Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Nokia, vagy (313 db)

A nőket tényleg ennyire elfoglalja a tapon használata? Szerintetek melyik nagyobb rejtéj, a nők vagy az univerzum?

Legjobb válasz: Szerintem inkább ez a kérdés... Vagy talán a helyesírásod?:D

Szerintem inkább ez a kérdés... Vagy talán a helyesírásod?:D
Igen, a nõket csak a tampon érdekli.
Én meg azt vettem itt észre, hogy a férfiakat nagyon elfoglalja a farkuk mérete, és rettegnek, hogy kicsinek találtatik :DDDDDD
Szerintem a nõ. Az univerzumban van logika.:D Egy nõ.
De mért kérdezed?
Kedves kérdezõ, próbáld ki! Dugj fel magadnak egy tampont, kétóránként cseréld ki, és járkálj benne négy napig. Meglátod, mennyire nem mindegy, hogy milyen meg hogy meg mint.:) ))
A 15. válaszolóhoz hozzá fûzném még, hogy közben megtapasztalhatod, hogy mennyire tudod normálisan élni a napi életritmusodat. Pl. ilyenkor egy nap, mikor sokat kell menni. Akár mert kirándul az ember, akár mert csak a munkájából adódóan sokat utazik az ember, vagy épp nyaralás közben "éri utol" az illetõt, pl. pont a Balcsi partján. Egyik esetben sem egyszerû, hogy wc-t találjon az ember úgy négy óránként, pláne nem tisztát. Nem olyan egyszerû ám.
szerintem csak a ibiket érdekli a tampon., a normális lányok betétet használnak!
17-es te ki vagy? Fiú vagy lány? Ez nevetséges. Mi közük a ribiknek a tamponhoz? Én is évekig betétet használtam, aztán meguntam, hogy a saját véremben kell áznom, már bocs, de ez így van. Sokkal kényelmesebb a tampon, nem egész nap csak azon gondolkodom, hogy mennire gusztustalan, és utálom az egészet. Mikor 12 éves voltam, volt, hogy egész nap ülve maradtam a suliban, mert úgy nem éreztem annyira. Ja és nyáron még jobb, 35 fokban, mikor amúgy is izzadok. Tamponnal, az egészbõl semmit nem lehet érzékelni, néha ki kell cserélni, egyébként nem is gondolok rá. Még mindig nem értem, hogy jönnek ide a ribik.
jajj de utálom, ha leribancoznak azért, mert tampont használok:S mindegy, nem is vitatkozok, mert vagy egy kisfiú írta, vagy egy vén szatyor, aki játssza a szent fazekat...akkor ázzon csak õ a vérében... kérdezõ rexona tampon? az egy kicsit nagy lenne tamponnak (a rexona egy dezodor).:P és igen, ha megvan, akkor igenis foglalkoztat a tampon. gondold csak el, hogy egyik napról a másikra nem csinálhatod azt, amit akarsz, mert sakkoznod kell az idõvel, hogy idõben tudj cserélni, különben átázol. hogyne foglalkoztatna? egyébként hogy jutott eszedbe ez a kérdés?:P
nem neked ment kérdezõ, tudja az, akinek írtam...
A kérdező hozzászólása: ez hasznos válasznak tünik utolsó, ez a beszéd! :D
Hidd el, egy bizonyos kor után a betét, vagy tamponhasználat sem foglalja el az ember lányát... egyszerû használati tárgyak, mint pl. a WC-papír.
A kérdező hozzászólása: csak a tízed éveseknél van ez a dolog, a farok mérettel való elfoglaltsággal. 20/F
És ha elfogy, venni kell, Minden hónapban csak néhány napig foglal le. És akkor is tudunk figyelni más dolgokra.
A kérdező hozzászólása: Utolsó biztos vagy te benne hogy kezet mosnak? Mi van akkor ha nem? Ez semmi, hogy honnan tudom, hát a sok tamponos kérdésbõl tudom, mit használjak olvészt vagy rexona tamponokat....
Szerintem a nõknek a férfi a legnagyobb rejtély, a férfiaknak pedig a nõ. Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy a nõket annyira lefoglalja a tampon. Ha a nõ érzi, hogy megtelt, vagy már négy órája benn van, kicseréli. Elõtte meg utána kezet mos.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti a utolsó megmagyarázta a kérdésedet.
Akkor csak azt magyarázd meg, hogy hogy jön hozzá a mondat elsõ fele? Mit akarsz vele kifejezni, mert nem látok a két mondat között tartalmi-logikai kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: A helyesírást most ne vegyük ide, nem ide tartozik épp a világ két legnagyobb rejtélyét próbálom megfejteni.
A kérdező hozzászólása: A 17-es válaszóló 100%-os válaszokat add :DDDDDD

Melyik a jobb a Nokia vagy a Htc?

Legjobb válasz: A htc a legjobb androidos mobilgyártó. (És a HUAWEI) A htc tapasztaltabb. A NOKIA sem rossz, de a htc jobb.

A htc a legjobb androidos mobilgyártó. (És a HUAWEI) A htc tapasztaltabb. A NOKIA sem rossz, de a htc jobb.
/A htc a legjobb androidos mobilgyártó./ ez az információ honnét származik? egyébként a kettõ közül htc kéne.
WP fronton a nokia jobb
A HTC tapasztaltabb???a Nokia a legnagyobb mobilgyártó volt akkor amikor a HTC meg sem született de jelenleg a HTC a jobb

A szexnél melyik félnek hosszabb az orgazmusa, a nőknek, vagy a férfiaknak?

Legjobb válasz: Hát TOMA(tm), ez annyira szívszorító volt, még egy könnycseppet is elmorzsoltam... :)

Hát TOMA(tm), ez annyira szívszorító volt, még egy könnycseppet is elmorzsoltam... :)
Orvosok szerint a nõknek. De nem tudsz olyat mutatni, aki ezt empirikusan bizonyíthatná :)
Nõknek hosszabb, de nehezebb elérni
Ha van, akkor általában a nõnek tart hosszabb ideig...
xDD az van h a nõk kb végig élvezik a szexet, az orgazmusuk csak a jéghegy csúcsa.szegény pasiknak azért a 3mp-ért annyit kell teperni h nem is értem h egyátalán minek hajtjuk a nõket :)
Mivan?! Most azt akarjátok mondani, hogy a férfi nem élvezi közben? Csak az orgazmust? Ekkora marhaságot sem hallottam még.

Szerintetek melyik telefon gyártó cég, a jobb a Nokia vagy a Sony Ericsson?

Én szerintem ez a két gyártó a viág legjobb "márkája" gyártó cége de azt, hogy a 2 közül melyik a legjobb sztem azon lehetne vitatkozni :D

Legjobb válasz: szerintem mindkettõ ugyanolyan szar xDDDD

szerintem mindkettõ ugyanolyan szar xDDDD
A kérdező hozzászólása: yeee :D:D:D
A kérdező hozzászólása: sony ericsson w660 (Y) :D:D:D
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Na ebben van valami :D
Egyértelmû hogy a htc a legjobb telogyártó cég , a kettõ közül viszont a Nokia jobb.
Sony :P Eddig volt egy k770im és nagyon jól bírja. Samsung, Lg: Rakás [email protected]
szerintem a Nokia sokkal jobb... anyu telefonboltban üzletvezetõ és õ is azt mondja... egyébként a nokiát kevesebben viszik vissza, mert nem kell szervízbe küldeni... a sonyval több baj van
egyértelmû sony ericsson :D eddig még csak olyan telóm volt/van, vagyis még van egy samsung de akkoris :D elsõ telefonom volt egy SE K300i, 5 éve kaptam :D még mindig mûködik xD kb 3 éve egy W300-am van, és annak sincs még semmi baja..:D 3szor leesett a 3.ról, 5ször a betonra a zsebembõl, 1szer végigpattogott a lépcsõn, 3szor véletlen fociztam vele...xD 2szer vizet is kapott..:D 1szer kint marad az udvaron és esni kezdett..másodjára a zsebemben volt és úgy medencéztem..xD de bírja :P tesóm nokia telefonja ment tönkre félév alatt..pedig csak 2szer ejtette el :D elb*szódott a fülhallgató bemenet, folyton kiesett, a 2es gombja nem mûködött, alig lehetett hallani mit mondanak telefonálás közben, végül a képernyõ is elhalványult...mondjuk az a belefolyt körömlakklemosótól történhetett.. xD szal SonyEricsson sokkal jobb szerintem :D
A kérdező hozzászólása: Ja még annyit, hogy aki nem ért a telefonokhoz az ne írjon. Köszönöm a megértést. További szép napot :D
A kérdező hozzászólása: ...
A kérdező hozzászólása: 23:21 Vicces vagy XD
én személy szerint a Nokiára esküszöm fel. már vagy 8 éve csak ilyen telefonom van :)
Ki melyik típust szereti, nekem a Sony jön be, de ténylegesen a Nokiák a legmegbízhatóbb készülékeket gyártják.

Szerintetek a nőknek, vagy a férfiak könnyebb párkapcsolatot szerezni, és melyik nemű a magányosabb?

Legjobb válasz: 6: Én több egyedülálló nõt ismerek magamat is beleértve, mint férfit, ettõl még nem gondolom, hogy bármelyik félnek is nehezebb lenne, hiszen ha 100 emberbõl 50 nõ van és 50 férfi, és ebbõl 25 pár, akkor ugyanannyi sikeres nõi pártaláló van, mint sikeres férfi pártaláló, hiszen 1 férfi és 1 nõ alkot egy párt. Ha a nõknek könnyebb lenne, akkor több nõ lenne párban, mint férfi, ami ugye matematikailag lehetetlen. Egy pár az ugyanannyi férfit mint nõt tartalmaz. És Magyarországon megközelítõleg ugyanannyi a férfi mint a nõ.

6: Én több egyedülálló nõt ismerek magamat is beleértve, mint férfit, ettõl még nem gondolom, hogy bármelyik félnek is nehezebb lenne, hiszen ha 100 emberbõl 50 nõ van és 50 férfi, és ebbõl 25 pár, akkor ugyanannyi sikeres nõi pártaláló van, mint sikeres férfi pártaláló, hiszen 1 férfi és 1 nõ alkot egy párt. Ha a nõknek könnyebb lenne, akkor több nõ lenne párban, mint férfi, ami ugye matematikailag lehetetlen. Egy pár az ugyanannyi férfit mint nõt tartalmaz. És Magyarországon megközelítõleg ugyanannyi a férfi mint a nõ.
A kérdés az volt, h kinek könnyebb, nem az, h kik vannak többen párkapcsolatban.... Szerintem a nõknek könnyebb, mert ugye sok az udvarló, de ez meg azt hozza magával, h válogatnak, ami miatt még sincs annyi kapcsolat. A magány meg szerintem inkább egyénfüggõ!
Hát miután egy párkapcsolatban 50% a férfi és 50% a nõi résztvevõk aránya, a kérdésnek nem sok értelme van...:) Matematikailag lehetetlen, hogy eltérõ nehézségû legyen...:)
Egyértelmûen a nõknek könnyebb pasit szerezni, csak válogatniuk kell a jelentkezõk között.A férfiaknak nagyon oda kell tenni magukat, és még gyakran így sem sikerül, a nõknek mindig lesz valakijük anélkül hogy valamit is csinálnának. Az pedig hogy melyik nem a magányosabb...egyénfüggõ, ki mennyire érzelmes attól függ.
A válások közel 70%-át a nõk kezdeményezik, ha hinni lehet a statisztikáknak. Társkeresõ oldalakon is, ahol 40 felettiek vannak, ott is ilyen 65-35% ban vannak jelen a férfiak a nõkhöz képest. Le is van írva, hogy elhagyott egy másik férfiért, aki vagy jobban keresett, vagy jobban nézett ki, vagy jobb volt az ágyban stb. A nõk még ilyen korban is könnyebben találnak párt, hiába mondják azt sokan, hogy 30 felett a nõ már senkinek sem kell. Igenis kell, jobban mint a legtöbb férfi.
A kérdező hozzászólása: Nem beszélve a családos anyákról, még õ nekik is akad és negtalálják a párjukat. Csak elég annyi, hogy csinosak. A férfi jól keressen, legyen autója, s már a kismamák van is valakijük. Ez az igazság!
A kérdező hozzászólása: Hát igen. A nõk úgy irányítják a mai férfiakat ahogy õk akarják, mert tisztában vannak az adottságaikkal, és mindig akad nekik jelenkezõ/udvarló. lehet hogy most fölháborodtok, lelehet pontozni (nem érdekel)de A férfi jobban tud szeretni, és ragaszkodóbb a férfi mint a nõ. egyférfi jobban tudja szeretni a nõt, mint nõ a férfit, ezért tudják zsarolni lelklleg a férfiakat a nõk, és férfi kénytelen minden parancsukat teljesíteni, hogy elne veszítsék a szerelmüket, és a végén még a férfi lesz a papucs ugye... a férfi stresszel a munkahelyen, a fizetés miatt, stresszel azon, hogy az annyon ugyan megcsalja-e otthon vagy bár hol. A férfiak nem kapnak szép bókokat, nem szólítják meg õket se munkahelyen se a társadalomban. Nõknek folyamatosan bókolgatnak, fõleg a munkahelyen. Nem nõk, betonoznak, stb a 40 fokos melegben, vagy 10 fokos hidegben! És még õk dobálóznak házi munkával!
Ezt a sok picsogást! És még a "férfiak" (muhaha) nevezik a nõket hisztisnek? Találjatok inkább a hozzátok hasonló pasasok között párt...
A nõk szerint a férfiaknak, a férfiak szerint a nõknek. Szerintem a nõk magányosabbak. 20f
A kérdező hozzászólása: Ez nem hisztizés, ez a valóság. Hisztizni igazán csak ti tudtok! (tisztelet a kivételnek). Egy példát mondok: Ismertem egy hátaspárt, a férje éveken át dolgozott kenényen, építõipari vállalkozó volt, és nem vette ki magát a munka alól ugyanúgy dolgozz mint az álat!!! A feleségének meg adott szinte mindent, szép házat, 3 évente új autó, stb, egyer ez az ember ittasan ment haza a munkából, mert meg ivott pár üvegsört, a felesége kiverte a balhét és azzal fenyegetõzött h elhagyja.... pff a nõ egésznap a laptopját nyomogatta, annyi volt az egést dolga, hogy bevásároljolhon és meg fõzzön, meg a piszkos ruhákat bele dobálja a gépbe, de az se minden napos. És nem tetszett neki hogy férje spicvesen ment haza, mikozbe annyit dolgozik mint az álat! Lassan már ti lesztek a férfiak, -_- normálisakat, és érzékeny romantikus férfiakat soha nem becsülitek/becsültétek, csak akinek nem tudtok az orránál fogva vezetni, és csal össze vissza titeket, bántalmaz, az ikyenekért sírtok mindig!! A kedves tisztelet tudó férfiakat lepapucsozzátok és csaljátok. Ez az igazság...
Az látstik, hogy a nõk gyûlölete neked már a fixa ideád. De akkor miért nem kereesel inkább a férfiak közõtt partnert? Ezt komolyan kérdezem. Ha ennyire visszataszítónak találod õket, akkor férfiakkal kéne megpróbálni.
A kérdező hozzászólása: Kösz nem akarok férfit, mert hetero vagyok! Te mindig csak ez hajtod? 90%-át gyûlölöm és megvetem... igen.. biztos vannak kivételek, majd azok közt egyel összehoz a sors, vagy soha! Oda van íra hogy "tisztelet a kivételnek" tudsz olvasni? Olyanokat vetem meg mint téged (habár nem érdekel miket írsz ide)ha nem tetszik el lehet takarodni innen -_- minek írsz ide ? Egy normális nõ, egy igazi nõ, belátja hogy a nõk sokkal romlotabbak. Ha ezt nem látod be, akkor te is egy beszûkült gondolkodású egoista lenézõ öntelt hülye p•csa vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért nem kezdeményezel?
Akit másnapra lehet találni, az olyan is. Azért a nõk többsége nem éri be az elsõ pasival, aki az útjába akad, ahogy gondolom, neked se jó bármelyik nõ. Nem szeretem ezt a "nõknek könnyebb, mert csak válogatniuk kell" érvet, mert egyrészt csak a szép nõkre igaz (férfiból is válogathatnak a jól kinézõk), másrészt több a hátránya, mint az elõnye. Én sokkal jobban élvezném, ha nálam lehetne a kezdeményezés, mert akkor eleve csak olyanhoz mennék oda, aki szimpatikus, így viszont közeledik hozzám mindenki, a csövestõl az utolsó vénemberig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valászokat. Én is azzal értek egyet hogy a nõknek könnyebb, jóval könnyebb, és a férfiak magányosabbak! Én nem társaságinélküli magányról beszéltem, hanem kapcsolati magányról, és a lányok jobb hejzetben vannak. És az, hogy 50-50% az arány, ez baromság. 80%-ban a nõk vetnek véget a kapocsolatnak, és már másnap találnak is ha akarnak. De a férfiak akár honapokba is kerülhet hogy talán kapcsolata legye. Persze a vannak olyan fiúk akiknek könnyen megy a pártalálás, de azoknak meg a van a kellõ kisugárzásuk, és a tehetségük a pártalálásban. De a lányoknak nem kell semmit tenniük, csak a lényeg csinosak legyenek, és akae jelenkezõ dögivel, még a férfi hónapokat vadászgathat sikertelenül, mert a nõk nagyon válogatósak, és elõre elítélik a kezdeményezõt. Eséjt se adnak hogy megusmerjék õket. Az is tudományos tény hogy a férfiak többen öngyilkosak mint a nõk.
Mindkét félnek ugyanannyi esélye van, értelmetlen a kérdés, csak vitát szül.
A nõknek könnyebb.
A párkapcsolat önmagában nem jelenti a minõséget is, ergo a "sima" párkapcsolatban a nõk elõnyösebb helyzetben vannak. A minõségi társtalálás már egyenlõen nehéz, mert a saját igényeinknek megfelelõt találni nem könnyû, és ez már nemtõl független. Az más tészta, hogy a pasik nem annyira társfüggõk, mint a nõk, tehát ha nincs valakijük, akkor is boldogok, és van hobbijuk, és nem a társtaláláson van az életük hangsúlya, a nõkkel ellentétben. Viszont itt már, pont ezen ok miatt, a pasiknak könnyebb nõt találni, mert nekünk van olyan életünk, amiben boldogok vagyunk, és sok nõ, csak azért, hogy "osztozkodjunk" a boldogságunkban, szívesen csatlakozna. Tehát egy sikeres, kiegyensúlyozott pasinak sokkal könnyebb nõt találni, mint fordítva. (persze ez még nem egyenlõ azzal, hogy minõségi lesz a kapcsolat...)
Istenem... akik itt olyanokat irogatnak, hogy a nõknek jóval könnyebb valakit találni, meg nekik csak válogatni kell az udvarlók közül, az figyeljn egy kicsit: a valakin van a hangsúly! Igen, könnyebb találni vmi tsnulatlan, mûveletlen, neveletleg talpig bunkó fazont, aki a nagy számok törvénye alapján akar csajt fogni. Nõben ilyen alakok lénsegesen ritkábban fordulnak elõ, ezért a pasik nem "érzik a törõdést" akkor, amikor egy ilyen rájuk száll. Szóval lehet, hogy vmi legalja embert a nõk könnyebben találnak, de párt nem!
#3 Nell a remetelány :D (Jodie Foster)
Én inkább férfiakon látom, hogy társfüggõk lennének, ismeretségi körömben olyan 80%-ban. Az is gyakoribb, hogy elhunyt idõs néni után gyorsan meghal a férje is, mint fordítva.
Szerintem általánosan a nõknek könnyebb, bár talán a férfiak jobb eséllyel szereznek olyat, amibõl nem "héjanász az avaron" lesz a végeredmény. De nem tudom igazán, ez csak halvány tipp a részemrõl. Magányosabb? Szerintem a nõk. Õk inkább társfüggõk, és ha egyedül maradnak, magányosak lesznek. A férfiak között vannak amolyan remeték, akik egyedül vannak, de nem magányosok. Remetenõrõl még nemigen hallottam.
kedves kérdezõ, a nõk nem fogják és nem is tudják belátni azt ha tévednek. Mit gondolsz, amikor egy csajt a helyes, gazdag srác megfektet, majd elhajint, akkor mi fog történni? Semmi. Elvartyogja a legjobb barátjának (fiú, aki szerelmes a csajba, de a csaj csak lelki szemetesládának használja)hogy ez a szemét, megcsalt majd elhagyott, így minden pasi szemét. Soha nem nézek rá ilyen pasira. Aztán ez a pasi megvigasztalja, a csaj meg elmondja, hogy te olyan rendes, meg figyelmes vagy, jól fog veled járni majd egy csaj (szegény a legnagyobb lelkû pasi, de minden csaj kikosarazza, mint ahogy ez is teszi). Rá pár nap múlva meg a fõsuli másik nagy bikájával fog dugni ez a csaj, a végén meg megint így fog járni, mint ahogy eddig is. Aztán a körforgás kezdõdik újra, minden pasi szemét etc. 30 évesen meg ezek a nõk ott fognak állni kiégve, és az elsõ gazdag pasinak aki jön gyereket szülnek, ráakaszkodnak, eltartják magukat. Ez jellemzõ ma a nõi társadalom egy nagy szeletére, ha tetszik, ha nem.

Melyik a jobb? nokia lumia 620 vagy huawei ascend y300?

Melyik éri meg jobban Melyik a gyorsabb Melyik csinál jobb képeket Melyik kijelzője a jobb

Legjobb válasz: Melyik éri meg jobban : Nokia Melyik a gyorsabb : Nokia, mivel wp van rajta és az jól optimalizált Melyik csinál jobb képeket : az körülbelül azonos, de a nokia hd videót rögzít(1280x720) míg a huawei csak vga videót(640x480) Melyik kijelzõje a jobb: ez körülbelül azonos a huawei ips a lumia meg clear lcd vagy mi :D

Melyik éri meg jobban : Nokia Melyik a gyorsabb : Nokia, mivel wp van rajta és az jól optimalizált Melyik csinál jobb képeket : az körülbelül azonos, de a nokia hd videót rögzít(1280x720) míg a huawei csak vga videót(640x480) Melyik kijelzõje a jobb: ez körülbelül azonos a huawei ips a lumia meg clear lcd vagy mi :D
elõzõ válaszoló hellyel közzel jól írta, csak a kijelzõ 3, 8inches 480x800-as TFT, clearblack technológiával
Mire szeretnéd használni? Ez fõ szempont a telefon választásnál.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is tökéletes a monte...
Egyébként meg 2 év garancia úgyis van, tehát ha el is romlik akkor cserélik. T-mobile nem is javítja a Blade telókat, hanem beviszed és adnak másikat.
ZTE Blade nem rossz teló. Lehet, hogy sok ilyen telót visznek vissza a szervizbe de pont azért, mert nagyon sokan vesznek ilyet. Nyilván amelyik teló kevésbé fogy abból kevesebb megy a szervizbe.
Persze. Istenitsük a ZTE Blade-t, mert az olyan jó, az olyan szuper, az olyan menyországból való!!! Annyira szar minõségben, hogyha az volna az egyetlen Androidos telefon, akkor hamarabb vennék egy Nokiát! Van, akinek nem kell 1 millió alkalmazás, csak egy könnyen kezelhetõ, használható és minõségi telefont akar!!! És erre a célra a Monte pont megfelel. :P
Számomra az operációs rendszer a fõ szempont és az alapján mind a kettõ szar. A Monte szutyok zárt oprendszeres ilyet csak az vesz aki a kõkorban él. A Nokia 5230-on meg a kötözködõs Symbian rendszer van. Szerintem egy teló akkor ér valamit ha lehet rá normális programokat rakni. Egyiket sem venném meg de ha választani kell akkor 5230. Inkább vennék egy ZTE Blade-t még ha gyengébb is a külsõ minõsége de legalább használható és az Android miatt több ezer program van rá.
MONTE!!!
A kérdező hozzászólása: köszi!
A Monte ez esetben. GPS, WLAN és a jobb kamera miatt. Bár zárt az op. rendszere és nem tudom milyen programmal lehet használni a GPS vevõjét. Nokia 5530 lehetne még alternatíva, abban van WLAN, viszont GPS nincs.
A kérdező hozzászólása: mármint a célnak megfelel

Melyiket vennétek meg? Nokia 6500 slide vagy nokia 6233 és melyik a hangosabb?

És az árak milyenek? ha lehet euróban

Legjobb válasz: Szia! Én nem rég vettem egy Nokia 6500 c-t és nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve!T-mobilenál vettem két év hûséggel..elõfizusan 37000Ft. Bár hasznos tanácsot nem tudok neked adni..már csak azért sem mert nem ismerem a slide verzióját.. de biztos az is fain ha már ez is..:D

Szia! Én nem rég vettem egy Nokia 6500 c-t és nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve!T-mobilenál vettem két év hûséggel..elõfizusan 37000Ft. Bár hasznos tanácsot nem tudok neked adni..már csak azért sem mert nem ismerem a slide verzióját.. de biztos az is fain ha már ez is..:D

Iphone 5 vagy Nokia lumia 1020? Melyiket válasszam? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Én is Nokia Lumia 1020-at választanám, kamerában verhetetlen, és sokkal egyedibb is.

Én is Nokia Lumia 1020-at választanám, kamerában verhetetlen, és sokkal egyedibb is.
Árak szinten kicsit tájékozatlanok vagytok Lumia 1020: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/nokia/lumia-1020-.. Iphone 5: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/apple/iphone-5-32.. Iphone nem fagy se ritkán se gyakran.
Lumia. Annak jó a kamerája és olcsóbb is, nincs túlárazva.
Az idióta díszhuszárnak elõttem, ha az iphone 5 majdnem egy éve jött ki, akkor vajon mennyi ideje tervezték a gpu-ját?? Meg ha már az e-pénisz méregetés megy, a lumiának papíron magasabb az órajele és a ram is több. És szerintem se a wp-t se az ios-t nem kéne bevonni ebbe a szarmenemnyocmagos hardver mérõs cuccba, mert mindkét rendszer teljesen jól elvan azzal ami alatta duruzsol és ez sokkal fontosabb mint hogy milyen a gpu meg stb.
Egyiket se....Iphone 5s De inkabb az 5 mint egy Nokia.....ha volt mar iphonod sose lesz masod ez olyan mint a Mercedes...ha vezeted mar nem kell masik.
Lumia 1020 sokkal jobban megéri az árát. És az ember nem lesz tõle páwa. Kamera verhetetlen, operációs rendszerének hála, nem / nagyon ritkán fagy. (nekem lumia 800 van 10hónap és 1 nap alatt nem fagyott le 10*)
Kedves elsõ, azért ez elég érdekes, hogy "A lumia megéri az árát". Egy középkategóriásnak is alig nevezhetõ hardverért 200ezer, csak mert 40 megapixeles a kamerája (ami kamu, mert 38-ban mûködik..lényegtelen). Megveszi emberünk a Lumiát, hogy neki csúcsgépe lesz, majd felrak egy Modern Combatot és fullra levett effektekkel szaggat... ha ez neked csúcs, akkor áldásom rá. Iphone 5 a nyerõ. Szép képeket csinál az is, és 4 magos GPU van benne (nem pedig 1 éves gpu, mint a csúcsnokiában). :)
Szeritem ne csak ebben a kettõben gondolkodj. Nekem HTC one x em van. Maximálisan elégedett vagyok vele. Ha nem zavar hogy minden este töltõre kell tenned szerintem sokkal jobb választás.
Inkább Passatba ülök (A merci színvonala 2013-ban egy nagy nulla a VW-hez képest, de ez csak egy megjegyzés volt). Ezt csak azért mondom, mert én általában ár-érték arányban mérem a dolgokat. Inkább vennék egy kínai csúcstelefont 60-80-ért, ami egy hajszállal gyengébb, de jelen esetben a Nokiára szavazok.
Az egèsz pènz függö...èn meg vettem 5s most 740$ plusz tax plusz gavarment charge...èn lumia közelèbe nem jöhet...mèg az 5 nek se.Ez olyan ha van pènzed meg veszed.Ha van pènzed akkor is egy szèp S mercibe ülsz nem egy Passatba...pedig szinte "ugyan azt tudjàk"
Jajj kedves elõttem felszólaló válaszoló! A lumia is van ugyanolyan jó hardverben mint az Iphone, nem kell annak nyócmagos processzor, meg 10GB RAM hogy jól fusson, még a leg low endebb lumián is olyan jó a sebesség mint a felsõosztályúakon... Nagyon jól van optimalizálva a lumia, egy 40.000-res lumián is ugyanúgy megy a menü mint az Iphone 5ön. Csak nem megy rajta néhány komolyabb játék, (mármint a legolcsóbb lumián) de az ember nem játékra vesz telefont:) . Nagyjából ezért nincs semmi értelme az apple ûberszuper GPUjának.
#7: Barney, Közöd nincs a témához, látom. :) Az egy dolog, hogy elmegy a WP, meg iOS azzal a hardverrel, csak épp az iphone-ban olyan 2 magos proci van, ami odaveri kb. a 4 magos S4-et, és az iphone-ban ráadásul 4 magos PowerVR Gpu van, ami oda-vissza veri az 1 éves Adreno 225-öt (ez hol csúcs.. középkateg sincs), ami a Lumiában van... hagyjuk.
wp-nél is lehet ugyanez...mind2 rendszer elég jó. :D én már leírtam, hogy miért nem váltok iPhone-ról...5ös voltam :D
Akkor nyilván nem volt még WP8-as Nokia Lumiád :)
Lumia mert 41 mpx-es kamera, windows phone, nincs túlárazva(ahogy említették)gyorsabb processzor, nagyobb, kijelzõ, és megbízható márka.:) ) De az iphone 5 se rossz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!