Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a samsung (1000 db)

Melyik a jobb? Samsung Galaxy Fame vs. Nokia Lumia 520?

Gyors válaszokat megköszönöm :3 :)

Legjobb válasz: Alapvetõen az a kérdés, hogy Windows-os vagy Android-os mobilt szeretnél-e. Ami a Samsung mellett szól: van vakuja, Google térkép (Nokiáé HERE). Ami a Nokia mellett szól: 800x480-as kijelzõ (Samsungé 320x480), 4"-os kijelzõ (Samsungé 3,5), 8Gb memória (Samsungé 4), 1280x720-as videó (Samsungé 640x480). Ezek után neked kell eldöntened, hogy melyik a fontosabb!

Alapvetõen az a kérdés, hogy Windows-os vagy Android-os mobilt szeretnél-e. Ami a Samsung mellett szól: van vakuja, Google térkép (Nokiáé HERE). Ami a Nokia mellett szól: 800x480-as kijelzõ (Samsungé 320x480), 4"-os kijelzõ (Samsungé 3, 5), 8Gb memória (Samsungé 4), 1280x720-as videó (Samsungé 640x480). Ezek után neked kell eldöntened, hogy melyik a fontosabb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon sokat segítettél! :)
A kérdező hozzászólása: Ha jól értelmezem, akkor ha a Lumiát választom az nem lesz Androidos? :/
A kérdező hozzászólása: és nem lesz rajta Play Áruház ahonnan alkalmazásokat tudok letölteni? (bocsi ha hülyeségeket kérdezek csak nem értek ehhez :S)
Nem lesz rajta Play, a Windows Marketplace van rajta, onnan tudsz alkalmazásoakt letölteni. Amúgy a Lumia 520 a jobb
A kérdező hozzászólása: és ingyen lehet letölteni Marketplacerõl alkalmazásokat?
vannak ingyenesek és nem ingyenesek is.
Ezek nagyon gagyik vegyél Xperia Mini Pro-t.
A kérdező hozzászólása: kicsit ocsmány , de mivel tud többet mint amiket felsoroltam ?:P:)

Melyik telefont ajánlanátok? Melyik a jobb? samsung galaxy mini 3, htc evo, xperia p?

alaxy mini 3, htc evo, xperia p

Legjobb válasz: Olyan telefon nincs,hogy Samsung Galaxy Mini 3,max. Galaxy s3 mini.Amúgy én Sony párti vagyok,szóval én az Xperia P-t választanám.

Olyan telefon nincs, hogy Samsung Galaxy Mini 3, max. Galaxy s3 mini.Amúgy én Sony párti vagyok, szóval én az Xperia P-t választanám.
Még hányszor kérdezed meg?
A kérdező hozzászólása: addig kerdezem mig nem döntök. :) galaxy s 3 mini, xperia p, és htc evo közül melyik a jobb?
Egyik.
Ha felteszed a kérdésed akkor mi döntünk helyetted, nem? Én is nehezen döntök, de felesleges kérdezõsködés nélkül is meghoztam a megfelelõ döntést telefonvásárláskor. A melyik a jobb kérdésre nem tudok választ adni, csak az egyik telefont ismerem, nekem is az van. Vezesd végig magadban, mi a fontosabb. Ár/érték arány, felhasznált anyagok, jõvõbeli rendszerfrissítések, tárhely stb. És dönts!
Xperia P a jobb, azt is ajánlanám.


Melyik a jobb Samsung Galaxy S3 vagy iPhone 5?

A Samsung galaxy S3-nak jobb specifikációja van, viszont az iPhone 5 Apple.

Legjobb válasz: Iphonet nem vették Steve halála után? ? :) Persze azért volt 140%os eladási növekedés. :D Samsung nagyobb cég az Apple nél? Ezt hogyan méred? Apple gyárt 2 Telefont egyszerre, samsung meg kiad 301 et GS3 GS2 Ace,axe,taxe,Ss3,sss3,ssss3,sssghss3,sghcf3 és egyéb Nevekkel :D

Iphonet nem vették Steve halála után? ? :) Persze azért volt 140%os eladási növekedés. :D Samsung nagyobb cég az Apple nél? Ezt hogyan méred? Apple gyárt 2 Telefont egyszerre, samsung meg kiad 301 et GS3 GS2 Ace, axe, taxe, Ss3, sss3, ssss3, sssghss3, sghcf3 és egyéb Nevekkel :D
Samsunng nagyobb cég mint az Apple? :DD Melyik dimenzióban ? :D
És ha Apple akkor mi van? Mindkettõ kínai gyártmány... A specifikáció megint csak egy dolog, azt fogod egész nap nézegetni vagy a telefont? Tökmindegy hogy hány processzor van benne, nem látszik kívülrõl. Próbáld ki mindkettõt, és döntsd el magad. Mindenkinek más igényei vannak egy telefonnal szemben. Ha meg veszed a fáradtságot és megnézel más telefonokat is, egy harmadikat fogsz választani :-)
"viszont az iPhone 5 Apple."Képzeld az S3 meg Samsung.Marha erõs érv egy ifossal szemben.Én is csak azt tudom mondani amit az elsõ.Mindkettõ nagyon gyors, nem fagy, nem akad egyik se fogd meg õket próbált ki és úgy dönts.
Ha már márkab*zik vagyunk, Samsung nagyobb cég, mint az Apple, és már telefon fronton is kezdi lehagyni õket. Apple-t 2012-ben már nem vennék, Steve Jobs-sal együtt meghalt. Még ha korábban tényleg a legjobb volt (mert Android lassan indult be), mára már az Apple le van maradva. SGS3.
Hülyék a samsung azért nagyob mert az több elektronikai dolgot gyárt tököm. vegyél mindketõt aki apple segg az hülye felidegesítetek azt se tudom mér írok az ilyen szaros tudatlan kondolkodásképtelen seggeknek

Ti melyiket javasolnátok, melyik a jobb? Samsung galaxy Ace (az első) vagy samsung galaxy mini 2? Ha lehet indoklással.

Legjobb válasz: A Samsung Galaxy Mini 2-nek 4GB belsõ memóriája van, míg az Ace-nek csak 158BM. Viszont: Az Ace-nek 5MPixeles a kamerája, míg a másiknak csak 3.2MP. Nagyobb felbontású a képfelbontása, míg a Mininek a video képminõsége jobb egy kicsivel. Összesítve, ha már ezek közül kell döntened, javaslom a Galaxy Ace-t.

A Samsung Galaxy Mini 2-nek 4GB belsõ memóriája van, míg az Ace-nek csak 158BM. Viszont: Az Ace-nek 5MPixeles a kamerája, míg a másiknak csak 3.2MP. Nagyobb felbontású a képfelbontása, míg a Mininek a video képminõsége jobb egy kicsivel. Összesítve, ha már ezek közül kell döntened, javaslom a Galaxy Ace-t.
Itt egy link, ahol össze tudod hasonlítani a telefont, amennyiben más a kritérium: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/fn:termekek-ossze..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Az Iphone megéri az árát? Vélemények:Nokia vagy Samsung? Melyik a legjobb Samsung/Nokia gyártmány? Érintős vagy gombos?

Legjobb válasz: Szerintem nem éri meg az árát. A nokia v samsung kérdést úgy tudnám neked megmondani, hogy gombosban a nokia a jobb, érintõsben pedig a samsung. Nekem igaz már régebbi samsungom van (F480) de nagyon szeretem :) Nokia azért nem kellene, mert leragadt a symbiannál, nem tud fejlõdni, és hát tudjuk, hogy a droidok korszakát éljük :)

Szerintem nem éri meg az árát. A nokia v samsung kérdést úgy tudnám neked megmondani, hogy gombosban a nokia a jobb, érintõsben pedig a samsung. Nekem igaz már régebbi samsungom van (F480) de nagyon szeretem :) Nokia azért nem kellene, mert leragadt a symbiannál, nem tud fejlõdni, és hát tudjuk, hogy a droidok korszakát éljük :)
A kérdező hozzászólása: Ja am azért szeretném mélg kérni a véleményeteket az iphonéról.Am meg ne az ájfon a világ legjobb telefonja hanem egy samsung.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi mindenkinek csak tudjátok az a baj hogy én 1 nokia x3-02-t szeretnék csak nem veszik meg.Az ájfon sztem neméri meg az árát mert én 100.ezret nem költenék rá.
Én 10x is kifizetném ha kéne! Ennél jobb dolog a világon nincs :) egy iPhone 4 tulajdonos
attól függ mire használod. az apple iphone a világ legjobb telefonja máig. szóval kérdés? :Ö)
Mellesleg a telefonodon van WiFi. Biztos, hogy lehet vele a netre is feltölteni képeket vagy bármit ( ha esetleg adat elõfizetésed nincsen )
Nem arról van szó, hogy hiszek vagy sem - mindig szívesen nézek meg jó képeket, hobbim a fotózás. A telefonnal kapcsolatos képekkel valóban szkeptikus vagyok, de láttam már nagyon jó képeket amelyeket telefonnal készítettek. Ezért vagyok kíváncsi rá.
oké, nem hiszel nekem , ... de felrakom ha birom csak furán az én telómhoz nem adtak usbt , tehát át kellene küldenem tesómnak õ meg nem mostanában rakná fel mert Bécsbe van... majd 1-2-3 vagy több hét múlva TALÁN láthatod..de nem bírok többet tenni! :)
Linkeld be légyszíves a képet, szívesen megnézném! Köszi szépen!
nekem Nokia 5530 érintõsöm van , olyan képet csinált hogy állítom egy fényképezõgép se tudna jobbat csinálni látszódott a vízcsepp meg minden.....én maximálisan megvagyok vele elégedve...:)
Egy IPhone igen is megéri az árát...Természetesen Samsung !! Sokkal jobb, mint a Nokia. Érintõképernyõs jobb.Nekem Samsung Galaxy Mini-m van és totál megvagyok vele elégedve !

Szerintetek melyik a jobb SAMSUNG S23B300B vagy a SAMSUNG S23B350H? (AKIK ÉRTENEK HOZZÁ)

Legjobb válasz: Az utóbbinak (S23B350H) kisebb a válaszideje - 2ms szemben az elõzõvel - 5ms. Ez gyors játékoknál jelenthet némi elõnyt. http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-periphe.. http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-periphe..

Az utóbbinak (S23B350H) kisebb a válaszideje - 2ms szemben az elõzõvel - 5ms. Ez gyors játékoknál jelenthet némi elõnyt. http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-periphe.. http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-periphe..

Melyik a jobb samsung galaxy mini2 vagy samsung galaxy fame?

Konkrét valaszt ne olyat pl. Egyikse vagy mindkettő hanem ez vagy az

Legjobb válasz: fame

fame
A kérdező hozzászólása: Kössz a vàlaszod

Melyik a jobb Samsung Galaxy Ace Plus vagy a Samsung Galaxy Ace 2? Melyiket érdemesebb megvenni?

Legjobb válasz: Szerintem egyik sem (Ace biztos hogy nem). Samsungból csak a felsõ kategóriások a jók, a közép és alsó kategóriás mobilok túl vannak árazva.

Szerintem egyik sem (Ace biztos hogy nem). Samsungból csak a felsõ kategóriások a jók, a közép és alsó kategóriás mobilok túl vannak árazva.
Mind régi közép/alsó kategóriás. Újkorukban se izmos procival és mondjuk frissítést se nagyon adnak ki hozzájuk, tehát nincs hivatalos új Android. Oké, cserébe viszonylag olcsóak.
Vissza vonom, az Ace2 a sima Ace és Ace Plus ellenében értelmes, bár nem leggyorsabb kétmagos CPU-val jött ki és bár a GPU sem izmos benne, van hozzá gyári Android 4.1.2.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!