Találatok a következő kifejezésre: Melyik a alakult párt Magyarországon (1 db)

Melyik a legrégebben alakult párt Magyarországon a jelenleg is működőek közül?

Legjobb válasz: MSZDP... 1890 óta, kisebb-nagyobb változásokkal, de mûködik.

MSZDP... 1890 óta, kisebb-nagyobb változásokkal, de mûködik.
Szerintem az MSZP régi nevén MSZMP.
független kisgazdapárt szociáldemokrata párt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit szóltok a ciprusi helyzethez?

Az milyen, hogy az emberek bankszámláiról vették el a pénzt a hitel fizetésére?! És ráadásul gyorsan zárolták is a bankokat, nem nyitottak ki azért, hogy ne legyen roham, nehogy az emberek kivegyék a SAJÁT pénzüket.

Itt is ez lesz? Mert nagyon valószínű!
Szerintem mindenki sürgősen kezdje el kivenni a pénzét mindenhonnan!

(Különben is, ha bankban tartod a pénzed, azzal csak lehetőséget adsz a bankoknak, hogy hitelezzenek más embereknek, és ebből lesznek a devizahitelek, meg a kilakoltatások stb..)

9

Mi a véleményetek az alábbi cikkről, amely a KSH adatok alapján íródott?

Több mint 2,3 millió honfitársunk él olyan háztartásban, ahol kisebb-nagyobb tartozást halmoztak fel a közüzemi szolgáltatók felé, közel másfélmillióan elégtelenül fűtött lakásban élnek, mintegy hárommillió asztalára pedig minden második nap sem jut hús. Több mint 6,5 millióan nem engedhetik meg maguknak, hogy évente legalább egy hétre elutazzanak nyaralni. A többség a helyzet rosszabbodását várja.

6

Bajnai lett a balliberálisok új messiása?

Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...

Zeng a balliberális média Bajnai Gordon visszatérésétől.Holott , egy 2 hetes pártja van.Vajon honnan szerzett ennyi lóvét kampányolásra?

A hívei épp oly megvezetettek mint a Fidesz hívők.

Emlékezzünk vissza , Bajnai Görögországot , déli államokat tekintette példának.
Hát a 26 százalékos munkanélküliség , nem tudom mennyire példás.

Mellesleg ez az ember olyan , mint Gyurcsány , csak szebb öltönyben , jobban eladhatóbban.

11

Ki nyeri a '14-es választásokat?

- a Fidesz ugyan megkapta eddig a 2/3-ot, de most elég nagy.az elégedetlenkedés...
- az MSZP nem hinném, hogy annyira népszerű lenne, hogy ez összejöjjön...
- Jobbik? Lehet, hogy a fiatalabbak körében népszerű, de ez nem lesz elég...
- Lmp? Együtt 2014? Ezután a szétszakadás után nem hinném...
Szerintetek?

11

Hogyan kerülhet be egy párt 2014ben a parlamentbe az új alkotmány/alaptörvény, törvények függvényében?

Nem követtem mostanában ezeket a változásokat. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen feltételeket kell teljesítenie egy pártnak, hogy bejusson a parlamentbe?

Első körben kell most kopogtatócédulákat gyűjteni x%ot elérni hogy egyáltalán indulhassanak? Magyarul ha valaki most 1-5%on áll a közvéleménykutatás szerint, annak van esélye, vagy úgyis ki fog esni már az elején?

1

Akik kaptak már meghívót a Bajnaihoz! Nektek mikor küldték ki?

Kb 2 hete csatlakoztam az együtt2014 oldalán a Gordonhoz, de még mindig nem kaptam meghívót! Aki már kapott, körülbelül mennyi idő után? Nem vészesen fontos végül is ráérek, csak most feltűnt! Köszi előre is! 22/L

2

Miért jön az összes nagyokos azzal, hogy "bezzeg Románia, bezzeg Ceausescu. Nem volt semmi államadósságuk". Na és előbbre tartanak a románok, vagy a lengyelek? Nem! Sőt.

27

Mi a véleményetek arról, miként kellene megbüntetni azokat az elkövetőket, akik az ítéletidő miatt leszakadt elektromos vezetékeket ellopták a célból, hogy majd színesfémként értékesítsék azokat?

E cselekményükkel az elkövetők több ezer embernek okoztak még nagyobb problémát az áramellátást illetően. Nektek mi a véleményetek, mi lenne a méltó, és főleg az elrettentő büntetés az elkövetőknek?

22

Vona Gábor :Van -e élet az Eu -n kívül?

Nekem tetszett a felszólalás ,talán ez az ember lenne érdemes Kormányzásra?
Http://www.youtube.com/watch? V=xO8wYiBpZgU

7

Jobbik utcai bódékban gyűjt aláírást, meg szórólapoz, de minek? Többi lent

Szimpatizálok a párttal, mindig kérek barikádot meg mindenféle szórólapot tőlük, ha látok ilyen kisebb kampányolókat. 1x moriczon hazafelé menet odamentem egy ilyenhez, ott feliratkozhattam egy hírlevélre, kellett az aláírásom, címem, telszámom, e-mail címem. Azt mondták fognak küldeni hírleveleket, de igaziból 2 címet is megadtam, egyikre se jött vagy 1 hete. A sima címem azért kell, hogy errefelé is dobálják be a jobbikos szórólapokat, így jobban összetartsák a "társaságot".
Most vagy ilyen trehány munkát végez a jobbik, hogy nem is küldik a hírlevelet, csak dísznek kellett aláírnom, vagy valami átverés volt (a táblázatban csak egy előre kitöltött sablon volt példának, de még senki nem iratkozott fel "élesben" előttem, direkt megnéztem) igaziból nem nagyon értem, eléggé siettem is, nem nagyon kapcsolt az agyam, csak utána.. vélemények ezekről az utcai párt-reklámozó bódékról, és hogy visszaélhetnek-e az adataimmal, esetleg átverés? vagy csak trehányok és nem küldik az e-mailt?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!