Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a halaknak, ha élő (4 db)

Mindkettõ jó.
Én a halkan ásítunk és a szánk elé tesszük a kezünket verzióra szavaznék :D
A gömbhal, ha jól emlékszem.
Fugu=Gömbhal.
De csak az ikrája. A márna ikrája mérgezõ, fõleg ívási idõszakban, fogyasztása nem ajánlott! A Fugu halat ha rosszul készítik el az akkor mérgezõ. A márnának meg az ikrája az. Nem azért mérgezõ mert rosszul készítik el.
és akár hiszed akár nem, a mi márnánk is. ☺
Fugu.
A ponty, ha a keserûfogát bennehagyod a torkában! Azt mindenképp ki kell vágni.
A fugu sem azért mérgezõ, mert roszul készítik el. Az mindig mérgezõ, de ha jól készítik el, akkor nem mérgezõ. A márnában is ha ikrával csinálják akkor mérgezõ, ha tudod hogy az ikrát ki kel dobni, akkor nem. A fuguban is tudni kell mi a mérgezõ része.
Vagy gondolod, hogy a fugu csak attól lesz mérges, ha a szakács rosszul fõz? Attól a vendég lesz mérges. ☺ A szakács pedig szeppukut követ el. ☻

Melyik a jobb a halaknak, ha élő vagy ha száraz eledelt kapnak?

Legjobb válasz: Nyilvánvalóan a száraz tápban is minden megvan, ami a halak életmûködéséhez szükséges, mindenféle ásványi anyag. Az élõ eledel viszont olyan szempontból jobb, hogy nem maradnak belõle darabok a vízfelszínen, mint a szárazból, amik aztán a vízben lebomolva leronthatják a víz minõségét. Másrészt a vadvizekben élõ halak is élõ táplálékkal táplálkoznak, azaz ez a természetesebb nekik. Ennek ellenére én felváltva adok a halaimnak élõ és száraz eledelt, azt mondják, ez jót tesz nekik, vitaminhoz is jutnak, és táplálékuk egy rész természetes is lesz.

Nyilvánvalóan a száraz tápban is minden megvan, ami a halak életmûködéséhez szükséges, mindenféle ásványi anyag. Az élõ eledel viszont olyan szempontból jobb, hogy nem maradnak belõle darabok a vízfelszínen, mint a szárazból, amik aztán a vízben lebomolva leronthatják a víz minõségét. Másrészt a vadvizekben élõ halak is élõ táplálékkal táplálkoznak, azaz ez a természetesebb nekik. Ennek ellenére én felváltva adok a halaimnak élõ és száraz eledelt, azt mondják, ez jót tesz nekik, vitaminhoz is jutnak, és táplálékuk egy rész természetes is lesz.
Nehéz kérdés: az élõ eleségbõl a vizibolha a legjobb (bár a betta nem szívesen fogyasztja). A tubifex is jó, bár nagyon át kell mosni, azonkívül nem tudhatod, milyen kártevõt hurcolsz be vele. A mûkaja legalább steril, csak arra kell vigyáznod, hogy egyszerre ne adj belõle sokat. Vegyél meg egy nagy dobozt belõle, és a tartalmát öntsd át több, kis méretû dobozba. És azokat használd el. Ugyanis minden egyes nyitásnál levegõ és fény éri az eleséget, ami miatt a benne lévõ vitaminok elbomlanak. Ja, szárított vizibolhát soha ne adj a halaknak.
Bocsánat hogy megkérdezem-tudom nem itt kellene- de mért nem szabad szárított vízibolhát adni a halakank?
nem eszik meg csak ha muszály
(elõzõ kérdés hez)


Melyik az a film, amelyben a szereplők 100 évig élnek, és ha akkor nem halnak meg, a város lakói megölik őket?

Viszont láthatóan nem öregszenek.

Legjobb válasz: nem vagyok biztos benne, hogy erre gondolsz, de ebben van az, hogy a város lakói nem öregszenek http://www.filmkatalogus.hu/Ogre-Az-elatkozott-varos-titka--..

nem vagyok biztos benne, hogy erre gondolsz, de ebben van az, hogy a város lakói nem öregszenek http://www.filmkatalogus.hu/Ogre-Az-elatkozott-varos-titka--..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!