Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Nod32 vagy Panda (2 db)

Melyik a jobb: Nod32 vagy Panda?

Ismer?si körömben állandó a vita ebben a kérdésben, így nem tudom kinek higgyek. Szeretnék elfogulatlan véleményeket olvasni.

Legjobb válasz: NOD32

NOD32
A Nod 32 1szerûen xar! Az avast és AVG szerintem ami tökéletesen mennek egymás mellett is.. és nagyon jól is mûködnek! ;) Remélem segítettem
Nehéz kérdés, tedd fel a NOD32-t és idõnként futtasd le a Panda Online Scanner-t, ami webböngészõbõl fut. A Panda nekem is talál olyasmit, amit a NOD32 nem, de ezek rendre alacsony kockázati szintû szutykok, tipikusan Tracking Cookie-k, amik önmagukban nem jelentenek semmilyen kockázatot. Szóval nekem vannak némi kételyeim a Panda hirdetéseiben hangoztatott megbízhatóságával. Igy könnyû a legmagasabb találati arányt elérni, ha minden alacsony szintû birkánál farkast kiált.
Panda Antivirus Pro 2010 a legjobb
A Panda-ról jót hallottam, de nekem AVG.
nod32
Nem csoda, hogy vitatkoznak. Sokáig használtam a NOD32-t és elégedett voltam vele. Aztán lett Panda-m tûzfallal és rögtön talált egy csomó vírust a NOD szerint tiszta gépemen. Igaz a Panda tényleg iszonyatosan lelassítja a gépet. Bekapcsolás után nagyon sokat kell várni, mire egyáltalán hagyja megnyitni a böngészõt. Viszont ha már elindul, utána nem okoz lassulást. Nekem a Panda biztonságosabbnak tûnik, de az elején a várakozás tényleg idegesítõ. Ugyanakkor szerintem a Noddal sem lehet igazán veszélyes vírust "bekapni". És van néhány olyan oldal, amit Pandával nem is tudsz megnyitni, mert veszélyesnek ítéli (pl.. néhány On-line játszható stratégiai játék oldala). Ha szoktál így játszani, mindenképp Nod-ot használj, akkor az a jobb.
NOD32
A NOD32 programot használom évek óta. Javasolom a használni . . . !
NOD32 mert nem kell 20 percet várni még a gép betöltödik mint a PAndánál ::: Hajrá NOD32!
Panda! Van egy oldal, ahol lemérik, hogy melyik vírusírtó mennyi vírust szûr ki! HA JÓL emlékszem akkor a PANDa a vírusok 98% míg a nod csak a kb 94% ismeri fel! a Panda a 2 legjobb! Kingsoft a legrosszab! Kínai gyártmány, és a vírusok 80% ismeri fel!

Melyik jobb a Nod32 ingyenes verizo vagy a Panda Internet Security 2008?

A pandához jár valami tüzfal és mindig kiirja h. ütközik a windows tüzfalával.Melyik legyen bekapcsolva?

Legjobb válasz: NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.

NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.
Nod32 a tuti befutó
A Panda ténleg nagyon jó, csak ne lassitaná annyira a gépet!A nod viszont szar!és kasperskyt sem ajánlok! Szoval szerintem AVG az megéri vagy Norton.
Az Avast! bár ingyenes, elég megbízható. A Smart Security tûzfaláról meg annyit, hogy meg lehet tekinteni néhány tûzfal tesztet, hogy szerepelt. Aztán döntsétek el Ti, hogy tényleg annyira jó-e? A Panda jobban fogja a gépet az igaz, de valamit valamiért! Inkább kicsit fogja a Panda, mint a kártevõk, amikor éppen személyes adataimat továbbítják a világhálóra!
Már ne haragudjon senki de az Avast egy szar. Ám az Eset Smart Security (Nod32-esék csinálták), abban jó a tûzfal. A windowsét meg kapcsold ki. Nem túl jó.
Avast
A NoD a SAJÁT KeyLoggeremet is beengedte.. szted?
Panda nagyon fogja a géped!
Nekem a Panda teljesen belíssítja a gépet, pl. betöltõdni is 3x annyi idõbe telt, mint elõtte. Azóta NOD-os vagyok. Próbáltam már én is sokfaját, ez vált be a legjobban.
A Nod32-vel én is összegyûjtöttem pár vírust. Én egy ideje az Avast-ot használok, ami ingyenes. Regisztráció után kapsz egy egy éves kulcsot hozzá, így teljesen legális, és eddig nem volt vele gondom.
Ha jót akarsz magadnak és a gépednek, akkor egyik se. A múltkor összeszedtem jópár vírust, lefuttattam a Nod32-t és nem talált vírust a gépen. Azóta egy AVG nevû ingyenes programom van, ez az érkezés pillanatában beazonosítja õket. Gyakran frissítik, nekem is olyan rakta fel a gépemre, aki évek óta ezt használja.
egyértelmûen nod32
Sztem is az avast a legjobb, nekem nagyon jól teljesít és nem is húzza a teljesítményt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!