Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Nod32 (18 db)

Melyik kémprogram elhárító hatékonyabb: a nod32, AWG, adaware stb. ?

Legjobb válasz: Leggyorsabb, legkevesebb erõforrást igénylõ az a NOD32, csak fizetõs. Az ingyenesek (AVG, Avast, stb.) is jók. Ad-aware kémprogram írtó. Hogy melyik a leghatékonyabb, azt igazából én sem tudom. NOD32 lehetséges, de manapság a (híresebb) antivírusok között nem a felismerés hatékonysága, hanem a keresési sebesség és erõforrás igény az, ami észrevehetõ.

Leggyorsabb, legkevesebb erõforrást igénylõ az a NOD32, csak fizetõs. Az ingyenesek (AVG, Avast, stb.) is jók. Ad-aware kémprogram írtó. Hogy melyik a leghatékonyabb, azt igazából én sem tudom. NOD32 lehetséges, de manapság a (híresebb) antivírusok között nem a felismerés hatékonysága, hanem a keresési sebesség és erõforrás igény az, ami észrevehetõ.
szerintem az ad-aware.Mivel a nod32 és a awg vírusírtók, amik nem annyira jók a felkutatásban, az ad-aware pedig direkt a kémprogramokra specializálódott.

Melyik a jobb: Nod32 vagy Panda?

Ismer?si körömben állandó a vita ebben a kérdésben, így nem tudom kinek higgyek. Szeretnék elfogulatlan véleményeket olvasni.

Legjobb válasz: NOD32

NOD32
A Nod 32 1szerûen xar! Az avast és AVG szerintem ami tökéletesen mennek egymás mellett is.. és nagyon jól is mûködnek! ;) Remélem segítettem
Nehéz kérdés, tedd fel a NOD32-t és idõnként futtasd le a Panda Online Scanner-t, ami webböngészõbõl fut. A Panda nekem is talál olyasmit, amit a NOD32 nem, de ezek rendre alacsony kockázati szintû szutykok, tipikusan Tracking Cookie-k, amik önmagukban nem jelentenek semmilyen kockázatot. Szóval nekem vannak némi kételyeim a Panda hirdetéseiben hangoztatott megbízhatóságával. Igy könnyû a legmagasabb találati arányt elérni, ha minden alacsony szintû birkánál farkast kiált.
Panda Antivirus Pro 2010 a legjobb
A Panda-ról jót hallottam, de nekem AVG.
nod32
Nem csoda, hogy vitatkoznak. Sokáig használtam a NOD32-t és elégedett voltam vele. Aztán lett Panda-m tûzfallal és rögtön talált egy csomó vírust a NOD szerint tiszta gépemen. Igaz a Panda tényleg iszonyatosan lelassítja a gépet. Bekapcsolás után nagyon sokat kell várni, mire egyáltalán hagyja megnyitni a böngészõt. Viszont ha már elindul, utána nem okoz lassulást. Nekem a Panda biztonságosabbnak tûnik, de az elején a várakozás tényleg idegesítõ. Ugyanakkor szerintem a Noddal sem lehet igazán veszélyes vírust "bekapni". És van néhány olyan oldal, amit Pandával nem is tudsz megnyitni, mert veszélyesnek ítéli (pl.. néhány On-line játszható stratégiai játék oldala). Ha szoktál így játszani, mindenképp Nod-ot használj, akkor az a jobb.
NOD32
A NOD32 programot használom évek óta. Javasolom a használni . . . !
NOD32 mert nem kell 20 percet várni még a gép betöltödik mint a PAndánál ::: Hajrá NOD32!
Panda! Van egy oldal, ahol lemérik, hogy melyik vírusírtó mennyi vírust szûr ki! HA JÓL emlékszem akkor a PANDa a vírusok 98% míg a nod csak a kb 94% ismeri fel! a Panda a 2 legjobb! Kingsoft a legrosszab! Kínai gyártmány, és a vírusok 80% ismeri fel!

Melyik vírusirtó a jobb, a Nod32 vagy az AVG?

Nekem sokáig Nod32-m volt, de a múltkor tönkrement a gépem valami trójaitól. Kicsit berágtam a Nod-ra, most AVG-zek.

Legjobb válasz: Nod32 3.0-át használok. Azelõtt AVG-t használtam. Ahogy átváltottam olyan gyors lett a gépem (amibe csak 256MB RAM van), mintha 2GB RAM lenne benne.

Nod32 3.0-át használok. Azelõtt AVG-t használtam. Ahogy átváltottam olyan gyors lett a gépem (amibe csak 256MB RAM van), mintha 2GB RAM lenne benne.
Elõzõ vagyok, elfelejtettem: Nekem a NOD32 sokkal jobb. Gyors, megbízható! Csak ajánlani tudom.
Én az eset smart security-t ajánlanám, kis helyigény, nem húzza le a gépet, tûzfal, vírusírtó- és kémprogramvédelem, levélszemétszûrõ. Folyamatosan vizsgálja a fontosabb fájlokat és nem lassabb a gép. Egy idõben használtam az AVg-t én is de lassúnak találtam. A sima nod32-nél mindenféleképp jobb a smart security. Próbáld ki megéri.
Teljesen mindegy, bármelyik vírusírtó mellett is be tud jutni a féreg a gépre, 100%-os védelmet egyik sem nyújt.
Avast 5..van tûzfalas is.Alig eszik és jó! Ajánlani tudom.Anno is ezt használtam, de ez a újjabb még jobb :)
Én az új AVG-9-est használom. Nekem bevált, sokkal gyorsabb mint a régi és elég megbízható.
Én meg Nod-ról váltottam AVG-re.


Melyik jobb a Nod32 ingyenes verizo vagy a Panda Internet Security 2008?

A pandához jár valami tüzfal és mindig kiirja h. ütközik a windows tüzfalával.Melyik legyen bekapcsolva?

Legjobb válasz: NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.

NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.
Nod32 a tuti befutó
A Panda ténleg nagyon jó, csak ne lassitaná annyira a gépet!A nod viszont szar!és kasperskyt sem ajánlok! Szoval szerintem AVG az megéri vagy Norton.
Az Avast! bár ingyenes, elég megbízható. A Smart Security tûzfaláról meg annyit, hogy meg lehet tekinteni néhány tûzfal tesztet, hogy szerepelt. Aztán döntsétek el Ti, hogy tényleg annyira jó-e? A Panda jobban fogja a gépet az igaz, de valamit valamiért! Inkább kicsit fogja a Panda, mint a kártevõk, amikor éppen személyes adataimat továbbítják a világhálóra!
Már ne haragudjon senki de az Avast egy szar. Ám az Eset Smart Security (Nod32-esék csinálták), abban jó a tûzfal. A windowsét meg kapcsold ki. Nem túl jó.
Avast
A NoD a SAJÁT KeyLoggeremet is beengedte.. szted?
Panda nagyon fogja a géped!
Nekem a Panda teljesen belíssítja a gépet, pl. betöltõdni is 3x annyi idõbe telt, mint elõtte. Azóta NOD-os vagyok. Próbáltam már én is sokfaját, ez vált be a legjobban.
A Nod32-vel én is összegyûjtöttem pár vírust. Én egy ideje az Avast-ot használok, ami ingyenes. Regisztráció után kapsz egy egy éves kulcsot hozzá, így teljesen legális, és eddig nem volt vele gondom.
Ha jót akarsz magadnak és a gépednek, akkor egyik se. A múltkor összeszedtem jópár vírust, lefuttattam a Nod32-t és nem talált vírust a gépen. Azóta egy AVG nevû ingyenes programom van, ez az érkezés pillanatában beazonosítja õket. Gyakran frissítik, nekem is olyan rakta fel a gépemre, aki évek óta ezt használja.
egyértelmûen nod32
Sztem is az avast a legjobb, nekem nagyon jól teljesít és nem is húzza a teljesítményt!

Melyik vírusirtó jobb az avast vagy a nod32?

Legjobb válasz: A NOD32. Jobb a heurisztikája (az új, ismeretlen kártevõk elleni védelme); az adatbázisa; gyakrabban frissül; jobb a support-ja; kevesebb a bugja, és még sorolhatnám.

A NOD32. Jobb a heurisztikája (az új, ismeretlen kártevõk elleni védelme); az adatbázisa; gyakrabban frissül; jobb a support-ja; kevesebb a bugja, és még sorolhatnám.
Sok vírusirtóm volt már, AVG-tõl kezdve, Avaston át, Kasperskyig, de a nyerõ a NOD32.
Én is az Avastot használom...eset smart securityval nincs jo tapasztalatom...
Avast
Viszont a vírusos oldalra gond nélkül felmentem vele (nod32), míg avast jelzett, és nem engedett felmenni.
Legjobb a NOD, fõleg ha naponta frissül. Egyébként valaki írta, hogy az Avast vírust talált a NOD-os gépen, hát ez max. azért lehet, mert a NOD csak akkor dobja fel a riasztást, ha használatba kerül a vírusos fájl, vagy ha pl. intézõben azt a mappát nyitod meg, ahol a vírus található.
Véleményem szerint a NOD32 jobb, az Avast viszont ingyen van :)
Nod a legjobb. Méghozzá a Smart Security verziója Meg venni sem kell Mindíg friss ingyenes kódok http://hhuu.net Ha fent van a nod akkor ide csak úgy tudsz fellépni erre az oldalra hogy ideiglenesen a nodban letiltod a webhozzáférés védelmet rálépsz beírod az új felhasználó és jelszó párost és okés. Aztán vissza lehet kapcsolni a web hozzáférés védelmet. 1 hónapig szoktak mûködni a kódok aztán megint el kell játszani.
Ha megveszed, akor nod, egyértelmû. Ha viszont nem akarsz fizetni érte, akkor avast. Nem kehet a kettõrõl egy kategóriában beszélni.
MINDEN be volt állítva. De írtam elõbb is. Ahogy bedugtam, frissített is, de minden nap frissített. Avastom is frissít naponta, vagy 2 naponta, de még nem volt vírusom. Nem ül felette, hnem egybõl tilt. Ráadásul nod azt is megcsinálta, hogy felmentem vele direkt vírusos oldalakra, és avast jelzett, nod nem.
Elsõ voltam: Egyik antivírus szoftver se 100%-os. Mindegyik képes találni dolgokat a másik után. Amúgy az avast! szokott a kártevõk felett ülni, és le se tojja õket. Abban a NOD32-ben be volt állítva a kiterjesztett heurisztika is?
Avast. Ma volt nálam egy legális nodos gép, rendesen beállítva, frissítve. Avast talált vírust rajta, nod simán átengedte.
avast!
nod

Melyik a jobb? Nod32 vagy Avast?

Legjobb válasz: Avast.

Avast.
Én az avast!-ra szavazok.
Avast!!!
Az avast! Most 4.8-asat használok de már gondolkodok hogy átváltsak-e 5.0-re. http://www.avast.com/index#tab2 Én ezt javaslom de esetet semmiképp ne használj!!!!! Az egy agyonreklámozott haszontalan [email protected]!!!!
Ha normálisan beállítod az avastot, nem szívsz vele. Szóval neked akkor valami nagyon nem volt jól beállítva, ha volt vírusod. Esetet akárhogy állítottam, mindig volt vírusom. De döntsd el, ez az én véleményem. Egy mac rajongó sem fogja neked azt mondani, hogy használj windowst, vagy linuxot.
Nod van 2éve, soha se volt még vírusom :) Avastal viszont már én is csúnyán megjártam, pedig netezni is alig netezik, igy alig járok bárhol is.. Nem mondom hogy NOD a legjobb mert egy se tökéletes. Kaspersky talán részemrõl a legjobb de ahhoz kell egy erõsebb gép is :) A lényeg Avastot nem használom többet ;D
Elzõnek: Használd sokáig a smart securitydet:D:D:D Volt, és hát inkább soha többé nem rakom fel. Avast csöppet jobb. Esettel volt vírusom, avasttal még nem. Szerintem ez valamit elárul az esetrõl. 3 éve még jó volt.
A Nod a jobb. Persze nem a sima, hanem az ESET Smart Security.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Avast. Nod már egy rakás [email protected]
már évek óta használom az avast-ot és most elõfizettem az internet security-ra és nagyon jó! a laptopomon viszont nod van(nem sokáig ;) )

Melyik a jobb? Kaspersky vagy Nod32

Legjobb válasz: egyértelmûen a kaspersky, kicsit komolyabb program.

egyértelmûen a kaspersky, kicsit komolyabb program.
Kaspersky! :) (bár én az avastot, és a bitdefendert kedvelem a leginkább.. utóbbit jobbnak tartom.. de néha elég idegesítõ).
+1 Kaspersky
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :)
bár az még hozzá tartozik hogy a 2014-et nagyon elcseszték így a 2013 ajánlott.
A kérdező hozzászólása: Kössz hogy mondod mer akkor azt töltöm le.

ESET NOD32 Antivirus 4. 0 v. ESET Smart Security 4 melyik a jobb?

Melyik a jobb és miért?

Legjobb válasz: én a nod 32-t használom. ami nekem nagyon bevált. persze ezt meg kell venni, de én nekem egy ismerõsöm tette fel.

én a nod 32-t használom. ami nekem nagyon bevált. persze ezt meg kell venni, de én nekem egy ismerõsöm tette fel.
ESET Smart Security 4 tûzfal vírusirtó, spam szûrõ egyben.

A nod32 mellé milyen program kellene még? Melyek a legjobb féreg kém virusirtok?

Legjobb válasz: Spyware Doctor. Igaz hogy fizetõs de crack-kel simán tudod használni

Spyware Doctor. Igaz hogy fizetõs de crack-kel simán tudod használni
Egyik ismerõsöm aki ilyen informatikai dolgokkal foglalkozik a Spyboot-ot ajánlotta meg egy tûzfal is legyen rajta.
Spybot search & destroy. De az újabb NOD32 mellé ez sem kell. Abban van minden.
Az új, 3.0-ás NOD32 mellé is kell kémprogramirtó, illetve tûzfal! Javaslom a SpySweeper kémprogramirtót mind a Smart Security, mind az Antivirus mellé! Ha nem akarsz ennyi féle programot telepíteni, még jobb, ha felteszed a Panda Antivirus+Firewall 2008 programot, ez a géped teljes védelmét ellátja! Én kártevõ, és problémamentesen használom a Pandát évek óta, míg a NOD32 már nemegyszer cserbenhagyott, és megfertõzõdött a gépem.

Melyik jobb vírus irtó program a nod32 vagy az AVG?

Mind a kettő fent van a laptopomon, melyiket töröljem inkább le? vagy jó így hogy mind a kettő fent van?

Legjobb válasz: Ha még nem akadt össze egyiket mindenféle képpen. A nod nevesebb(volt) az avg hasznosabb,de majd mindjárt jól megcáfolnak.Az a jobb amelyiket hosszabb ideig tudod (regisztráltan)használni.

Ha még nem akadt össze egyiket mindenféle képpen. A nod nevesebb(volt) az avg hasznosabb, de majd mindjárt jól megcáfolnak.Az a jobb amelyiket hosszabb ideig tudod (regisztráltan)használni.
Engem avast véd amióta létezik és még gondom nem volt.Avast free és most a 7-esnél járunk.Krekkelt vírusirtót ne használj.Napokig lehetne vitázni hogy melyik a legjobb.
csak tipp volt.
Én tulajdonképpen az avast free antivirusra gondoltam hogy szar viszont avast internet security-t még nem használtam tehát arról se rosszat se jót nem tudok mondani. A kérdezõnek: Az illegális vírusírtó használatát nagy ívbe kerüld el, annál még egy 3 hónapja nem frissített vírusírtó is jobb mint az illegális mert az már maga egy káros vírus.
#6 Ez attól is függ hogy az Avast-ok közül melyik van meg! Mert nekem az Avast! Internet Security van meg és az még egy vírust sem engedett be, két napja meg haveromnak kivédte a trójait is!
Avastot ne, nekem kaspersky internet security van és szerintem ez a legjobb vírusírtó de ha már választani kell akkor nod-ot mondanék de mivel írtad hogy az nem frissít akkor avg. Az avast nem jó, nekem 4 vírust beengedett és a kaspersky rögtön törölte ahogy felraktam.
Jól szolt az Úr. Csak azért ajánlottam mert a nod 32 nem szeret maga körül semmi konkurenciát.Ha nem napra kész akkor nem véd.Ha felteszed az avastot láss csodát naponta többször is frissíti a vírus adatbázisát.
A nem akad össze az azt jelenti hogy a két vírusírtó szépen összeveszik és lesz belölle egy gyönyörû kékhalál!!! Tehát valamelyiket sürgõsen töröld le én mondjuk mind2-õt letõlrölném és szépen tennék rá egy AVAST-ot!
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy nem akadt össze??
A kérdező hozzászólása: a nod mindig azt irja h nem napra kész:/
#10-el egyetértek ezen télleg lehetne vitázni több napig is hogy melyik a legjobb! Én azt mondom hogy legjobb vírusirtó nincs, ez mindentõl függ most lehet hogy ép kivédi leggyengébb vírusirtó is a Trójait ha éppen úgy jön a gépre, de lehet hogy a gépeden a legerõsebb vírusirtó van és nem védte ki a trójait mert a fájlnak a legbelsejében volt ahol éppen nem vette észre! (Tom ez most lehet hogy egy hülyeség ami írtam csak egy példa volt!) Meg ez sztem valamennyire a géptõl is függ ebben biztos vok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!