Találatok a következő kifejezésre: Melyik a bolha irtó (4 db)

Melyik a leghatásosabb bolha irto kutyáknak?

Frontline combo-t használtam már de nem vált be

Legjobb válasz: Már több állat orvostól is hallottam, hogy a Frontline egy vacak. Nem fejlesztik tovább és a bolhák "megszokták" alkalmazkodtak. Nekem a bolhaallergiás macskámra az Advantage nevû szert ajánlotta de van kutyákra is. Nem csak bolhairtó hanem bolha riasztó is egyben. Nagyon hatásos nálunk bevált.

Már több állat orvostól is hallottam, hogy a Frontline egy vacak. Nem fejlesztik tovább és a bolhák "megszokták" alkalmazkodtak. Nekem a bolhaallergiás macskámra az Advantage nevû szert ajánlotta de van kutyákra is. Nem csak bolhairtó hanem bolha riasztó is egyben. Nagyon hatásos nálunk bevált.
keress rá :) mûködik, gond és hiba nélkül ! prac-tic ! ja , és vényköteles, tehát csak állatorvosnál kapsz :)
Minden állatorvosnál lehet kapni Scalibor és Foresto nevû bolha és kullancs nyakörvet. A Scalibor 6 hónapig véd, de csak bolha ellen. A Foresto 8 hónapig véd, és bolha és kullancs ellen is, viszont ez így nyilván drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! 3/3 a nyakörveket annyira nem szeretem és a kutyusom sem de lehet, hogy itt az idelye hogy megszokja!

Melyik a legjobb bolha irtó szer a kutyáknál?

A por, cseppent?s, spray vagy a bolhairtó nyakörv? A bolhairtó nyakörvet hány hetes kora óta lehet használni?

Legjobb válasz: Minden szerre rá van írva, hogy mennyi idõs kortól használható. Nincs igazából legjobb, és inkább a márka számít, mint a beviteli forma. A legtöbbet cseppet és nyakörvet használnak, ezek a legpraktikusabbak, és ezekbõl van olyan márka, ami tényleg sokáig tartó és biztos védelmet nyújt bolhák és kullancsok ellen is.

Minden szerre rá van írva, hogy mennyi idõs kortól használható. Nincs igazából legjobb, és inkább a márka számít, mint a beviteli forma. A legtöbbet cseppet és nyakörvet használnak, ezek a legpraktikusabbak, és ezekbõl van olyan márka, ami tényleg sokáig tartó és biztos védelmet nyújt bolhák és kullancsok ellen is.
Szerintem meg az a legtutibb amit a füdetõvízbe kell tenni és abban fürdetni.Gyógyszertárba vettem és nagyon hatásos.

Melyik a legjobb bolha irtó ami örökre eltünteti a bolhákat?

Kipróbáltam már pár bolhairtót de pár hónapon belül visszatértek!

Legjobb válasz: Sajna nincs olyan, ami örökre eltünteti. A legjobb a nyakra kenheti kis folyadékos mûanyag kapszulaféle. Az garantáltan hat, igaz, csak egy hónapra. Én vettem pl. kiltix nyakörvet, amire 7 hónap volt írva. Baromi drágán. És cirka 3 hétig bírta... Akkor már inkább havonta bekenem a kutyát.

Sajna nincs olyan, ami örökre eltünteti. A legjobb a nyakra kenheti kis folyadékos mûanyag kapszulaféle. Az garantáltan hat, igaz, csak egy hónapra. Én vettem pl. kiltix nyakörvet, amire 7 hónap volt írva. Baromi drágán. És cirka 3 hétig bírta... Akkor már inkább havonta bekenem a kutyát.
Egyetértek az elöttem szólóval.. a bolbanyakörv az nem ér semmi szinte, csak úgy van..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!Akkor már inkább maradok a frontlinénél és egyébb bolha ölöknél!Egyébbként én is jártam már úgy bolhaírtóval hogy rá volt irva hogy több hónapos védelem!Úgyan a bolhákat kiírtotta de a petéket nem!
a KILTIX kullancsnyakörv 7 hónapos védelmet biztosít a kullancsok és a bolhák ellen is, de az ADVANTIX is nagyon jó, ugyanúgy kell használni mint a FRONTLEIN-t csak ez kék színû folyadék és még nem immunisak rá a kullacsok, mert az enyém is ezzel van bekenve+a nyakörv és minden féle erdõs helyekre megyünk túrázni és még egy kullancsa nem volt.
A FRONTLEIN-t NE HASZNÁLD, ARRA MÁR IMMUISAK A KULLANCSOK! HELYETTE MÉG VAN A STRONGHOLD ÉS AZ ADVANTIX IS NAGYON JÓ!


Hol tudok venni olcsóbb féreghajtót mely 3 hónapig fejti ki a hatását és bele értve bolha kullancs irtó folyadékot illetve Frontline-t?

Ha már hozzám ragadt kis test? 2 kutya és 2 macska amit nem a saját akaratomból lett számomra 4 állat. Viszont kevés pénzem ellenére sem szeretnék véletlenül sem állatkinzók csapatába kerülni. Igaz 4 feln?tt (kényszer) állataim közül 3 állat nem számit fiatal egyednek még sem szeretném hiányt szenvednének és az egészségük megromlása miatt elpusztulnának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!