Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Nokia, (596 db)

Melyik / Melyek a Nokia legújabb modelljei?

Akarok venni érintőképernyős telefont, mindenképp Nokia márkájút. Lumiat nem. Valami más ?

Legjobb válasz: "Lumiat nem" akkor miért akarsz Nokiát venni?

"Lumiat nem" akkor miért akarsz Nokiát venni?
Nincs más Nokia amit érdemes lenne megvenni, Nokia nevü mobil sem lesz sokáig a felvásárlás miatt, ugyanis megvette a Microsoft
Akkor az olyan Nokia-ra várhatsz még egy darabig! Ugyanis a Nokia telefongyártó részlege, már Microsoft termék lett!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. A Lumia nem tetszik, nyilván azért... És ez komoly? Nem lesz Nokia teló? Régen az összes telefonom az volt (4-5 fajta)Most Iphone -om van, de jövõre le szeretném cserélni.. Mit volna érdemes venni ?
Mit volna érdemes venni? Szerintem Lumiát, ha iOS-t nem akarsz megint...
Lumiákon kívül a Nokiának csak az Ashák vannak, amik érintõképernyõsek. pl.: Asha 503 http://www.gsmarena.com/nokia_asha_503-pictures-5794.php
Ezzel csak az a gond hogy kb a Samsung Corby vagy Star 3 szintjén áll, amik kifutó modellek, ráadásul drágábban, amennyibe kerülnek egy valódi okostelefont is vehetsz pl Lumia 520

Melyik a jobb? nokia lumia 620 vagy huawei ascend y300?

Melyik éri meg jobban Melyik a gyorsabb Melyik csinál jobb képeket Melyik kijelzője a jobb

Legjobb válasz: Melyik éri meg jobban : Nokia Melyik a gyorsabb : Nokia, mivel wp van rajta és az jól optimalizált Melyik csinál jobb képeket : az körülbelül azonos, de a nokia hd videót rögzít(1280x720) míg a huawei csak vga videót(640x480) Melyik kijelzõje a jobb: ez körülbelül azonos a huawei ips a lumia meg clear lcd vagy mi :D

Melyik éri meg jobban : Nokia Melyik a gyorsabb : Nokia, mivel wp van rajta és az jól optimalizált Melyik csinál jobb képeket : az körülbelül azonos, de a nokia hd videót rögzít(1280x720) míg a huawei csak vga videót(640x480) Melyik kijelzõje a jobb: ez körülbelül azonos a huawei ips a lumia meg clear lcd vagy mi :D
elõzõ válaszoló hellyel közzel jól írta, csak a kijelzõ 3, 8inches 480x800-as TFT, clearblack technológiával
Mire szeretnéd használni? Ez fõ szempont a telefon választásnál.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is tökéletes a monte...
Egyébként meg 2 év garancia úgyis van, tehát ha el is romlik akkor cserélik. T-mobile nem is javítja a Blade telókat, hanem beviszed és adnak másikat.
ZTE Blade nem rossz teló. Lehet, hogy sok ilyen telót visznek vissza a szervizbe de pont azért, mert nagyon sokan vesznek ilyet. Nyilván amelyik teló kevésbé fogy abból kevesebb megy a szervizbe.
Persze. Istenitsük a ZTE Blade-t, mert az olyan jó, az olyan szuper, az olyan menyországból való!!! Annyira szar minõségben, hogyha az volna az egyetlen Androidos telefon, akkor hamarabb vennék egy Nokiát! Van, akinek nem kell 1 millió alkalmazás, csak egy könnyen kezelhetõ, használható és minõségi telefont akar!!! És erre a célra a Monte pont megfelel. :P
Számomra az operációs rendszer a fõ szempont és az alapján mind a kettõ szar. A Monte szutyok zárt oprendszeres ilyet csak az vesz aki a kõkorban él. A Nokia 5230-on meg a kötözködõs Symbian rendszer van. Szerintem egy teló akkor ér valamit ha lehet rá normális programokat rakni. Egyiket sem venném meg de ha választani kell akkor 5230. Inkább vennék egy ZTE Blade-t még ha gyengébb is a külsõ minõsége de legalább használható és az Android miatt több ezer program van rá.
MONTE!!!
A kérdező hozzászólása: köszi!
A Monte ez esetben. GPS, WLAN és a jobb kamera miatt. Bár zárt az op. rendszere és nem tudom milyen programmal lehet használni a GPS vevõjét. Nokia 5530 lehetne még alternatíva, abban van WLAN, viszont GPS nincs.
A kérdező hozzászólása: mármint a célnak megfelel

Melyiket vennétek meg? Nokia 6500 slide vagy nokia 6233 és melyik a hangosabb?

És az árak milyenek? ha lehet euróban

Legjobb válasz: Szia! Én nem rég vettem egy Nokia 6500 c-t és nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve!T-mobilenál vettem két év hûséggel..elõfizusan 37000Ft. Bár hasznos tanácsot nem tudok neked adni..már csak azért sem mert nem ismerem a slide verzióját.. de biztos az is fain ha már ez is..:D

Szia! Én nem rég vettem egy Nokia 6500 c-t és nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve!T-mobilenál vettem két év hûséggel..elõfizusan 37000Ft. Bár hasznos tanácsot nem tudok neked adni..már csak azért sem mert nem ismerem a slide verzióját.. de biztos az is fain ha már ez is..:D

Iphone 5 vagy Nokia lumia 1020? Melyiket válasszam? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Én is Nokia Lumia 1020-at választanám, kamerában verhetetlen, és sokkal egyedibb is.

Én is Nokia Lumia 1020-at választanám, kamerában verhetetlen, és sokkal egyedibb is.
Árak szinten kicsit tájékozatlanok vagytok Lumia 1020: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/nokia/lumia-1020-.. Iphone 5: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/apple/iphone-5-32.. Iphone nem fagy se ritkán se gyakran.
Lumia. Annak jó a kamerája és olcsóbb is, nincs túlárazva.
Az idióta díszhuszárnak elõttem, ha az iphone 5 majdnem egy éve jött ki, akkor vajon mennyi ideje tervezték a gpu-ját?? Meg ha már az e-pénisz méregetés megy, a lumiának papíron magasabb az órajele és a ram is több. És szerintem se a wp-t se az ios-t nem kéne bevonni ebbe a szarmenemnyocmagos hardver mérõs cuccba, mert mindkét rendszer teljesen jól elvan azzal ami alatta duruzsol és ez sokkal fontosabb mint hogy milyen a gpu meg stb.
Egyiket se....Iphone 5s De inkabb az 5 mint egy Nokia.....ha volt mar iphonod sose lesz masod ez olyan mint a Mercedes...ha vezeted mar nem kell masik.
Lumia 1020 sokkal jobban megéri az árát. És az ember nem lesz tõle páwa. Kamera verhetetlen, operációs rendszerének hála, nem / nagyon ritkán fagy. (nekem lumia 800 van 10hónap és 1 nap alatt nem fagyott le 10*)
Kedves elsõ, azért ez elég érdekes, hogy "A lumia megéri az árát". Egy középkategóriásnak is alig nevezhetõ hardverért 200ezer, csak mert 40 megapixeles a kamerája (ami kamu, mert 38-ban mûködik..lényegtelen). Megveszi emberünk a Lumiát, hogy neki csúcsgépe lesz, majd felrak egy Modern Combatot és fullra levett effektekkel szaggat... ha ez neked csúcs, akkor áldásom rá. Iphone 5 a nyerõ. Szép képeket csinál az is, és 4 magos GPU van benne (nem pedig 1 éves gpu, mint a csúcsnokiában). :)
Szeritem ne csak ebben a kettõben gondolkodj. Nekem HTC one x em van. Maximálisan elégedett vagyok vele. Ha nem zavar hogy minden este töltõre kell tenned szerintem sokkal jobb választás.
Inkább Passatba ülök (A merci színvonala 2013-ban egy nagy nulla a VW-hez képest, de ez csak egy megjegyzés volt). Ezt csak azért mondom, mert én általában ár-érték arányban mérem a dolgokat. Inkább vennék egy kínai csúcstelefont 60-80-ért, ami egy hajszállal gyengébb, de jelen esetben a Nokiára szavazok.
Az egèsz pènz függö...èn meg vettem 5s most 740$ plusz tax plusz gavarment charge...èn lumia közelèbe nem jöhet...mèg az 5 nek se.Ez olyan ha van pènzed meg veszed.Ha van pènzed akkor is egy szèp S mercibe ülsz nem egy Passatba...pedig szinte "ugyan azt tudjàk"
Jajj kedves elõttem felszólaló válaszoló! A lumia is van ugyanolyan jó hardverben mint az Iphone, nem kell annak nyócmagos processzor, meg 10GB RAM hogy jól fusson, még a leg low endebb lumián is olyan jó a sebesség mint a felsõosztályúakon... Nagyon jól van optimalizálva a lumia, egy 40.000-res lumián is ugyanúgy megy a menü mint az Iphone 5ön. Csak nem megy rajta néhány komolyabb játék, (mármint a legolcsóbb lumián) de az ember nem játékra vesz telefont:) . Nagyjából ezért nincs semmi értelme az apple ûberszuper GPUjának.
#7: Barney, Közöd nincs a témához, látom. :) Az egy dolog, hogy elmegy a WP, meg iOS azzal a hardverrel, csak épp az iphone-ban olyan 2 magos proci van, ami odaveri kb. a 4 magos S4-et, és az iphone-ban ráadásul 4 magos PowerVR Gpu van, ami oda-vissza veri az 1 éves Adreno 225-öt (ez hol csúcs.. középkateg sincs), ami a Lumiában van... hagyjuk.
wp-nél is lehet ugyanez...mind2 rendszer elég jó. :D én már leírtam, hogy miért nem váltok iPhone-ról...5ös voltam :D
Akkor nyilván nem volt még WP8-as Nokia Lumiád :)
Lumia mert 41 mpx-es kamera, windows phone, nincs túlárazva(ahogy említették)gyorsabb processzor, nagyobb, kijelzõ, és megbízható márka.:) ) De az iphone 5 se rossz

Melyik a jobb? Melyiket vegyem meg? HTC 8X vagy Nokia Lumia 920?

A HTC felé hajazok, de nehéz a döntés! Galaxy S3-at most nem akarok, iPhone KIZÁRVA!

Legjobb válasz: A Lumia 920 jobb elõbb emlitett navi miatt a kamera miatt,háttértár 16 helyett 32GB és több támogatottság a Nokia-tól.Hangszinszabályzó és még biztos kiadnak olyanokat ami csak Nokia-ra lesz elérhetõ.

A Lumia 920 jobb elõbb emlitett navi miatt a kamera miatt, háttértár 16 helyett 32GB és több támogatottság a Nokia-tól.Hangszinszabályzó és még biztos kiadnak olyanokat ami csak Nokia-ra lesz elérhetõ.
A 8x azért jobb, mert olcsóbb és ugyan azt tudja, mint a nokia, és a 8x a wp referenciamodellje. A nokia mellett az ingyenes nokia navgáció szól.
Vezeték nélküli töltés, nfc-s kiegészitõk tárháza!
nokia "fõként netezés miatt"
Mennyit szánsz rá?
A kérdező hozzászólása: az ár nem számít
A kérdező hozzászólása: De ha már kérdezted egy 40 ezret
Akkor inkább egy sony ericcson xperia minit vagy mini prot.Ha nagyobb kijelzõt szeretnél akkor live with walkman.
nekem nokia 500-asom van tesómnak meg galaxi minije és szerintem a galaxi nagyon gagyi szerintem én a nokiát javaslom
Hívás hát az mindkettõ ugyan olyan, a fényképezés Nokia: 5mp Samsung: 3mp, hát a videó az a nokia, netezésa a nokién jobb úgy hogy a Nokia az nyert Nokia 500: 3, 5pont Samsung Galaxy Mini: 0, 5pont

Szerintetek melyik telőt vegyem? -Nokia N8 -Nokia X7 -Samsung I9000 Galaxy S 8GB Jelenleg a samsunghoz állok a legközelebb, de ha tudtok olyan okot ami miatt a nokia valamelyik fajtáját vegyem osszátok meg.

http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/11256-samsung-i9000-galax..

Legjobb válasz: Én biztos valameik nokiát venném,x7 nagyon szép meg minden,de az n8 12 mp es....és olcsóbb is....de amúgy nokiába majdnem az összes jó, sokkal stabilabbak,jobban bírják és jobban kivan találva,ennyi ,samsung kizárva.Nem fogsz csalódni.

Én biztos valameik nokiát venném, x7 nagyon szép meg minden, de az n8 12 mp es....és olcsóbb is....de amúgy nokiába majdnem az összes jó, sokkal stabilabbak, jobban bírják és jobban kivan találva, ennyi , samsung kizárva.Nem fogsz csalódni.
Nagy Nokia fan voltam, de az érintõs telefonjaik elüldöztek, a hardver elmaradottságáról nem is beszélve. A Samsung pedig máig sem nyert meg. Gondolj bele, hogy egy kemény 50 ezres SE Xperia miniben erõsebb processzor van, mint a 100e feletti Nokia N8-ban, hogy az android és a symbian közti különbségekrõl már ne is beszéljünk. A helyedben semmiképp se vennék érintõs nokiát, akkor már inkább samsung...
samsung mert androidos, a nokiát simbyan al [email protected]
samsung
A kérdező hozzászólása: Aha értem, sztem maradok a Samsungnál. Ha a kinézet lenne az elsõdleges akkor nokiát vennék, de a samsungnál bejön az AMOLED kijelzõ és a nagy felbontás
A kérdező hozzászólása: 480x800 pixel, 4.0"
Én azért választanék egy LG Optimus 3D t mert új és szép a megjelenítõkéje.(Egyébként inkább egy használható Samsung SGS mert a nokia a symbian on kívül csak a mangót tudja felmutatni ami ugyebár a mobil felhasználóknak kevés az android mellett)

Melyik a jobb és melyiket ajánlanátok LG kp500 vagy nokia 2700?

Legjobb válasz: Ha jót akarsz magadnak akkor Nokia.

Ha jót akarsz magadnak akkor Nokia.
Ja a Nokia azért jobb mert az még 2 év múlva is telefon.
egyértelmû, hogy a nokia mint márka is jobb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat akkor nokia és ráadásul olcsóbb is a nokia!
nokia :)
Csatlakozom.Nokia:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!