Találatok a következő kifejezésre: Melyik a aquapark, vagy élményfürdő Magyarországon (1 db)

Melyik a legjobb aquapark, vagy élményfürdő Magyarországon?

Ami a lényeg számomra: lehet?leg ne legyen túl drága (2 feln?tt, 2 gyerek) és a belép? a csúszdahasználatot is tartalmazza.

Legjobb válasz: Amit leírtál, olyan nincs magyarországon. Ezek sajnos nem olcsó dolgok, de talán jobb is így, ha olcsó lenne, állandón tömeg lenne és negyedórákat várhatnál minden csúszdánál. Nekem a mogyoródi park nagyon bejött, drága ugyan, de nem voltak sokan és igényes az egész, a belépõben minden benne van (a sört kivéve).

Amit leírtál, olyan nincs magyarországon. Ezek sajnos nem olcsó dolgok, de talán jobb is így, ha olcsó lenne, állandón tömeg lenne és negyedórákat várhatnál minden csúszdánál. Nekem a mogyoródi park nagyon bejött, drága ugyan, de nem voltak sokan és igényes az egész, a belépõben minden benne van (a sört kivéve).
A kiskunmajsai termálfürdõ a legjobb. A csúszdákhoz nem kell külön jegyet sem venned. FÜRDÕBELÉPÕJEGY: 9-19 óráig 15-19 óráig - Felnõtt: - Nyugdíjas: - Gyermek: - Felnõtt: - Nyugdíjas: - Gyermek: 1.700, -Ft 1.400, -Ft 1.400, -Ft 1.400, -Ft 1.200, -Ft 1.200, -Ft
A zalaegerszegi és a balatonfüredi nekem nagyon bejött. De Zalaegerszegen jobban megéri szerintem.
http://www.aquarena.hu/hu/ Vagyis ez, félre írtam, bocsi!
Európa legnagyobb Aquarénája a Mogyoródi Aquaréna! 40 csúszda, Jacuzzi, Élménymedence, nagyon finom ételek, kemping, Gyermekmedence(sok csúszdával)...Itt a honlapja, itt mindent megnézhetsz:[url]http://www.aquarena.hu/hu/[/url] Sok videó, kép és minden csúszdáról ismertetõt találsz!Kell hozzá némi bátorság!
Én meg a Zalaegerszegi aquaparkot ajánlanám:) mellette van gyógyfürdõ és fényterápiás meg miegyéb csini és fincsi szolgáltatás szállóó na meg 2perc járásra egy tavacska:) lehet csónakázni:) nagyon hangulatos romantikus sétálgatni a parkban miközben a gyerekeid a játszótéren élik ki a mászótehetségüket:)
Debreceni vagyok és a szoboszloi télleg jó. Mellette van a strand melette egy tó is ahol lehet csónakázni.
A szoboszlói is elég jó, a napi jegy 2700 Ft, bár nekem a mogyoródi a kedvencem... tudom, hogy elég drága (diákjegy 3900 Ft), de nagyon jó. Érdemes aquaparkba hétköznap (fõleg hétfõn) menni, mert akkor még kevesebben vannak, és nem kell úgy vadászni a matracokat a matracos csúszdákhoz :-)
Itt láthattuk kommentelni a ceglédi aquapark Emeséjét:D
csakis a szoboszlói
Hajdúszoboszló
milyen 40 csuszda mogyorodon?????? :D:D kicsit el vagy tajolva...:D akkor te sem jartal meg mogyorod kornyeken sem...:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ajánlanátok Balatongyörök közeli kutyabarát nyaralókat?

0

SZAJKI TAVAK - ról bárki, bármit tud írna róla? Kerékpárral arrafelé? Kutyát a tóhoz, környék, mit érdemes stb.

Hálásan köszönöm! :)

0

Apartman Hotel Sárvárról van valakinek tapasztalata, a reklámban található képek a valóságnak megfelelnek?

2

Tippeket várok. Belföldi nyaralásról lenne szó. Hova utazzunk?

A Dunától keletre, egy olyan településre utaznánk, ami lehetőleg egy kisebb város, vagy falucska, ahol van a közelben valami látnivaló, valami szép hely, esetleg hegyvidék... Valami vendégházban szeretnénk megszállni, egy kb. 8 fős társasággal, 3-4 napra.

10

Zamárdi autós kempingről tapasztalatok, vélemények?

Minél többen írjatok légyszíves, megköszönném!

(Hatan mennénk 20 év körüli lányok augusztus elején.)

Kell előre foglalni?
Főleg fiatalok vagy családok járnak oda?
Siófokra könnyű átjutni?

2

Balatongyörökről Tihanyba hogy lehet eljutni?

Néztem egy vonat menetrendet, de ott úgy írja, hogy Balatongyörök-Tihany (Balatonfüred). Vagyis el kell vonatozni Balatonfüredig. Onnan mivel lehet eljutni Tihanyba: hajóval vagy busszal?

4

Hogyan jutok el bármelyik pályaudvarról (legkönnyebben) a budapesti vidámparkhoz?

3

Tudnátok mondani Nyíregyháza kb.100 km-es körzetében jó üdülő helyeket?

Fiatalok vagyunk, nem akarunk fullos szállást, hanem egy megfizethető helyre gondoltunk. Olyan helyre, ahol van valami strand és egyéb látnivalók! Pár napos kikapcsolódásról lenne szó és próbáljuk a költségeket minél alacsonyabban tartani.

1

A hajdúszoboszlói Hotel Hőforrás inkább idősek által látogatott hotel?

Aki tudja, kérem írja meg, mennyire ideális szállás ez egy fiatal (<30) pár számára!

2

Van Egerben olyan virágüzlet ami nem túl drága és szép virágok vannak? És melyikek azok?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!