 1500.-de ezt egyszer megveszed. Én 6 hónap alatt 55 ezret spróroltam így, épp tegnap számoltuk barátnõmmel, és már õ is tölti

A legdrágábbat nem tudom, a most legolcsóbb a RGD 599.-/dob Viszont a kutya sem mondaná meg rólam hogy töltöm a cigit pedig tellne rá, csak így olcsóbb. Én a szofi dohányt veszem meg 70 szál cigit ki lehet tölteni belõle, elvileg nekem ebbõl 60-65 szál sikerül, és 720.- Ha számolunk egy kicsit akkor az RGD: 31.5 ft/szál Töltéssel pedig: 12Ft/szál Aktív szenes filter veszek 200 db-os 350.- És a cigitõltõ 1500.-de ezt egyszer megveszed. Én 6 hónap alatt 55 ezret spróroltam így, épp tegnap számoltuk barátnõmmel, és már õ is tölti
én néha szívok Momentos szivarkát dohányboltokban lehet kapni 480 20 szál és ízesített vaniliás meg cseresznyés van
Goldfield Lidl-be lehet kapni és még mostis 590ést láttam
P20 ... meglepõen jo cigi, 595 ft ennél olcsobbak csak a szivarkák... én egy hete elektromosat szívok, tegnap rágyújtottam egy rendesre, hát el is nyomtam, szarul esett ... elektromosra állj át, ha már végleg nem megy a leszokás
Látom már említették a Szofi szivarkát. A barátom átállt rá, 17 szál 310 Ft, és azt mondja nem is olyan rossz, plusz kétszer annyi ideig tart mint egy szál cigi. Ízlések.. :) De amúgy én is azt tanácsolom szokj le, az a legolcsóbb és legegézségesebb!! :) )
Mennyit spórolnál ha egyáltalán nem szívnál... konkrétan a cigin. meg egészségesebb is lennél, tehát a jövendõbeli gyógyszereken is. Egyik rokonom 4!!! dobozzal szív naponta. Mit is írtatok 700Ft/doboz egy cigi? Az annyi mint: 700*4*30=84.000Ft/hónap. Én nagyon sajnálnám rá a pénzt. Még a felét is. Van akinek ennyi az össz fizetése.
a szofi szivarka qrvaszar
Persze az ennél vékonyabb és 19 szál van a dobozban.
Szivarka. Olyan, mint a 100 as cigi, csak barna papírba van csomagolva. És szívni kell, mert hamar kialszik. 320 ft/doboz. http://m.blog.hu/si/sisa/image/Equador_07blog.jpg Létezik Szofiban is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Lehet én is áttérek töltöttre.De RGD-nél nics olcsóbb? mintha valahol láttam a boltba 500 forint körül.
Boltit nem tudom, de a töltött cigi sokkal olcsóbb, mint ahogy az elõzõ is írja. Nálunk ez megy: Barna szofi dohány és kék szofi hüvely (mert az aktív szenes)
Most perpill, szerintem az RGD, 699ft/doboz. Én viszont a dohányzást most úgy oldom meg, hogy hetente kijövök 60szállal, veszek egy 40g-os piros Golden Gate dohányt 840ft-ért, és egy Colombus 100db-os hüvelyt 180ftért, így hetente 1020ft/hét, jobb, mintha 4doboz goldengatet vennék ...

Első cigizésnél milyen cigit ajánljátok melyik a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Egyiket se!Az olcsó cigi rossz(majdnem sz.rt irtam),ami minõségi és finom az meg drága... Szerintem abszolut nem olyan jó moka a cigi,hogy megérje kipróbálni.

Egyiket se!Az olcsó cigi rossz(majdnem sz.rt irtam), ami minõségi és finom az meg drága... Szerintem abszolut nem olyan jó moka a cigi, hogy megérje kipróbálni.
semmilyet. olvasd a topikot kicsit, aztán majd rájössz miért nem.
Mindegy, remélem te is beledöglessz, ha rászoksz és anyagilag is padlóra tesz. Egyébként nem vagyok dohányzás ellenes, én csak a passzív dohányzást ellenzem. Természetesen arra nem vonatkoznak a "jó" kívánságaim, aki csak saját magát mérgezi, távol az egészséges tüdõktõl. Ja, és igen, jöhetnek a piros kezek! :-)
Figyelj...ha még életedben nem cigiztél, valami nagyon gyengével kezdd. Attól is köhögni fogsz. Ha lány vagy, akkor valami vékonyat...mondjuk vékony fehér west-et...az 560 ft. Ha fiú vagy, akkor pl fehér bond-ot az asszem 580, vagy lehet, hogy már több... De az én véleményem, hogy ne hallgass az okoskákra, akik azt mondják, hogy piros malbi forever. Mert akor meg fogsz halni kb úgy fogsz köhögni...
Utolsó: mond már meg, mit érsz te azzal a fehér dunhillal? Menõnek menõ, én elhiszem, de semmi ereje nincsen.
Én a fehér Dunhillel szoktam rá, azóta a kedvenc márkám, de szeretem az ezüst malbit is. A bondot nem ajánlom, annak valami retek íze van. A sophinak is érdekes az ízvilága, de viszonylag olcsó, abból a narancsot ajánlom kezdésnek.
Én egy évig cigiztem..sok mindent kipróbáltam..marlboro , kék szofi, ezüst west..ezeket szerettem a legjobban
Azért mert még ki akarja próbálni, nem akar rászokni. Én se akartam, csak aztán meg rászoktam. Egyébként itt mindenki mást fog mondani, mindenki azt ami a kedvence. Én Marlboro Gold Touchal kezdtem, felesbe szívtam egy haverommal, szerintem vagy azzal érdemes, vagy pedig kék multival kezdeni a próbálgatást. De én nem szoknék rá a helyedben, viszont bele se szólok, mert a te életed, a te döntésed.
Elsõre a Djarum Blacket ajánlom :D :D
Semmi köze nincs ahhoz , hogy megengedhetem-e vagy sem.
Utolsó, ne magadból indulj ki, vannak még olyan emberek, akik megtehetik, hogy napi 1000 forintot költsenek cigire, vagy még többet is. Smoke4ever!
pont a legrosszabbkor akarsz rászokni.1 hónap múlva be lesz tiltva a dohányzás a legtöbb helyen(majdnem mindenhol), sõt iszonyat nagy drágulás lesz.mindenki leszokni akar majd , te meg most készülsz rá szokni xDDDDDD
Davidoff Gold Abszolút kedvencem. :) A Marlboro is finom, elég "selymes" íze van. :D
Ha már ennyire sporolni akarsz, ki se probald...hidd el sokkal tobbet er.az en nagypapam is tudorakba halt meg. :'( már tul keso volt h abbahagyja :-(
Kék Bond jó az. :)
A kérdező hozzászólása: és a bond light van ilyen,
Piros marlboro. The best.
Na milyet vettél? Milyen volt?

Most melyik jobb, ha visszaszokom a cigire vagy ha csokit eszem hetente töbször?

Már 3 éve letettem a cigit,viszont pótcselekvésként sok csokit eszem.Ezért tettem fel a kérdést.

Legjobb válasz: A cigi sokat árt az egészségnek a tejcsoki viszont nem.Csak annyi hogy hízni fogsz tõle és roncsolja a fogakat,míg a cigi a tüdõdet vágja tönkre.Amugy szerintem a csokievés még mindig jobb mint a cigi.

A cigi sokat árt az egészségnek a tejcsoki viszont nem.Csak annyi hogy hízni fogsz tõle és roncsolja a fogakat, míg a cigi a tüdõdet vágja tönkre.Amugy szerintem a csokievés még mindig jobb mint a cigi.
egyél ét csokit még az egészségednek is jót tesz
És mi lenne, ha nem csokit nassolnál?:)
Olvasd el ezt a könyvet:ALLEN CARR Rövid úton leszokni a dohányzásról.Én két éve szoktam le, de nincs pótcselekvési kényszerem , olyan mintha soha nem dohányoztam volna.
A csoki eves jobb mint a cigizes! Vissza ne szokj a cigire!!!!!
egyél csokit, azzal nem zavarsz másokat

Mik az elektromos cigi hátrányai a cigivel szemben illetve melyik károsabb?

Legjobb válasz: Az elektromos cigiben is a forró gõz, rombolja a hörgõket hosszú távon. De a sima ciginél a forró levegõ mellett, számtalan mérget viszel be minden alkalommal.

Az elektromos cigiben is a forró gõz, rombolja a hörgõket hosszú távon. De a sima ciginél a forró levegõ mellett, számtalan mérget viszel be minden alkalommal.
az elektromos cigi egyáltalán nem forró gõzrõl szól... kellemesen hûs porlasztott glicerin... A glicerin egy enyhén mérgezõ anyag, ám rengeteget alkalmazzák gyógyszeriparban és rengeteg élelmiszerben is megtalálható. "hátrány" bár nálam pont elõny: A nikotinos töltet tiltott, persze ettõl függetlenûl könnyen beszerezhetõ... A sima cigiben rengeteg kátrány van, ami lerakódik a tüdõdmben, ez a kátrány tartalmaz átlagosan 250 toxikus(mérgezõ) anyagot aminek egy nagy része csak fokozza a függõséget, míg az e-cigiben van 1*glicerin + ha ízesített, akkor valamilyen aroma és ennyi... meg persze opcionálisan nikotin ami mérgezõ. Az e cigi sem egészséges, hosszú távú hatásairól még nem születhettek komoly tanulmányok, mivel még csak 1-2 éve kezdett el igazán elterjedni. Én 13 évig bagóztam, aztán leszoktam, de mikor unatkozom, vagy csak elmerengek az élet dolgairól, akkor nagyon hiányzott a füstölés, ezért vettem egy e-pipát, tüdõre nem szívom le, mert nem azért szoktam le, hogy bármire is visszaszokjak, de mikor olyanom van, akkor nagyon jó elgõzölögni, fújni néhány karikát... és közben nem dohányszagú és ízû lesz a szád, hanem aromafüggõ, nekem általában Barackos ízû...
ha a glicerin enyhén is, de mérgezõ lenne, valószínû, hogy nem gyerek köptetõszirupok alapanyagaként szolgálna. egy nikotinmentes liquid, ami propilén glikolból, glicerinbõl és aromából áll, pontosan egyenértékû a kamillás inhalálással!

Mennyibe kerül a pink LD cigi, és mennyire erős? Melyik a leggyengébb cigi?

Legjobb válasz: Nálunk 670 forint, azt mondják hogy a cigaretta és a dohányárunak az ára mindenhol egyforma, de láttam már különbségeket itt ott,egyfajta cigarettáról beszélek.. Hogy erõs-e az relatív, aki piros Marlboro-t szív annak nem valószínû hogy erõs, és mivel nõi cigaretta,nem lesz valami tüdõszaggató, még a "kezdõknek" sem. Tapasztalataimból kiindulva a fehér Sopianae a leggyengébb cigi.

Nálunk 670 forint, azt mondják hogy a cigaretta és a dohányárunak az ára mindenhol egyforma, de láttam már különbségeket itt ott, egyfajta cigarettáról beszélek.. Hogy erõs-e az relatív, aki piros Marlboro-t szív annak nem valószínû hogy erõs, és mivel nõi cigaretta, nem lesz valami tüdõszaggató, még a "kezdõknek" sem. Tapasztalataimból kiindulva a fehér Sopianae a leggyengébb cigi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Minél világosabb (a doboz) annál gyengébb a dohány?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!