Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Nod32 vagy (10 db)

Melyik vírusirtó a jobb, a Nod32 vagy az AVG?

Nekem sokáig Nod32-m volt, de a múltkor tönkrement a gépem valami trójaitól. Kicsit berágtam a Nod-ra, most AVG-zek.

Legjobb válasz: Nod32 3.0-át használok. Azelõtt AVG-t használtam. Ahogy átváltottam olyan gyors lett a gépem (amibe csak 256MB RAM van), mintha 2GB RAM lenne benne.

Nod32 3.0-át használok. Azelõtt AVG-t használtam. Ahogy átváltottam olyan gyors lett a gépem (amibe csak 256MB RAM van), mintha 2GB RAM lenne benne.
Elõzõ vagyok, elfelejtettem: Nekem a NOD32 sokkal jobb. Gyors, megbízható! Csak ajánlani tudom.
Én az eset smart security-t ajánlanám, kis helyigény, nem húzza le a gépet, tûzfal, vírusírtó- és kémprogramvédelem, levélszemétszûrõ. Folyamatosan vizsgálja a fontosabb fájlokat és nem lassabb a gép. Egy idõben használtam az AVg-t én is de lassúnak találtam. A sima nod32-nél mindenféleképp jobb a smart security. Próbáld ki megéri.
Teljesen mindegy, bármelyik vírusírtó mellett is be tud jutni a féreg a gépre, 100%-os védelmet egyik sem nyújt.
Avast 5..van tûzfalas is.Alig eszik és jó! Ajánlani tudom.Anno is ezt használtam, de ez a újjabb még jobb :)
Én az új AVG-9-est használom. Nekem bevált, sokkal gyorsabb mint a régi és elég megbízható.
Én meg Nod-ról váltottam AVG-re.

Melyik jobb vírus irtó program a nod32 vagy az AVG?

Mind a kettő fent van a laptopomon, melyiket töröljem inkább le? vagy jó így hogy mind a kettő fent van?

Legjobb válasz: Ha még nem akadt össze egyiket mindenféle képpen. A nod nevesebb(volt) az avg hasznosabb,de majd mindjárt jól megcáfolnak.Az a jobb amelyiket hosszabb ideig tudod (regisztráltan)használni.

Ha még nem akadt össze egyiket mindenféle képpen. A nod nevesebb(volt) az avg hasznosabb, de majd mindjárt jól megcáfolnak.Az a jobb amelyiket hosszabb ideig tudod (regisztráltan)használni.
Engem avast véd amióta létezik és még gondom nem volt.Avast free és most a 7-esnél járunk.Krekkelt vírusirtót ne használj.Napokig lehetne vitázni hogy melyik a legjobb.
csak tipp volt.
Én tulajdonképpen az avast free antivirusra gondoltam hogy szar viszont avast internet security-t még nem használtam tehát arról se rosszat se jót nem tudok mondani. A kérdezõnek: Az illegális vírusírtó használatát nagy ívbe kerüld el, annál még egy 3 hónapja nem frissített vírusírtó is jobb mint az illegális mert az már maga egy káros vírus.
#6 Ez attól is függ hogy az Avast-ok közül melyik van meg! Mert nekem az Avast! Internet Security van meg és az még egy vírust sem engedett be, két napja meg haveromnak kivédte a trójait is!
Avastot ne, nekem kaspersky internet security van és szerintem ez a legjobb vírusírtó de ha már választani kell akkor nod-ot mondanék de mivel írtad hogy az nem frissít akkor avg. Az avast nem jó, nekem 4 vírust beengedett és a kaspersky rögtön törölte ahogy felraktam.
Jól szolt az Úr. Csak azért ajánlottam mert a nod 32 nem szeret maga körül semmi konkurenciát.Ha nem napra kész akkor nem véd.Ha felteszed az avastot láss csodát naponta többször is frissíti a vírus adatbázisát.
A nem akad össze az azt jelenti hogy a két vírusírtó szépen összeveszik és lesz belölle egy gyönyörû kékhalál!!! Tehát valamelyiket sürgõsen töröld le én mondjuk mind2-õt letõlrölném és szépen tennék rá egy AVAST-ot!
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy nem akadt össze??
A kérdező hozzászólása: a nod mindig azt irja h nem napra kész:/
#10-el egyetértek ezen télleg lehetne vitázni több napig is hogy melyik a legjobb! Én azt mondom hogy legjobb vírusirtó nincs, ez mindentõl függ most lehet hogy ép kivédi leggyengébb vírusirtó is a Trójait ha éppen úgy jön a gépre, de lehet hogy a gépeden a legerõsebb vírusirtó van és nem védte ki a trójait mert a fájlnak a legbelsejében volt ahol éppen nem vette észre! (Tom ez most lehet hogy egy hülyeség ami írtam csak egy példa volt!) Meg ez sztem valamennyire a géptõl is függ ebben biztos vok!

Melyik jobb a nod32 vagy az avast vírusírtó?

Legjobb válasz: Egyik se jobb a másiknál, az egyik ezt találja meg, a másik azt. De a legfontosabb az lenne, hogy ne ész nélkül töltögessenek, meg internetezzenek az emberek. Én pl nem ész nélkül teszem és soha nem volt vírusom az elmúlt 8-10 évben, pedig volt már mindenféle vírusirtó a gépemen. Van erre vonatkozóan 124125123124 db teszt az interneten, de egyik [email protected] mint a másik. Mindig attól függ ki pénzeli, vagy ki áll érdekeltségben vele. Ha végiggondolod ezek a tesztek is reklámok és nem mások, a reklámba pedig pénz van, méghozzá jó sok. ezt azért olvasd el: http://alternat.hu/index.php?page=cikk&cikkszam=4

Egyik se jobb a másiknál, az egyik ezt találja meg, a másik azt. De a legfontosabb az lenne, hogy ne ész nélkül töltögessenek, meg internetezzenek az emberek. Én pl nem ész nélkül teszem és soha nem volt vírusom az elmúlt 8-10 évben, pedig volt már mindenféle vírusirtó a gépemen. Van erre vonatkozóan 124125123124 db teszt az interneten, de egyik [email protected] mint a másik. Mindig attól függ ki pénzeli, vagy ki áll érdekeltségben vele. Ha végiggondolod ezek a tesztek is reklámok és nem mások, a reklámba pedig pénz van, méghozzá jó sok. ezt azért olvasd el: http://alternat.hu/index.php?page=cikk&cikkszam=4
Az Avast otthoni felhasználóknak INGYENES. Én ezért tartom jobbnak. Technikailag talán a NOD jobb, de a végén úgyis minden a felhasználón múlik!
az a helyzet, hogy nekünk a NOD messze nem lassítja le úgy a gépet, mint az avast, viszont 2fajta vírusírtó ne legyen betéve a gépbe mert megzavarják egymást. amúgy szerintem az avast jobb, nekünk is jobb volna ha a gépünk nem õslelet volna xd
Én egyértelmûen a NOD32-re esküszöm. Avast egy csomó vírust nem talál meg, amit a nod egybõl kiszúr. Plusz az AVAST vmi miatt rendszeresen fogja a gépemet, amit NOD-nál nem vettem észre. Viszont az AVAST mellett plusz pont, hogy ingyenes, csak egy email címes reg, és használhatod 1 évig. Nodnál viszont internetrõl kell levadásznod sorozatszámokat hétrõl hétre: http://www.freeweb.hu/nodszeria/index.html A választás rajtad múlik.
A NOD32 jobb! De kell hozzá egy jó tûzfal is! Én NOD32+Sunbelt personal firewallt haszálok már 5 éve és nem volt vírusom! Pedig warezolok jártam pornó oldalon is tehát mindenütt! És semmi... Halkan megjegyzem beírod googléba "marsufix" és nem kell seriált vadásznod! Bár a nod32 30napos marad...de ez a 30nap sose jár le(minden frissítésnél visszaáll a 30nap):D
Szerintem az avast.A professional jobb homenál de a home is nagy védelmet ad a gépednek.Én is az avastot használom és mindig megvédte a gépem, nagyon megbízható.

Melyik a jobb: Nod32 vagy Panda?

Ismer?si körömben állandó a vita ebben a kérdésben, így nem tudom kinek higgyek. Szeretnék elfogulatlan véleményeket olvasni.

Legjobb válasz: NOD32

NOD32
A Nod 32 1szerûen xar! Az avast és AVG szerintem ami tökéletesen mennek egymás mellett is.. és nagyon jól is mûködnek! ;) Remélem segítettem
Nehéz kérdés, tedd fel a NOD32-t és idõnként futtasd le a Panda Online Scanner-t, ami webböngészõbõl fut. A Panda nekem is talál olyasmit, amit a NOD32 nem, de ezek rendre alacsony kockázati szintû szutykok, tipikusan Tracking Cookie-k, amik önmagukban nem jelentenek semmilyen kockázatot. Szóval nekem vannak némi kételyeim a Panda hirdetéseiben hangoztatott megbízhatóságával. Igy könnyû a legmagasabb találati arányt elérni, ha minden alacsony szintû birkánál farkast kiált.
Panda Antivirus Pro 2010 a legjobb
A Panda-ról jót hallottam, de nekem AVG.
nod32
Nem csoda, hogy vitatkoznak. Sokáig használtam a NOD32-t és elégedett voltam vele. Aztán lett Panda-m tûzfallal és rögtön talált egy csomó vírust a NOD szerint tiszta gépemen. Igaz a Panda tényleg iszonyatosan lelassítja a gépet. Bekapcsolás után nagyon sokat kell várni, mire egyáltalán hagyja megnyitni a böngészõt. Viszont ha már elindul, utána nem okoz lassulást. Nekem a Panda biztonságosabbnak tûnik, de az elején a várakozás tényleg idegesítõ. Ugyanakkor szerintem a Noddal sem lehet igazán veszélyes vírust "bekapni". És van néhány olyan oldal, amit Pandával nem is tudsz megnyitni, mert veszélyesnek ítéli (pl.. néhány On-line játszható stratégiai játék oldala). Ha szoktál így játszani, mindenképp Nod-ot használj, akkor az a jobb.
NOD32
A NOD32 programot használom évek óta. Javasolom a használni . . . !
NOD32 mert nem kell 20 percet várni még a gép betöltödik mint a PAndánál ::: Hajrá NOD32!
Panda! Van egy oldal, ahol lemérik, hogy melyik vírusírtó mennyi vírust szûr ki! HA JÓL emlékszem akkor a PANDa a vírusok 98% míg a nod csak a kb 94% ismeri fel! a Panda a 2 legjobb! Kingsoft a legrosszab! Kínai gyártmány, és a vírusok 80% ismeri fel!

FELPONTOZLAK! egy otthoni számítógépre melyiket rakjam? ESET Nod32 vagy Smart Sekurity. A gépet használom: Játszás, Netezés, Szövegeszekesztés Wordben,

Legjobb válasz: Mindkettõ ESET termék, de a Smart Security lényegesen átfogóbb védelmet nyújt mint a sima Nod32. Úgyhogy az SS-t válaszd !

Mindkettõ ESET termék, de a Smart Security lényegesen átfogóbb védelmet nyújt mint a sima Nod32. Úgyhogy az SS-t válaszd !
Ha nincs hozzá ajándék v. vásárolt kulcsod és feltöröd õket, akkor majdhogynem mindegy melyiket teszed, már nem lesz megbízható.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, akkor Smart Security-t szeszek, és veszek hozzá kulcsot

Melyik jobb a Nod32 ingyenes verizo vagy a Panda Internet Security 2008?

A pandához jár valami tüzfal és mindig kiirja h. ütközik a windows tüzfalával.Melyik legyen bekapcsolva?

Legjobb válasz: NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.

NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.
Nod32 a tuti befutó
A Panda ténleg nagyon jó, csak ne lassitaná annyira a gépet!A nod viszont szar!és kasperskyt sem ajánlok! Szoval szerintem AVG az megéri vagy Norton.
Az Avast! bár ingyenes, elég megbízható. A Smart Security tûzfaláról meg annyit, hogy meg lehet tekinteni néhány tûzfal tesztet, hogy szerepelt. Aztán döntsétek el Ti, hogy tényleg annyira jó-e? A Panda jobban fogja a gépet az igaz, de valamit valamiért! Inkább kicsit fogja a Panda, mint a kártevõk, amikor éppen személyes adataimat továbbítják a világhálóra!
Már ne haragudjon senki de az Avast egy szar. Ám az Eset Smart Security (Nod32-esék csinálták), abban jó a tûzfal. A windowsét meg kapcsold ki. Nem túl jó.
Avast
A NoD a SAJÁT KeyLoggeremet is beengedte.. szted?
Panda nagyon fogja a géped!
Nekem a Panda teljesen belíssítja a gépet, pl. betöltõdni is 3x annyi idõbe telt, mint elõtte. Azóta NOD-os vagyok. Próbáltam már én is sokfaját, ez vált be a legjobban.
A Nod32-vel én is összegyûjtöttem pár vírust. Én egy ideje az Avast-ot használok, ami ingyenes. Regisztráció után kapsz egy egy éves kulcsot hozzá, így teljesen legális, és eddig nem volt vele gondom.
Ha jót akarsz magadnak és a gépednek, akkor egyik se. A múltkor összeszedtem jópár vírust, lefuttattam a Nod32-t és nem talált vírust a gépen. Azóta egy AVG nevû ingyenes programom van, ez az érkezés pillanatában beazonosítja õket. Gyakran frissítik, nekem is olyan rakta fel a gépemre, aki évek óta ezt használja.
egyértelmûen nod32
Sztem is az avast a legjobb, nekem nagyon jól teljesít és nem is húzza a teljesítményt!

Melyik vírusirtó jobb az avast vagy a nod32?

Legjobb válasz: A NOD32. Jobb a heurisztikája (az új, ismeretlen kártevõk elleni védelme); az adatbázisa; gyakrabban frissül; jobb a support-ja; kevesebb a bugja, és még sorolhatnám.

A NOD32. Jobb a heurisztikája (az új, ismeretlen kártevõk elleni védelme); az adatbázisa; gyakrabban frissül; jobb a support-ja; kevesebb a bugja, és még sorolhatnám.
Sok vírusirtóm volt már, AVG-tõl kezdve, Avaston át, Kasperskyig, de a nyerõ a NOD32.
Én is az Avastot használom...eset smart securityval nincs jo tapasztalatom...
Avast
Viszont a vírusos oldalra gond nélkül felmentem vele (nod32), míg avast jelzett, és nem engedett felmenni.
Legjobb a NOD, fõleg ha naponta frissül. Egyébként valaki írta, hogy az Avast vírust talált a NOD-os gépen, hát ez max. azért lehet, mert a NOD csak akkor dobja fel a riasztást, ha használatba kerül a vírusos fájl, vagy ha pl. intézõben azt a mappát nyitod meg, ahol a vírus található.
Véleményem szerint a NOD32 jobb, az Avast viszont ingyen van :)
Nod a legjobb. Méghozzá a Smart Security verziója Meg venni sem kell Mindíg friss ingyenes kódok http://hhuu.net Ha fent van a nod akkor ide csak úgy tudsz fellépni erre az oldalra hogy ideiglenesen a nodban letiltod a webhozzáférés védelmet rálépsz beírod az új felhasználó és jelszó párost és okés. Aztán vissza lehet kapcsolni a web hozzáférés védelmet. 1 hónapig szoktak mûködni a kódok aztán megint el kell játszani.
Ha megveszed, akor nod, egyértelmû. Ha viszont nem akarsz fizetni érte, akkor avast. Nem kehet a kettõrõl egy kategóriában beszélni.
MINDEN be volt állítva. De írtam elõbb is. Ahogy bedugtam, frissített is, de minden nap frissített. Avastom is frissít naponta, vagy 2 naponta, de még nem volt vírusom. Nem ül felette, hnem egybõl tilt. Ráadásul nod azt is megcsinálta, hogy felmentem vele direkt vírusos oldalakra, és avast jelzett, nod nem.
Elsõ voltam: Egyik antivírus szoftver se 100%-os. Mindegyik képes találni dolgokat a másik után. Amúgy az avast! szokott a kártevõk felett ülni, és le se tojja õket. Abban a NOD32-ben be volt állítva a kiterjesztett heurisztika is?
Avast. Ma volt nálam egy legális nodos gép, rendesen beállítva, frissítve. Avast talált vírust rajta, nod simán átengedte.
avast!
nod
Kaspersky
Az ilyen kérdések csak hitvitákhoz vezetnek. Én ESET ESS7-et használok
mindkettõ megbízható, ha JÓL VAN BEÁLLÍTVA! ...de, én személy szerint jelenleg a Kaspersky-t tartom jobbnak a rendszeremhez, (frissítéskor, háttérben történõ víruskereséskor kevésbé fogja vissza a gépet), állítva úgy, hogy évekig használtam az Eset vírusirtóját is. (v.2.7-tõl a v.6-ig!)
KASPERSKY! Az a legmegbízhatóbb!
Ja, teszem azt hozzá, hogy még csak a próbaverziós KASPERSKY vírusirtóm van, de 1 évre csupán 4699 Ft.-ért lehet megvásárolni online, míg más vírusirtó programokért ennél jóval többet is elkérhetnek.
A Kaspersky jobb, de a Nod is jó, csak nem alapbeállításokon.

Melyik a jobb? Nod32 vagy Avast?

Legjobb válasz: Avast.

Avast.
Én az avast!-ra szavazok.
Avast!!!
Az avast! Most 4.8-asat használok de már gondolkodok hogy átváltsak-e 5.0-re. http://www.avast.com/index#tab2 Én ezt javaslom de esetet semmiképp ne használj!!!!! Az egy agyonreklámozott haszontalan [email protected]!!!!
Ha normálisan beállítod az avastot, nem szívsz vele. Szóval neked akkor valami nagyon nem volt jól beállítva, ha volt vírusod. Esetet akárhogy állítottam, mindig volt vírusom. De döntsd el, ez az én véleményem. Egy mac rajongó sem fogja neked azt mondani, hogy használj windowst, vagy linuxot.
Nod van 2éve, soha se volt még vírusom :) Avastal viszont már én is csúnyán megjártam, pedig netezni is alig netezik, igy alig járok bárhol is.. Nem mondom hogy NOD a legjobb mert egy se tökéletes. Kaspersky talán részemrõl a legjobb de ahhoz kell egy erõsebb gép is :) A lényeg Avastot nem használom többet ;D
Elzõnek: Használd sokáig a smart securitydet:D:D:D Volt, és hát inkább soha többé nem rakom fel. Avast csöppet jobb. Esettel volt vírusom, avasttal még nem. Szerintem ez valamit elárul az esetrõl. 3 éve még jó volt.
A Nod a jobb. Persze nem a sima, hanem az ESET Smart Security.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Avast. Nod már egy rakás [email protected]
már évek óta használom az avast-ot és most elõfizettem az internet security-ra és nagyon jó! a laptopomon viszont nod van(nem sokáig ;) )

Melyik a jobb? Kaspersky vagy Nod32

Legjobb válasz: egyértelmûen a kaspersky, kicsit komolyabb program.

egyértelmûen a kaspersky, kicsit komolyabb program.
Kaspersky! :) (bár én az avastot, és a bitdefendert kedvelem a leginkább.. utóbbit jobbnak tartom.. de néha elég idegesítõ).
+1 Kaspersky
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :)
bár az még hozzá tartozik hogy a 2014-et nagyon elcseszték így a 2013 ajánlott.
A kérdező hozzászólása: Kössz hogy mondod mer akkor azt töltöm le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!