Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a porcelán (23 db)

Mi a különbség az épített zselés és tipp zselés között? Épített porcelán és tip porcelán között? Kedden megyek műkörmöshöz és nemtudom melyiket válasszam! Szerintetek melyik a jobb és melyiknem van természetes hatása?

Francia vég? lesz majd, valami kis virág mintával.

Legjobb válasz: Az építettnél a saját körmödre viszik fel az anyagot, a tip-esnél a körmödre kerül a tip, és arra a zselé v. porcelán. Van, akinek a tipes vált be, nekem egyszer volt, de nem éreztem "stabilnak". Nem ez a jó szó rá, de nem jött be, az a lényeg. Így évek óta (10 éve) mindig épített,porcelán van. Ha jól viszik fel, nem reped be, nem törik. Nekem ez vált be, de kinek mi a jó. Van, akinek csakis zselés, mert az rugalmasabb.

Az építettnél a saját körmödre viszik fel az anyagot, a tip-esnél a körmödre kerül a tip, és arra a zselé v. porcelán. Van, akinek a tipes vált be, nekem egyszer volt, de nem éreztem "stabilnak". Nem ez a jó szó rá, de nem jött be, az a lényeg. Így évek óta (10 éve) mindig épített, porcelán van. Ha jól viszik fel, nem reped be, nem törik. Nekem ez vált be, de kinek mi a jó. Van, akinek csakis zselés, mert az rugalmasabb.
Nekem is az épített porcelán vált be. AZ természetes hatást is kellt és tartós is.
Nekem is épített porcelán van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. 1 év alatt 2 tört le, van akinek zselés van a barátikörbõl és minden alkalommal 2-3 is leesik...
A körmösnek tudnia kell, hogy a Te körömformádhoz és vastagságához melyik anyag és melyik technika alegmegfelelõbb!
nekem a saját körmöm van megerõsítve zselével, ezt is nevezhetjük végülis építettnek. attól függ milyen a körmöd. ha rugalmas vagy ha kemény, mert a zselé egy rugalmasabb anyag a porcelán pedig keményebb, így illik megválogatni hogy milyen körömre milyen anyag kerül mert nincs egymással mindegyik jó viszonbya
A kérdező hozzászólása: neten nem találtam semmit:\
a tip, az amikor azt a mûanyag körmöt ragasztod a körmöd végére, és arra teszed fel a porcelánt. az épített meg amikor sablonra dolgozol. felbolyhozod a körmöd, teszel rá primert. belemártod az ecseted a liquidbe, majd felveszel egy kis porcelánport és szétteríted. mikor kiformáztad a körmöket durva reszelõvel tökéletesre formázod, és átcsiszolod bufferral, majd fényzselé. de ha alap fogalmakkal nem vagy tisztában, sztem ne kezdj hozzá...
Menj inkább körmöshöz mert ha otthon csinálod magadnak annak szenvedés és sírás lesz a vége, nem beszélve az ocsmány körmökrõl, és a szép kis körömgombáról és algáról!
én kb ugy 2-3 honapja csinálom otthon magamnak a körmeimet, végzettség nélkül elmentem egy rendezvényre ahol mindenki a körmeimet nézte mert olyan szép volt, mondtak elég jo mûkörmösöd van..ohh köszi:) am a különbsgé sztem az h én addig nem kezdtem el míg az alapokat nem tudtam...
Utolsó!Hát már bocs, de ha te elmész egy körmös rendezvényre biztos nem azt fogják neked mondani hogy jéé milyen jó körmösöd van, mert az ott lévõk kb 98%-a körmös. Hanem hogy "de ügyes vagy, milyen szépet csináltál". Hát ennyit errõl....
és ki a fene mondta h én körmös rendezvényen voltam? egészen más fajta, stílusun köze nincs ehhez a szakmához

A zselés vagy a porcelán műköröm tartósabb ill. melyik természetesebb hatású?

Legjobb válasz: ez zselé: http://www.mukormos.hu/szalonkepek/kez_145k.jpg ez porcelán: http://www.mukormos.hu/szalonkepek/kez_482k.jpg Elvileg mindkettõ ugyanolyan természetesnek hathat. A porcelán keményebb anyag, kevésbé rugalmas,mint a zselé. Nem tartósabb...

ez zselé: http://www.mukormos.hu/szalonkepek/kez_145k.jpg ez porcelán: http://www.mukormos.hu/szalonkepek/kez_482k.jpg Elvileg mindkettõ ugyanolyan természetesnek hathat. A porcelán keményebb anyag, kevésbé rugalmas, mint a zselé. Nem tartósabb...
Nekem porcelán másnap letörik, zselé nagyon ritkán. Több körmösnél is voltam, szóval nem azért tört le, mert béna volt.
Nem azt írtam, hogy mindenkinek letörik, hanem hogy nekem letört. Amikor eladó voltam, akkor minden alkalommal, ha árut pakoltam, akkor állandóan letört, a zselé nem. Nem tudom, ezen mit nem lehet megérteni utolsó!
"Több körmösnél is voltam, szóval nem azért tört le, mert béna volt." Ezzel azt fejezted ki hogy a porcelán rosszabb a zselénél.Ami nem igaz.
porcelánnnn
Van, akinek a porcelán tapad jobban, van akinek a zselé. természetesen olyan is van (nagyobb részt(), akinek mindkettõ tökéletesen tapad. Ki kell próbálni!
Igazad van! Csakhogy írtam elõtte, hogy nekem. Azért írtam, hogy voltam több körmösnél is, mert ha nem írtam volna, akkor valószínû most azért kötekednél, hogy szar a körmösöm. Gondoltam, nem kell összetett mondatokkal leírnom a válaszomat, de tévedtem. Legközelebb megmagyarázom minden szavamat.
Kedves utolsó! Szerinted ha a porcelán köröm normál esetben letörne akkor miért készítenének még egyáltalán porcelán mûkörmöt? Én csinálok porci és zselés körmöket is és mindkettõ simán bírja 5hétig vagy még tovább is törés és levegõsödés nélkül!
Semmi különbség köztük. Az a szebb amelyket a körmösöd jobban meg tudja csinálni.
Nekem mindig ugy csinálják, hogy az alja, az alap porcelán, aztán felé zselé. Indok: a zselével könnyebben dolgozik a mûkörmösöm, de a porcelán a tartósabb
a porcelánt sárgulás jellemzi, míg a zselét nem( de ez is változó) ez attól függ h a körmös melyikben a jobb. kérdezd ki nyugodtan az õ véleményét is. ( egy körmös tanuló)


Melyik a jobb ZSELÉS vagy PORCELÁN műköröm?

Ma megyek a ballagásom miatt pediküröshöz és nemtudom eldönteni, hog ZSELÉS vagy PORCELán legyen..:/

Legjobb válasz: szerintem porcelán :)

szerintem porcelán :)
A kérdező hozzászólása: És miért? :)
zselés
A pedikûr az a lábápolás. Én a lábamra nemtetetnék mûkörmöt.. :| Nekem az abszurd. De ha a kezedre gondolsz, (manikûr), akkor a zseléset ajánlom, mert az nem olyan merev, mint a porcelán.
ha elsõ mûköröm, akkor én a porcelánt javaslom, mert strapabíróbb, mint a zselé.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem aztán tök mind1, h pedikür vagy manikür.. De köszi a válaszokat :D Már megcsináltattam és porcelán :) )
Mutatsz képet?

Szerintetek melyik műköröm a legjobb? zselés, tipp vagy porcelán?

Legjobb válasz: A tip az felejtõs. Bár sokan csinálják, mert nem tudnak normálisan építeni. De elavult technika, és több benne a hibalehetõség is. Az, hogy zselé vagy porcelán, szinte teljesen mindegy. Mindkettõt meg lehet szépen csinálni, ha valaki ért hozzá.

A tip az felejtõs. Bár sokan csinálják, mert nem tudnak normálisan építeni. De elavult technika, és több benne a hibalehetõség is. Az, hogy zselé vagy porcelán, szinte teljesen mindegy. Mindkettõt meg lehet szépen csinálni, ha valaki ért hozzá.
Sziasztok, engem is érdekelne, melyik lehet a jó választás. Egyszer volt zselés lakkom, körömágyhosszabbítós. Az egy dolog, hogy csúnya színt használt, de szerintem nagyon vastag is volt. Csak egy bizonyos alkalomra kellett, de miután lenõtt egy pár és már fájt, leszedettem akkor- eleve nem akartam hosszú távra. Onnantól kezdve egy jó hónapig szenvedtem, a körmöm tövig berepedve, letörve, beszakadva. Úgy nézett ki, mint egy 6 éves aki rágja.. nagyon ciki volt, munkában is. Mi lehet a megoldás? Azt tudom, hogy a lemosható sem könnyen mosató le- tekercselni kell, meg miegymás. köszi
A megoldás az, hogy olyan körmöst választ az ember, aki nem reszeli szét a körmöt, és akkor nem lesz vékony, és nem fog a mûköröm hordás után töredezni.

Melyik oldalon tudnám eladni a porcelán díszeket?

Rengeteg ilyen porcelán giccs, szoborka összegyült az évek során és el szeretném adni őket a neten, hogy mégse úgy kelljen kidobni. Melyik oldalon vannak gyűjtők vagyy hová kellene felakni? jófogás? apród?

Legjobb válasz: Így van,jól gondolod.Jófogás-Apród.Meglepõ összeget hajlandó némelyik ember fizetni ezekért a tárgyakért.Én 3 héten belül adtam el 2 doboznyi porcelánt,aminek az árából a fiam és a lányom új biciklit kapott.Persze vannak külömbségek,hogy úgymond sima porcelán vagy esetleg valamilyen jelzéssel,monogrammal ellátott.Nekem ennyit megért,mégse dobáltam ki õket.Sok sikert.

Így van, jól gondolod.Jófogás-Apród.Meglepõ összeget hajlandó némelyik ember fizetni ezekért a tárgyakért.Én 3 héten belül adtam el 2 doboznyi porcelánt, aminek az árából a fiam és a lányom új biciklit kapott.Persze vannak külömbségek, hogy úgymond sima porcelán vagy esetleg valamilyen jelzéssel, monogrammal ellátott.Nekem ennyit megért, mégse dobáltam ki õket.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Van olyan 50-60 db, de ezek mind sima név nélküli porcelán figurák, milyen árat írjak hozzájuk? vannak kissebek, nagyobbak is.
A jelzetteken kívül ott van még a Vatera, mint a legnagyobb és gyûjtõk által legkeresettebb hazai ilyen jellegû portál, a Teszvesz ugyanazon cég másik portálja, mindkettõ fizetõs (feltöltési, azaz hirdetési díjat és jutalékot is kell fizetni). A Zsibvasar. hu ingyenes. Az ár megállapításánál azért érdemes elõbb alaposan tanulmányozni a piacot......

A porcelán vagy a zselés műköröm jobb (és miben), melyik tartósabb?

Legjobb válasz: igazából összehasonlítást nem tudok mondani, de nekem évek óta van zselés, és semmi baj nincs vele. nagyon jól tart, könnyen kezelhetõ, nem törik, vagy ha igen akkorse fáj, nem rántja a körmöt, ami fontos (én egyszer csíptem be ajtózáráskor és akkor letört). Annyit tudok, hogy a porcelán drágább:) de a zselé szuper:)

igazából összehasonlítást nem tudok mondani, de nekem évek óta van zselés, és semmi baj nincs vele. nagyon jól tart, könnyen kezelhetõ, nem törik, vagy ha igen akkorse fáj, nem rántja a körmöt, ami fontos (én egyszer csíptem be ajtózáráskor és akkor letört). Annyit tudok, hogy a porcelán drágább:) de a zselé szuper:)
A porcelán kevésbé rugalmas anyag...Inkább a zselét ajánlom!

Melyik a jobb, a porcelán vagy a zselés műköröm?

melyikkel milyen tapasztalataitok vannak, melyik strapabíróbb?

Legjobb válasz: A porcelán nekem is jobban tetszik,de egyszer leszakította a saját körmöm is,azóta gyorsan el is felejtettem. Nem csak én jártam így... Elég veszélyes!

A porcelán nekem is jobban tetszik, de egyszer leszakította a saját körmöm is, azóta gyorsan el is felejtettem. Nem csak én jártam így... Elég veszélyes!
Nekem is van mûkörmöm. Én mindíg zseléset rakatok. Puhább, mint a porcelán, így nem is törik olyan könnyen. Másik elõnye: nincs oldószere. Szóval ha belenyúlsz a körömlakklemosóba pl semmi sem történik. Szerintem jobb.
A porcelán akkor jobb, ha nem akarod túl sokáig csak egy egy eseményre. Van egy oldószere amivel teljesen lejön és nem kell l reszelni a körmödig. De könnyen reped és törik le. A zselé strapábírobb, de reszelve szedik le, és elég rossz a körömnek. A porcelán nekem mindig egy nagyobb ütéstöl végig repedt. De a körmöm is változott. Nekem 5 évig volt mükörmöm, és volt olyan hogy a tippet ledobta egy hét alatt, ekkor csak építettet tudtak felrakni aztán kb 2 év múlva kipróbáltam megint a tippet, és szépen fent maradt, és ugyanaz a körmös volt nagy tapasztalattal. sose szidtam mert frankón megcsinálta, az én körmöm zsirossága változott.
Nekem zselés van és meg vagyok vele elégedve.Sztem strapabíró mert én mindent csinálok vele(fõzök, takarítok, kertészkedek) és nem törik le.Persze fontos hogy jó mûkörmöst találj, mert anélkül egyik sem tartós.
Szerintem a porcelán jobb, nekem az jobban tetszik és szerintem strapabíróbb is.
NEKEM PORCELÁN VAN, ÉS OLYAN HELYEN DOLGOZOK VELE, AHOL APRÓ DOLGOKAT KELL SZERELNI, ÜTÖGETNI, ÖSSZECSAPOM, IDE-ODA BESZORUL, ÉS MÉGSEM TÖRIK LE!ÚGYHOGY ÉN NEMTUDOM....A HUGOMNAK A TIPES-ZSELÉS 1 HÉTIG NEM MARADT MEG, SZTEM NEM SOKAT ÉR.DEHÁT BIZTOS MINDENKINÉL MÁS EZ IS, MINT MINDEN...

Pótlás: műanyag vagy porcelán? Melyik a szebb, tartósabb, természetesebb?

Legjobb válasz: Mindenképp a porcelán a tartósabb. Látványra szerintem nincs különbség. A fogorvos is a porcelánt ajánlja, ha a pénztárcád is bírja, mert drágább.

Mindenképp a porcelán a tartósabb. Látványra szerintem nincs különbség. A fogorvos is a porcelánt ajánlja, ha a pénztárcád is bírja, mert drágább.
A kérdező hozzászólása: Mûanyag 8000.- porcelán 9600.- Akkor tehát a porcelán jobban megéri. Nem törik könnyen? Attól félek hogy eltörhet.
Nekem legalább tíz éve porcelán hidam van, nem volt vele semmi gond. Sõt, szinte az összes ismerõsömnek porcelánból van, és senki nem panaszkodott, hogy "baleset" történt volna. Ellenben a mûanyagra már volt panasz. Mindenképp a porcelán mellett dönts!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez kicsit megnyugtat.
Mindenképpen porcelán! Sokkal tartósabb és jobban igazodik a fogakhoz.

Francia körömnek melyik a jobb a zselé vagy a porcelán?

Mi alapján döntsek? A m?körmös mi alapján dönt?

Legjobb válasz: Nem a mûkörmös dönt, úgymond(ha jól tudom) amúgy a zselé vastagabb is, és könnyebben törik, a porcelán vékony, tartós, könnyebb mintázni, ha minden igaz:)

Nem a mûkörmös dönt, úgymond(ha jól tudom) amúgy a zselé vastagabb is, és könnyebben törik, a porcelán vékony, tartós, könnyebb mintázni, ha minden igaz:)
nem vastagabb a zselé, csak ha vastagabban keni fel... egyébként a porcelán keményebb, rugalmatlanabb mint a zselé, és késõbb leszedni is nehezebb.
a porcelán sokkal jobb mert hosszabb ideig van fent és keményebb is .:)
Tök mindegy melyik, egyformán jó mind a kettõ, a körmöstõl függ, melyik anyaggal dolgozik szívesebben. Egyik sem törik sem jobban, egyik sem tartósabb a másiknál. Nem mellesleg, mindkét anyagtipusból lehet jót, és lehet brutál rosszat csinálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!