Találatok a következő kifejezésre: Melyik a a Hipp Natal (3 db)

Melyik terhes vitamin jobb az Elevit, vagy a Hipp natal?

A háziorvosom azt mondta, hogy ne szedjem az elevitet ha nagy babát nem akarok szülni. A véd?n?m a Hipp natalt ajánlotta.26hetes kismami vagyok.

Legjobb válasz: Szia én rákérdeztem még az elején a dokimtól hogy kell e szedni vitamint és õ azt mondta hogy szol ha szükség lesz rá most vagyok a 27. hétben de még nem kellet semmit szedni.Különben meg azt mondják az elsö 12hétben fontos azt meg már eléggé tullépted:) de te tudod boldog babavárást

Szia én rákérdeztem még az elején a dokimtól hogy kell e szedni vitamint és õ azt mondta hogy szol ha szükség lesz rá most vagyok a 27. hétben de még nem kellet semmit szedni.Különben meg azt mondják az elsö 12hétben fontos azt meg már eléggé tullépted:) de te tudod boldog babavárást
26 hetesen kezdesz vitamint szedni? Akkor már minek? Az elején lett volna nagyobb értelme. Persze én is végig szedtem csak a 7.héttõl. Én gravidát szedtem és nekem nagyon be vált. Az elevittõl székrekedésem volt. A hippet nem ismerem, de csak jobb lehet az elevittõl.Én is úgytudom hogy nagy babák születtek tõle, meg a maternától is. Külföldön be van tiltva a materna, az elevit csak néhány országba van be tiltva.
Én Hipp natalt ittam. Nagyon finom és gyak benne van minden, meg bio, mert ez gyak zöldség gyümi szirup, koncentrátum. Számomra aki egyébként nem sok zöldséget -gyümit ettem életemben. Egyetlen "mellékhatása" volt csak kiívántam a zöldséget gyümölcsöt, képes voltam éjjel is felkelni és kipucolni a hûtöt. Ja és az ára sem mellékes 3 heti adag kerül 1000 Ft-ba. Az Elevit tényleg nem jó. Most attól is nagysúlyú babák születnek. Magzatvédõ vitaminokról úgy tartják 3 honappal a tervetzett babavárás elõtt már el lehet kezdeni és folytani kell a szoptatás ideje alatt is. Én azért azt mondom lehet szünetet is tartani.
Nekem Gravida és Hipp Natal van otthon, de inkább a Hipp-et iszom, mert ahhoz nem kell plusz folsavat enni, és csak természetes dolgokból van. 2*120 milli van egy dobozban, ez a DM-ben 1000 ft és napi 20milli kell belõle
A kérdező hozzászólása: Igazából csak érdeklõdés szinten kérdeztem meg, mert a terhességem elejétõl a 20.hétig Elevitet szedtem, és most iszok Hipp natalt. Boldog babvárást kivánok nektek!
nekem svàjci orvosom mondta hogy elevit a legjobb.azt ajänlom mindenkinek., tényleg jo nagyon.abban megatlälhato minden, de minden ami a babänak kell kb a 7.honaptol kellett nap 1 et bevennem, normàlis sullyal született a babäm....

Melyik a jobb a Hipp Natal vagy a mecsek tejszaporító tea?

ÉS a mecsek babatea jó vagy a babamosoly?köszi a válaszokat,most venném meg ,nemsokára szülünk:)

Legjobb válasz: A Hipp-bõl melyikre gondolsz a tejszaporító teára, vagy a gyümölcsszirupra ami magzatvédõ és szopiztatós vitamin? Egyébként szerintem mindegy, nagyjából ugyanazok a hatóanyagok.

A Hipp-bõl melyikre gondolsz a tejszaporító teára, vagy a gyümölcsszirupra ami magzatvédõ és szopiztatós vitamin? Egyébként szerintem mindegy, nagyjából ugyanazok a hatóanyagok.
A kérdező hozzászólása: A tejszaporítóra gondoltam.

Melyik a jobb? gravida vagy a hipp natal?

Legjobb válasz: Én a hipp-re szavazok!Mondjuk én nem bírok egyszerûen lenyelni semmilyen gyógyszert!Egy algopyrint is csak negyedelve tudok leküzdeni kb.fél liter folyadékkal:)

Én a hipp-re szavazok!Mondjuk én nem bírok egyszerûen lenyelni semmilyen gyógyszert!Egy algopyrint is csak negyedelve tudok leküzdeni kb.fél liter folyadékkal:)
A magzatvésõ vitaminok összetétele között nincs lényeges különbség. Ez is egy piac, azért igyekeznek a gyártók úgy beállítani a dolgot, hogy az õ termékük a legjobb. Azt már kevésbé szokták hangsúlyozni, hogy a vitaminok jelentõs részéhez egészséges táplálkozás mellett hozzá lehet jutni. A fejlõdési rendellenességek megelõzése szempontjából elsõsorban a folsavnak és az E vitaminnak van jelentõsége. Akkor sem csinálsz feltétlenül rosszat, ha csak ezeket szeded külön.
A kérdező hozzászólása: :) igazából a hatásosságára voltan kíváncsi, de ez is egy érv :) kíváncsiságból vettem egy dobozzal... én lenyelem, fintorogva, de az elsõ bogyót lenyeltem :)
1.vagyok.A legjobb a teljesen változatos étrend, sok zöldség, gyümölcs(itt a szezon)!Már csak akkor kezdtem a hipp-et inni amikor egy picit rosszabb lett a vérképem!Amúgy tényleg nincs számottevõ különbség ezek között a vitaminok között.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!