Találatok a következő kifejezésre: Melyik a aquapark, vagy élményfürdő (1 db)

Melyik a legjobb aquapark, vagy élményfürdő Magyarországon?

Ami a lényeg számomra: lehet?leg ne legyen túl drága (2 feln?tt, 2 gyerek) és a belép? a csúszdahasználatot is tartalmazza.

Legjobb válasz: Amit leírtál, olyan nincs magyarországon. Ezek sajnos nem olcsó dolgok, de talán jobb is így, ha olcsó lenne, állandón tömeg lenne és negyedórákat várhatnál minden csúszdánál. Nekem a mogyoródi park nagyon bejött, drága ugyan, de nem voltak sokan és igényes az egész, a belépõben minden benne van (a sört kivéve).

Amit leírtál, olyan nincs magyarországon. Ezek sajnos nem olcsó dolgok, de talán jobb is így, ha olcsó lenne, állandón tömeg lenne és negyedórákat várhatnál minden csúszdánál. Nekem a mogyoródi park nagyon bejött, drága ugyan, de nem voltak sokan és igényes az egész, a belépõben minden benne van (a sört kivéve).
A kiskunmajsai termálfürdõ a legjobb. A csúszdákhoz nem kell külön jegyet sem venned. FÜRDÕBELÉPÕJEGY: 9-19 óráig 15-19 óráig - Felnõtt: - Nyugdíjas: - Gyermek: - Felnõtt: - Nyugdíjas: - Gyermek: 1.700, -Ft 1.400, -Ft 1.400, -Ft 1.400, -Ft 1.200, -Ft 1.200, -Ft
A zalaegerszegi és a balatonfüredi nekem nagyon bejött. De Zalaegerszegen jobban megéri szerintem.
http://www.aquarena.hu/hu/ Vagyis ez, félre írtam, bocsi!
Európa legnagyobb Aquarénája a Mogyoródi Aquaréna! 40 csúszda, Jacuzzi, Élménymedence, nagyon finom ételek, kemping, Gyermekmedence(sok csúszdával)...Itt a honlapja, itt mindent megnézhetsz:[url]http://www.aquarena.hu/hu/[/url] Sok videó, kép és minden csúszdáról ismertetõt találsz!Kell hozzá némi bátorság!
Én meg a Zalaegerszegi aquaparkot ajánlanám:) mellette van gyógyfürdõ és fényterápiás meg miegyéb csini és fincsi szolgáltatás szállóó na meg 2perc járásra egy tavacska:) lehet csónakázni:) nagyon hangulatos romantikus sétálgatni a parkban miközben a gyerekeid a játszótéren élik ki a mászótehetségüket:)
Debreceni vagyok és a szoboszloi télleg jó. Mellette van a strand melette egy tó is ahol lehet csónakázni.
A szoboszlói is elég jó, a napi jegy 2700 Ft, bár nekem a mogyoródi a kedvencem... tudom, hogy elég drága (diákjegy 3900 Ft), de nagyon jó. Érdemes aquaparkba hétköznap (fõleg hétfõn) menni, mert akkor még kevesebben vannak, és nem kell úgy vadászni a matracokat a matracos csúszdákhoz :-)
Itt láthattuk kommentelni a ceglédi aquapark Emeséjét:D
csakis a szoboszlói
Hajdúszoboszló
milyen 40 csuszda mogyorodon?????? :D:D kicsit el vagy tajolva...:D akkor te sem jartal meg mogyorod kornyeken sem...:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szombaton a budapesti reptérre kell hogy menjek. Szentende irányából budakalászi körforgalomból az M0 - ás a reptérig díjköteles?

3

Horvátország tengerparton nyaralni 1 hétig az olcsóbb vagy a Balatonon nyaralni 1 hétig az olcsóbb?

Csak olyan írjon, aki tényleg tudja, mert volt Horvátországba is és a Balatonon is!

5

Budapesten a buszállomásról népliget hogy jutok el a nagytétényi út 29-re?

3

Győrről hol találni régi, 1960 és 1990 közötti képeket?

Olyanokat keresek, amin autók és a fontosabb épületek, terek vannak. Mint pl. a "Séta Győr belvárosában -1990" youtube videó, csak fényképekkel. Sajnos nem találtam. :(

2

Melyik balatoni strandon van éjszakai élet? Gondolok itt pl. hangulatos koncertekre.

Tavaly előtt azt hiszem a Csopaki strand nagyon jó volt de szeretnénk máshova menni. Kivétel Balatonfüred mert azt a helyet drágának találom.

6

Hova menjünk nyaralni? Dunántúlra szeretnénk elmenni nyaralni a párommal. Olyan helyet keresünk, ahol lehet kirándulni, vannak látnivalók, természetes vizek (de nem Balatonra mennénk! ), esetleg strand. Mit ajánlotok? Esetleg tapasztalatok? Köszönöm.

3

A hévízi tóba csak a gyógyfürdőn keresztül lehet bemenni, vagy strandon, vagy nincs elkerítve, és ingyen is bemehetek? Ha belépős, akkor hogy a legolcsóbb?

2

Infó a Fazola-kapuról?

Az osztállyal Egerbe megyünk. A Fazola-kapuról kell beszámolót készítenünk. Nem találok normális oldalt erről. Tudnátok segíteni?

2

Zánkaiak! Júniusban mennénk Zánkára, érdekelne hogy mennyibe kerül a strandon a belépő? Többi lent!

Keresgéltem a neten, nem találtam semmilyen használható információt. Tavalyi évben 450 Ft volt a felnőtt belépő. (net írta) Ide árak érdekelnének! Köszönöm a segítséget!

0

A Borsod Volán Kánó-Barcika járatán hogy hívják a sofőrt?

Nagyon szeretném meg tudni fontos lenne

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!