Találatok a következő kifejezésre: Melyik a bébiőrző, (2 db)

Melyik a jó bébiőrző, ami árban is elfogadható?

Legjobb válasz: A legjobb és a legolcsóbb bébi örzõ az anyai ösztön:)Sajnos a babavigyázó készüléknek van egy sajátos hátrányuk sokszor akkor is jeleznek amikor a baba a legédesebb álmát alussza mélyen ami neki jó,de a babaõrzõ megbolodúl:)Saját magadnak csinálsz ostobaságot,ha megveszed,lehet még nem érzed,de az ösztönök amik benned vannak hangosabbak bármilyen készüléknél!Bízz magadban!

A legjobb és a legolcsóbb bébi örzõ az anyai ösztön:) Sajnos a babavigyázó készüléknek van egy sajátos hátrányuk sokszor akkor is jeleznek amikor a baba a legédesebb álmát alussza mélyen ami neki jó, de a babaõrzõ megbolodúl:) Saját magadnak csinálsz ostobaságot, ha megveszed, lehet még nem érzed, de az ösztönök amik benned vannak hangosabbak bármilyen készüléknél!Bízz magadban!
Nekünk Angel Care van és szerintem teljesen megbízható. Nem kell a legérzékenyebbre állítani és akkor nincs álriasztás (ami nagyon ijesztõ tud lenni!)!! Ez ugyan nem olcsó áru, de szerintem nagyon jó és megbízható termék (mostanság 35e Ft ha jól tudom).

Melyik bébiőrző az, amelyik nem csak hangra kapcsol be, hanem folyamatos kapcsolatot biztosít? Olyat keresek, amivel folyamatosan hallom, hogy mi zajlik a baba körül. Minden szusszanását akarom hallani!

Persze minimális legyen az interferencia, és ne csak hálózatról lehessen m?ködtetni.

Legjobb válasz: Huuhhh! Az Angelcare 401 nagyon drága!

A kérdező hozzászólása: Huuhhh! Az Angelcare 401 nagyon drága!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Már nézegettem a neten ezt a fajtát, de így már biztosan ezt veszem meg! :) Mégegyszer köszi!!!!
Szerintem olyan nincs legalábbis én amennyit láttam mind hangra kapcsolt be.
Szia! Nekünk Sencor van, ezen van egy kapcsoló, hogy folyamatos módban akarod-e használni, vagy hogy hangra kapcsoljon be. A gyereknél a vevõ megy elemmel is, meg hálózatról is, a vevõ meg akkumulátoros töltõn van, de ha fel van töltve, nekünk van hogy egy hétig se kell a töltõre rakni. Ez a típus: http://www.sencor.co.hu/haztartasi-keszulekek/egeszseg-es-ba.. Ja, és az ára sem volt vészes, 11 ezerért vettük. Nekem eddig nem volt semmi bajom vele, 4, 5 hónapja használjuk. Üdv. M.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még annyi kérdésem lenne, hogy szép tiszta a hangja?
Szívesen! Én folyamatos módban nem használtam, csak automatában, de amikor bekapcsol, mindig rendesen lehet hallani, hogy mit csinál a babó. Mondjuk a halkabb nyöszörgésre nem szokott bekapcsolni, mert nem közvetlenül a baba fejénél van, de te úgyis folyamatosan használnád. Örülök, hogy segíthettem. Üdv. M.
Az ANGELCARE401 (légzésfigyelõ & bébiõr egyben) is van egy ilyen funkció, hogy minden nyöszörgést, szusszanást lehet hallani-és tisztán "érthetõen"....8 sáv közül lehet választani
Szia! Nekünk Angelcare AC 420 van, és nagyon jó. Lehet úgy is használni, hogy minden egyes szusszanás hallhass, bár mi úgy használjuk, hogy csak ha van vmi akkor szólal meg. ez is 8 csatornás, és szép tiszta hangja van. Nem is húzós, 16ezer Ft, de néhány boltban adnak hozzá ajándék szagzárós kukát is, ami szintén nagyon jó! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!