Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a hajnövesztésre (8 db)

Melyik a legjobb minőségű C-vitamin, amit tudok venni DM-ben? Egyszerre kétfélét is szedhetek? (hajnövesztéshez kéne C-vitamin)

help :(

Legjobb válasz: Inkább gyógyszertárban vegyél. Hajnövesztéshez a C-vitamin nem sokat ér, Biovanne tablettát vegyél.

Inkább gyógyszertárban vegyél. Hajnövesztéshez a C-vitamin nem sokat ér, Biovanne tablettát vegyél.
ne is haragudj, de a c-vitamintól nem fog nõni a hajad..., ez a vitamin az immunrendszert erõsíti, egy kis biológia...
Ezt, hogy a C-vitamintól nõ a haj, s Szépség kat.---bõr és hajáp. csz. alatt terjesztik. Ott szoktam néha olvasni. A hajam égnek áll tõle. :)

Melyik a legjobb a hajnövesztésre? Béres szépségvitamin/Biovanne/Calcium kovaföld?

Vagy ha van mégjobb a Revalidon kív?l?

Legjobb válasz: Tapasztalat alapján?

A kérdező hozzászólása: Tapasztalat alapján?
sajnos segíteni nem tudok csak hát én is igy vagyok rövid a hajam mert leszivattam és letöredezett:( de viszont minnél gyorsabban szeretnék szép hosszú hajat:) a póthaj nem olyan vészesen drága de a fodrászom szerint nagyon tönkre ment a hajam és nem bírná el a póthajat:( most biovanne-t szedek remélem használni fog:) szerintem olvasgass fórumokat ott sokat írnak az emberek a tapasztalataikról:) sok sikert!
Én a Biovanne-t nem ajánlom. Szedtem én is, de nagyon csúnány tönkement tõle a bõröm Persze valószínûleg nem reagál mindenkinek így a szervezete, de nekem ez a tapasztalatom.
A Biovanne nekem sem használt semmit:S én azt nem ajánlom.. most a calcium-kovaföld kapszulát probálom ki. remélem ez használni fog...
én kovaföld kapszulát szedek, de még csak 2 hete. a bõröm szebb lett tõle, de a hajamról még nem tudok nyilatkozni...
Sziasztok. A válaszadóktól szeretném kérdezni, hogy használt a Kovaföld kapszula? Melyiket szedtétek? Én a Dm-ben láttam Calcium Kovaföld kapszulát, az jó?
Én azt szedtem. Nekem jó volt, mert gyorsabban nõtt a hajam és a körmeim erõsebbek voltak tõle. Nem töredeztek... És én azt is észrevettem, hogy "aktívabb" voltam tõle. Lehet, hogy ez hülyeség, de lefekvés elõtt, ha bevettem, felpörögtem és nem tudtam aludni... reggel pedig a kávém után szintén. :)
Utolsó válaszadó! A DM-es kapszuláról beszéltél az válaszodban? Monya.
nekem kovafoldtol nagyon no a szorzetem! de ez azt jelenti, hogy akkor a hajam is ;)

Melyik szépségvitamin a legjobb hajnövesztésre?

Nekem eddig a Béres szépségvitamin is bevált, csak kiváncsi vagyok van-e jobb?

Legjobb válasz: A Revalid kapszulla belsõleg, külsõleg meg próbáld ki a Varga hajcseppet.

A Revalid kapszulla belsõleg, külsõleg meg próbáld ki a Varga hajcseppet.
Nekem a calcium-kovaföld kapszula volt a legjobb( dm be lehet kapni) iszonyat gyorsan nõ tõle a hajam, ebbõl napi 3 at kell szedni 3 hónapon át utána szüneteltetni.Nekem a revalid se a vargacsepp nem vált be, nem mellesleg az illata sem a legjobb. 14 tõl kell felnõttnek való adagot szedni .
Én most szedem a Kalcium Kovaföld Kapszulát a barátnõm ajánlására. Remélem tényleg beválik. :D


A Biovanne vagy a Revalid a hatásosabb hajnövesztés terén? Melyiknek van több negatív mellékhatása?

Legjobb válasz: nõvéremnek mellékhatás ügyileg a revalid nem jött be. Biovanne-t szed, bár õ hajhullásra.

nõvéremnek mellékhatás ügyileg a revalid nem jött be. Biovanne-t szed, bár õ hajhullásra.
nekem a biovanne semmit nem hatott
én revalidot szedtem hajhullásra és nekem nagyon bejött :) 19L
A kérdező hozzászólása: Hát így nehéz dönteni. Esetleg még a HairClinic? Milyen tapasztalatok vannak?

Melyik kapszula a legjobb hajnövesztésre? A Revalid, Biováne vagy a Herclinic kapszula? És miért?

Legjobb válasz: Das Gesunde Haar Vital Plusz hajkapszula DM-ben lehet kapni. Azért jó, mert ár-érték arányban tökéletes. 60 db van benne akciósan 799 Ft (teljes ára 999 Ft). Napi 1 kapszulát kell bevenni belõle, tehát 2 hónapig kitart. Kicsivel több, mint egy hónapja szedem és a körmöm nagyon erõs lett, nem válnak le a körömlemezek, nem töredezik be. A hajam egy hónap alatt 2,5 centit nõtt most, amin meg is lepõdtem, mert nem szokott ennyit.

Das Gesunde Haar Vital Plusz hajkapszula DM-ben lehet kapni. Azért jó, mert ár-érték arányban tökéletes. 60 db van benne akciósan 799 Ft (teljes ára 999 Ft). Napi 1 kapszulát kell bevenni belõle, tehát 2 hónapig kitart. Kicsivel több, mint egy hónapja szedem és a körmöm nagyon erõs lett, nem válnak le a körömlemezek, nem töredezik be. A hajam egy hónap alatt 2, 5 centit nõtt most, amin meg is lepõdtem, mert nem szokott ennyit.
A kérdező hozzászólása: köszi kipróbálom

A Vitanol C vagy a DeMiclén regener jobb hajnövesztésre? Kinek melyik vált be?

Mennyi id? után hatott? és milyen gyakran használta?

Legjobb válasz: Jaj, miért kell piszkálni?! Ismeretlen "szer"?! Ezek a bizonyos szerek Dm-ben vagy Rossmanban megkapható gyógynövényes hajszeszek.-.- És akkor is jót tesznek, ha valaki nem is hajnövesztés céljából használja. Miért kell rögtön leoltani valakit úgy, hogy fogalmad nincs semmirõl?! A kérdésre: Én csak a Regenert használtam, amikor a fodrász idiótán vágta le a hajam. Nekem gyorsabban nõtt tõle. De biztos a Vitanol C is jó.;) Amúgy meg egy helyett másfél centi is sokat számít hosszú távon!!!

A kérdező hozzászólása: és találtál valami hatásos módszert?
Jaj, miért kell piszkálni?! Ismeretlen "szer"?! Ezek a bizonyos szerek Dm-ben vagy Rossmanban megkapható gyógynövényes hajszeszek.-.- És akkor is jót tesznek, ha valaki nem is hajnövesztés céljából használja. Miért kell rögtön leoltani valakit úgy, hogy fogalmad nincs semmirõl?! A kérdésre: Én csak a Regenert használtam, amikor a fodrász idiótán vágta le a hajam. Nekem gyorsabban nõtt tõle. De biztos a Vitanol C is jó.;) Amúgy meg egy helyett másfél centi is sokat számít hosszú távon!!!
Hát amikor nekem a majdnem derékig érõ hajam levágta a fodrász alig vállig érõre, mikor kb mellig érõt kértem, és baromi sz*rul állt, akkor eléggé kiakadtam, és nagyon vártam, hogy újra hosszú legyen, tehát ebben az esetben természetes, hogy kerestem a módszereket, amivel ez gyorsabban elérhetõ.:)
Szia!Én mátol fogom használni a DeMiclén regener-t, és a subrinától is egy hajnövesztöt.Majd változatosan használom, remélem gyorsabban nö majd a hajunk.Majd írj ha valami változást látsz. Azt sajnos én sem tudom hogy milyen sürün kell használni.
Hát igen, a Regenertõl gyorsabban nõtt valamennyire.:)
Uhhh, most láttam, hogy nem "szer", hanem szar:D Bocsi. De... BESZEDNI?! LOL...Nyugodtan idd meg, elõzõ! :D
:D na most nevetteted ki magad, ezzel a viselkedéssel, h vmibe muszáj belekötnöd, hamár az elsõ nemjöttbe:D én csak aztnemértem h mért nem lehet megvárni míg megnõ magától, ez akkora probléma?
lelehet pontozni nyugodtan, de ti képesek vagytok beszedni ezeket a mindenféle ismeretlen szarokat h gyorsabban nõjjön a hajatok? h egy hónap alatt ne egy centit, hanem másfelet nõjjön? ez mért ekkora nagy ügy, h mennyire nõ gyorsan a hajad? mértnemjó az a tempó, ahogyan magától természetesen nõ?
Mi az a Regener? Én még nem hallottam róla!
Hol lehet kapni azt a Regenert?
Utolsónak: a Rossmannban 500 Huf! :) De szerintem vegyél mindkettõt. Én felváltva használom a De Miclén Regenert és a Vitanol C-t! :) Ha nem tudod hogy néz ki akkor írd be a google-ba mert vannak fenn képek amúgy meg bemész a Rossmannba és megkérdezel egy eladót és megmutatja hol van! :) Sok sikert! Hatásos!!

A Panthenollal kapcsolatban lenne pár kérdésem. Melyiket használjátok hajnövesztésre?

én azt hittem eddig, hogy azt ami habformában van:

Legjobb válasz: Én a habot használom pakolásként. A recept e következõ: 1 tojás sárgája, 1 evkanál ricinus olaj, 1 evk.szesz, 1 evk. panthenol (állítólag régebb lehetett kapni ampullákban de most már csak hab formájában). Ezt jól elkevered és a fejbõrõd bekened, hagyod legalább 30 percet utána kimosod.Heti 1x legalább. Nekem ezt a receptet egy védõnõ mondta.

Én a habot használom pakolásként. A recept e következõ: 1 tojás sárgája, 1 evkanál ricinus olaj, 1 evk.szesz, 1 evk. panthenol (állítólag régebb lehetett kapni ampullákban de most már csak hab formájában). Ezt jól elkevered és a fejbõrõd bekened, hagyod legalább 30 percet utána kimosod.Heti 1x legalább. Nekem ezt a receptet egy védõnõ mondta.

Ricinus olaj mennyire jó/hatásos hajnövesztésre? A haj melyik végére kell kenni? Hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Nekem bevált a ricinus. Havonta 3 centit nõ tõle a hajam, kevésbé zsírosodik, és késõbb kezd el töredezni. A hajnak csak egy vége van.. Ha növeszteni szeretnéd, akkor a fejbõrbe masszírozd bele, ha ápolni, akkor pedig a hajad hosszára tegyed. Gyógyszertárban lehet beszerezni 100 ml-t kb 300 Ft-ért.

Nekem bevált a ricinus. Havonta 3 centit nõ tõle a hajam, kevésbé zsírosodik, és késõbb kezd el töredezni. A hajnak csak egy vége van.. Ha növeszteni szeretnéd, akkor a fejbõrbe masszírozd bele, ha ápolni, akkor pedig a hajad hosszára tegyed. Gyógyszertárban lehet beszerezni 100 ml-t kb 300 Ft-ért.
Én már több, mint 3 hónapja használom és nekem durván 10 cm növekedést produkált azóta. Hozzáteszem, hogy én azért gyakran vasalom is. Amit tapasztaltam: a hajam tényleg gyorsabban nõ, mint azelõtt, nem zsírosodik annyira, fényesebb puhább lett tõle. Én azt olvastam, hogy a haj végére nem ajánlatos rákenni, mert elvékonyítja a hajszálaid, épp ezért használhatsz mellé még valamilyen balzsamot.
A kérdező hozzászólása: amit rossmanban meg dm-ben lehet kapni "hajolaj" néven, az is a ricinus olaj lenne?
Nem! Ricinusolajat csak gyógyszertárban lehet kapni!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!