Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a Pharmatex vagy a (11 db)

Melyik a jobb, Pharmatex vagy Patentex?

Legjobb válasz: A Pharmatex

A Pharmatex
Én pharmatexet használtam, mondjuk féltem is mellette rendesen(és szívesen alkalmaztam egyéb védekezési módokat mellette)de nem volt probléma.Mindkettõt alaposan körbejártam, de már nem emlékszem, mért döntöttem a pharma mellett egyértelmûen.
nekem egyik sem. Mindkettö csip és hosszutavon tonkreteszi a huvelyflorat.
fogamzásgátlásra? egyik se.. ezt csak kiegészitõvédekezésként kell használni, kivéve, ha nem gond a baba..
Mi pharmatexet használunk rendszeresen és semmi gond nincs vele.
nekem az orvos kifejezetten nem ajánlotta.. kicsi a hatékonysága.
sztem tök mindegy
egyforma mind a kettõ.a phatentex oval az olcsóbb.ennyi a különbség

Szerintetek melyik a jobb? Pharmatex Hüvely tabletta vagy Pharmatex Hüvely kúp?

Véleményt, tapasztalatot szeretnék. köszi szépen :)

Legjobb válasz: kúp... legalábbis nekünk anno azvolt a jobb... a tablettától volt hogy csajomat csípte belûrõl, volt hogy engem csípett a szerszámomat... szal a kúpot ajáánlom, drágább tán, de jobb :) ja és nagyon tartsátok be az utasításokat, és akkor nemlesz gond :)

kúp... legalábbis nekünk anno azvolt a jobb... a tablettától volt hogy csajomat csípte belûrõl, volt hogy engem csípett a szerszámomat... szal a kúpot ajáánlom, drágább tán, de jobb :) ja és nagyon tartsátok be az utasításokat, és akkor nemlesz gond :)
A kérdező hozzászólása: okés köszi szépen. de várom még a többi válaszolót is :)
Teherbe akarsz esni? Mert arra mindkettõ tökéletes!

Melyik a jobb? Pharmatex hüvelytabletta, hüvelytampon vagy hüvelykrém?

Melyiket kényelmesebb használni, és megbízhatóság terén van vmi különbség? Tapasztalat? Elég védelmet nyújt? Vmi kényelmetlen érzés lányoknak a felhelyezés után esetleg?

Legjobb válasz: A tabletta mellet úgy maradtam, sajnos sok helyrõl hallom ugyan ezt.Nem javaslom! Inkább írass gyógyszert, nem drágább, fõleg ha rendszeresen élsz nemi életet.

A tabletta mellet úgy maradtam, sajnos sok helyrõl hallom ugyan ezt.Nem javaslom! Inkább írass gyógyszert, nem drágább, fõleg ha rendszeresen élsz nemi életet.
Nem nyújt megfelelõ védelmet, égõ, csípõ érzéssel jár, mind a lánynak, mind a fiúnak. A tampont úgy tudom, már nem forgalmazzák, a kúp és tabletta között az alapján kéne dönteni, hogy mennyire nedvesedsz (jobban-tabletta, kevésbé-kúp). Én fogamzásgátló mellett használtam korábban olyan esetben, ha bizonytalan voltam a tabi felszívódásában. Csípett engem is és a páromat is. Egy barátnõm pedig épp gyesen van a "Pharmatex babájával". Szerencsére feleségként és huszonévesen sikerült be, így nem volt gáz. 26/N
mi krémezünk és nincs vele semmi baj :\ szerintem az egész faszás termék (:
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)

Melyik a legbiztonságosabb? A pharmatex hüvelykúp krém vagy kúp? Vagy a patentex oval? Mennyi az esélye ha ezeket gumival használom hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd,én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával,mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...

Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd, én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával, mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ további tapasztalatokat várok:)
Én önmagában használtam fél évig kúpot, vagy krémet! Nem lett belõle semmi gondom, szerintem egész biztonságos, de azért "félidõben" nem élvezett el belém sosem a barátom...:) Biztos, ami biztos... Egyébként a krém talán biztosabb, 10 óra védelmet ad, felhelyezed, és egybõl hat! A krém 4 órán át hat, de csak 10 perc felhelyezés után...de az túl sikos hatást is ad. Szóval én a krémre voksolok!;)
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik biztonságosabb??nem értem
Én a pathentex kúpot használtam hét hónapig. Nekünk bevált. mert nem lettem állapotos. És az orvosom is azt mondta, hogy sokkal megbízhatóbb a többi kúpnál és krémnél!

Melyk a jobb a Pharmatex kúp vagy a Patentex kúp? A biztosnságos szex érdekében lehet gumival együtt használni?

Legjobb válasz: Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.

Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.
Én is inkább a Pharmatexre szavazok. És használhatsz mellette óvszert is, ha az megnyugtat, de ha elõírás szerint használod a pharmatexet, akkor nem lehet gond gumi nélkül sem.
Szerintem a Patentex nem olyan elterjedt még. Rengeteg pro és kontra felsorolható. A Patentex olcsóbb és több van egy dobozban, a Pharmatex drágább, de többen használják. A Pharmatexben van fertõtlenítõ is, ezért van egy jellegzetes saga és sokan allergiásak is rá. Persze mindkettõ mellett teherbe lehet esni és mindkettõ mellett lehet óvszert használni. Bármelyiket is választod, kövesd az elõírást és gumit is használj azért.
Pharmatex+gumi: szerintem ez a legeslegjobb védekezési mód, nekem bevált...:)
A Pharmatex kúpot használtuk éveken át magában, azaz gumi és egyebek nélkül. Nem volt vele gond egyszer sem. Mondjuk nem dõlt volna össze a világ, ha mégis becsúszik korábban a baba... Elõnye a hátránya, hogy van benne fertõtlenítõ is, aminek van egy jellegzetes kellemetlen szaga és sokan érzékenyek rá. Viszont egy nem túl szerencsésen dunai fürdõzés után önmagában segített a keletkezett problémákon... Próbálkoztunk Pharmatex tablettával is, de az nem hogy nem síkosít, de inkább érdesít. És amíg a kúpot nyugodtan tudtuk használni, addig ez csípett mindkettõnket. A Patentex kúpot most szeretnénk kipróbálni, mert állítólag nincs kellemetlen szaga, és mellette ez is síkosít. Nem elhanyagolható módon olcsóbb is, miközben ugyanolyan biztonságot ígér. Véd mind a kettõ ha ésszel használja az ember. Ki kell várni azt a 10 percet amíg elolvadnak. Egyesek szerint ez vágyölõ, szerintem nem, hiszen az a 10 perc lehet akár fél óra is (a Patentex 2 a Pharmatex kúp 4 órán keresztül véd), így az elõjáték biztosan nem marad el és az órát sem nézegettük közben. Innen nézve ez még jobbá is teheti az együttlétet... ;)
Gyógyszertárban kérdezd meg.
Ha jól utánaolvastok megtudhatjátok hogy ezek a tabletták, kúpok kis mennyiségû spermium megölésére használhatóak, szóval ha a párod beléd élvez, akkor 100%-os lesz a terhesség.....óvszer mellett jó használni, ha esetlegesen kiszakadna!
Óvszerrel és azzal a kúppal, vagy tablettával teljesen tuti a védelem.Én a tablettát használom, könnyen fel lehet tenni, semmi különös.Viszont tisztálkodni még 2 órán keresztül nem szabad.Az engem eléggé zavar.
A kérdező hozzászólása: én úgy szeretném használni hogy óvszerrel együtt, így egymagába nem nagyon bízok benne:S
Vagyis nem tõle:) Hanem mellette.
Én a tablettát használtam, nagyon könnyû feltenni, de sajna terhes lettem tõle.Már nem használom.
Az egyik ismerõsöm épp most esett teherbe a használata mellett...
a kuppal kapcsolatban azt olvastam, hogy nem egy nõ esett teherbe, ki ezt a készitményt használta fogamzásgátlóként. saját tapasztalatom meg az, hogy büdös és undorom volt tõle. szagától, a látványa is rosz volt. ahogy a maradéka kifolyt a barátnõmbõl. amugy én helyeztem fel neki. nem nehéz. (30f)
A kaktuszt. 99FL
a hüvelykúpot könnyebb felhelyezni, nyilván...
vagy azt helyezd fel amelyiket a doki írta ki. az fog hatni ha fertõzésed van. de amúgy a betegtájékoztatóban le van írva hogyan is kell alkalmazni.
Utolsó, óriási baromságot mondtál. Az tény, hogy a Pearl indexük alacsonyabb, kb. 0, 3-1, 6. De ez nem jelenti azt, hogy mindenképp terhes lesz az ember vele, én pl. 2 éve nem lettem terhes, rendesen használom. Ettõl még nyilván mérlegelni kell, hogy a párkapcsolat és élethelyzet függvényében bevállalható-e a kicsit nagyobb kockázat.
tabletta
Ha nem szeretnél babát, akkor ez nem praktikusság kérdése.
Ha nem akarsz gyereket, csakis TABLETTA. Felejtõs minden helyi krém és társai, ez is csak egy termék amit ez a cég el akar adni... de gondold csak végig, ha mûködne bármi krém nem azt választották volna már a nõk 40 éve?
Ha gyerek akarsz akkor pharmatexet.

Pharmatex krém, kúp, kapszula vagy tabletta? Melyik a legjobb?

Már unom az óvszert, fogamzásgátlót nem akarok szedni, a spiráltól meg írtózom.

Legjobb válasz: Egyiket se, ha tényleg nem akartok babát. Mert nem biztonságos. Sajnos tapasztalat:( tabletta mellett.

Egyiket se, ha tényleg nem akartok babát. Mert nem biztonságos. Sajnos tapasztalat:( tabletta mellett.
Mi csak a krémet próbáltuk, semmi baj vele. Kapszulát és tablettát semmiképpen nem akarok, talán még a kúp az, amit megpróbálnánk.
A tabletta szörnyû, legalábbis nekem nagyon kellemetlen élmény volt. Mart és csípett. A többit ezek után nem próbáltam. A pesszárium nem játszik? Szerintem az óvszer a legjobb.
Nekem a krém 2 évig tökéletesen mûködött, aztán terhes lettem mellette. Soha többet nem használnám ezeket a védekezési formákat.
Én csak a kúpot próbáltam egyetlen egyszer. Most 10 hónapos a lányunk, tehát a kúpot nem javaslom. :)
Ha gyereket akartok, akkor mindegyik jó, ha nem, akkor ne használjatok pharmatexet, mert az mindent csinál, csak nem véd.
Egyik sem. Én próbáltam többet, szinte mindtõl állandó gombám lett, nem beszélve arról, hogy ki kell várni az idõt, hát sokszor elment a kedvem a kis közjátéktól. Apa leteper, de jaj várj a tablettát be kell tenni, és utána még 10 perc min a hatóidõ. Brrrr, inkább maradtam a fogamzásgátlónál.

Lehetek terhes hogyha belém élvez a barátom és előtte egy Pharmatex Hüvelytablettát helyeztem fel magamnak? _____________ Melyik a leghatékonyabb ilyen felhejezhető tabletta kúp vagy akármi amitől belém élvez a barátom és nem leszek terhes?

Személyes tapasztalatokat írjatok légyszives.

Legjobb válasz: én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!