Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a vízátfolyásos gázbojler, (1 db)

Melyik a jobb, a vízátfolyásos gázbojler, vagy a víz tárolós gázbojler? Melyiket érdemes venni? Melyik fogyaszt többet?

Legjobb válasz: Nem értek egyet az elsõ válaszolóval. Mi az átfolyósat cseréltük le bojlerre. Nincs a hõigandozás, mikor tusolsz, hogy mikor bemelegszik, akkor újra kell állítani. Nekünk a gyerekek miatt fontos volt, hogy ne égessék le magukat. Egyáltalán nem fogyaszt többet, mint egy átfolyós. Kémény nélküli változat szerintem balesetveszélyes mind a két fajtából. Én nagyon meg vagyok elégedve a bojlerral, és a villannyal ellentétben sose fogy el a melegvíz :).

Nem értek egyet az elsõ válaszolóval. Mi az átfolyósat cseréltük le bojlerre. Nincs a hõigandozás, mikor tusolsz, hogy mikor bemelegszik, akkor újra kell állítani. Nekünk a gyerekek miatt fontos volt, hogy ne égessék le magukat. Egyáltalán nem fogyaszt többet, mint egy átfolyós. Kémény nélküli változat szerintem balesetveszélyes mind a két fajtából. Én nagyon meg vagyok elégedve a bojlerral, és a villannyal ellentétben sose fogy el a melegvíz :) .


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Samsung SC4550 porszívóhoz hol lehet Hepa szűrőt kapni, vagy rendelni?

1

Milyen számozású csapágyak vannak a fagor fe-3609 elöltöltős mosógépben?

1

Miért van az ha bekapcsolom a monitort két másodpercre bejön a kép de utána elmegy?

4

Hol tudok Siemens XT 850 mosógép felhasználói leírást találni?

Ha valakinek van ilyen mosógépe és megvan a felhasználói leírása. Be tudná szkennelni és feltenni valahova? Sajnos a miénk elkeveredett. Valami baj van vele és nem tudjuk megnézni, hogy mit kéne csinálni (hátha csak egyszerű a probléma és nem kell szerelő). Előre is köszi a segítséget.

4

Mennyibe kerül egy 120literes fagyasztószekrény javítása, gázzal való feltöltése?

a fagyasztó ki lett szúrva, és emiatt romlott el. Debrecenből, és vonzáskörzetéből várok választ.

0

Indesit mosógépnél miért marad víz a dobban?

Centrifugázás után kb 2 deci víz bennmarad mindig. Szűrő tiszta.

1

Whirlpool FL 5064 elöltölős mosógépem van és a szűrőjét régen ki lehetett venni de vagy 4 éve nem néztem és nem tudom kivenni akár hogy ráncigálom nem engedi miért?

2

Mosógép miért kezd el program közben centrifugálni tele vízzel?

Tele van ruhával vizel még nem kéne centiznie mégis elkezd majd szét szakad minden!

4

Hogy szedjem ki a ruhát?

Felül töltős mosógépbe bepakoltam a ruhát, de csak akkor jöttem rá hogy elfelejtettem a dobra rátenni azt a cuccot ami lezárja, miután kimosott és próbáltam volna kivenni a ruhát. A dobot nem tudom forgatni, és nem tudom hogy hogyan szedhetném ki a ruhát onnan.

2

Van egy régi hűtőm eltörött benne a bimetál, a most kapható bimetálokon 5 bekötő hely[nem tudom a pontos nevét. ] van a régin viszont csak 2 volt ilyenkor mi a teendő?

Köszönöm a választ.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!