Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a kézi (338 db)

Melyik a legjobb kézi és gépi mellszivó, és melyik a leghatásosabb tejszaporitó homeopátia, tea vagy tabletta?

egyéb praktikákat is szivesen fogadok! az is érdekel h már a korházban elkezditek inni pl a tejszaporitó teát? köszönöm!!!

Legjobb válasz: Kézi Avent mellszívó nekem nagyon bevált! Tea:Igen én már a korházban elkeztem inni de nekem nem nagyon hatott :(

Kézi Avent mellszívó nekem nagyon bevált! Tea:Igen én már a korházban elkeztem inni de nekem nem nagyon hatott :(
Kézi avent, ha nem kell sokat fejned. Gépi:medela mini, ha profibb kell, a medela swing. Tejszaporító csodaszerek:ha nincs tejed, ezektõl sem lesz, sem a fejéstõl, sem semmitõl.Pihenj, igyál sokat, lényegében ennyi a titok.
Medela kézi mellszívó, én az Aventtel nem tudtam mit kezdeni (nagy melleim vannak). Tejszaporításra a mellek kiürítése (=fejés), a gyakori szopi és a sok folyadék az elsõdleges, de nekem ezen felül a Motherlove jött be leginkább.
Gepi avent. Sokat probaltam, kezit is gepit is, messze a legjobb.
Gyakori mellretétel. Még ha nem is ezt kérdezted. De ez a leghatékonyabb - a többi módszer csak ezzel együtt lesz igazán hatásos.

Melyiket válasszam a kézi vagy az elektromos mellszívót? Milyen márkájút keressek?

Sajnos nincs a környezetemben senki, akinek kisbabája lenne, így nem tudok honnan tanácsot kérni, csak látom hogy rengeteg féle-fajta van, és lassan be kell szereznem. 29 hkm

Legjobb válasz: Nekem volt Medela elektromos, és Avent kézi. A kézi sokkal jobban bejött. De ez egyén függõ, kinek mi válik be...

Nekem volt Medela elektromos, és Avent kézi. A kézi sokkal jobban bejött. De ez egyén függõ, kinek mi válik be...
Nekem Medela kézi van, nagyon jó, bár egy idõ után a csuklóm már fáj tõle.
Medela gépi van, kézivel kezdtem, de fájt a kezem és a kórházban a gépi jobban bejött, így azt eladtam és vettem a gépit. A kézi Bertoni volt nem túl drága, gondoltam, ha nem jön be akkor sem vesztek egy vagyont, viszont aki megvette, mondta ismeri a szerkentyût és pont ilyet keres. Lehet a kórházban ahol szülsz Te is ki tudod próbálni és utána sem késõ venni.
Medela kézi pumpásat használtam én is. Nem figyeltem a szívás erõsségére, és elég szépen megjártam. Annyira, hogy a szoptatást is abba kellett hagynom. Válassz bármilyet, de mindig ügyelj, hogy milyen a szívó erõssége. Kezdetben semmi képpen ne maximumon használd, hiába gyorsabban kiszívja a tejed.
Avent kézit használok már több mint 6 hónapja. Nekem bevált, csak mostanra fáj nagyon a kezem, csuklóm, stb. Hosszabb távra minden képen a gépi éri meg, csak ezt nem tudtam elõre :)
én megvettem a gépit, és nem bántam meg. igaz, drágább jóval, mint a kézi, de nem akartam, hogy fájjon a csuklóm a sok pumpálástól. szóval avent gépit vettem, ez egyébként használható kéziként is, van hozzá utazós adapter is, ha nincs a közelben konnektor :) szettben (mellszívó+cumisüvegek+tejtárolók) jobban megéri.
Nekem volt egy idõszakom, amikor csak fejtem (baba beteg volt, nem tudott szopizni), így sokat próbáltam. Gépi Medela, kézi és gépi Avent. Nekem a gép Medela volt a leggyengébb, azzal tök kevés jött le. Utána vettem kézi Aventet, az nagyon bevált, de a napi 8 fejéstõl már úgy fájt a kezem, hogy azt hittem ínhüvelygyulladásom lett. Akkor váltottam gépi Aventre és az nagyon-nagyon bevált. Aztán szerencsére visszatértünk a szopira, azét az egy megváltás volt.

Ha jobb kézre lovagolunk, akkor melyik a külső kéz?

Legjobb válasz: a bal. ha jobb kezre lovagolsz, azt jeleni hogy a jobb kezed van a kor belsejeben, tehat a bal a kulso

a bal. ha jobb kezre lovagolsz, azt jeleni hogy a jobb kezed van a kor belsejeben, tehat a bal a kulso
Mindig a belsõ kezet mondjuk x kézre lovaglásnak, szóval ha a jobb volt belül, akkor a bal a külsõ.:)
A bal. :)


MŰKÖRÖM. Melyik illik a kezemhez?

szeretnék műkörmöt,ugyanis a körmeim állandóan letörnek,nem szépek.nem akarok feltűnőt. viszont nem tudom milyen illene a kezemhez:eléggé fiús kezem van. melyik az a forma ami finomítana rajta? esetleg ha tudtok képeket is szívesen fogadok:)

Legjobb válasz: Kép nélkül nehéz bármit is mondani, viszont a gótikus mandula az, ami mindenkinek jól áll, megszépíti a kezet, és rövidet is lehet belõle csinálni. A kocka köröm tömzsibbé teszi a kezet.

Kép nélkül nehéz bármit is mondani, viszont a gótikus mandula az, ami mindenkinek jól áll, megszépíti a kezet, és rövidet is lehet belõle csinálni. A kocka köröm tömzsibbé teszi a kezet.
fiús, az mit jelent? ha tömzsibb, akkor kockát csináltass, ha rövid, mandulát, ha vékony és hosszú akkor mehet a stiletto. Az edge nekem nem tetszik
Bbocsi, de leírás alapján is még vagy 10féle köröm jól állna.... Minimum neked kellene képet feltenned, mert tömzsi kéz és tömzsi kéz között is van különbség.
Szerintem az a mandula formájú köröm néz ki a legjobban, azt tudnám ajánlani. Az a hegyes tuti ne legyen, mert a fiús kezedhez még boszorkány körmök is társulnának... hát szerintem nem kell elmondanom, hogy milyen nevetséges lenne :D
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudok képet feltölteni. köszönöm a válaszokat:)

Számít hogy elektromos gitáron kezdünk el gitározni tanulni vagy akkusztikuson? Melyik a jobb kezdõknek?

Legjobb válasz: Mindenképp akusztikussal kell kezdeni, ott megtanulod az alapokat, utána vegyél a kezedbe elektromosat.

Mindenképp akusztikussal kell kezdeni, ott megtanulod az alapokat, utána vegyél a kezedbe elektromosat.
Nincs jelentõsége. Azon a gitáron kezdj el tanulni, amin a késõbbiekben játszani szeretnél.
ha soha nem gitároztál is lehet elektromoson játszanni, de szerintem, ahogy egyes embereket tanítottam, ahozképest 15 éves vagyok:D de az ujjnak rá kell álni hogy egy akordot, vagy barrét le tugy fogni...
mindenképp akkusztikus! és müanyag húros, nem fém. 15ezerért jókat lehet venni (az alatt viszont nem ajánlom, fõleg ateszkós metrós lidl-s meg hasonlókat). a müanyaghúros gitár a legjobb kezdõnek.
Ez ilyen örök vita a gitárosoknál :) Akusztikus vagy elektromos kezdésnek? Egyértelmû, hogy azt vedd meg amelyik tetszik! Ha elektromos, akkor azzal kezdj. Azért szokták az akusztikust mondogatni ilyen esetben, mert "jobban kihallod a hibáid" meg "nylon húrostól nem fáj az ujjad (annyira)" De! a hibáidat meghallod elektromoson is csak ne torzítsad és effektezzed szét a hangot (legjobb szerintem, ha nem is kötöd erõsítõre gyakorlásnál) és nem leszel hátrányban. Ha azért kezdesz akusztikussal, mert ezt mondják, de átváltasz majd elektromosra (vagy fém húros akusztikusra), akkor majdnem ugyan ott tartasz az ujjfájásban mint ha nem nylon húrossal kezdenéd. Így is úgy is túl kell esned ezen, de amint megkeményedik a bõröd az ujjbegyeiden, nem fog fájni. Szóval ez sem lehet szempont. (Meg amúgy is ne legyünk már p*csök, hogy ne bírjunk egy minimális fájdalmat rövid ideig :D) Mindkettõ ugyan olyan jó kezdõnek! Csak ne feledd, hogy elektromosnál, ha torzítod és effektezed, nagyban elfedheti a hibákat. Gyakorlásnál inkább naturba használd, hogy jól tanuld meg a dolgokat, de azon kívül meg nyugodtan csináld ahogy akarod. Sok -fõképp- metál és rock gitárosnál lehet hallani, hogy tök pontatlanok meg technikailag, pengetésileg rosszak, de a laikusok nem veszik észre, mert agyon van torzítva a gitár és "sztárolják", hogy milyen jó, miközben pont az ellenkezõje az igaz.... :D Ha nem akarsz elektromosnál így járni, akkor mérsékeld a torzítást és effekteket vagy ne is használd az erõsítõt gyakorlásnál, csak miután már tuti, hogy jól berögzõdtek a dolgok. Szóval nincs hátránya, annak ha elektromossal kezdesz és okosan gyakorolsz. Sokan kezdtek így és egy rossz szó nem lehet a játékukra, lassabban sem haladnak mint akusztikus társaik...

Melyik a bal kezem?

Legjobb válasz: Déli 12 órakor állj szembe a nappal. Fontos, hogy süssön a nap. Állj úgy kb. 4 órán keresztül, de ülhetsz is, ha gondolod, a lényeg, hogy ne forogj a tengelyed körül. A nap halad az égen, és amelyik kezed felé halad, az a jobb kezed, tehát a másik a bal.

Déli 12 órakor állj szembe a nappal. Fontos, hogy süssön a nap. Állj úgy kb. 4 órán keresztül, de ülhetsz is, ha gondolod, a lényeg, hogy ne forogj a tengelyed körül. A nap halad az égen, és amelyik kezed felé halad, az a jobb kezed, tehát a másik a bal.
nem a jobb hanem a másik xD
A kérdező hozzászólása: Nincs is kezem :(
nálad elég nehéz megállapítani...ahogy elnézem, mind a kettõ, mert kétbalkezes vagy
A kérdező hozzászólása: de rendes vagy legyél te a napon 4orát
Amelyikkel a f*szodat fogod
A kérdező hozzászólása: melyik az a kezem ami a szivemnél van?
A szélsõ.
a jobboldali a bal..
az elsõnek: az a jobb a bal kezed ameik balra van vagy az ameik a jobbal ellentétes, ha úgy teccik
akkor hogy írsz?:o

Melyik a legjobb kézi autómosó Budapesten?

Én szeretem mosni az autómat, de valamiért a kézi mosó után már aznap este is koszos lesz.. Meg cseppes meg mittomén. Pedig az összes programot ráviszem. Másnap pedig már baromi retkes. Mikor IMO-ba vittem gyönyörű szép lett és több napig nem volt rajta semmi kosz. De ezzel meg az a baj h nem én mosom a kocsit.. Pedig ez lenne a cél. Melyik a legjobb kézi autómosó?

Legjobb válasz: Talán nem mosod le rendesen, azért lesz koszos?

Talán nem mosod le rendesen, azért lesz koszos?
Budapest külsõ..a budaörsi teszkó bejárata elõtt van a legjobb kézimosó...digitális vezérlés, pénzváltó automata, baromi sok hely, cseppmentes öblítés...az én kocsim fekete, de hetekig tiszta utána. nem kell szárítani, törölni, mire hazaérsz, foltmentesen, gyönyörûen száraz... ha beállsz a személyzet bepróbálkozik valamilyen mosó-lazító permet dumával, kis jattért...felesleges, nagyon jó a gép adagolása...lehet a sorrendet változtatni, kihagyni, stb...

Melyik a jó kézi mellszivó? Avent vagy medela?

Legjobb válasz: Aventes nekem nagyon bevált

Aventes nekem nagyon bevált
Avent jött be nekem is, volt medela is, de nem szerettem.
Avent szuper! A kiegészítõket is nagyon szeretem (pl. tejcsis pohár)
Nekem a Medela vált be, sokkal egyszerûbb a kezelése mint az Aventesnek. De kinek mi, ízlések és pofonok :)
Szintén medela párti vagyok.nagyon jó.

Melyek a legjobb kéz- ill. testápolók? Vagy miket próbáltatok ki eddig, és mit tapasztaltatok?

Értelmes, hasznos válasz------>zöld pacsi :D Előre is köszi!

Legjobb válasz: Ja, azért megfizethetõ legyen...

A kérdező hozzászólása: Ja, azért megfizethetõ legyen...
A kérdező hozzászólása: Húha köszi a választ, esetleg még írhattok :) ! Felpontozok, ha normális választ kapok :) . Hú, a Garniereket megnézem, DM nincs nálunk, de ha megyek nagyobb városba tuti bekukkantok. Glicerines nekem nem használt semmit :/. Szó szerint semmit! A kókuszvajas nagyon jól hangzik. A napraforgós, nekem büdös volt :(, már azt is próbáltam. Úúú, a kakaóvajas nagyon jó, kár, hogy mostanában nem láttam sehol :(. A Baba termékekek elvileg az érzékenyeknek van. Na most ez azért furcsa, mert én pont nem bírom. Azt mondták fordítva mûködök :D. De tényleg. Samponja korpásított, testápolótól viszkettem, mint a hadnemondjammi'. A silicone gloveról azt mondta unokatesóm, hogy kõolajszármazék is van benne valami "parafi"izé" vagy micsoda és azt mondta, inkább hagyjam...
Én nem nagyon szeretem az avont, nem nagyon váltak be a cuccai, így egy ideje nem is rendelek semmit. A kedvenc kézkrémem a fancy kék tégelyes hidratáló krém, nagyon szeretem, évek óta rendszeresen megveszem és nem szokja meg a bõröm. Ha takarítás miatt több vegyszer éri a kezem és kiszárad, vagy ha csak sokat mosogatok, igazi csoda utána bekenni vele a kezem. De persze esténként is szoktam. A másik, amit nagyon szeretek a floren glicerines kézkrémje. Testápolók közül a Sun ozon napozás utáni testápolóját és a baba normál bõrre való testápolóját szeretem nagyon. Télen pedig, amikor nagyon száraz a bõröm, a balea testápoló tejet vetem be. :)
Az Avonnak volt régebben egy Silicon glove nevû kézkrémje. Én azt nagyon szerettem, de mostanában nem látom a katalógusban.
Baba testápoló, Na meg az Avon!Nekem ezek váltak ben
a tökéletes kézkrémet még keresem :D a testáplók közül nekem az oriflame-es napraforgós testápoló és a kakaóvajas garnier váltak be leginkább
avonból a glicerines kézkrém ami a legjobb szerintem azok közül amit használtam, avonból még az olaj amit fújni kell a bõrre az is jó de a kedvenc testápolóm a ziaja kókuszvaj.Ezek mind megfizethetõ áron vannak.
Testápoló: én a zöld flakonos Garniert szeretem a legjobban, mert gél állagú és könnyen beszívódik. Epilálás után vagy télen szoktam használni zsírosabb testáplót, nekem a Nivea ilyen. Kézápoló: szintén jók a Garnierek, de a DM saját márkásait is szoktam venni. A fehér tégelyes Niveát testre és kézre is szoktam használni. Sokkal kevésbé zsíros, mint a kék tégelyes.
A kérdező hozzászólása: Avonos termékekrõl mi a véleményetek?
A kék tégelyes Nivea tényleg nagyon jó + én szeretem a Baba kakaóvajas testápolóját is :)
Nivea, kicsi kerek kék tégelyes
Alig van közöttük különbség.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, Te véletlenül kimaradtál :D. Köszi a választ! Megnéztem a Fancyt, neten, és most ugrott be, hogy anyum is ilyet használ. Lehet kölcsönveszem :D... A balea, csak dm-be van, és mint írtám ritkán tudk DM-be menni, mert nálunk nincs :/.

Melyik a szebb kéz? (kép lent)

1. http://kepfeltoltes.hu/130605/2764842082_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: Egyik sem szép. De a B elviselhetõbb.

Egyik sem szép. De a B elviselhetõbb.
az A nõies a B férfias, csak ennyit tudok errõl mondani
Az A jelzésû kézen látszik, hogy a tulajdonosa szeret enni. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen már vártuk, hogy mikor kérdezi meg valaki, hogy hogy lehetünk ennyire hülyék? :D És igen ezen vitatkoztunk :D
B off: hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D Ti most komolyan ezen vitatkoztok? Mondjuk ez legyen a legnagyobb problémátok az életben...
B+
B
Enyém szebb mind a kettõnél de amugy B jobb
B
Utolsóval értek egyet teljes mértékben.
B
B
B
B
Az A kezût megdugnám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!