Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a legdrágább (67 db)

Melyik a világ legdrágább autója, ill. motorja?

Legjobb válasz: Elsõ! Nem egészen jó az a lista, azok messze nem a legdrágább autók! Még ha a veteránokat nem nézzük akkor sem. Egy Maybach Axelero például 8 millió dollár. Egy Rolls-Royce Hyperion Pininfarina 3,5 millió, a Rolls Royce Ghost Fenice Milano Series meg 3 millió. Egyik sem fért fel arra a listára:) Pedig mindkettõ drágább mint azon a listán az elsõ:) 2011-ben egy 1962-es Ferrari 250 GTO 16,7 millió dollárért kelt egy árverésen. Ez a legdrágább jelenleg. Vannak viszont olyan autók amiknek az értéke szinte felbecsülhetetlen és valószínûleg soha nem kerülnek eladásra. Ilyen pl. a fennmaradt Mercedes W 196-ok. Értékük biztosan 20-30 millió között van. A legdrágább motor meg valószínûleg a Dodge Tomahawk. Több mint fél millió dollár.

Elsõ! Nem egészen jó az a lista, azok messze nem a legdrágább autók! Még ha a veteránokat nem nézzük akkor sem. Egy Maybach Axelero például 8 millió dollár. Egy Rolls-Royce Hyperion Pininfarina 3, 5 millió, a Rolls Royce Ghost Fenice Milano Series meg 3 millió. Egyik sem fért fel arra a listára:) Pedig mindkettõ drágább mint azon a listán az elsõ:) 2011-ben egy 1962-es Ferrari 250 GTO 16, 7 millió dollárért kelt egy árverésen. Ez a legdrágább jelenleg. Vannak viszont olyan autók amiknek az értéke szinte felbecsülhetetlen és valószínûleg soha nem kerülnek eladásra. Ilyen pl. a fennmaradt Mercedes W 196-ok. Értékük biztosan 20-30 millió között van. A legdrágább motor meg valószínûleg a Dodge Tomahawk. Több mint fél millió dollár.
Nem jó az a lista, ha az ember értelmezni tudja a kérdést:) Ha kiírsz magadnak egy kérdést, hogy: "Melyik 2012-ben a világ legdrágább új autója ami nyílt piaci forgalomba került és minimum 20db készült belõle?" Akkor belinkelheted magadnak azt a listát. De míg a kérdezõ azt kérdezi melyik a "Világ legdrágább autója?" Addig nem jó az a lista, mert nem azok a legdrágábbak! Tetszik érteni? Ne a kérdést igazítsd már a válaszhoz:) )
Egy 2012-es lista a 10 legdrágább autóról. http://www.thesupercars.org/top-cars/most-expensive-cars-in-..
Jó az a lista, ha az emer tudja értelmezni, mirõl szól. "The 1931 Bugatti Royale Kellner Coupe was sold for $8.7 million in 1987. That and many others won’t be included in this list, they are no longer available in the market." Vagyis ez a piaci forgalomba hozott autókból készült, veterán autók, amik gyártásával már rég leálltak, vagy egyedi, árverésen elkelt darabok nem számítanak bele. Pláne, hogy egy árverésen ajánlott árak messze túlmutatnak az adott tárgyak valós vagy piaci értékén.

Budapesten melyik a legnevesebb/legdrágább egyetem/főiskola?

a könyvembe kellene :) köszi el?re is :)

Legjobb válasz: A legdrágább szerintem az IBS, bár a költségtérítéses orvosi/állatorvosi karok is hasonlóan magas összegeket kérhetnek el...

A legdrágább szerintem az IBS, bár a költségtérítéses orvosi/állatorvosi karok is hasonlóan magas összegeket kérhetnek el...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szerintem a SOTE. Európai szinten híres orvosi oktatás, és azt hiszem 1milla körül van egy fizetõs félév. Szóval drága :D
A kérdező hozzászólása: :D:O jesszusom :D hát jah.... a szemeszter ugye a félév, de a program az mi? (bocs, még nem vagyok egyetemista xD)
az ELTE ti idióták.. Nem véletlen van a világlistán..

Melyik a világ legdrágább városa?

Legjobb válasz: Úgy tudom most éppen Moszkva a legdrágább, de Tokio, Oslo, London is ott vannak a nyomában.

Úgy tudom most éppen Moszkva a legdrágább, de Tokio, Oslo, London is ott vannak a nyomában.
Dubai
Dubai biztos az élen jár. mivel ott van eddig a világ legdrágaább hotelje is.
Dubai elég messze van a legdrágábbaktól, az elsõ Moszkva, Oslo, stb.
én úgy tudtam Tokio
Szerintem Monaco is az élen jár.
Tokyo, Moszkva, Oslo
A svájci felmérések szerint messze OSLO a legdrágább.
Én úgy tudom hogy Moszka a 3. vagy 4.


Melyik pelenka a legdrágább, akció nélkül?

Legjobb válasz: A libero és a pampers premium care!Legalábbis az alábbi boltok kínálatából biztosan ezek a legdrágábbak: dm, rossmann, tesco, spar! Miért kérdezed?

A libero és a pampers premium care!Legalábbis az alábbi boltok kínálatából biztosan ezek a legdrágábbak: dm, rossmann, tesco, spar! Miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiságból.
Szerintem HUGGIES is igen drága, de drágák a bugyi pelusok is.
Szerintem is a Huggies a legdrágább, és még kevesebb is van benne, mint a többi csomagban.
Hát attól függ hol veszed, pl.:a huggies a dm-ben 1000ft-tal olcsóbb, mint az intersparban.
Szerintem a Müllerben kapható biopelenka a legdrágább :-) legalábbis én úgy láttam és elég sok helyen néztem körül mostanában. a hétköznapiak közül tényleg a Premium Care Pampers, DE azt viszont épp a Müllerben sikerült venni legolcsóbban pár hete, 40 Ft-ra jött ki darabja. vagy 41.

Mely füszerek a legdrágábbak?

Soroljatok fel nekem minnél többet légyszíves.

Legjobb válasz: Safrany

Safrany
Az eredeti sáfrány. fehér kardamom vanilia
A kérdező hozzászólása: és ezek mennyire kapósak hazánkban?Azt megtudjátok mondani? köszi
A vaníliát Madagaszkárban termesztik, hermetikus csomagolásban hozzák be, nehogy elillanjon az aromája, a sáfrányról itt olvashatsz: [link]
Szerintem a szarvasgomba a legdrágább. Itthon is lehet kapni piacokon. Szokták is venni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
Beluga kaviár. Márha az fûszernek számít...

Melyik a világ legdrágább motorja?

Legjobb válasz: Én csak tippelni tudok: Mtt y2k

Én csak tippelni tudok: Mtt y2k
Tessék csak a váza 1 milliárd dollár :D http://www.youtube.com/watch?v=zVSjs5k-cTI&feature=player_em..

Melyik a világ legdrágább hotelja?

Legjobb válasz: Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson Geneva 65000 dollár éjszakánként.

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson Geneva 65000 dollár éjszakánként.
Fazekas talán
En a Fazekast hallom legtobbszor legnehezebbkent emlegetni
Igen, a Fazekas a legjobb a városban, és az országban egyaránt. A legdrágább talán a Thomas Mann Gymnasium vagy a Francia Gimnázium Budán, ezek magániskolák.
Miért kell, hogy drága legyen?
A "Xantus" drága
A fizetõs sulik nyilván drágá(bba)k
Az "Apáczai" szintén nehéz

Melyik a világ legdrágább piaci forgalomban kapható személyautója, és mennyiben kerül?

Legjobb válasz: Bugatti Veyron Grand Sport de ez csak tipp:)

Bugatti Veyron Grand Sport de ez csak tipp:)
hat nem tudom mit ertesz piaci forgalomnak. ha azt hogy csak bemesz a szalonba es megveszed akkor talan az Audi R8, vagy Audi A8 Long de a Mercedes SLS AMG (65 m) is eleg huzos. ha a legdragabb kocsi erdekel az valoban a Bugatti Veyron (1, 1 millio euro) es az Aston Martin One 77 (1 millio euro).
A kérdező hozzászólása: zsír kösz
Persze:) Ferrari, Lambo, Rolls, Bentley, Maybach, típusokról nem hallottál, amit szalonban vehet a szerencsés polgár?
A kérdező hozzászólása: jóó és a ferrari lambo bently hol vannak árban egy bugattitól???? fényévekkel olcsóbbak! engem a legdrágább érdekel

Melyik a legjobb/legdrágább hajszínezõ?

Ediig loreal casting creme gloss-t használtam, de eléggé kiszárította a hajam, ezért gondoltam váltani kellene, csak nem tudom, mire!

Legjobb válasz: Ja és azt elfelejtettem írni, hogy lehetõleg legyen magyarországon beszerezhetõ!

A kérdező hozzászólása: Ja és azt elfelejtettem írni, hogy lehetõleg legyen magyarországon beszerezhetõ!
Fodrászkellékesben válogass, ne a drogériákban! Úgy mûködik, hogy megveszed a színt külön, amit kinézel egy skálán, majd ha csak színezõként szeretnéd, akkor van hozzá ilyen speciális színelõhívó, amit külön kell megvenned, majd kikeverni (ha otthon végzed magadnak a festést) A Matrix pl elég jó, tartós. Én a Yunseyt használom, mert az viszont kikopik hamar és nekem az a jó mert hamar megunom:)
Nekem a Garnier Olia vált be! Nem a legolcsóbb, de nagyon rendbe hozta a hajam! És a szõkéjében az tetszik, hogy nem sárgul be a hajam tõle 2-3 hét után, hanem még 1 hónap után is ugyanolyan szép hamvas. :)
Amúgy eddig én is casting creme gloss-t használtam. :)
Manic Panic


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!