Találatok a következő kifejezésre: Melyik a TV, a (483 db)

Melyik a TV a jó, LCD vagy Plazma tv?

Legjobb válasz: Inkább LCD

Inkább LCD
SZERINTEM A PLAZMA!!!!!!

Melyik károsabb a TV a számítógép használat?

Most lelki értelemben hanem testi vagyis: szem károsodás, függõség....

Legjobb válasz: Bocs: Melyik károsabb a TV vagy a számítógép használata?

A kérdező hozzászólása: Bocs: Melyik károsabb a TV vagy a számítógép használata?
Kérdezz meg egy szemorvost.
ma 09:50 Nem károsítják a szemet? Kérdezz meg olyan valakit, aki a munkája miatt egész nap a gép elõtt ül.
A modern monitorok már nem károsítják a szemet.
Visszakérdezek: mi a károsabb, ha órákig bugyuta szappanoperákat nézel a tévében, vagy a számítógép elõtt ülsz szinte minden szabad idõdben?
Most egy kicsit hülyeséget írok, de nekem most ez jutott eszembe errõl: - Melyik a károsabb, a drog, vagy az alkohol? - A drog. - Akkor megyek és berúgok.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megyek TV-ni :) ))
Számítógép. Egyrészt ahhoz közelebb ülsz (sokkal... kb 80 centire, a TV-tõl akár több méterre is), másrészt a régebbi monitorok meg állandóan villognak (nem láthatóan), és még jobban károsítják a szemet. Függõséget a TV nem nagyon tud okozni, mivel csak kevés jó filmet adnak mostanában. A számítógépen max a játékoktól lehetsz függõ internet nélkül, de ha már van interneted, akkor TV se kell mert meg tudsz nézni szinte minden filmet online, vagy le is töltheted. 2-bõl 2 tehát a számítógép a gyõztes.
A kérdező hozzászólása: Csak vicceltem, hogy megyek TV-zni.

Melyik a jobb? A digitális kábel TV, vagy a SAT TV?

Legjobb válasz: digitális kábel TV az soha nem megy el kivéve ha a szolgáltató csinál vele valamit, a sat-nál már akkor rossz lesz az adás ha egy vihar van

digitális kábel TV az soha nem megy el kivéve ha a szolgáltató csinál vele valamit, a sat-nál már akkor rossz lesz az adás ha egy vihar van
A digitális kábel TV jobb. A Sat TV nem jó


Melyik a jobb a kettő tányéros közül? Digi tv vagy T-home sat tv?

Tanácstalan vagyok! Ma szeretnénk az egyiket megrendelni. A T-home-nál van 5300-ért internetünk digitális telefonnal, 3 tv-re szeretnénk rendelni tányérosat, így az internet 3800ft, a telefon 1200ft, a sat tv 3790ft, összesen 8790ft lenne. A digi tv 3200ft+ hozzá a t-home internet 5300ft, összesen 8500ft lenne. Tehát ár alapján majdnem egyforma. Min?ségben melyik milyen ? Kinek melyik vált be,és miért ? El?re is köszi a válaszokat !

Legjobb válasz: Szia, nekünk elõszõr T-home volt, nem jött be, váltottunk a digire, és nem bántuk meg.

Szia, nekünk elõszõr T-home volt, nem jött be, váltottunk a digire, és nem bántuk meg.
A jeltovábbítás technikája a T-Home-nál "jobb", ott DVB-S2-es, mpeg4-es technikát használnak. Szintén több a T-Home esetén a kapcsolt szolgáltatások (pl. HD tartalom), úgyhogy én inkább a T-Home-ot javaslom.
Én úgy hallottam -ismerõstõl-, A T-home jobb, megbízhatóbb. A Digi egyre "gagyibban" szolgáltat. Sokan pártolnak el tõlük a T-home-hoz.
A T-Home szerintem jobb minõségû, megbízhatóbb a szervizháttere, ingyenes hibabejelentõ és szerintem sokkal jobb csatornakínálat.
Hát a digi csak úgy levesz csatornákat és mindig beragad a kép (elõre és vissza kell kapcsolni) de sajnos ha t-homera váltassz akkor nem tudsz semmilyen focit nézni :/
T-Home! Nekem volt Digi tv és azt mondom hogy ha ingyen adnák sem kellene.Nekem mindig lefagyott és pixelesedet a kép többször.akkor ha volt egy kis felhõ már nincs jel vagy gyenge azaz nincs Tv-zés.most T-home van és szerintem jobb.Nagyon ritkán fagy és ha van feljõ akkor is jó.Nagy viharban ennél is volt hogy elment a jel.De a Digi-tv nél a sokk fagyás az olcsó gagyi beltéri miatt fagy le sûrûn.Ja és nem beszélve hogy a Diginél el el tûntek adok egyik napról a másikra és csak egy fekete képet lehetett látni.
Felhõt akartam írni elõbb bocsi!

Melyik LED TV a jobb?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Nagy kulonbseg nem hinnem hogy lenne koztuk...

Nagy kulonbseg nem hinnem hogy lenne koztuk...
csak olyan tv-t vegyél, ami smart(wifi képes) és legalább 100Hz-es, de inkább 200, vagy 400 Hz a jobb. csak a fenti két gyártótól vásárolj... vagy ezt, vagy azt. pénzt vigyél.
Ha konzolt is csatlakoztatsz hozzá késõbb, akkor a Samsung mivel "input lag" szempontjából mérföldekkel az LG elõtt van. [link]
az osanban volt egy bemutató is...

Usb-s dvd lejátszón nézek filmet, egyik nap bizonyos idő után (néhány másodperc, percek, 1/2 óra) egy erőteljes búgást lehet hallani, mely a tv-ből jön. Mi lehet ez?

A tv-t kábellel (piros-fehér-sárga) kötöttem össze,de SCART csatlakozóval is ezt csinálja. Egyedül HDMI kábellel nem próbáltam, de ezek szerint annak se lenne értelme. A tv-vel nem lehet gond, mert egy másik dvd lejátszót napokig próbálva se jön elő a hiba! A dvd lejátszót bevittem szerelőhöz, nem talált semmi hibát rajta....(vagy meg se nézték)!

Melyik LCD tv a jobb?

A kérdést kiírtam újra, mert az el?z?nél nem kaptam megfelel? választ. Sony KDL32BX300

Legjobb válasz: A nagyobb felbontás jobban megéri a 100Hz-el és a nagyobb kontrasztal szemben? Ha jól tudom akkor nagyobb felbontást csak hd filmeknél és ps3-nál tudom kihasználni, de a 100Hz jobban kíméli a szemet ,a nagyobb kontraszt pedig szebb képet eredményez. Nehéz döntés, ezért is kértem a segítségeteket.

A kérdező hozzászólása: A nagyobb felbontás jobban megéri a 100Hz-el és a nagyobb kontrasztal szemben? Ha jól tudom akkor nagyobb felbontást csak hd filmeknél és ps3-nál tudom kihasználni, de a 100Hz jobban kíméli a szemet , a nagyobb kontraszt pedig szebb képet eredményez. Nehéz döntés, ezért is kértem a segítségeteket.
Igen tudsz. A képfrissítés azért nem olyan lényeges, mert nem olyan a képalkotása mint a CRT monitoroknak. Tehát nem is olyan észrevehetõ... sõt. Illetve láttam nagy probléma volt ez az usb téma, megoldás: veszel olyan DVD lejátszót amiben van usb. Nem leszólni akartam a sony-t, jó márka csak a többi nagy márka régebb óta gyárt lcd tvket. Sok sikert a vásárláshoz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a Sony honlapján elírták, mert több helyen HD-ready-nek írják. Lehet hogy akkor az LG lesz. Azt esetleg meg tudja mondani valaki hogy az LG-n lévõ USB-re tudok a pendrive-ot kötni?
Érdekes, a sony oldalán full HD-t írnak, de ha egy boltban nézem meg, akkor ott csak HD ready. http://www.digitalko.hu/index.php?kat=2&id=869 lcd-nél nem számít a kontraszt arány mindegyiknél nagyon kicsi. Egy plazmának sokkal nagyon a kontrasztja ezért is sokkal szebb a képük. Én az LG-re szavazok a full HD miatt, de ha a sony is az, akkor csak ízlés kérdése, hogy melyiket választod.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ez egy családban már nem igazán megoldható. Ha a felnõtt gépezik, a gyerek tv-t nézne akkor mi van? Kivárja a sorát? Ez így nem jó. Külön kell legyen mindenképp.
Pen drive fölös, mert rá tudod kötni a gépet tv-re. Nekem is monitor helyett a 120 centis hd tv-n fut a gép és így nézem a filmeket :D
A kérdező hozzászólása: És az, hogy az LG-ben nincs USB nem fog hátrányt jelenteni? Gondolok itt arra, hogy nem tudok pendrive-ról filmet nézni.(praktikusabb, mint minden filmet kiírni DVD-re) Blu-ray lejátszóm se írom nincs, ezért 1080p filmeket nem is fogok tudni nézni, hacsak nincs USB, nemigaz?
ma 15:58-as vagyok. A lényege a mondandómnak az lett volna, hogy pl. LCD monitornál nincs gyakorlatilag, hogy képfrissítés. Persze van képfrissítés, de nem olyan lényeges, mint a crt monitoroknál, magyarán nem észrevehetõ! Tehát ezért is LG.
A kérdező hozzászólása: De mi alapján mondjátok, hogy jobb az LG?? Azért mert a Sony nem olyan régóta gyárt LCD-ket? Sony szerintem elég jó márka. Na jó, akkor úgy kérdezem, mi lenne ha mindkettõ Full HD-s lenne?? Akkor is LG?
Az LG sokkal jobb vétel, nem is kérdés.
Én az LG-t venném, mert FullHD, és mert a Sony nem csinál jó lcd-ket. Jó crt tévéket csinált, de LCD-ket nemrég óta csinál, sokkal jobbak az LG, SAMSUNG, PANASONIC TV-k.
A kérdező hozzászólása: A felbontást tényleg ugyanakkorának írják, de a Sony HD-ready az LG pedig Full HD. Most akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: Nem LCD monitorom van, hanem CRT, ami 60Hz-es. A Hz ha jól tudom a képfrissítés. Jobban kíméli a szemet. A felbontás tényleg ugyanakkora, most látom. Az újságba valószínûleg elírták. Ezek alapján szerintem Sony lesz, de azért még írhattok véleményeket.
LCD monitorod van? Nézd már meg hány Hz-n mûködik, az enyém 72-n és jól látom :)
mindkettõnek ugyanakkora a felbontása
A kérdező hozzászólása: És egy olyan DVD lejátszóra, ha rádugok egy pendrive-ot, amin HD film van, de a lejátszó nem viszi azt, akkor is olyan minõségbe tudom nézni a TV-n?

Milyen TV-t vegyek? Lcd, plazma, hd, led. Már annyi féle van. Melyik a jó? Érdemes "no name" TV-t venni?

Legjobb válasz: Attól függ mennyi pénzed van.. 100 ezer forintért már lehet lcd-t venni. (nekünk ez van, és ennyiért vettük)a plazma tv azzal természetesebben élvezetesebb a tv nézés. :D az 200.000 körül van :) a no name tv-rõl pedig még nem hallottam.nézz utána neten, hogy melyiket érdemesebb :D

Attól függ mennyi pénzed van.. 100 ezer forintért már lehet lcd-t venni. (nekünk ez van, és ennyiért vettük)a plazma tv azzal természetesebben élvezetesebb a tv nézés. :D az 200.000 körül van :) a no name tv-rõl pedig még nem hallottam.nézz utána neten, hogy melyiket érdemesebb :D
Olyant vegyél, amire van pénzed, és ha megteheted, akkor olyan legyen, ami nem bocsát ki káros sugarakat.
Nekem plazma tv-m van, és (bár lehet, hogy lcd-nél élvezetesebb) nem nagy szám a kép. Szerintem HD-t érdemes venni, de csak akkor, ha töltesz le HD-ba filmet, mert csatornák közül kevés hd-s van még, a többinél meg nem érvényesül a hd.
samsung led tv-t vegyél
LCD tv-bõl sokkal nagyobb a választék és az erre szakosodott üzletekben 90% a plaza tv. Itt ha megfigyeled sokkal szebb képet ad egy LCD mint egy plazma, de vedd figyelembe, hogy 600.000 watt izzóval világítják meg õket(így nem csodálom). Az LCD fényes helyekre jó, a plazma meg sötétebb helyekre ahol mozizni kívánsz. A plazma elõnye, hogy nem folyadékkal, hanem gázzal "készíti" a képeket és nem kell pontosan 90fokos szögben nézni a tv-t hogy szép legyen a kép, aki meg melleted ül annak már kontrasztos a kép)lehet bármilyen szögbõl nézni). Jah és nem ég bele a kép(12-es karika, jobb alsó sarok), mivel a gáz sokkal gyorsabban helyet változtat mint a LCD-kben a folyadék míg arrébb csepeg. Ez a hiba a projektoros tv-knél szokott elõfordulni. A plazma egyetlen hátránya, hogy sokat eszik de 50évre szól a tv(bár aki megenged magának egy Lamborghinit az fenn is tudja tartani, ez a helyzet a tv-vel is) A másik hátrány, hogy csak 100cm fölött vannak inkább plazmák(ha ez egyáltalán hátrány). De ha van pénzed akkor Samsung 3d led tv;)
Az lcd tv egy nagy baromság a segges tvk is ugyan olyan szépek és jó minõségûek mint az ldc tv-k sõt vannak jobbak is csak azért hogy tudj vele dicsekedni nem éri meg amúgy meg egy lcd tv árából tudnál venni kb 3db segges tv-t

Mekkora 3D LED tv-t lehet kapni 100 000Ft alatt, és melyik a legjobb választás?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hát 100k alatt nagyon kevés 3d tv kapható. Az ÉN! véleményem szerint nem érdemes eleve 3d tv-t venni(fõleg nem 100k alatt). Ezek vagy kicsi képátlójúak, vagy elég szar a 3d képük. Ha mindenképp akarsz venni akkor használtan vedd, vagy 200k körül mert azok már jobbak. Szerintem inkább vegyél egy full hd tv-t.

Hát 100k alatt nagyon kevés 3d tv kapható. Az ÉN! véleményem szerint nem érdemes eleve 3d tv-t venni(fõleg nem 100k alatt). Ezek vagy kicsi képátlójúak, vagy elég szar a 3d képük. Ha mindenképp akarsz venni akkor használtan vedd, vagy 200k körül mert azok már jobbak. Szerintem inkább vegyél egy full hd tv-t.
Nekem is 3d tévém van! Ha havonta egyszer nézek rajta valamit 3d-ben az elején még érdekes volt! Amúgy ha nagyon szeretnél 3d tévét akkor az LG-nek ha jól tudom van egy 23 és fél colos 75ezerért!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
én a helyedbe inkább egy projektort vennék mert az is ugyan annyi között mozog mint a tv és sokkal nagyobb képet ad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!