Találatok a következő kifejezésre: Melyik a bébiétel (43 db)

Melyik a legjobb bébiétel? Ti melyiket használjátok?

Legjobb válasz: A legjobb bébiétel, amit te csinálsz otthon a babádnak. Az van benne csak amit a saját két kezeddel bele raksz és töredéke a bolti bébiételhez képest.

A legjobb bébiétel, amit te csinálsz otthon a babádnak. Az van benne csak amit a saját két kezeddel bele raksz és töredéke a bolti bébiételhez képest.
Még annyi, h a legegyszerûbb megcsinálni házilag a babakaját, kb. 10 perc az egész és rengeteget spórolhatsz vele.
Hipp, Kecskeméti.
21.16-os. Ugye nincs gyereked!?
A kérdező hozzászólása: Nem azért vagyok otthon, hogy a konyhában álljak, hanem azért, hogy a babámmal legyek. Ha mondjuk a Hipp-ben vagy a Kecskemétiben lenne valami káros, akkor szerinted ott lennének a boltok polcain?!
Mi HIPP-et szoktunk venni, ha van DM-es 25%os HIPP kuponom akkor bevásárolunk egy nagy rakatot. Nekünk ez vált be a legjobban. Jajj komolyan tele a hócipõm a "szuperanyukákkal", mert aki mer adni üveges bébikaját a gyerekének az a fõgonosz. Többségében én is fõzök neki...nem azért mert hûha én vagyok a legjobb, egész egyszerûen akkor van rá idõm és miért ne csináljam meg. Viszont amikor egész nap nyûgös 20-perceket alszik, akkor igenis üveges kaját kap. Amit megvesztek piacon, boltban zöldségeket honnan tudjátok, hogy az egészséges? Nem kell messze menni, németországi hasmenés járvány, vagy mérgezõ krumpli stb. Jah és nem az volt a kérdés, hogy fõzzön vagy ne fõzzön a kérdezõ.
Igen képzeljétek a kertünkben terem minden zöldség, amit a babám eszik. És abban tényleg csak az van , semmi hozzáadott anyag. Nem érzem magam szuperanyukának és a konyhában sem állok egész nap, mert kb. elõkészítéssel fõzéssl együtt nincs több negyed óránál a babakaja fõzése. Amúgy meg miért kell azt lefikázni és lepontozni aki otthon fõz a gyerekének, mindenki saját maga dönti el mit ad a gyerekének enni.Nem rosszabb az az anya sem aki nem fõz , csak számomra ez érthetetlen. Amikor magunknak nem veszünk kész kaját, mert az mû, akkor a gyereknek miért?
A kérdező hozzászólása: Csak tudod az a gond, hogy a sziklakertbe mégsem ültethetek zöldségeket, gyümölcsöket.
Csak két dolgot nem értesz. Az egyik, hogy nem ez volt a kérdés, a másik, hogy nem mindenki lakik kertes házban, hogy megtermelje a zöldséget gyümölcsöt. Amúgy a "szuperanyu" nem annak szólt, hogy fõzöl a gyereknek, mert mint láttad írtam is, hogy általában én is azt teszem, hanem a kioktató stílusnak.
Honnan tudjátok, hogy a saját készítésûben nincs semmi káros? Saját magatok termesztitek a növényeket? Mert a bolti zöldségekben sem tudjuk mi van...még ha hú de megbízható forrásból szerezzük be sem lehetünk tök biztosak. A babagondozás nem csak arról szól, hogy otthon vagyunk és fõzünk. Egy pár üveges bébiételtõl nehogy már baja legyen bárkinek is. Én az Univerre szavazok, ha választanom kell.
Általában Kecskemétit veszek, de ha a Hipp akciós, akkor olyat is.
az utolsó már megválaszolta amit én akartam a babának az a legjobb ha te fõzöl abban nincs semmi káros. végül is azért vagy gyesen vele miért ne fõznél neki?...
Nekem az Univer a legjobb, ízben is árban is. Hipp jó, csak nagyon drága. Kecskeméti sem rossz, megeszi a lányom, bár nekem kevésbé ízlik (mindig megkóstolom mit adok neki). Ovkot egyszer próbáltuk, és bár nem volt rossz, jó sem és az sem olcsó. Többit nem próbáltuk.
Mi a kecskemétit is meg az univert is esszük hogy változatos legyen mert ami az egyik márkába van íz az a másikba nincs!
eleinte kecskemétit vettem, amíg fél üveggel evett meg egy evésre.amikor már megevett 160 grammot, akkor univert.vettem már nestlét is, ami egy éves, 15 hónapos és 18 hónapos kortól van.
Szerintem nincs legjobb. Amiket én veszek: Univer, Kecskeméti, Hipp, Nestlé, kb. ilyen sorrend van a gyakoriságban. Keresem az olcsót. Cukor nélkülit. Hamét meg az O-betûs tescosat (nem jut eszembe a neve, valami szlovák asszem) soha.
1. Univer - árban és minõségben a legkedvezõbb számomra. 2. Hipp - minõségben ez is nagyon jó, de ez drága. 3. Kecskeméti - árban ez a legjobb, de elég sok fajtája tartalmaz feleslegesen hozzáadott cukrot, ezért ezt igencsak megválogatom.
az is inkább a másik válaszolónak :"végül is azért vagy gyesen vele miért ne fõznél neki?..." Kár, hogy nem lehet már ezen az oldalon úgy kérdezni, hogy egy-két emberke ne ilyen stílusban válaszoljon.
én fõztem, nem ismerem a bébiételeket
Univer és Hipp, és mostanság Alnatura(DM-ben)Csak nagyon drága!Sosem fõztem...
Kecskeméti, a többit nem nagyon eszi meg. De amit én fõzök neki az a kedvenc :)
Az enyém mindet megette, de azért inkább fõztem.
Inkább fõztem, ha mégsem, akkor hipp és nestlé.
Univer. Magyar, jó az ára, só- és cukormentes-ami a legkisebbeknek való. Viszont jól nézd meg az összetevõket, és az alapján válaszd ki, hogy adható-e már a babádnak. A bébiétel-gyártók elég lazán értelmezik, hogy mit mikortól kaphat egy baba... A Hipp is jó, ha sikerül akciót kifogni. A Kecskemétiben általában cukor van. A Milupának is van 100 %-os gyümölcs bébiétele, azt is szerettük, azt hiszem Fruttapura a neve.
én hippet, nestlét és univert(ebbõl csak a cukor nélkülit) adok neki, ezekkel meg vagyok elégedve, de az összetevõket mindig elolvasom, mert pl.:áfonyás almát 4hónaposra írják, pedig bogyós gyümölcsöt még nem ehet ennyi idõsen, meg sok 4 hónaposnak írt fõzelékben van hús, szerintem anyatejesnek az is csak késõbb való, ha már kóstoltattad vele külön a zöldséget kecskemétit nem veszek mert minden kajájukban van cukor
Mi is a Kecskemétit ettük/esszük. Ugyanúgy a Hipp gyártja, csak olcsóbb.
Amelyiket a baba szereti. Enyém az univert és a kecskemétit szerette, a többit nem. De én ennek örültem, hogy nem kell drága hippeket és nestléket hazavinni.
Én inkább a Kecskemétit veszem/vettem. Ízre finomabb, mennyiségre több, így árban is jobb.

Melyik üveges bébiételek a legjobbak? Ár szempontjából is?

Legjobb válasz: Amit frissen fõzöl, abban sem tudhatod, hogy mivel kezelt alapanyagok vannak, hacsak nem te termelted bioföldben, bio kertben. :( Nem kell ilyen szinten lehúzni az üveges bébiételt, semmivel sem jobb vagy rosszabb az a frissen fõzöttnél. Van nagyon rossz minõségû tényleg, az olcsóbbak sajnos tényleg nem jók, de van kifejezetten finom is. Az én lányom kb. 1 éves koráig semmi frissen fõzött ételt nem fogadott el, akkor kezdte úgy ahogy megeszegetni, amit én csináltam neki. Ami márkákat próbáltunk: HIPP - Íz és minõség szempontjából a legjobb, árban kifejezetten drága Kecskeméti - Íz , minõség OK (volt olyan fõzelék, amit nem evett meg, másikat nagyon szerette... ) Árban elfogadható Univer - Árban jó, viszont ízben itt már csak pár kedvenc volt... Babydream (Rossmann) - árban nagyon jó, de pocsék ízre.

Amit frissen fõzöl, abban sem tudhatod, hogy mivel kezelt alapanyagok vannak, hacsak nem te termelted bioföldben, bio kertben. :( Nem kell ilyen szinten lehúzni az üveges bébiételt, semmivel sem jobb vagy rosszabb az a frissen fõzöttnél. Van nagyon rossz minõségû tényleg, az olcsóbbak sajnos tényleg nem jók, de van kifejezetten finom is. Az én lányom kb. 1 éves koráig semmi frissen fõzött ételt nem fogadott el, akkor kezdte úgy ahogy megeszegetni, amit én csináltam neki. Ami márkákat próbáltunk: HIPP - Íz és minõség szempontjából a legjobb, árban kifejezetten drága Kecskeméti - Íz , minõség OK (volt olyan fõzelék, amit nem evett meg, másikat nagyon szerette... ) Árban elfogadható Univer - Árban jó, viszont ízben itt már csak pár kedvenc volt... Babydream (Rossmann) - árban nagyon jó, de pocsék ízre.
Egyik sem jó, hidd el. A legjobb a gyereknek a frissen fõzött étel. Én is kipróbáltam, de borzasztó ízük van, a gyerek sem szerette. Pedig jó lenne, ha nem kéne mindig fõzni meg lenne kéznél neki való étel, de valami nem stimmel velük az biztos. Ráadásul gondolom hallottál a botrányról is, hogy Európa keleti részébe (tehát hozzánk is) jóval rosszabb minõségû bébiételek érkeznek koránt sem olyan összetevõkkel, ami rá van írva az üvegre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Még csak tájékozódom kisfiam 4, 5 hónapos csak anyatejes és 6 hónapos koráig szeretném is ha az lenne.:) A párom erõlteti nagyon már a más kajákat a picinek, hiába mondom neki, hogy nem kell még ráérünk vele.Nincs rá szüksége, (van elég tejem)szerinte kell már a szilárd.Eddig még sikerült lebeszélnem róla.Már csak pár hét van a hozzátáplálásig, bírja már ki.:)
Hát ja, régen korábban hozzátápláltak... Lehet, hogy anyósod súg neki... ? :D Ha van elég tejed, akkor tényleg felesleges korábban elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: Anyósom egyik gyerekét sem szoptatta(nem volt teje)így õ már 3 hónaposan elkezdte a pirított lisztes mit tudom én mit adni nekik.stb.Párom ezzel jön, hogy õk is felnõttek és semmi bajuk.Mondtam nekik oké, ez volt a szokás 30-40 évvel ezelõtt, de most nem.(párom 40 éves)Én kitartok amellett, hogy 6 hónaposan ráérünk elkezdeni a kóstolgatást, bár sokszor igen nehéz, mert nagyon nekem tud esni a párom.
Én legtöbbször Kecskemétit vettem. Ízben nálunk ez jött be. Sokan nem szeretik, mert cukrot adnak hozzá. Szerintem meg ennyi cukor nem árt, és kell is a gyerek szervezetének. Gyakran akciós, így árban egész jó. Az Univer állagra a híg zseléhez hasonlít, nekem ezért sem tetszett. Az íze sem vmi frankó, a lányom nem szerette. Árban a Kecskeméti körül mozog, de az üveg kisebb. Én is vettem néha a Rossmannos-t, (8 hó után). Szerintem egész jó, megette a gyerek. Pedig árban nem olcsó. A Hipp-es baromi drága, de valóban ez a legjobb. Azt is csak akkor vettem, ha akciós volt. Amúgy nem is biztos, hogy megeszi majd a babád. Lehet, hogy az fog neki ízleni, amit Te fõzöl. :) Én vegyesen adtam, nem válogatott.
Szia... Bebivita..minden szempontból szeretjük! Müllerben kapható. Igazad van bõven ráérsz 6 hótól hozzátáplálni.. én is igy csináltam, pedig nekem kapott a lányom tápsz. kiegészitést is sajos...


8 hónapos kislányom bébiételekkel való hozzátáplálást kezdtem, melyik a legjobb bébiétel márka? Érdemes biot vennem?

Univer az magyar, a Hipp az német h a jól tudom, s van a Nestél, a többir?l még nem hallottam, de min?ségi ételt szeretnék neki adni, számomra ez fontos, segítsetek!

Legjobb válasz: Kecskeméti is jó.A bio még jobb.Én a dm-es ételeket is szeretem,nem tartom kevésbé minõséginek.

Kecskeméti is jó.A bio még jobb.Én a dm-es ételeket is szeretem, nem tartom kevésbé minõséginek.
Ja, és egyedül az Ovko-t nem venném meg, ha 50 ft-ért adnák sem..
A kérdező hozzászólása: Mi az az Ovko, ez is egy bébiétel márka lenne? Mire figyeljek, vagy ezekkel az ismert márkákkal nem kell vigyáznom: Kecskeméti, Univer, Hipp, Nestlé?
A Kecskeméti ételek tartalmaznak hozzáadott cukrot, az Univer nem! A Hipp és a Nestlé nekünk nagyon drága, leginkább az elsõ két márkát szoktuk venni, de abból is csak azokat, amiket itthon nem tudok megfõzni neki, vagy a megbízható alapanyag beszerzése problémás lenne. Egy korábbi válaszadónak: az Ovko termékeket a Tesco-ban lehet kapni, még nem vettem, tapasztalatom nincs.
Ha egészen spéci , különleges bio bébiételt szeretnél venni, és sok pénzed is van rá, van sok honlap, ahol kifejezetten ilyen minõségi bébiételeket rendelhetsz pl: http://biobarlang.hu/spl/727493/4_honapos_kortol Amúgy én Hippet és Nestlét vennék a helyedben, és akkor már bio-t mindenképpen, az a biztos.
Én a Kecskemétit szoktam inkább venni. Szerintem jobb, mint az Univer. Sokak szerint meg fordítva van mert az Univerben nincs cukor. Szerintem meg annyi cukor nem árt a babának. A Hipp is jó, de azt a pénztárcám nem bírja.
A kérdező hozzászólása: Azért az ár is nagyon fontos, ezért is érdeklõdöm, s járom körül a témát több oldalról is.
A bébiétel tehát teljesen biztonságos hangsúlyozta Pavol Uhrin. Tájékoztatott arról is, hogy a Tesco magyarországi kiskereskedelmi üzlethálózat, amely a Mezõgazdasági Szakhivatal utasítása nyomán a hét elején kivonta a forgalomból az említett terméket, most ígéretet tett, hogy a termék visszakerül a polcokra. A Novofruct vezérigazgatója a lapnak elmondta, hitelrontásért beperlik a vizsgálatot végzõ laboratóriumot, s azokat a médiumokat, amelyek egyoldalúan tájékoztattak az esetrõl, az érsekújvári céget meg sem kérdezve. Pavol Uhrin közvetlenül a botrány kirobbanása után elmondta, úgy sejti, konkurenciaharc és a Novofruct elleni lejárató kampány áll a háttérben. Arra gyanakszik, hogy az ügy mögött két magyarországi cég húzódik meg, amelyekkel a Tesco társaság felbontotta a szerzõdést, s termékeik helyére az érsekújvári vállalat termékei kerültek. Uhrin szavai szerint a magyarországi laboratórium 50 százalékos hibahatárral dolgozik, az ausztriai, ahova a Novofruct elküldte a mintát vizsgálatra, csak öt százalékossal, így az, hogy a nevezett bébiétel biztonságos és egészségre ártalmatlan, teljesen egyértelmû.

Melyik a legfinomabb bébiétel?

Legjobb válasz: én a kecskeméti bébiételeket szeretem, illetve a kislányom is. A sütõtök husival, paradicsomos krumpli husival, gesztenye husival...stb. De általában fõzõk neki, és érdekes módon a legegyszerûbb ízeket szereti, így pl. répa krumplival és husival, vagy májjal.

én a kecskeméti bébiételeket szeretem, illetve a kislányom is. A sütõtök husival, paradicsomos krumpli husival, gesztenye husival...stb. De általában fõzõk neki, és érdekes módon a legegyszerûbb ízeket szereti, így pl. répa krumplival és husival, vagy májjal.
Univer és a Hipp
Szia! Az én babám az Univert és a Hippet szereti. A Kecskemétibõl a legtöbb cukrozott, így nem is nagyon kapott.
Kislányom a Kecskeméti és a Hipp ételeket szereti. Univert, Babylove-ot, Nestlét, meg bármi mást próbáltam a fentieken kívül, nem ette meg. Tényleg rossz ízûek, nekem amúgy fõleg a Kecskeméti ízlik, bár, köztudottan jó cukrosak a kajáik.
Az én kisfiamnak a kedvence a húsosból a kecskeméti bolognai spagetti, a desszertek közül meg a HIPP jóéjt papik közül vagy a kekszes, vagy a csokis. Hát ezek szerintem is finomak. :)
Szia. Az én kisfiam az Univer bébidesszerteket szereti. Amúgy a Penny-ben lehet már kapni sütõtököt. Én ott vettem a hétvégén.
A kérdező hozzászólása: Amit lehet elkészítek, de sütõtök még nincs, így azt vettem.
Szerintem az a legfinomabb, ami házilag készül. A babám is sokkal jobban szereti.
Már gondolkodtam ezen hogy talán mégsem olyan átok hogy édesebbek v. hogy van bennük cukor a legtöbb babának a kedvencei.
az én fiamnak is a kecskeméti volt a kedvence
Én személy szerint sose kóstoltam de a kicsim kedvence a kecskeméti zöldséges spagetti és a hipp pasta bambino spagetti voltak. egyszer lenyaltam a kanalat az alma málna bébiétel kanalazása után de émelyitõen édes volt számomra...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

5 hónapos babának milyen bébiételt lehet adni? Bármilyen gyümölcsöt, zöldséget? Melyik a legjobb márka?

Legjobb válasz: A korának megfelelõ bébiételt válaszd. Nekünk jó a Kecskeméti, az Univer, a Nestlé, a Mildi. A Hipp is nagyon jó, de általában az a legdrágább.

A korának megfelelõ bébiételt válaszd. Nekünk jó a Kecskeméti, az Univer, a Nestlé, a Mildi. A Hipp is nagyon jó, de általában az a legdrágább.
Nálunk a Hipp és a Nestlé termékek váltak be. Bármelyiket adhatod ami 4 vagy 5 hónapos kortól van. Csak a husisoknál mert az már van 5 hónaposnak, eleinte csak a csirke és a pulyka husisat adjad a többivel ráérsz még.

Melyik márkájú bébiételt veszed a leggyakrabban?

Legjobb válasz: Kecskeméti, Hipp és Univer. Ezeket szoktam, épp mikor melyik a szimpi.

Kecskeméti, Hipp és Univer. Ezeket szoktam, épp mikor melyik a szimpi.
Hipp és Kecskeméti....a többit nem eszi meg :)
Univer es babylove
Hipp! (Amúgy a Kecskemétit is õk gyártják)
Csak hippeset veszek.
Kecskemétit szoktam venni.
Mivel jóval olcsóbban meg tudom venni a Kecskemétit és q Hippet így ezeket.
Hipp
Univert es kecskemetit szereti a lanyom a legjobban. Igy ezeket vettem mindig. Mar most egyiket se eszi meg. :-). 16 hos.
A Kecskemétit és a hippet hiába gyártja egy cég, mégis ég és föld a kettõ (kb mint az Audi és a Skoda ) Amúgy én a müllerbe veszem, azt pedig nem itthon gyártják hanem németben.
Miért melyikben van? Mi Kecskemétit szoktunk venni.
Persze, hogy veszek. A cukor nem méreg. Másrészt úgysem tudom távol tartani az adalékanyagoktól egész életében, és nem is szeretném.
Én kizárólag itthon fõzök a babámnak, nem veszek semmilyen bolti bébi ételt. Egyáltalán nem bízom meg a gyártókban, hiába nem írják rá biztos tele van adalékanyagokkal amit jobb elkerülni. Ha itthon készítem el az ugyanolyan finom lesz és legalább biztosan tudom mi van benne. Azon kívül én szeretek fõzni a picúromnak.:)
Kecskemétiben van, de én is ilyet veszek, mert csak ezt hajlandó megenni a lányom. És egyetértek azzal a válaszolóval, aki írta, hogy a cukor nem méreg. Én már nem is olvasgatom az összetételt.
univert veszek általában, de én az itthon fõzõtthöz is adok egy pici cukrot(pl:paradicsomos burg.)
Mindegyikben van só és cukor is. Éppen ezért mondja nálunk a védõnéni, ha itthon fõzöl kaját a babának, az a csipet só v. cukor nem árt, de a bébiételgyártók túlzásba viszik. Laborban vizsgáltunk be gyümölcspépet, le sem merem írni mennyi cukrot tartalmaz, ami rá sincs írva! De nem gyümölcscukrot, hanem hozzáadottat...
Szia, én eltöltöttem 1-2 órát a boltokban az összehasonlítgatással, és sztem a Nestlében van a legkevesebb adalék.
nem. hippet vettem, és megnéztem, h ne legyen benne.
univerben nincs hozzáadott cukor és só, mi ilyet veszünk

Melyek azok a bébiételek amik hozzáadott cukortól mentesek?

4 hós a kislányom,elkezdtem neki adni napi pár kanállal almás,barackos,sütőtökös bébiételeket,csak azt olvastam,hogy a legtöbb cukrozott amivel nem szívesen tömném a leánykámat.de! az is igaz,hogy azt nagyobb étvággyal eszi.ki,hogy van ezzel?

Legjobb válasz: Pürésíts almát, abban tuti nincs semmi hozzáadott és még friss is.

Pürésíts almát, abban tuti nincs semmi hozzáadott és még friss is.
orvos vagyok, csak nyugati divat a cukorelvonás a gyerekeknél, hasonló, mint a fényevõség, olyat vonsz el, ami KELL a szervezetnek...
a kecskemétiben nincs. nagyon finomak. a hamé ban viszont van, nekem az túl édes is.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen! :)
Én cukorbeteg vagyok és soha nem eszek cukrot, legalábbis hagyomásnyos fehér, vagy barnacukrot, mégis kifejlõdött az agyam. Még egyetemet is végeztem, igaz nem orvosit, de nem is kell orvosi diploma ahhoz hogy tudjam, hogy az emberi szervezetnek nincs szüksége cukorra. Mármint hozzáadott cukorra. Bõven elég az élelmiszerek szénhidráttartalma. Gyakorlatilag az egész életünket cukor nélkül kellene leélni. Ettõl függetlenül késõbb módjával fogok adni a gyerekemnek jó minõségû édességet. Kérdezõ, nézd meg a bébiételek címkéjét. Minden gyártónak van olyan terméke, amiben van cukor. Én Hipp-et szoktam venni, azokban általában nincs.
A cikkben szereplõ Hipp egy gyümölcsital, amibe mindegyik gyártó rak cukrot, kivéve, ha 100%-os. A Hipp bébiételek többségében nincs hozzáadott cukor, kivéve a desszerteket, stb. El kell olvasni hátul. Amirõl írsz, az almás, barackos, sütõtökös, stb. bébiételei a Hippnek egyik sem cukrozott, csak a gyümölcs tartalma, ami a friss gyümölcsben is van. Kedves 8-as orvos, vagy figyelmetlen voltál, mikor olvastad a kérdést vagy nem vagy orvos, mert 4 HÓS babáról van szó, egy 4 hós baba szervezetének nincs szüksége hozzáadott cukorra. Sõt, igazából 6 hós koráig a legtökéletesebb táplálék számára csak az anyatej, abban minden benne van, ezt nem én találtam ki és nem divat, hanem a WHO ajánlása.
:D a gyümölcsben lévõ cukor az teljesen más, azzal nincs is baj, csak a hozzáadott cukorral...
miért fontos ez? az agy normális fejlõdéséhez szénhidrátra (azaz bevitt cukorra) van szükség, nem agyon adagolva nyugodtan kaphat a baba, hisz a sütõtökben, gyümölcsöken is van. Ne vonjátok el, mert szellemi visszamaradást okozhat!
Van vagy 10 féle Hipp gyümölcsös bébiétel itthon és egyikben sincs hozzáadott cukor. Lehet, hogy a bébiitalban van, de kizárt hogy annyi, amennyi a képen. Biztos vagyok benne, hogy nem a hozzáadott cukrot, hanem az összes cukortartalmat számolták át kockacukorra, aminek a nagy része a gyümölcsben elõforduló természetes cukor.
http://netbulvar.com/mennyi-cukrot-eszunk-veletlenul-nagyon-.. Pont a Kecskemétit és a Hipp-eset vizsgálták!!!
A Hipp-esek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, legalábbis amiket én vettem addig és ilyen kicsiknek (4-6 hónaposoknak) való.
DMes Babylove és Alnatura termékekben sincs. Én almát és répát csak ezekbõl vettem, mert végignéztem és csak itt nem volt semmi más benne (rízskeményítõõ cukor..)

Melyik tipusú bébiétel jó? A benne lévö dolgok szerint.

Legjobb válasz: Kisfiam a kecskemétit szereti a legjobban, de õ kvázi mindenevõ. Szerintem kb mindegyik ugyanúgy készül és egyforma típusok vannak, ez babafüggõ, hogy õ melyiket fogja jobban szeretni. Nálunk fõzelékbõl a kecskeméti megy, gyümibõl és desszertekbõl szereti a HIPP-et és a Nestlé-t is.

Kisfiam a kecskemétit szereti a legjobban, de õ kvázi mindenevõ. Szerintem kb mindegyik ugyanúgy készül és egyforma típusok vannak, ez babafüggõ, hogy õ melyiket fogja jobban szeretni. Nálunk fõzelékbõl a kecskeméti megy, gyümibõl és desszertekbõl szereti a HIPP-et és a Nestlé-t is.
üvegesre gondolsz? szerintem mindegyik jó de egy idõ után ugyanolyan az ízük. van bennük egy olyan "más" iz is. a legjobb amit magad csinálsz frissen:-)
hát gondolom ha hosszutávon cukrosat eszik nem jó de 1x 1x lecsuszik nem gond.
Nézd meg az összetevõket, mielõtt megveszed. A Kecskemétiben van cukor, a többiben nincs. Én ezért nem veszek Kecskemétit.
én kalóriatartalmuk szerint szoktam venni a bébiételeket. ha egy mód van rá, inkább a kalóriadúsabbakat veszem meg.
én sem veszek Kecskemétit, abban van cukor. Viszont az Univeresbennincs, és nagyon szereti a fiam. Ezek most elég jó éron is vannak, múltkor 175 Ft-ért vettem a husis darabját. A HIPP is nagyon jó, csak az drága. A Nestlébõl csak az italokat próbáltuk, azt is szereti a fiam
Mi is többnyire Univert veszünk, épp azért, mrt abban nincs cukor.Egyébként sokat fõzünk neki, de pl. sokszor elmegyünk, vagy épp nem otthon ér az ebéd, akkor bizony nagyon jó, hogy kéznél van.Szerintem meg nem baj, ha a baba minél több féle ízt szokik meg, ha megeszi a házilag fõzött és az üveges bébiételt is.
A kérdező hozzászólása: Igen üvegesre gondoltam.Valamelyik cukrozott, az nem gond?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!