Találatok a következő kifejezésre: Melyik a aquapark, vagy élményfürdő (1 db)

Melyik a legjobb aquapark, vagy élményfürdő Magyarországon?

Ami a lényeg számomra: lehet?leg ne legyen túl drága (2 feln?tt, 2 gyerek) és a belép? a csúszdahasználatot is tartalmazza.

Legjobb válasz: Amit leírtál, olyan nincs magyarországon. Ezek sajnos nem olcsó dolgok, de talán jobb is így, ha olcsó lenne, állandón tömeg lenne és negyedórákat várhatnál minden csúszdánál. Nekem a mogyoródi park nagyon bejött, drága ugyan, de nem voltak sokan és igényes az egész, a belépõben minden benne van (a sört kivéve).

Amit leírtál, olyan nincs magyarországon. Ezek sajnos nem olcsó dolgok, de talán jobb is így, ha olcsó lenne, állandón tömeg lenne és negyedórákat várhatnál minden csúszdánál. Nekem a mogyoródi park nagyon bejött, drága ugyan, de nem voltak sokan és igényes az egész, a belépõben minden benne van (a sört kivéve).
A kiskunmajsai termálfürdõ a legjobb. A csúszdákhoz nem kell külön jegyet sem venned. FÜRDÕBELÉPÕJEGY: 9-19 óráig 15-19 óráig - Felnõtt: - Nyugdíjas: - Gyermek: - Felnõtt: - Nyugdíjas: - Gyermek: 1.700, -Ft 1.400, -Ft 1.400, -Ft 1.400, -Ft 1.200, -Ft 1.200, -Ft
A zalaegerszegi és a balatonfüredi nekem nagyon bejött. De Zalaegerszegen jobban megéri szerintem.
http://www.aquarena.hu/hu/ Vagyis ez, félre írtam, bocsi!
Európa legnagyobb Aquarénája a Mogyoródi Aquaréna! 40 csúszda, Jacuzzi, Élménymedence, nagyon finom ételek, kemping, Gyermekmedence(sok csúszdával)...Itt a honlapja, itt mindent megnézhetsz:[url]http://www.aquarena.hu/hu/[/url] Sok videó, kép és minden csúszdáról ismertetõt találsz!Kell hozzá némi bátorság!
Én meg a Zalaegerszegi aquaparkot ajánlanám:) mellette van gyógyfürdõ és fényterápiás meg miegyéb csini és fincsi szolgáltatás szállóó na meg 2perc járásra egy tavacska:) lehet csónakázni:) nagyon hangulatos romantikus sétálgatni a parkban miközben a gyerekeid a játszótéren élik ki a mászótehetségüket:)
Debreceni vagyok és a szoboszloi télleg jó. Mellette van a strand melette egy tó is ahol lehet csónakázni.
A szoboszlói is elég jó, a napi jegy 2700 Ft, bár nekem a mogyoródi a kedvencem... tudom, hogy elég drága (diákjegy 3900 Ft), de nagyon jó. Érdemes aquaparkba hétköznap (fõleg hétfõn) menni, mert akkor még kevesebben vannak, és nem kell úgy vadászni a matracokat a matracos csúszdákhoz :-)
Itt láthattuk kommentelni a ceglédi aquapark Emeséjét:D
csakis a szoboszlói
Hajdúszoboszló
milyen 40 csuszda mogyorodon?????? :D:D kicsit el vagy tajolva...:D akkor te sem jartal meg mogyorod kornyeken sem...:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A nyíregyházi strandon elfogadnak OTP SZÉP kártyát?

2

Budapest gettója Józsefváros és Kőbánya?

3

Milyen a kilátás a Balatonlellei magaspartról?

Főleg a naplemente érdekelne, hogy járt-e már akkor ott valaki. :)

2

Gyula és környéke. Van élmény látnivaló egy kisgyerekes családnak? 4 éves gyermekkel.

3

Volt fesztiválra, Sopronba mivel érdemes menni? Vonattal vagy autóval?

2

Dunaújvárosban az Aquantis végleg bezárt?

2

Jár az 5-ös HÉV a Szentlélek tér és Szentendre között?

Ez a hír már 1hetes és számomra nem teljesen érthető,mert nem vagyok odavalósi.

Köszönöm a segítséged!

2

Hogyan lehet éjszaka eljutni a reptérről a Gellért-hegyhez?

Július elején éjszaka 11 körül érkezik a barátom Budapestre, és nem tudom, hogyan tudnánk eljutni a hostelbe. Napközben semmi gond nem lenne ezzel, de éjszaka nincs metró, ezért tanácstalan vagyok. Tudom, hogy busz megy Kőbánya-Kispestig, de onnan tovább nem tudom, hogyan mehetnénk. Gondoltam, hogy gyalog, ha nincs más megoldás, de messze van a szállásunk, ráadásul éjszaka nem túl biztonságos szerintem, és fáradtak is leszünk. Találtam buszt is, de az messze van Kőbánya-Kispesttől. A taxi drága nekünk. Hát, ha nem lesz más megoldás, akkor gyalogolunk, de remélem tudtok segíteni. Fontos lenne. Előre is köszönöm annak, aki segít! :)

7

Tabajdi mezítlábas parkba lehet kutyát is vinni?

Természetesen felszedném utána amit kell :)

2

A MÁV-nál kinek jár kedvezményes biciklijegy?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!