Találatok a következő kifejezésre: Melyik a babaszakácskönyv (2 db)

Melyik a jó babaszakácskönyv?

Legjobb válasz: Anno nagyon jó volt a Mit egyen a gyerek c. könyv, bár nagyon nem a mai trendet követi, de nagyon jól le van benne írva minden, a szoptatás, a fõzelékek, hogy mikor mit lehet beletenni (pl. mikor kerüljön bele sajt, mikortól lehet rántást is tenni bele), egészen az óvodás kor végéig helyes kis mintaétrendek vannak normál súlyú, sovány és duci gyerekenek is. Nagyon nagyon tudom ajánlani, fõleg ha az ember tudja ésszel alkalmazni a benne leírtakat, mert tartalmaz pár mára elavult dolgot is, de ha tudja az ember, hogy mi az, amit kicsit máshogy kell csinálni, akkor nagyon jó ez a könyv, antikvárumban lehet már csak megtalálni szerintem. Manapság már nem nagyon adnak ki ilyen komplex babatáplálási könyveket, pedig szükség lenne rá.

Anno nagyon jó volt a Mit egyen a gyerek c. könyv, bár nagyon nem a mai trendet követi, de nagyon jól le van benne írva minden, a szoptatás, a fõzelékek, hogy mikor mit lehet beletenni (pl. mikor kerüljön bele sajt, mikortól lehet rántást is tenni bele), egészen az óvodás kor végéig helyes kis mintaétrendek vannak normál súlyú, sovány és duci gyerekenek is. Nagyon nagyon tudom ajánlani, fõleg ha az ember tudja ésszel alkalmazni a benne leírtakat, mert tartalmaz pár mára elavult dolgot is, de ha tudja az ember, hogy mi az, amit kicsit máshogy kell csinálni, akkor nagyon jó ez a könyv, antikvárumban lehet már csak megtalálni szerintem. Manapság már nem nagyon adnak ki ilyen komplex babatáplálási könyveket, pedig szükség lenne rá.
Egyél, kicsim! -ez is jó, aztán a Kismama babaszakácskönyve, ezt is ajánlom. Itt még van pár link: http://babataplalas.lapozz.hu
Ha pedig haladnál a korral, itt online találsz bébiétel recepteket: http://www.hoxa.hu/?p1=recept_lista&kateg=21
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

A Kismama babakonyhája című könyvet érdemes megvenni? Vagy melyik babaszakácskönyvet ajánljátok egy teljesen kezdő konyhatündér-anyukának?

Legjobb válasz: Szerintem felesleges venni, a neten ha keresgélsz rengeteg jó receptet találsz.

Szerintem felesleges venni, a neten ha keresgélsz rengeteg jó receptet találsz.
Nekem megvan. Sokat fõztem belõle a gyerekeknek, jó ötletek vannak benne, és egy kezdõ is simán elboldogul a receptekkel.
Nekem is megvan ez a könyv, én annyira nem szeretem, jobban jársz, ha az interneten bogarászol. Pár dolgot csináltam belõle, de egyszer sem voltam igazán elájulva. Viszont jól mutat a polcon a szakácskönyveim között.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!