Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a természetes (137 db)

Melyik a legjobb természetes tesztoszteronszint fokozó?

40-es férfi vagyok, edzek már néhány éve és érzem, hogy nincs ott a tesztoszteron termelésem, mint anno. Minden alap tápkieg, heti 4 alkalmi edzés, napi 5 rendesen belőtt kaja mellett elég lassú a fejlődésem. Kicsit meg szeretném dobni valami természetes tesztoszteron fokozóval. Mit ajánlotok elfogadható ár-érték arányban?

Legjobb válasz: Kipróbálhatsz egy brutal anadrolt vagy egy scitec T360-at, de sokat ne várj ezektõl. 40 felett már nem sokat lehet fejlõdni, fõleg, ha már edzel pár éve. Én tudom, hiszen 43 vagyok.

Kipróbálhatsz egy brutal anadrolt vagy egy scitec T360-at, de sokat ne várj ezektõl. 40 felett már nem sokat lehet fejlõdni, fõleg, ha már edzel pár éve. Én tudom, hiszen 43 vagyok.
A kérdező hozzászólása: ezek nekem inkább ilyen edzés elõtti pörgetõnek tûnnek, arginin, karnintin, cink, ezek mind bennevannak az no fokozómba. a steel rocketrol valami vélemény?
A tribulus és a cink az pont tesztó fokozó, tehát nem csak az arginint kellene nézni. Nálam régebben a D-test vált be, de már az lehet, hogy nincs. Sima tribulus is jó lehet, de ez egyéni.
Nézem most a steel rocket-et, nem lehet rossz, mivel DAA is van benne, ami régen a D-testben is volt, és az nekem érezhetõ volt.
guggolás
A guggolás az alapból benne van minden keményen edzõ ember edzéstervében az nem egy plusz dolog.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition processzor vagy AMD Phenom II X6 1045T processzor? Melyik a jobb? (Természetesen játékra)

Legjobb válasz: Athlon x4 750K máà egyiket sem veném meg de ha nagyon muszáj akkor x6 viszont 965 az BE (szórzózármentes...)

Athlon x4 750K máà egyiket sem veném meg de ha nagyon muszáj akkor x6 viszont 965 az BE (szórzózármentes...)
1045T sajnos 1100T-t már nem lehet kapni. pedig még az FX8350-tõl sem sokban marad el.
Természetesen az X6 az erõsebb.
Ez ajó link:http://cpuboss.com/cpus/AMD-Phenom-II-X6-1045T-vs-AMD-Phenom..
+1#1, fx6300-fx8320, ezt lenne érdemesvenni, http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=116336 , http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=116689
ha szûkös a keret akkor, http://ipon.hu/webshop/product/asus_f2a85_m_le/266686 , http://www.pcx.hu/termek/amd-athlon-ii-x4-750k-processzor-11.. , késõbb egy jó kis proci hûtõvel:http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_hyper_212_evo_rr.. , tuningolod és akár a 7950-et is kihajtatod vele!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Melyik a legjobb természetes, szintetikus anyagoktól mentes nyugtató?

Valeriana drazsé, Valeriana relax, Sedatif PC, Sedacur forte? Ezekr?l olvastam, melyik lenne a legjobb? Napközbeni idegességre, szorongásra kellene. Illetve ha van más ötlet, tipp, tapasztalat, akkor örülnék ha megosztanátok. :) Bármi jó, lényeg hogy tabletta legyen, amit magammal tudok vinni é ha úgy érzem, bekaphatom bármikor.

Legjobb válasz: Neuranax kapszula. Ez egy gyógygomba kivonat és nem szintetikus.

Neuranax kapszula. Ez egy gyógygomba kivonat és nem szintetikus.
Citromfû tea és kapszula. Orbáncfû csepp és tea. Valeriána relax kapszula. Valeriána. Hogy melyik válik be, azt magadnak kell kikisérletezned.


Melyek a leghatékonyabb, természetes eredetű, tartósan is szedhető memóriajavító ételek, étrendkiegészítők?

Köszi :)

Legjobb válasz: Lecitin tartalmúak, omega 3, Ginkó biloba, Flavogard.

Lecitin tartalmúak, omega 3, Ginkó biloba, Flavogard.
Dió!
Satupad
Nem, hanem a munkaasztal amire az iparos ráteszi a satut. Az a satupad :D
1 - 0 oda. Tudod, itt tényleg vannak ilyen hülyék :D
A kérdező hozzászólása: Úgy érted, Satupad forte?
A kérdező hozzászólása: Ugye csak viccelsz, hogy beszoptad a kérdésemet a Satupad fortéval?:) ))) Ilyen otrombán reagáltam a satupados "poénra", ne haragudj.;-)
A kérdező hozzászólása: Okés, semmi gond. Tudom, hogy vannak, ha pocsék a hangulatom, kérek pár 'Véletlen kérdést', és máris önfeledten röhögök. Viszont egy jó kis természetes szélhajtó nem ártana...

Melyik a legjobb természetes bőrradír?

Sima kristálycuko9r v esetleg akávézacc? melyik a legjobb? aki tud vmi jó tippet kérlek írjon:)

Legjobb válasz: so + olaj

so + olaj
vagy olaj+cukor. de az olaj legjobb, ha olivaolaj, nem sima napraforgó...

Váci kórházban, melyik orvos a természetes szülés híve?

Akihez járok az egyre inkább a császárt emlegeti és semmi oka rá,mert minden ok,de ugyebár gyorsabb és gondolom neki egyszer?bb.

Legjobb válasz: Én is Vácra járok. Neked ki az orvosod?

Én is Vácra járok. Neked ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: Ferenczi, mert hozzá jártam évek óta, de most nagyon elbizonytalanodtam.
A kérdező hozzászólása: Te kihez jársz?És mik a tapasztalatok?

Melyek azok a természetes számok, amelyeknek pontosan 42db pozitív osztójuk van, és oszthatók 42-vel?

Legjobb válasz: Jó kezdet után helytelen befejezés. Gondold át még egyszer a válaszodat. :-)

Jó kezdet után helytelen befejezés. Gondold át még egyszer a válaszodat. :-)
Nem tudom mire gondolsz. Ha a te gondolatmenetet jó, akkor oszd meg, kérlek! :)
Kis türelmet, küldöm amint kész vagyok. :-)
Melyek azok a természetes számok, amelyeknek pontosan 42db pozitív osztójuk van, és oszthatók 42-vel? Kezdjük az oszthatósággal. Ahhoz, hogy a szám osztható legyen 42-vel, a szám törzstényezõs felbontásában a 42 törzstényezõinek kell szerepelniük. Mivel 42 törzstényezõs alakban 42 = 2*3*7 ezért a keresett szám törzstényezõs alakja N = 2^a*3^b*7^c lesz, ahol a, b, c a törzstényezõk kitevõi. Most lássuk az osztók számát. Ennek a szabályát teljesen korrekten írtad le. A fenti jelöléssel az osztók száma így írható d(N) = (a + 1)(b + 1)(c + 1) = 42 (A számelméletben d()-vel jelölik az osztók számát.) Mivel a 42 törzstényezõi: 2, 3, 7 az osztói 1, 2, 3, 6, 7, 14, 21, 42 Ezekbõl össze kell állítani azokat a kombinációkat, melyek szorzata 42-t ad. A lehetséges változatok: 1*42 2*3*7 2*21 3*14 6*7 Viszont ahhoz, hogy 42-vel osztható legyen a szám, mindhárom törzstényezõnek nullánál nagyobb hatványának kell szerepelni az osztóban. Ennek a feltételnek csak a 2*3*7 csoport és ennek kombinációi (6 darab) felelnek meg. Ezek kombinációk: 2*7*3 3*7*2 3*2*7 7*2*3 7*3*2 Akkor lássuk a megoldásokat: (a + 1)(b + 1)(c + 1) = 2*3*7 vagyis a + 1 = 2 b + 1 = 3 c + 1 = 7 ezekbõl a = 1 b = 2 c = 6 Tehát az egyik megoldás: N = 2^1*3^2*7^6 Egy másik (a + 1)(b + 1)(c + 1) = 7*2*3 ebbõl a = 6 b = 1 c = 2 így a szám N = 2^6*3^1*7^2 és így tovább... Remélem érthetõ a gondolatmenetem. :-) DeeDee ******
Bizonyos értelemben ez is félmegoldás :D Én azért gondoltam, hogy nincs megoldás, mert én csak abban gondolkodtam, hogy más prímtényezõt veszünk hozzá, így legalább 2-vel szorzom a 8-at, majd azt is 2-vel, stb, így nem lehet 42. Úgy értem, hogy a 2*3*7-hez hozzávenném a 11-et, így kapnám a 2*3*7*11 számot, aminek 16 osztója van. Sõt, jobban belegondolva, ez felvet még egy kérdést; mi van akkor, ha hozzápakolunk ÉS az eredeti prímosztók hatványát is megbabráljuk; például 2*11-gyel szorzom a 42-t. Akkor ki lehet-e hozni belõle valamit? Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy míg én a más számok hozzászorzásával foglalkoztam, addig te "csak" azzal, hogy a meglévõkét hogy tudod növelni. Kíváncsi lennék, errõl mi a véleményed :)
inkabb vilagosbarna...mindenkinek jol all!!!
Fokhagyma
nem pustulnak ki csak maguktól. A fokhagymát nem szeretik, de írtózatos mennyiségben kéne belõle fogyasztanod hogy mind elmeneküljön. Lehet fokhagyma cseppet kapni a gyógyszertárban, nem éppen olcsó, de legalább nem leszel büdi tõle :) A legjobb mégis az orvos, aki gyúgyszert ír fel és pik-pakk vége is a férgeknek :) (ha pontosan, magabiztosan elmondod, hogy mik a tüneteid és hogy te 100%ig biztos vagy, hogy bélférged van, akkor nem erõltetik a székletvizsgálatot).
Fokhagyma. Hogy kipusztul-e magától? Egyszer biztosan. Ha más nem, akkor veled együtt. :) De akut , az egészséget károsító (tápanyagfelszívódási zavarok, egyes paraziták nem állnak meg a bélben) probléma esetén én nem agyalnék olyan álproblémákon, hogy mi a természetes és mi nem, hanem benyomnék néhány Vermoxot, és utána elfelejteném az egészet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!