Találatok a következő kifejezésre: Melyik a alternatív (23 db)

Melyik a legjobban bevált alternatív angol tanulási módszer?

hallottam már egy párról taxus learning , relax, tell me more, rosetta stone...

Legjobb válasz: nem "alternatív", de mûködik: Leülsz, és megtanulod. Megtanulod a szavakat, begyakorolod a nyelvtani szerkezeteket, megérted a felépítését. Aztán ha ez megvan, igyekszel minél több helyen használni: angolul olvasni, eljárni angol nyelvi klubba, próbálsz angolul gondolkodni, angolul játszol a számítógépes játékaiddal, kismillió ötlet lehetséges, hol használhatod, gyakorolhatod és fejlesztheted a már megtanultakat. De azt a részét, hogy a dolgokat meg kell tanulni, nem lehet megspórolni.

nem "alternatív", de mûködik: Leülsz, és megtanulod. Megtanulod a szavakat, begyakorolod a nyelvtani szerkezeteket, megérted a felépítését. Aztán ha ez megvan, igyekszel minél több helyen használni: angolul olvasni, eljárni angol nyelvi klubba, próbálsz angolul gondolkodni, angolul játszol a számítógépes játékaiddal, kismillió ötlet lehetséges, hol használhatod, gyakorolhatod és fejlesztheted a már megtanultakat. De azt a részét, hogy a dolgokat meg kell tanulni, nem lehet megspórolni.
A kérdező hozzászólása: ok én nem vok sík hülye angolból anno az érettségim jól sikerült bár az nem volt nagy cucc. de azzal van baj amit te is írtál: "angol gondolkodás"... tanulok csak mindig felejtek mert nem használom és utálom hogy kell egy nyelvvizsga belõle a diplomámhoz. pedig hidd el nem büfé szakon tanulok (egy angol tanárom meg is jegyezte ha azokat meg tom tanulni amit az egyetemen tanítanak fõleg kémiás bioszos cucc akkor nem hiszi el hogy az angollal nem vergõdöm zöld ágra) szóval hátha ha van valami élvezetesebb módja is

Szerintetek melyik a legjobb ipad mini alternatív tablet?

Üdv. Ebay -ről szeretnék később rendelni egy ilyen 7,9" androidos tabletet. Szóban van ez a Chuwi v88

Legjobb válasz: Egy kis infót csorgattam privátban is...

Egy kis infót csorgattam privátban is...
A kérdező hozzászólása: Ja, igen, ennyi lenne úgy a maximális ár :) A tanácsodat megfogadván, ellátogattam a geekbuy.com -ra és találtam ezt: http://geekbuying.com/item/Chuwi-V88S-Android-4-2-Tablet-PC-.. Ez így 400 HUF -al többe kerülne, mint az ebay -es v88 :) Ahogyan elnéztem, a v88 és a v88s között a különbség csak az elülsõ és a hátulsó kamera minõségén van? A kijelzõ mérete és egyéb tulajdonsága egy és ugyanaz? (think) Köszönöm válaszod! :)
Prestigo Multipad 7 Ultra Duo. Egy Nexus 7 helyett vettem, és iszonyúan kellemesen csalódtam. Szerintem 130 dollár egy 8 colos 1024X768-as tabletért sok. Rendes üzletben a Multipad 33.000 Ft, fém háza, 2 magos processzora van, és 1280X600-as IPS paneles kristálytiszta kijelzõje, ami érzékenyebb mint a Nexusé volt. Messze a legjobb vétel szvsz. ebben az árkategóriában.
A kérdező hozzászólása: Szia :) Én kicsinek érzem a 7" kijelzõt :) Ez a közel 8" méret számomra kíváló lenne, jó az akkuja, jó a hardvere is és a kijelzõje sem tûnik rossznak, tanulásra lenne fõleg használva :) S a v88s kevesebbe kerül, mint a Prestigio :) Köszönöm szépen válaszod, megy is a pozitív! > :)


Melyek a kedvenc előadóitok/dalaitok alternatív, indie rock, britpop és indie pop műfajból?

Olyanokra gondolok, mint 30Y, Arctic Monkeys, Muse, Blur, MGMT, Ed Sheeran, Jake Bugg, The Kooks, Thenewno2.

Legjobb válasz: Bloc Party, Foals, Arcade Fire, Blood Red Shoes, Does it Offend You,Yeah? , Ivan and The Parazol, We Are Rockstars :D

Bloc Party, Foals, Arcade Fire, Blood Red Shoes, Does it Offend You, Yeah? , Ivan and The Parazol, We Are Rockstars :D
Én a One Night Only-t szeretem ami indie, meg a Three Days Grace-t ami alternatív.

Melyik a kedvenc alternatív zenekaraitok, illetve kedvenc számaitok tőlük?

Magyar, illetve küldöldi egyaránt lehet. Én például csak 1-1 említve nagyon szeretem a 30y-t és a Placebo-t.Tudtok hasonlót?

Legjobb válasz: Radiohead

Radiohead
Magyar: Nagyon-nagyon-nagyon nehéz lenne eldöntenem , de ha mindenképp választani kell akkor Kispál és a borz ( de csak pár miliméterre van mögötte a Kiscsillag, Puf , 30Y , Pétery Bori) , legjobb számot még nehezebb választani... Talán a Nem fáj, Ha ez a vég, és a Napos oldal az aktuális kedvenc , és az összes többi mögöttük egy fél miliméterrel :D Külföldi : Placebo vagy Nirvana, de inkább Placebo ééééés ... mondjuk a Pure Morning :)
Én a Vad Fruttikat is a hazai alternatívak közé sorolom, és az említettek mellett õk is nagy kedvenceim. Illetve Tape Underground és F.O. System. Külföldi pedig The xx.
Miért nem bízol? Nincs azzal semmi baj.
Probald meg http://csomag-kuldes.com mindig oda er es nem torik ossze a cucc. A soforok jol kepzettek es akar este 10-kor is kiviszik.
Mi a bcs-parcelt bíztuk meg és ne voltak gondok, csak egyedi árat kell kérni. Azt hiszem http://www.angolfutar.hu vagy http://www.bcs-parcel.hu De inkább adok egy számot amin én is szoktam hívni: 0630/655-4250
Szerintem a DPD a legjobb és a legolcsóbb!
Szia! Én is a http://www.csomagkuldes.com -t ajánlom, a angolfutar.com sokkal drágább.
A http://www.angolfutar.com a http://www.moveandparcel.eu angliai divizioja! Profi csapat! A szallitas folyamatos, gyors es megbizhato! Ja es mindent szallitanak a szokasos tiltott aruk kivetelevel! Reszletek a honlapon.
Ja és a postán van EMS külföldre is. Annál tutibb nincs is.
Az MPL-nél is van olyan opció, persze némi felárért, hogy csomagkövetés meg értéknyilvánítás.
http://www.csomagkuldes.com Õk Angliába fuvaroznak, és elfogadható árért.Háztól-házig... Talán ez beválik...megbízhatóak, én már küldtem haza többször is nagy csomagokat..
ajánlom az angolposta.co.uk nagyon ügyesek, korrektek és a legolcsóbbak, ráadásul most januárban még 15% kedvezményt is adnak :-)

Melyik a legjobb alternatív zenekar?

csak írd azt ami szerinted

Legjobb válasz: Amorf Ördögök!

Amorf Ördögök!
Fish! :D
magyarok közül csak és kizárólag Suhancos ..egy esélyt mindenki áldozhat neki ... nem fogtok csalódni
Lehet hogy nem alternatív, de Eric Sumot én nagyon szeretem. Péterfy Bori sem rossz szerintem.
quimby
Placebo, de inkább a régebbi albumok.
Feltörekvõk közül a Maddolls ami szerintem jó, bár õket még nem sokan ismerik.
30y, Kispál és a Borz
Magyarok közül a Heaven Street 7, de az elõttem szóló is nagyon jó zenekart emleget :-)
nem teljesen alternativ, csak vannak be azon elemek. Erik sumo band!!! vmint: Magashegyi underground(szeplõs váll, angia, szerelem tabletta, walking home)
30y, kaukázus, hiperkarma, kiscsillag bocs, de dönteni nem igazán tudok :)
Pár év eltelt a kérdés kiírása óta, azért sorolnék párat. Vitathatatlan, hogy az ismertebb alter bandák: 30Y, Kiscsillag, Quimby, Vad Fruttik a legjobbak. Nagyon szeretem mindegyiket. 2 talán kevésbé ismert, de nagyon jó alternatív együttest is ajánlok figyelmedbe: KontrolAltR és Pluto.
Radiohead, Muse

Melyik a legjobb 10 alternatív hazai zenekar 2012-ben?

Legjobb válasz: nincs még év vége!

A kérdező hozzászólása: nincs még év vége!
2013-at írunk :)
Nem tudom, de a Heaven Street Seven, és a Quimby biztosan közte van.
Én sem tudom, de a 30Y is benne van biztosan. Eddig három van meg, nem lehet a többit is összeszedjük :D
Kispál még benne lehet, esetleg a Vad Fruttik?
Kispál????? 2012-ben?
A pénz nem minden!!! Nem kell, csak LEGYEN APA!!!! Elõzõ kérdés kiirója!!
Még az elsõ gyerekünknél azt mondtam volna, hogy az elsõ változat: pénz legyen. Akkoriban sokat szûkölködtünk, én fõiskola után mentem szülni, így csak gyest kaptam, a férjem nagyon keveset keresett. Szó szerint nagyon rossz körülmények közé süllyedtünk, még a házunkat is el kellett adnunk a pénzszûke miatt. Mindennaposak voltak a viták, majdnem válás lett belõle (ahol ugyancsak nincs apa mint a kérdésed második esetében), mindez a pénz hiánya miatt. De ma már azt mondom mindenképp a második variációt választanám. Persze most már 3 gyermekünk van, lett ismét szép házunk, nekem is van munkám ahova visszavárnak, gyedet kapok, saját cégünk van, jól élünk. :) De a kérdésed mindenképp elgondolkodtató, mert a nincstelenség rengeteg váláshoz vezetett már házasságokban és ott ugyancsak apa nélkül maradtak a gyerekek, max a heti láthatás erejéig.
A kérdező hozzászólása: Ja, és csak ez a két lehetõség van, nincs vegyítés.
Nem a pénztõl és a sok és drága ruhától-játéktól boldog az a gyermek. Egyértelmûen a második lehetõség. Mi egyik hónapról élünk a másikra, de a kicsim boldogan rohan az apja elé minden nap. Apuka szerint EZ nem pótolhat semmit :)
Nálunk mindkettõ egvan egy apában, hál istennek.
Nálunk a következõ a felállás: mindketten dolgozunk (Én is, kislányom 7 hónapos kora óta újra), az átlaghoz képest rengeteg pénzt keresünk. Apa a gyermekkel való foglalkozáson, játékon kívül semmit nem segít semmiben, max. felcipeli a kocsiból a bevásárolt dolgokat, meg néha elintéz ezt-azt, ha befenyítem. De legalább kislányommal foglalkozik mindig, amikor Én más egyebet csinálok, mivel Én csinálok igazából mindent. Egyenlõre jó így, nem panaszkodom, mert ennnél leginkább csak rosszabb verziók léteznek.
Nekem nem kell, hogy mosogasson, porszívózzon, egyéb egyszerûségek. Bõven elég ha lefoglalja a gyereket míg én vacsi után ezeket megcsinálom(fél óra az egész). Minden egyebet délelõtt elvégzek. Utána tudunk együtt pihizni, játszani. Lóvé viszont kell!! Lehet lehurrogni ezért, de én is tudom milyen ha nincs elég. Attól, hogy melózik ezerrel még jut belõle nekünk is.
Nem tudom, mi számít sok pénznek. Minket õ tart el (mint minden gyes-est a férje) de mellette megtesz itthon mindent. :) )) Szóval van vegyítés. :)
tuti nem lehetne mindkettõ? :D pedig ez nagy álmom :S én is apára szavazok mint igavonóra. de ha picit figyelünk arra a háborús történelmi mûsorra amit férjeink néztek még egy órája (;DDD) régen tényleg az számított, hogy a férj dolgozzon reggeltõl estig, és minél több pénzt hozzon haza. azért ez érdekes... örülök, hogy már babáznak velünk :) már amelyik :S
Mindenképpen második lehetõség. Még ha nekem nincs is szükségem a férjemre, csak a pénzére, de a gyereknek apára van szüksége!!
Akármennyire is hajtogatjátok, már aki, hogy nem számít a pénz, ez nem igaz. Természetesen, elsõsorban egy apa legyen jó apa, ez a prioritás, de mellette ne legyen mindennapos gond a pénz. Sok-sok eleinte boldog családot láttam már széthullani a pénzhiány okozta feszültség miatt. És aki azt hiszi, hogy Õt ez a veszély nem fenyegeti, hát téved. Jobb félni, mint megijedni.

Melyik a legjobb Extra.hu alternatíva?

Valójában nekem elég volna egy olyan tárhely, ami kicsit nagyobb, és nem raknak ki azért, mert a feltöltött fájl(ok) elérése nem szerepel az indexen, vagy nem lehet ?ket közvetlen elérni, és kicsit értelmesebb aldomainja van - azaz 000webhost kil?ve.

Legjobb válasz: .eu domain név 2 évre - ~2000 Ft 2Gb tárhely+PHP,MySQL,stb... 1 évre - ~2000 Ft 1 éves fenntartási költség = 3000 Ft Ha ennyit nem ér meg, akkor ne szemeteld az internetet. Példa: domain: https://www.forpsi.hu/domain/ tárhely: http://tarhely.mobi/

.eu domain név 2 évre - ~2000 Ft 2Gb tárhely+PHP, MySQL, stb... 1 évre - ~2000 Ft 1 éves fenntartási költség = 3000 Ft Ha ennyit nem ér meg, akkor ne szemeteld az internetet. Példa: domain: https://www.forpsi.hu/domain/ tárhely: http://tarhely.mobi/
A kérdező hozzászólása: Nem éppen szemetelem, hanem az épp aktuális dolgokat szeretném oda feltölteni, amit valakiknek, vagy valakinek belinkelek megtekintésre, vagy letöltésre. És itt dokumentumokra, képekre és esetleg videókra kell gondolni.
Akkor talán megér 3000 Ft-ot mindez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!