Találatok a következő kifejezésre: Melyik a bank ahol a (22 db)

Melyik az a bank, ahol a reklám szerint ingyenes a számlavezetés, nincs kártyadíj és miegymás, ami terhelné a számlaszámot?

Talán CIB? Nem emlékszem! Segítsetek! El?re is köszi

Legjobb válasz: unicredit ha jól tévedek.

unicredit ha jól tévedek.
Ella Bank!Itt nem vonnak le havonta számlavezetési díjat!Nézd meg a honlapjukat.
Szia! A CITI volt, én is átmentem hozzájuk.:)

Ösztöndíj átutalás miatt, bankszámlát kell nyitnom, 20éves vagyok, melyik az a bank ahol díjtalan a pénzfelvétel és a számlavezetés, melyiket válasszam?

Legjobb válasz: OTP-be még a lábamat sem tenném be, nemhogy ott nyissak számlát... Nem szívesen csinálok egyik banknak sem reklámot, de a cib bank cibezz csomagjának érdemes utánanézni. Többek közt a számlavezetés, átutalás díjtalan, havi 2 ingyenes pénzfelvétel bármilyen atm-bõl.

OTP-be még a lábamat sem tenném be, nemhogy ott nyissak számlát... Nem szívesen csinálok egyik banknak sem reklámot, de a cib bank cibezz csomagjának érdemes utánanézni. Többek közt a számlavezetés, átutalás díjtalan, havi 2 ingyenes pénzfelvétel bármilyen atm-bõl.
Én a CIB-nél vagyok és az ilyen :)
OTP Bank!
AXA Bank ;) Készpénz felvétel pénzbe kerül, de összegtõl független 260 ft és ennyi a költség minden más ingyen van!!!
ne hallgass rájuk....szülõknek nincs? nekik nem kerül többe nálad megmarad ez a kis pénz is... az államnak meg mind1 hova utalja
Én OTP-s vagyok, és semmi bajom vele. Sok OTP-s automata van az egyetem körül így ingyen tudok pénzt felvenni.

Melyik budapesti kórházakban lehet veled egész nap folyamatosan a baba? Ahol nem viszik el éjszakára, ahol jelen lehetsz az orvosi vizsgálaton, a fürdetésen, stb?

Nem alapítványi szobákra gondolok, mert ott egyértelm?, hogy veled van a baba, hanem a sima szobákra.

Legjobb válasz: Szent Imre Kórház

Szent Imre Kórház
Szent Margit Budapest
Bajcsyban is melletted van a baba, de fürdetni és vizsgálatokra itt is elviszik.
Sote I. De fürdetéskor itt is elviszik, mert minden babár egy idõpontban gyors egymásutánban fürdetnek. Az orvosi vizsgálatokra elviszik, egyedül a hallásvizsgálatnál voltam ott, azt a szobában csinálták.
János kórház-de itt is be kell adni a vizsgálatokra, fürdetésnél azt hiszem lazábbak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak nekem!
István kórház
Uzsokiban veled van a baba éjszaka is, de orvosi vizsgálatra, fürdetésre elviszik, oda nem kísérheted, úgyhogy azt hiszem ez a kórház csak részben felel meg neked.
MAV
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Melyik az a bank, ahol nem kell fizetni a számlanyitást? Tehát nincs költsége annak, ha nyitok egy folyószámlát? Olyan van, hogy ingyenesen lehet pénzt kivenni atmből?

Legjobb válasz: A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet,hogy van más banknál is,de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben

A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet, hogy van más banknál is, de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben
Így van, a számlanyitás mindenhol ingyenes. A számla költségei (beleértve a pénzfelvételt) azonban bankonként és számlacsomagonként eltérnek. A PSZÁF honlapon van összehasonlító, nézd át, és az alapján válassz, hogy neked mi a fontosabb tényezõ.
A kérdező hozzászólása: De számlavezetési díj szokott lenni, nem? Olyan nincs, ahol az nincs?
A kérdező hozzászólása: http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bankszamlak/folyoszamla itt is azt írják, hogy van díja a szla nyitásnak
azt írja " a legtöbb banknál" szerintem ez hülyeség, én nem tudok bankot, ahol lenne számlanyitási költség. A legtöbbnél találsz számlavezetési díj nélküli konstrukciót is.
Nem azt írja, hogy "díja" van, hanem hogy "összege" van. Ez azt jelenti, hogy rakni kell pénzt a számlára, hogy a majdani költségeket fedezze, vagyis ne egybõl míuszból induljon a számla. Ez nem a számlanyitás díja. A táblázat pedig ott van a linkelt oldal alján.
Mindenhol van valamilyen költség. Csak ezt bankja válogatja. Pl: Axa, 1x elkérnek 2800 Ft-ot számlanyitásért, de utána ingyenes a fenntartása, csak a pénzkivétel kerül pénzbe Más bank: lehet nem kér számlanyitási költséget, de cserébe havonta levon x-y Ft-ot ezért, meg azért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, átnézem õket
Ha havonta (legfeljebb 2 összegben) 150e Ft érkezik a számládra, akkor a Citibank 0 Ft-os számlacsomagja teljesen ingyenes. Nincs számlanyitási és számlavezetési díj, nincs éves bankkártyadíj, ingyenes bármelyik ATM-bõl a kp felvétel, ingyenesek az átutalások, sõt még a saját fiókban a kp felvételért se kérnek egy fillért sem, stb. Én szeretem nagyon, bár a megtakarításaik nem túl jók, (erre célszerû másik bankban is számlát nyitni). Egyébként a normálisabb bankoknál saját automatájukból havonta 1-2 kp felvétel ingyenes szokott lenni, illetve van ahol a saját ATM nem feltétel.

Melyik az a bank ahol most 20 ezer forint jár a számlanyitásért?

Reklámozták is a TV-ben, valami új bank?

Legjobb válasz: SMERBANK De nem kapsz 20 ezer forintot.... CSAK HA 5 hónapon át minimum 100 ezer forint jövedelem érkezik a számládra, akkor utána jóváírnak neked 20 ezer forintot. Tehát nem úgy van, ahogy a hülye proli gondolja, hogy számlát nyit és a kezébe nyomnak 20 ezer forintot, aztán elköltheti. Nem. Fél év után jár a jutalom.

SMERBANK De nem kapsz 20 ezer forintot.... CSAK HA 5 hónapon át minimum 100 ezer forint jövedelem érkezik a számládra, akkor utána jóváírnak neked 20 ezer forintot. Tehát nem úgy van, ahogy a hülye proli gondolja, hogy számlát nyit és a kezébe nyomnak 20 ezer forintot, aztán elköltheti. Nem. Fél év után jár a jutalom.
Elírtam: 6 hónap, azaz fél év után.

Melyik a legjobb bank ahol a legkedvezőbb feltételekkel folyószámlát nyithatnék. és melyik az a bank ahol gyűjtögetni éri meg? Lehet 14éves kor alatti gyermeknek bankszámlát nyitni?

Legjobb válasz: K&H, OTP is kínál 14 év alatt bankszámlát, mindkét helyen lehet hozzá bankkártyát is kiváltani. Ez csak ATM kártya, kizárólag készpénzfelvételre jogosít, kártyás vásárlásra és egyéb kényelmes dolgokra nem.

K&H, OTP is kínál 14 év alatt bankszámlát, mindkét helyen lehet hozzá bankkártyát is kiváltani. Ez csak ATM kártya, kizárólag készpénzfelvételre jogosít, kártyás vásárlásra és egyéb kényelmes dolgokra nem.
Nem tudom hogy a raiffeisennél van-e 14 alattiaknak, de az tuti hogy elég kedvezményesen vezetik a számlát és havi két pénzfelvét ingyenes bármely ATM-nél és nagyon kedvezõ kamatokat (7-8%) adnak ha lekötsz valamennyi pénzt. Ez az OTP-nél jóval kevesebb (3-4%) de a 14 alattiaknak kedvezõen vezetik a számlájukat, viszont felnõtt (lakossági) számlát nem éri meg ott vezetni. De nézz szét a honlapokon, sok inden le van írva. (www.otpbank.hu ; http://www.raiffeisen.hu)
Szia! A legokosabb szerintem ha a Pénzügyi szervek Állami Felügyeletének honlapján nézed meg.Van egy nagyon jó összehasonlító táblázat erre a pénzügyi szolgáltatásra is. pl:otp junior számlának nincs számlavezetési díja. Jó keresgélést!
utolsó válaszoló: az igaz, hogy nincs számlavezetési díj, de cserébe a készpénzfelvétel k**va drága (20000 ft készpénzfelvételnél 400-at pluszban levontak, merthogy az a készpénzfelvételi díj...) raiffaisen-ben is lehet számlát nyitni számlát, 16 év felett asszem, csak a szülõ/gondviselõ engedélye is kell hozzá ugyanígy megy a budapest banknál is
Nekem a Cibnél azt mondták tavaly, hogy 14 és 18 év között nem lehet náluk számlát nyitni. Ezért nekem a Raiffeisennél van. A számlavezetés minimális (249 Ft), kétszer vehetsz fel ingyen bármelyik bank automatájánál. Van lehetõség netes bankolásra is, azt még nem próbáltam. Szerintem itt megéri, és azt hiszem lehet 14 év alatt is nyitni. OTP-t nem ajánlom, a pénzfelvételnél óriási összegeket nyúlnak le, fõleg ha más automatánál veszel fel pénzt.
CIB Bank. Minden ingyen van 26 éves korig. A számlavezetés, a bankon belüli és a bármely belföldi banki átutalás, havi kettõ készpénzfelvétel bármely ATM-bõl (utána pedig 100 Ft), a bankkártya éves díját is elengedik. Emellett ingyenes InternetBanki szolgáltatások és a biztonsági kártyafigyelés is ingyenes. Diáknak is nyitható. A megtakarításokról: Van Cibezz megtakarítási program, amire ha havonta 2.000 Ft-ot befizetsz és nem veszel le róla pénzt, akkor a megtakarítási számlán lévõ összegre 7% kamatot kapsz, mindenféle lekötés nélkül! Ha terheled a számlát, akkor csak az adott hónapra veszíted el a kamatot, nem kell felbontani és újraindítani a lekötéseket. Ha nem fizetsz a számlára be pénzt, de nem is terheled meg a megtakarítási számládat, akkor is 3, 5%-ot fizet. Emellett a most számlanyitók 3.000 Ft-os egyszeri feltöltést kapnak a feltöltõs mobiljukra, valamint ingyen jegyet lehet igényelni a Volt Fesztiválra (hetijegy) - még 60 db van. Internetkártyát is ingyen adnak. És tényleg ingyen van.

Melyik bankban érdemes most szabad felhasználású személyi kölcsönt felvenni? Melyikben adják meg a legkönnyebben esetleg, és melyik az, ahol a legolcsóbb törlesztővel meg lehetne ezt oldani?

6-800 ezer ft-ot szeretnék felvenni, és lehetőleg 7 évre. (általában ez a max az ilyen hiteleknél)

Legjobb válasz: Nos elõször is mekkora jövedelmed lenne? És ehhez már éves munka viszonynak kell lenni és határozatlan idejû. Nekem 8 fajta bankkal van illetve volt kapcsolatom. Tudok néhány dolgot már. Ha érdekelne valami írj privit!

Nos elõször is mekkora jövedelmed lenne? És ehhez már éves munka viszonynak kell lenni és határozatlan idejû. Nekem 8 fajta bankkal van illetve volt kapcsolatom. Tudok néhány dolgot már. Ha érdekelne valami írj privit!

Személyi kölcsönt szeretnék fel venni (2 milliót) Nincsen bank számlám . Kézbe kapom a fizetésem. Ami 150000ft nettó. A Budapest Bank Az utolsó pillanatban elutasított, persze nem mondják miért! Melyik bank ahol nem kérnek számlát?

Legjobb válasz: Szerintem nincs esélye hogy bármelyik banknál is kapj személyi hitelt. Esetleg jelzáloghitelt. Személyi hitelt nagyon nagyon nehezen adnak. Pláne,hogy nem számlára megy a fizetésed. Nem bíznak a bankok a sima munkáltatóiban,mert elég sok visszaélés volt. Na meg 2millió forint is nagyon sok, még 500ezret sem fogsz kapni sehol. Indokolni,meg egyik bank sem indokol.

Szerintem nincs esélye hogy bármelyik banknál is kapj személyi hitelt. Esetleg jelzáloghitelt. Személyi hitelt nagyon nagyon nehezen adnak. Pláne, hogy nem számlára megy a fizetésed. Nem bíznak a bankok a sima munkáltatóiban, mert elég sok visszaélés volt. Na meg 2millió forint is nagyon sok, még 500ezret sem fogsz kapni sehol. Indokolni, meg egyik bank sem indokol.
A kérdező hozzászólása: Köszi gyors választ .Hát ha valaki tud segíteni.
7 évnél (84 hónap) hosszabb idõre szinte biztos, hogy nem adnak személyi kölcsönt. Ott a 2M törlesztõje olyan 50k körül van. Ehhez minimum fognak kérni nettó 400 leigazolható jövedelmet, esetleg "csak" 300-at, de akkor nagyon megbízható cégnél és több éves munkaviszonnyal.
Személyi kölcsönt csak számlára utalnak. A Provident ad gyorskölcsönöket , de magas a kamat és maximun pár 100e Ft- ot kölcsönöznek. Esetleg ha van autód ( ami megfelel a feltételeknek ) , akkor kaphatsz viszhitelt , tehát a saját autódra kapsz kölcsönt , a kocsi a fedezet. Viszonylag könnyen adják , de ha nem fizetsz , megjelenik egy nyakkendõs emberke , felrakják egy trailerre a kocsidat és elviszik.

Melyik bankot válasszam? Meg akarom szüntetni a jelenlegi banknál a számlámat, mert sokat levonnak mindenféle címszóval. Melyik az bank, ahol ingyen vezetik a számlát, és ingyen lehet pénzt levenni?

Legjobb válasz: Attól függ, hány éves vagy, vagy megy-e rendszeres utalás a számládra. A KH trambulin ingyenes számlavezetésû, és 2 ingyenes kp felvétje van saját ATMbõl.

Attól függ, hány éves vagy, vagy megy-e rendszeres utalás a számládra. A KH trambulin ingyenes számlavezetésû, és 2 ingyenes kp felvétje van saját ATMbõl.
Én az AXA-t ajánlom. nincs számlavezetési díj, nincs átutalási díj, magas kamat 500ezer Ft betét alatt 7, 5%, felette 9% (jelenleg, ugyanis a jegybanki alapkamathoz van kötve) fix KP felvét díj bármely automatából (GBC feliratosból 200Ft, egyéb 260 Ft) -ha 1000Ft-ot, ha 500 ezer Ftot veszel ki akkor is ugyanannyi. hátránya, hogy kevés fiókja van, általában csak a megyeszékhelyeken. De telefonon, interneten biztonságosan intézhetõek az ügyek.
A kérdező hozzászólása: jön rendszeres utalás 28 éves vagyok
Milyen szektorban dolgozol? Van ahol van spec. csomag jó kondival.
A kérdező hozzászólása: Gyesen vagyok :D

Tudok -e olyan bankot ajánlani, ahol a havi átutalt munkabér -mely havi rendszerességgel nem kerül elköltésre, így az összeg hónapról hónapra növekszik is -kamatozik? Továbbá 2013-ban is jó kondíciók várhatók az illető banknál.

Legjobb válasz: Szerintem jósok nemigen vagyunk. Az egyik megoldás, hogy lekötöd, akkor a lekötés idõtartamára a legtöbb esetben fix a kamat. Ha nem kötöd le, vannak olyan folyószámlák is, de megtakarítási számlák még inkább, amik kiemelt kamatot nyújtanak, de az általában kapcsolódik a jegybanki alapkamathoz, ami az elmúlt hónapokban fokozatosan csökken. Érdemes kisebb bankok ajánlatait megnézni, az AXÁ-nak és a Gránit Banknak is vannak jó konstrukciói. Itt is érdemes körülnézned => http://www.bankracio.hu/betetkalkulator/latraszolo-betet/fel..

Szerintem jósok nemigen vagyunk. Az egyik megoldás, hogy lekötöd, akkor a lekötés idõtartamára a legtöbb esetben fix a kamat. Ha nem kötöd le, vannak olyan folyószámlák is, de megtakarítási számlák még inkább, amik kiemelt kamatot nyújtanak, de az általában kapcsolódik a jegybanki alapkamathoz, ami az elmúlt hónapokban fokozatosan csökken. Érdemes kisebb bankok ajánlatait megnézni, az AXÁ-nak és a Gránit Banknak is vannak jó konstrukciói. Itt is érdemes körülnézned => http://www.bankracio.hu/betetkalkulator/latraszolo-betet/fel..
A kérdező hozzászólása: Lekötni nem akarom, mert elõre nem látható mikor mennyit költök belõle, viszont a ráutalt fizuból hónapról hónapra marad fel nem használt rész. Azért az jó lenne ha kevéskét kamatozna és nemcsak a banknak lenne haszna belõle(kártyadíj, kezelési költség, stb).
Meg kellene nézned, hogy ahol most van a folyószámlád nincs-e valamilyen megtakarítási számla, amire netbankon keresztül át tudod vezetni az összeget, amit nem használsz fel és lekötés nélkül is jó kamatot ad. Ha ott nincs, akkor pedig megnézni az elsõ válaszban írt oldalt, hogy hol érné meg megtakarítási számlát nyitnod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!