Találatok a következő kifejezésre: Melyik a babakocsimárka (1 db)

Melyik a legjobb babakocsimárka?

Érdekelne az is, hogy mi a véleményetek a háromkerek? babakocsiról!

Legjobb válasz: nem márkafüggõ, csak ha anyagilag megengedheted..akkor is azt tartsd szem elõtt, pl nekem fontos volt, hogy a baba 3 hónaposan ne lógjon ki belõle, tehát a belsõ fekvõhossz elég nagy legyen, aztán fontosnak tarottam, hogy mindkét irányból tologathassam-állítható tolásirány, és az hogy bolygósítható legyen az egyik kerékpár legalább..ezeket néztem én..ilyet pedig találsz olcsóbbat és drágábbat is. A háromkerekû is csak akkor jó, ha praktikai szempontból megfelel...jó lehet , de negyon nézd meg a méreteit.. Tegnap láttam egy apukát a háromkerekûben tolta a bébijét pár hetes lehetett, de úgy néztem egy hónap múlva új kocsit vehet, mert ebbe nem fog elférni a baba.. Ha ráérsz kényelmi szempontok alapján nézz körül alaposan.

nem márkafüggõ, csak ha anyagilag megengedheted..akkor is azt tartsd szem elõtt, pl nekem fontos volt, hogy a baba 3 hónaposan ne lógjon ki belõle, tehát a belsõ fekvõhossz elég nagy legyen, aztán fontosnak tarottam, hogy mindkét irányból tologathassam-állítható tolásirány, és az hogy bolygósítható legyen az egyik kerékpár legalább..ezeket néztem én..ilyet pedig találsz olcsóbbat és drágábbat is. A háromkerekû is csak akkor jó, ha praktikai szempontból megfelel...jó lehet , de negyon nézd meg a méreteit.. Tegnap láttam egy apukát a háromkerekûben tolta a bébijét pár hetes lehetett, de úgy néztem egy hónap múlva új kocsit vehet, mert ebbe nem fog elférni a baba.. Ha ráérsz kényelmi szempontok alapján nézz körül alaposan.
Szerintem sem márkafüggõ, hanem hogy az igényeidnek megfeleljen. Nekem az volt fontos a döntésnél, hogy nagy kereke legyen, mert rossz útviszonyok között lakunk, a váz könnyû legyen (az enyém csak 6.5 kgos), rá lehessen pattintani önállóan a mózest és a hordozót is sportrész nélkül. Végül azért nem háromkerekû mellett döntöttem, mert az összecsukva nagyobb és még nehezebb a váza is.Én Jané-t választottam, bár az tény, hogy nagyon húzós az ára. A te igényeidnek, lehetõségeidhez nézd a babakocsikat. Mielõtt szétnézel állítsd fel magadnak, hogy minek kell, hogy megfeleljen és egy árhatárt is érdemes. Úgy már könnyebb elindulni keresgélni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Igyekszem, minden szempontból jól dönteni, de elég nagy a választék. Az ár az nem lényeg annyira , mert elsõ baba, és szeretnénk majd még, úgy gondolom kihasználjuk majd.Én olyanra gondoltam, amiben van mózeskosár, hordozó, meg amit utána is tudunk használni.Ja és a negyediken lakom, nem elhanyagolható, hogy könnyû legyen.És az is fontos amit a kedves hozzá szóló leírt.
Akkor neked is azok a szempontok amik nekem (a második hozzászóló vagyok), talán csak a nagy kerék nem annyira fontos. A negyedikre lehet, hogy nem javasolnáma háromkerekût, mert azok bár tényleg jól néznek ki, de nagyobbak és nehezebbek. Én nem tudom jól dötöttem-e, mert még nincs meg nálunk sem a baba, de kérdezgettem az utcán akinek látom, hogy Jané Nomádja van és az még csak dicsérte. Jó keresgélést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és boldog babavárást kívánok!
Szia! Én Pierre Cardin-t vettem, nekem fontos volt, hogy egyedül is könnyen boldoguljak vele, egy mozdulattal összecsukjam, kinyissam, be tudjam tenni a kocsiba, rögzíthetõ rá a babahordozó egyetlen mozdulattal, a mérete is kényelmesnek tûnik, azt szerettem volna, ha a baba is elfér kényelmesen benne, meg én is be tudok vele menni gond nélkül egy ajtón. Szerintem sikerült jól választanom és ennek a márkának az ára is nagyon jó, persze csak ha nem a Brendonban veszed.
Mi Quinny-t vettünk (Buzz), mert minden megvan benne, ami a többi jó minõségû babakocsinál, de miután végigvizsgáltam egy csomó tipust, ezt találtam a legpuhábbnak, fõleg a sportkocsirésze puha szivacsos, nem mint a többinél, hogy szinte érzem a vázszerkezetet ahogy benyomom. Lehet hülyeség, de gondoltam csak kényelmesebb a babának, ha puha!:) De ugyanezt megfigyeltem az autósüléseknél is, nagyon sok van, ami iszonyú kemény, nincs kellõképp kipárnázva!
Nekünk is quinny buzzunk van, másfél éve (babó születésétõl mostanáig) azt használjuk. Valóban minden van hozzá. de nem biztos, hogy ezt válsztanám, ha mégegyszer babakocsit kellene választanom. Divatos, vannak jó funkciói, kényelmesen összecsukható. de miután koszolódnak a csapágyak, már nem oylan könnyû kinyitni/összecsukni. nem volt minidig nagyon könnyû lecsatolni róla a gyerekhordozót, vagy a mózest (rá kellett jönni a trükkre, de még így is volt, hogy szorult) a lábtartója eltört, már nem lehet vizszintesig visszaállítani, fiam annyit rugdosta, meg talán az is közre játszott, hogy amikor valaki segített felemelni a buszra, annál fogva emelte) szóval összességében jó a quinny buzz, de biztos van hasonló kategóriában olcsóbb - talán kevésbé funkey :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A babák mikor kezdenek hallgatni a nevükre?

Pl másfelé van fordulva, te kimondod a nevét, erre ő rádnéz. Mikortól tudják a nevük hallatán, hogy róluk van szó?

Köszönöm.

3

Puha csőrös pohár, de melyik?

A kisfiamnak szeretném lecserélni a cumisüveget egy csőrös pohárra vagy ami NEM csöpög,de minden képpen olyan kellene aminek nem műanyag a szívókája,hanem valami puhább,vettünk mam-os betétet amit a cumisüvegre kell rátenni de annak meg olyan vastag kerek a vége alig fér el a szájában,még nekem is elég lenne belőle inni,tud valaki valami jó fajtát ajánlani? Előre is köszönöm.

2

11 hónaposom leesett ma a kanapéról a kőre. Feldagadt a szeme, van valami amivel le tudom húzni a duzzanatot?

Szegénykém nagyon beütötte a szeménél az arcát. Fele akkora a jobb szeme, mint a bal, még nem piros, de gondolom majd szép színekben fog pompázni a következő pár napban. Esetleg jegeljem neki, hogy a duzzanat lejöjön, vagy mit csináljak?

13

8 honapos lányommal kapcsolatba kérdeznék?

8 honapos a kislányom kb 70%ban még anyatejes
amit megeszik az a tejpép alma és minden olyan ami nem bébiétel és nem püré állagu.
ez gond?
nem mondom hogy pacalt eszik de biz nem veti meg a leveseket, pörköltet (föleg a csirkepörit.
gyümi: banán és a görögdinnye, szölö

nem baj hogy bébi ételt nem kap?
tápszerezni nem akarom minek van tejem
tejpépet fogok venni a kövi honapba és akkor anyatej mellé reggel este még kap

2

Anya a sztár, az isten, amíg apa haza nem jön. Máshol is így van, vagy csak az én lányom ilyen apás?

A kicsivel nagyon jól megvagyunk, de heti egy két alkalommal, amikor jön apa, akkor nálam csak sír, kivéve amikor eszik, neki pedig mosolyog, gagyog és kacarászik. Egy hétre elmentünk a rokonokhoz látogatóba, és bár neki is nyafizott egy kicsit (ha letette), mikor egy kicsit elment, pl. boltba, nekem úgy üvöltött, mint akit ölnek, és alig mosolygott rám, rá meg folyton. Persze megértem, hogy különleges, mert ritkán van apával, de akkor is, vajon miért hisztizik nekem, amikor egyébként kettesben jól elvagyunk, nagyon szeret engem?

5

Szabolcs megyében vagy Debrecenben ajánlanátok családi és babafotózáshoz jó fotóst?

Közeledik a karácsony és a gyermekeim első szülinapja, szeretnénk elmenni egy fotózásra, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Köszönöm ha válaszoltok!

1

Van-e valamilyen székletlazito tea ami adhato 7 hos. Babának?

4

Heti hányszor mostok hajat?

16 hónapos a kisfiam heti 1 szer mosom a haját. Most koszmos lett és félek azért mert ritkán mosom a haját!

12

Milyen apróságot vegyek az 1 évesemnek?

Most volt a szülinapja nemrég és kapott egy csomó "nagy" dolgot,mint autó,ugráló zebra,ilyesmik. Viszont apró,babrálni való kis mütyürje alig van. Formabedobó,képeskönyv,labda van. Valami készségfejlesztőre gondoltam,tudnátok ajánlani?

5

Meddig tart a babáknál az a korszak amíg mindent a szájába vesz?

Kisfiam 1 éves, már megy, és ha sétálunk vagy kimegyünk a játszótérre, arról szól az egész, hogy mellette guggolunk és szedjük a szájából a követ, falevelet mindent amit nem szabad. Õ meg hisztizik... Mennyi idős korig tart ez?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!