Találatok a következő kifejezésre: Melyik a bank (706 db)

Melyik a baba? (többi lent)

Anyuék azt mondták, hogy az els? képen a karikázott a baba. Itt a két link:

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?

Hány hetes vagy?
Mondjuk az meglehet.:)
Szerintem meg rémesen rossz minõségû képet kaptál :) Bocs, de tényleg, nem látni rajta rendesen a babát. (Nyilván te sem látod, ezért is kérdezed. A 10 mm ugye egy centi, egy egy centis foltot kéne látnod a felvételen... De én nem látom :( nem a legjobb a gépe a dokidnak, de a lényeg, hogy mindent rendben talált a vizsgálatkor :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó:)
akkor meg fõleg...nem mindenkinek lehet ugyanolyan a 7.hete...szóval ha lehet ne így "bíztassátok".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó:) )) Igen van több tesztem is, és hallottuk ahogy ver a szíve:) ))♥
Szerintetek a doki csak kitalálta, hogy terhes??? gondolom több tesztet is megcsinált.. és a tesztek 99, 5 %-osra biztosak... nem véletlenül ment el dokihoz szerintem... a doki jobban ért hozzá ...
Elsõ és második vagyok, én írtam, hogy 5 hetesen így nézett ki a petezsákom mint a második képen. Én is üresnek látom, azért kérdeztem hány hetes vagy. De a másik pötty sztem nem lehet a baba, mert nincs körülötte "burok" vagy csak én nem látom jól? Na de ha minden rendben van akkor az a lényeg :D
0, 9 cm volt :) a Kisfiam
15:23-as vagyok Nekem ilyen volt a Babám 7 hetesen: http://kepfeltoltes.hu/110613/DSC08239_www.kepfeltoltes.hu_...
Szia! Az elsõ képen az a pici pöttyöcske már pici egy hét hetes Babához! Nekem akkor olyan kis elnyújtott forma volt a picim. A második képen a bekarikázott olyan, mintha a petezsák lenne, de azt meg üresnek látom. Szóval nem tudom, én a képeken nem látok Babát.
A kérdező hozzászólása: 10mm a baba, vert a szíve, mindent rendben talált:) Április 19-én volt meg utoljára...
Sajnos én nem egy 7hetesnek látom. :S egyébként a doki nem mondta? Mit mondott mekkora a babád? Szívhang volt már?
nem szeretnélek elszomoratani de már 7 hetesen látni lehet a szikhólyagot, nekem mutatta a doki ahogy ver a pici szive, a kis zsákban van egy pöty. 6+4 hetesen volt nekem mindez. mikor volt az utolsó mensid elsõ napja? tuti h 7 hetes vagy? 21hkm
És a második képen mi van bekarikázva?
A kérdező hozzászólása: Írjatok még!
A kérdező hozzászólása: 7 hetes vagyok:) )
Nekem 5 hetesen még csak petezsák látszott, és az olyan volt, mint amit a 2. képen karikáztál be.
A 2. képen látszik a petezsák, az elsõ képen az a pötty sztem nem a baba. Én 6+4 hetesen voltam elõször UH-n és nekem sem látszott semmi a petezsákon kívül, baba nem látszott benne, ugyanilyen volt, mint a tiéd. Jelenleg a 22. hétben vagyok, szóval no para :)

Melyik bankra mernétek rábízni 200M forintot? Ergo melyik a legbiztosabb magyar bank?

Legjobb válasz: en szerintem csak akkor tudnek nyugodtn aludni ha a fent emlitett osszeget egy svajci bank kezelne

en szerintem csak akkor tudnek nyugodtn aludni ha a fent emlitett osszeget egy svajci bank kezelne
Õszintén szólva egyikre sem. Én külföldi bankba tenném ezt az összeget.
Egyikre sem. Egy részét talán rábíznám az OTP-re, de valószínûbb, hogy még azt a részt is inkább több magyar bankban osztanám szét. A maradékot pedig mindenképp külföldi bank, lehetõleg svájci.
ha teljes bizonsagra torekedsz tobb bankban tartod es maximum 100 000 eurot tartassz egy szamlan.
A nagyobb bankok közül bármelyikre. Egy nagybanknak 200 millió forint nem tétel.
Bármelyikre, ugyanis MO-n a bankbetétekre az állam garanciát vállal. Másrészt 200M forint egy banknak gyakorlatilag nem tétel.
Csak 100.000 euróig vállal garanciát, de én is rábíznám bármelyik nagy bankra (nem takszövre!)mert ez az összeg valóban semmi egy banknak.

Ösztöndíj átutalás miatt, bankszámlát kell nyitnom, 20éves vagyok, melyik az a bank ahol díjtalan a pénzfelvétel és a számlavezetés, melyiket válasszam?

Legjobb válasz: OTP-be még a lábamat sem tenném be, nemhogy ott nyissak számlát... Nem szívesen csinálok egyik banknak sem reklámot, de a cib bank cibezz csomagjának érdemes utánanézni. Többek közt a számlavezetés, átutalás díjtalan, havi 2 ingyenes pénzfelvétel bármilyen atm-bõl.

OTP-be még a lábamat sem tenném be, nemhogy ott nyissak számlát... Nem szívesen csinálok egyik banknak sem reklámot, de a cib bank cibezz csomagjának érdemes utánanézni. Többek közt a számlavezetés, átutalás díjtalan, havi 2 ingyenes pénzfelvétel bármilyen atm-bõl.
Én a CIB-nél vagyok és az ilyen :)
OTP Bank!
AXA Bank ;) Készpénz felvétel pénzbe kerül, de összegtõl független 260 ft és ennyi a költség minden más ingyen van!!!
ne hallgass rájuk....szülõknek nincs? nekik nem kerül többe nálad megmarad ez a kis pénz is... az államnak meg mind1 hova utalja
Én OTP-s vagyok, és semmi bajom vele. Sok OTP-s automata van az egyetem körül így ingyen tudok pénzt felvenni.

2 időpont közül melyiken jött össze a baba szerintetek?

Menstruáció összevissza, nem rendszeres, de um: január 6. Márc. 11-én uh eredmény: crl 23 mm, jó szívműködés 9 hetes terhesség. Teherbeesésre 2 időpont lehetséges : január 21. Vagy lehetséges e hogy csak február 1. az időpont? Vagyis: félremérhettek másfél hetet?

Legjobb válasz: 1 hét +- simán lehet! Függ attól mennyire pontosan, mennyire jó géppel mért az orvos! Két egymás utáni mérés között is van nekem 1-1 hét különbség! Ezt meg az orvos sem mondja meg, melyik sexbõl fogant a Baba!

1 hét +- simán lehet! Függ attól mennyire pontosan, mennyire jó géppel mért az orvos! Két egymás utáni mérés között is van nekem 1-1 hét különbség! Ezt meg az orvos sem mondja meg, melyik sexbõl fogant a Baba!
A kérdező hozzászólása: De létezik hogy 7+3 naposan 23 mm a baba?
Az ultrahang ha ezt dobta ki, akkor azzall a géppel mérve igen ! Láttam ma több kérdést is tettél fel ezzel kapcsolatban. Nem tudod ki az apa?
A kérdező hozzászólása: Több kérdést?? Egy kérdés volt csak fél nappal ezelõtt. Nem én nem tudom. De mindegy akkor látom nem kapok választ.
Ne duzzogj, hanem kérdezd meg az orvost
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, és az orvos legalábbis az enyém is és más is nem szoktak ennyit elmérni de mindenfélét olvasni többek között itt is hogy hibás a mérés meg rossz a mérés. Meg hogy sokan tudják mikor készült a baba mégis kisebbnek-nagyobbnak mérte az orvos stb. Mostanáig ilyen kérdéseket olvasgattam vissza. Nem duzzogok amúgy:) csak ez hogy TÖBB kérdést kiírtam ez így nem fedi a valóságot:)

Melyik a legjobb bank ahol a legkedvezőbb feltételekkel folyószámlát nyithatnék. és melyik az a bank ahol gyűjtögetni éri meg? Lehet 14éves kor alatti gyermeknek bankszámlát nyitni?

Legjobb válasz: K&H, OTP is kínál 14 év alatt bankszámlát, mindkét helyen lehet hozzá bankkártyát is kiváltani. Ez csak ATM kártya, kizárólag készpénzfelvételre jogosít, kártyás vásárlásra és egyéb kényelmes dolgokra nem.

K&H, OTP is kínál 14 év alatt bankszámlát, mindkét helyen lehet hozzá bankkártyát is kiváltani. Ez csak ATM kártya, kizárólag készpénzfelvételre jogosít, kártyás vásárlásra és egyéb kényelmes dolgokra nem.
Nem tudom hogy a raiffeisennél van-e 14 alattiaknak, de az tuti hogy elég kedvezményesen vezetik a számlát és havi két pénzfelvét ingyenes bármely ATM-nél és nagyon kedvezõ kamatokat (7-8%) adnak ha lekötsz valamennyi pénzt. Ez az OTP-nél jóval kevesebb (3-4%) de a 14 alattiaknak kedvezõen vezetik a számlájukat, viszont felnõtt (lakossági) számlát nem éri meg ott vezetni. De nézz szét a honlapokon, sok inden le van írva. (www.otpbank.hu ; http://www.raiffeisen.hu)
Szia! A legokosabb szerintem ha a Pénzügyi szervek Állami Felügyeletének honlapján nézed meg.Van egy nagyon jó összehasonlító táblázat erre a pénzügyi szolgáltatásra is. pl:otp junior számlának nincs számlavezetési díja. Jó keresgélést!
utolsó válaszoló: az igaz, hogy nincs számlavezetési díj, de cserébe a készpénzfelvétel k**va drága (20000 ft készpénzfelvételnél 400-at pluszban levontak, merthogy az a készpénzfelvételi díj...) raiffaisen-ben is lehet számlát nyitni számlát, 16 év felett asszem, csak a szülõ/gondviselõ engedélye is kell hozzá ugyanígy megy a budapest banknál is
Nekem a Cibnél azt mondták tavaly, hogy 14 és 18 év között nem lehet náluk számlát nyitni. Ezért nekem a Raiffeisennél van. A számlavezetés minimális (249 Ft), kétszer vehetsz fel ingyen bármelyik bank automatájánál. Van lehetõség netes bankolásra is, azt még nem próbáltam. Szerintem itt megéri, és azt hiszem lehet 14 év alatt is nyitni. OTP-t nem ajánlom, a pénzfelvételnél óriási összegeket nyúlnak le, fõleg ha más automatánál veszel fel pénzt.
CIB Bank. Minden ingyen van 26 éves korig. A számlavezetés, a bankon belüli és a bármely belföldi banki átutalás, havi kettõ készpénzfelvétel bármely ATM-bõl (utána pedig 100 Ft), a bankkártya éves díját is elengedik. Emellett ingyenes InternetBanki szolgáltatások és a biztonsági kártyafigyelés is ingyenes. Diáknak is nyitható. A megtakarításokról: Van Cibezz megtakarítási program, amire ha havonta 2.000 Ft-ot befizetsz és nem veszel le róla pénzt, akkor a megtakarítási számlán lévõ összegre 7% kamatot kapsz, mindenféle lekötés nélkül! Ha terheled a számlát, akkor csak az adott hónapra veszíted el a kamatot, nem kell felbontani és újraindítani a lekötéseket. Ha nem fizetsz a számlára be pénzt, de nem is terheled meg a megtakarítási számládat, akkor is 3, 5%-ot fizet. Emellett a most számlanyitók 3.000 Ft-os egyszeri feltöltést kapnak a feltöltõs mobiljukra, valamint ingyen jegyet lehet igényelni a Volt Fesztiválra (hetijegy) - még 60 db van. Internetkártyát is ingyen adnak. És tényleg ingyen van.
A hagyatékátadó végzés alapján a banknak ki kell fizetni mindenféle számlanyitás nélkül.
Jogos. Semmivel nem jár neked, kb. 1 óra ügyintézés a bankban és egy számla költsége kb. havi párszáz forint szokott lenni. Ugyanolyan egyszerû nyitni, mint amikor bemész a bankfiókba és nyitsz egy bankszámlát. Csak itt nem bankszámlát, hanem értékpapírszámlát nyitsz.
Hagyatéki végzés bemutatása után kötelezõ nekik készpénzben kifizetni ha nem kéred a bankszámládra.

Amikor jön a baba foga melyik fognál a legnyűgőssebb a baba? Melyiket viseli legnehezebben

Legjobb válasz: Babámnál a két szemfog miatt volt nagy nyûglõdés, máskor nem. De ez babánként eltérõ, nem lehet elõre megmondani.

Babámnál a két szemfog miatt volt nagy nyûglõdés, máskor nem. De ez babánként eltérõ, nem lehet elõre megmondani.
az elsõ kettõ volt nálunk a legrosszabb
Nálunk mindkettõt a praemolárisok érkezése kínozta meg a legjobban.

Melyik bankot válasszam? Meg akarom szüntetni a jelenlegi banknál a számlámat, mert sokat levonnak mindenféle címszóval. Melyik az bank, ahol ingyen vezetik a számlát, és ingyen lehet pénzt levenni?

Legjobb válasz: Attól függ, hány éves vagy, vagy megy-e rendszeres utalás a számládra. A KH trambulin ingyenes számlavezetésû, és 2 ingyenes kp felvétje van saját ATMbõl.

Attól függ, hány éves vagy, vagy megy-e rendszeres utalás a számládra. A KH trambulin ingyenes számlavezetésû, és 2 ingyenes kp felvétje van saját ATMbõl.
Én az AXA-t ajánlom. nincs számlavezetési díj, nincs átutalási díj, magas kamat 500ezer Ft betét alatt 7, 5%, felette 9% (jelenleg, ugyanis a jegybanki alapkamathoz van kötve) fix KP felvét díj bármely automatából (GBC feliratosból 200Ft, egyéb 260 Ft) -ha 1000Ft-ot, ha 500 ezer Ftot veszel ki akkor is ugyanannyi. hátránya, hogy kevés fiókja van, általában csak a megyeszékhelyeken. De telefonon, interneten biztonságosan intézhetõek az ügyek.
A kérdező hozzászólása: jön rendszeres utalás 28 éves vagyok
Milyen szektorban dolgozol? Van ahol van spec. csomag jó kondival.
A kérdező hozzászólása: Gyesen vagyok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!