Találatok a következő kifejezésre: Melyik a alakult párt (2 db)

Melyik a legrégebben alakult párt Magyarországon a jelenleg is működőek közül?

Legjobb válasz: MSZDP... 1890 óta, kisebb-nagyobb változásokkal, de mûködik.

MSZDP... 1890 óta, kisebb-nagyobb változásokkal, de mûködik.
Szerintem az MSZP régi nevén MSZMP.
független kisgazdapárt szociáldemokrata párt

Mikor alakúlt meg a Fidesz párt? Melyik évben?

Legjobb válasz: "Fiatal Demokraták Szövetsége néven 1988. március 30-án alapította 37 fiatal értelmiségi Budapesten, a Bibó István Szakkollégiumban. Az elnöki teendõket eleinte hat tagú szóvivõi testület látta el." http://hu.wikipedia.org/wiki/Fidesz_%E2%80%93_Magyar_Polg%C3..

"Fiatal Demokraták Szövetsége néven 1988. március 30-án alapította 37 fiatal értelmiségi Budapesten, a Bibó István Szakkollégiumban. Az elnöki teendõket eleinte hat tagú szóvivõi testület látta el." http://hu.wikipedia.org/wiki/Fidesz_%E2%80%93_Magyar_Polg%C3..
mikor alakúlt? Magyar vagy te is a javából!
"mikor alakúlt? Magyar vagy te is a javából!" Szerintem csak S. Pali tette fel a kérdést, mert pártkatona, de még soha nem nézet utána ennek.
Manapság, az induló pártból kik maradtak??? Ide oda széthúztak /Szdsz ...stb/, ahogy az érdekük kívánta. Most az "egypártrendszert" követik lehet, hogy még 7-évig! Legyünk türelemmel , meg igérték a munkahelyteremtést!! az embereknek munka kell!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!