Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Kenguru (24 db)

Szerintettek melyik a legjobb kenguru? (4 és fél hónapos a kislányom)

Legjobb válasz: szerintem egy mei tai vagy egy ssc (csatos mei tai) sokkal jobb, mint egy kenguru, mert a kenguruban csak úgy lóg a lába a gyereknek, amíg a mei taiban terpeszben van a lába. noj

szerintem egy mei tai vagy egy ssc (csatos mei tai) sokkal jobb, mint egy kenguru, mert a kenguruban csak úgy lóg a lába a gyereknek, amíg a mei taiban terpeszben van a lába. noj
Nekünk Chicco van, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Ahogy megyünk sétálni, már durmol is benne, ha pedig fölkel, akkor boldogan nézelõdik benne. Mi 6 hónaposak vagyunk, és lassan már nem tudjuk ezt a típust használni, mert 8 kg-ig jó.
Nekünk is Chicco van (Chicco go), 5 hetesen már volt benne fél órát, amíg megnéztük a Hollókõi várat.(ellenvéleményeket nem kérek!!). Nagyon sokat volt benne, mi sokat járunk kirándulni. Most már 11 hónapos és 9, 4 kiló, sajnosnagyjából kinõtte. Most háti hordozót akarunk venni. Ilyen van, csak piros-fekete, tavaly áprilisban volt 5990 ft újonnan, most olcsóbb. (http://elefani.eu/shop_artdet.php?shop_id=2113&cikk=termek_3..
egyébként én is használtam ezt a chicco go kengurut, amikor még nem olvastam utána a dolgoknak, igaz nem sokat, 2-3 alkalommal, és szerintem sokkal kényelmetlenebb, mint egy mei tai, vagy egy csatos háti hordozó (nem vázas). szóval volt szerencsém mindkettõt próbálni. nem igazán lehet összehasonlítani komfortban. egy-egy fél órára teljesen jó, de ha egy kétórás nagybevásárlást veszek alapul, akkor sokkal kényelmesebb hosszabb távon a mei tai. noj
Nekünk egy egyszerû "no name" kengurúnk volt. Elöl, hátul szuperül párnázott. Imádott benne lenne, képes volt 2 órát is aludni benne, ha annyit mentünk vele.
Az én kisfiam is 4 és fél hónapos és én már egész pici korától hordozókendõben kötöm magamra, nekem azért "kellett" választanom ezt a magamon cipelõs megoldást, mert van egy kutyám is akivel sétálunk, és könnyebb a gyermekemet magamon vinni mint babakocsival szenvedni!!! De nagyon szeretem ezt a kendõt és az a jó benne h ezt újszülött kortól akár 2 éves korig v mégtovább is tudod használni, mert míg kicsi elölre kötöd, aztán mikor nagyobb lesz a hátadra is kötheted:) !!! Szóval én a hordozókendõt ajánlom, és árban is jó mert 6ezer ftért már lehet kapni!!!

Melyik a jobb? A hordozó kendő, vagy a kenguru?

Most 3 hós a babám, de már 8 kg...szerintetek?

Legjobb válasz: kengurut addig nem lehet hasznalni ahogy tudom, amig nem ül, bar sok kenguru weboldalan 3 honapot irnak, szoval nem tudom mi az igazsag. a hordozokendo nagyon jo, mindenki dicseri, sajnos en nem tudom majd, merem e majd beletenni a babóm, ugyhogy én keresek valamit a kettõ között :D

kengurut addig nem lehet hasznalni ahogy tudom, amig nem ül, bar sok kenguru weboldalan 3 honapot irnak, szoval nem tudom mi az igazsag. a hordozokendo nagyon jo, mindenki dicseri, sajnos en nem tudom majd, merem e majd beletenni a babóm, ugyhogy én keresek valamit a kettõ között :D
Nekünk kenguru van, de az csak 10 kg- ig használható. Nekem a fiam most 6.5 kg és hát elég megterhelõ cipelni. Meg most jönnek a hidegek és még az a sok ruha épphogy összeéri.Szerintem inkább csak kocsiba vidd.
pont, hogy a kendõ az amiben a legkevésbé fájdul meg a mama háta. és a "kendõsök" már több száz éve kapálnak a gyerekükkel az oldalukon, és a hátukon.
Én a hordozókendõt ajánlanám, többféleképpen bele lehet rakni, és nem is olyan bonyolult a felkötése, nekem 1 nap után sikerült. Csak ajánlani tudom. Ha lehet a leghosszabbat vedd meg mert azt a hátadra is tudod majd kötni, ha nagyobb a bébid és nem lesz olyan megterhelõ cipelni mint elöl. És imádják a babák. Mi újonnan Nandut vettünk a legnagyobbat és 6000ft volt. A legolcsóbb használt kenguru is drágább, és semmivel nem tud többet.
Kengurunk van chicco és újszülöttkortól lehetNE használni a gyártó szerint, az eladó szerint pedig , ha erõsebb a baba 2 hós korától rövidebb sétához lehet. A kendõs dolgot nem értem , mert abban is ugyanolyan nehéz mint a kenguruban. A kendõ nekem nem tûnik olyan stabilnak és meg is kell tanulni hozzá a cipelést. Szerintem a kendõsök nem gondoltak az anyukák gerincoszlopára és derekára sem-egyáltalán nincs tartása. De ez csak szerintem.
Nekünk kengurunk van, szeret benne nézelõdni a kicsi. Azért döntöttünk ez mellett, mert az apukája hurcolja ha mindketten vele megyünk és õ hogy nézne ki kendõvel:) De tényleg nagyon jó.

Melyik a legnagyobb Kenguru Kid bolt Pest és környékén? (Dunakeszi, Budaörs stb? ) És milyenek az árak?

Legjobb válasz: Szia. Pesten a X.ker-ben a Gyömrõi úton van egy Kenguru, bár én nem volt ott, így nem tudom milyenek az árai. Üdv.

Szia. Pesten a X.ker-ben a Gyömrõi úton van egy Kenguru, bár én nem volt ott, így nem tudom milyenek az árai. Üdv.
Szia! Azt nem tudom melyik a legnagyobb mi Dunakeszin voltunk vannak olcsóbb dolgok is, de inkább a drágaság jellemzi. Szétnézni megéri bemenni. Én ott találtam babakocsit ami nekem tetszik és árban is még elfogadható. Babaruhák is vannak egész jók és még talán annak is elfogadható az ára.


Bébi hordozókendő vagy Kenguru? Melyik a jobb, mik a tapasztalatok? Milyen fajtát használtok? Márkanév? Pár hetes kortól használnám.

Legjobb válasz: Az összes fajtát kipróbáltam (kendõ, gyûrûs kendõ, mai-tai, kenguru...) de egyértelmûen ez a legjobb. Imádom! http://www.minimano.hu/termekeink/utazas/csatos_babahordozok..

Az összes fajtát kipróbáltam (kendõ, gyûrûs kendõ, mai-tai, kenguru...) de egyértelmûen ez a legjobb. Imádom! http://www.minimano.hu/termekeink/utazas/csatos_babahordozok..
Nekem gremese mei tai-om van. kifejezetten újszülötteknek a rugalmas kendõt szokták javasolni, mi akkor még nem kendõztünk, mert nem is hallottam még róla. a mei tai-t pedig imádom. nektek is biztos be fog jönni a hordozás. kengurut is próbáltuk, az nem lett a kedvencem.
Én pár hetesen a rugalmas kendõt, a késõbbiekben (kb. 3 hónaptól) pedig a mei tai-t ajánlom (nekünk is a gremese nyerte el a tetszésünket :) ). A szövött kendõkkel nincs tapasztalatom, a kengurutól pedig úgy fájt a hátam, hogy soha többet nem venném fel (pedig volt z egyszerûbbtõl kezdve a babybjörnig, szerencsére csak kipróbálásra).

Kenguru, hordozókendő, mei tai? Melyik a legjobb a babának?

Az egészségére gondolok, nem károsak ezek a gerincére vagy másra nézve?

Legjobb válasz: A kendõ újszülött kortól alkalmazható,és az orvosok is ajánlják.Ha már nagyobb a baba,akkor a Mei-tai is jó.Kengurut nem használnék,csak ha nagyon muszáj,és nincs más.

A kendõ újszülött kortól alkalmazható, és az orvosok is ajánlják.Ha már nagyobb a baba, akkor a Mei-tai is jó.Kengurut nem használnék, csak ha nagyon muszáj, és nincs más.
3 hónapos korig kendõ, utána Mei-Tai! Kenguru semmiképpen!
Nekünk "liliputis" mei-tai-unk van, nagyon kényelmes, és már 1 hónaposan beletettem a lányom, a lábát eligazgattam, így teljesen összegömbölyödött rajtam, mint egy zsákban, úgy kucorgott. :) Nagyon szerette õ is, én is. Pláne, amikor hasfájós volt! Nem szakad le a hátam, nem vágja a vállam, és megkötni is egyszerû. A kenguru egészségtelen.
Szerintem mivel a méhben is kuporodik ezért a gerincének a hordozókendõben nem lehet baja, de a mellkasára vigyázni kell, úgy értem volt egy eset amikor visszahivott a gyártó egy hordozót mert a baba benne annyira ráhajtotta a fejét a mellkasára hogy megfulladt:( olyan volt a kialakitása hogy életveszélyes testhelyzteben feküdt benne a pici. Na szóval hordozókendõre szavaznék, a kenguru nekünk nem vált be, abban jobban elmozdult a babám, nem tartotta stabilan.
Én kengurutam az elsõvel is és most a másodikkal is. Hogy melyik a legjobb nem tudom eldönteni, mivel én nem tudtam magara kötni a kendõt, mert túl rövid volt még a leghosszabb is. Kengurút is úgy vettünk, hogy melyik jön ránk! Hát a kövérségnek is megvan az ára! Azonban nekem is szükségem van néha arra, hogy a hasamon legyen a gyerek, mert nem férek el a babakocsival. A kengurut én csak "hozzásegítõ eszköznek" használom, mert mindig tartom a gyereket. Ha rám jött volna, akkor én a kendõ mellett döntöttem volna!
...bocs a gyerek lenyomta a gombot, nem tudtam befejezni: ...viszont az értelmes, hozzászólásokat még kenguru használóktól is szívesen veszem, mint pl 8-as, 13-as! Õk értelmesen leírták a véleményüket minden zavaró felhang nélkül, ezt nekik köszönöm! Az értelmes vitát szeretem, de nem az ész nélküli veszekedést. Viszont még mindig várok tudományos magyarázatot és logikusan meglapozott érvelést a kenguru mellett . Az lenne a legjobb, ha a kétféle magyarázatot végre egymás mellé lehetne állítani. Igazán csak akkor lehetne jó döntést hozni.
Amíg pici volt a lányom (pár hónapos) szeretett hordozókendõben lenni. Aztán azt kinõttük, és vettünk egy Baby Björn kengurut. Imádja! Már olyan 5-6 hónapos kora óta használjuk. Aztán egyszer éppen itt olvastam, hogy rossz a gerincének, meg hasonló rémhíreket, így megkérdeztem az ortopédián, hogy használhatjuk-e. Erre mondta a doktornõ, hogy ezt a fajtát bátran, még jó is a babának. Persze nem reggeltõl estig, de naponta néhány órát nyugodtan lehet benne a gyerkõc. Így én megnyugodtam, mert elég jó hírû ez a doktornõ, biztos nem mond hülyeségeket. A mei tai-ról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem. De ezt a Baby Björn kengurut tudom ajánlani, a felnõttnek is nagyon jó, mert gerinctámaszos, nem érzed a hátadon, ha 3 órát cipeled benne a babát sem. Kicsit húzós az ára újan (32000 Ft), de mi pl 9000 Ft-ért vettük a vaterán.
nekünk kendõnk és kengurunk is van. a kendõ nagyon kényelmes, puha, de én sose tudom úgy felkötni, hogy rendesen tartsa a fejét is, ha elalszik. a kenguru tartja neki, viszont itt lógnak a lábai, mint egy rongybabának és nem is tud annyira helyezkedni. mi mindkettõt nagyon szeretjük, napi szinten használjuk. hasfájós idõszakban szinte csak ezekben volt a babám. hogy káros volt-e, nem tudom, mad kiderül 20 év múlva. de biztos nem olyan káros, mint pl cigizni a babakocsi fölött.
07:48-nqak Én is így vagyok ezzel, engem is le szoktak pontozni a kensdõsök, mei-tai-sok, érdekes. nem hisazem, hogy minden ennyire feket és fehér
Kenguru volt az elsönek-10 éves. és a kicsinek is, aki 16 hós. Neki már hátihordója van, de egy õsanyus oldalon, azt is leszólták:-(((
Érdekes... Ha csípõficam gyanús a baba, akkor kifejezetten ajánlják az orvosok a kengurút. Én nem használtam hordozókendõt, és a kistesónál sem fogok. Egyik ismerõsöm használt, és még egy évesen is egyfolytában rajta lógott a gyerek. Érdekes, az én lánykám elvolt újszülöttnek is a kiságyban, símán elaludt altatás nélkül. És nem lett lelki sérült, nagyon barátságos vidám kislány. Három hónapos korátol, ha olyan helyre mentem, ahol nem fértem el a babakocsival, kengurúban volt, és szerette, semmi baja az izületeinek, 7 hónaposan ült, mászott, és állt, 11 hónaposan elindult járni, és makkegészséges, mozgékony. Szerintem az már megint arról szól, hogy el kell adni egy rongydarabot több ezer forintért, és kell hozzá a reklám. Várom a lepontozást:) :) :) :)
Dr. Marschalkó Péter, a SOTE Oszt.vez. Fõorvosa adott interjút az RTL-en 2010.november.12-én a helyes babahordozásról: http://www.rtlklub.hu/musorok/felketto/videok/106965 Azt hiszem, hogy ez a kérdezõ összes kérdére választ ad.
Elsõ vagyok. Bocsánat. Azt hittem meg kell nézni melyik a rövid, melyik hosszú. Tabu, szaru
*röviden
Most komolyan. Nehéz õket beírni googlebe, és ha nem a helyes van, akkor kijavítja, vagy ha nem is javítja ki, akkor pedig mindenhol ugyanúgy fogja írni.
kamu
kamu :D talu (a madártoll tájszólással) alu (alumínium töviden) Balu (Balázs becézve) szitu (szituáció szlengszóval) szipu (ezt gondolom nem kell magyarázni) Peru (ország) tefu (mozaikszó, a Volán Teherfuvarózói része volt) ha még jut eszembe akkor írok...
akku (az akkumulátor becézve :D) Icu (becézett nõi név, ilyen egyébként sok van, pl férfibe: Pityu) falu halu (hallucináció szlengszóval) Nibiru (a 2012-es világvége hívõk misztikus bolygója :D) tatu (az állat, de akár a két ruszki lezbikus énekescsaj) ha mozaikszavak is jók: CPU (processzor) ECU (autók chipjei) KNSU (cukor alapú szilárd rakéta hajtóanyag) AKSU (az AK-47-es gépkarabély SMG módosulata) #4 voltam
zebu (vmi állat)
marabu (madár) zsaru (rendõr) Off: Hali, Ebcsont, jó újra látni téged. :)

újszülött babának szerintetek ez a kenguru jó lenne? (vagy esetleg, melyiket ajánlanátok? )

http://elefani.eu/spd/194-8802_green/Pierre_cardin_kenguru_8.. Ha tudtok linkeket is küldeni, megköszönném.

Legjobb válasz: Én most egy használt Close-ra hajtok. Amit már egyszer kipróbáltam, az kellemesen vékony volt és 3 mozdulattal fel tudom kötni. Igaz, újonnan elég húzós és csak egyféle pózra használható (elöl), de nagyon kényelmes és praktikus viselet.

Én most egy használt Close-ra hajtok. Amit már egyszer kipróbáltam, az kellemesen vékony volt és 3 mozdulattal fel tudom kötni. Igaz, újonnan elég húzós és csak egyféle pózra használható (elöl), de nagyon kényelmes és praktikus viselet.
Én egyáltalán nem kegurut, inkább hordozókendõt vagy meitait javasolnék. A kenguru ugyanis természetellenes pózban tartja a baba gerincét és a csípõjét is, ami gerincproblémákat, csípõ-fejlõdési rendellenességeket, kisfiúknál pedig here-problémákat is okozhat. Pár ezer forinttal drágábbért már lehet jó minõségû szövött vagy rugalmas kendõt venni: Liliputi rugalmas kb 8000 ft http://www.liliputi.hu Amazonas Lollipop hordozókendõ a függõágybolt honlapján
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, ne vegyél kengurut! Én is hoztam egy linket: http://www.mamami.hu/cikkek/hordozas/6-miben-hordozzunk-baba..
Cybex kenguruk szerintem nagyon jók, nekünk is olyan van. Viszont sajna elég drága, de szerintem megéri, ha sokszor használod. Nagyon kényelmes, praktikus, rengeteg pozícióban tudod használni és sokáig is használható! http://www.brendon.hu/Products/List/kenguruk_948/Cybex
A Close egy hibrid hordozó, eme némi infó róla: http://hordozo.hu/webshop/hibrid/close-caboo-babahordozo-far..
Elsõ vagyok. A rugalmas kendõkkel (bár closeval még nem találkoztam) az a baj, hogy 3 rétegû kötés kell, ami önmagában melegít. ha a szövött kendõ alá pelenkán kívül nyáron nem adsz semmit, az is egy megoldás lehet :) na meg egy textilpelus a pocitok közé, hogy a nedvességet elnyelje :)
Akkor lehet, hogy gézkendõt kéne venned. a Gypsymama és a Calin bleu készít gézkendõt, mi a tavaly nyarat abban húztuk ki, de szerintem csak kis súlyú babával jó, most a 9 kilósommal kipróbáltam és már azért egy óra után vág kicsit. Vagy van a tonga, ami egy hálós erszény, ezt francia weblapon keresztül lehet rendelni. Vagy a koreai csatos, a pognae, ami szintén hálós. Vagy a beco, ami jó drága, de a baba és közted van egy kis szünet, a babát a csatos hordozóva egy panelbe lehet beültetni :)
Akkor szerintem a Hoppe rugalmas kendõjét próbáld ki! Nem meleg, de jó vékony:) Mi egész nyáron azt használtuk!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. kendõm van, de mivel nyári baba lesz, abban összeolvadunk. csak a nagy meleget gondoltam, hogy kihúzom egy kenguruval utána jöhet a kendõ mert másik gyereknél is nagyon bevált.
http://www.liliputi.hu/babahordozas/rugalmas-hordozokendo de teszveszen már akár féláron lehet venni. elõre magadra tudod közni, az elsõ pár alkalom után akár pár mp alatt, ráadásul így egy réteg ruhát is spórolsz a babán ;´)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. most nandu hordozókendõm van. még akkor utána járok a dolgoknak, szerencsére még van idõm. :)

Anyukák, akik kengurut (gerinctámaszos) és mei tai-t is próbáltak, melyik a jobb és miért?

Õszintén szólva nekem van egy nagyon jó kengurum, szeretem, de csak 9 kilóig jó. Az egyetlen előnyét a mei tai-nak itt látom, az 15 kilóig használható, vagy még tovább. Megnéztem, a szerkezete ugyanolyan, mint a kengurumé, a baba szinte ugyanúgy van benne. A terpesz nem olyan nagy, de nem is viszem benne órákig. Néztem a neten, óriási különbségek vannak árban is a mei tai hordozók között. Melyik a jó és miért?

Legjobb válasz: Nekem gremese és bora van. Mármint mt-bõl.Nagyon kényelmes.

Nekem gremese és bora van. Mármint mt-bõl.Nagyon kényelmes.
Én meitai-párti vagyok, nekem gremese van, de használtam egy darabig borát is (kölcsönben volt itt). Ezek nagyon jók.
Hát a terpesz az egyik legfontosabb, hogy helyesen legyen babahordozáskor. Plusz egy kenguruban nem fogsz tudni egy 9 kiós babát elöl cipelni, de szerintem egy 7 kilósat sem. Mei-tai-ban pedig ekkor hátra kötöd, és már mehettek is. a mei-tai, kendõ hozzád idomul és a babádhoz, a kenguruban meg a babádnak kell alkalmazkodnia. Szerintem nagyon gondold meg a mai tai-t, használtan is már hozzá lehet jutni, kényelmesebb, egészségesebb :)
2.vagyok Volt kengurum is, nem jó sem a babának, sem a mamának. Kényelmetlen viselet, fõleg nagy súly esetén, hordja az, aki feltalálta. Meitai nagyon kényelmes mindkét félnek.
Meg kéne nézni élõben. Mert ezek a "noname" mei tai-ok gyakran elég rossz minõségûek (gyenge varrás, nem jó anyag, nem elég széles vállpánt stb). Úgyhogy ez így eléggé zsákbamacska.
Szia!Nem lehet rossz:) Én próbáltam kengurut.Hát egyk másikban 2perc után fájt mindenem és nkább vittem kézben.. Szerintem vegyél az általunk felsoroltak közül. Tümdérputtony is jó:) elsõ.
A kérdező hozzászólása: Ehhez mit szóltok, ugyanolyan, mint a tiétek? http://baba-mama.teszvesz.hu/babakocsi_babahordozo/kenguru_h..
A kérdező hozzászólása: Névtelen is jó, vagy ragaszkodjak a márkáshoz szerintetek? Nem mindegy az ára.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azért tévesztett meg a dolog, mert a képeken elég nagy babák vannak elõrekötve. Ezek szerint a 8 kilós fiamat már hátra kéne kötni, tényleg elég nehéz cipelni a kenguruban is. Néztem használtan is, de nem tudom, mire kell figyelnem, melyik a jó minõség...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mi a különbség a márkán kívül? Kengurut nem használtatok?
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm, ettõl tartok én is...

Melyik az a kenguru vagy hordozó, amit 10kg körüli/feletti vagy nagyobb méretű babának is kényelmes a hordozókendőn kívül?

Melyik az a kenguru vagy hordozó, amit 10kg körüli/feletti vagy nagyobb méretű babának is kényelmes a hordozókendőn kívül???

Legjobb válasz: babbinka, egobaby, magyarinda, liliputi csattos :-)

babbinka, egobaby, magyarinda, liliputi csattos :-)
Gremese, nagyon szuper!
gremese meitai a hátadon, nagyobb babát ott kényelmesebb
én úgy tudom, hogy a kenguruk csak 9kg-ig jók.
elõzõ vagyok nem ego hanem ergobaby
mei tai

Bébikenguru? Melyik a legjobb kenguru egy 6 hetes babához? Mert nem tudom letenni szinte egy percre sem. (márka, típus)

Legjobb válasz: (7 kilón felül ne hordozz már elõl, mert nagyon egészségtelen!) http://hordozo.hu/a-babahordozasrol/hordozoeszkozokrol-szolv..

(7 kilón felül ne hordozz már elõl, mert nagyon egészségtelen!) http://hordozo.hu/a-babahordozasrol/hordozoeszkozokrol-szolv..
Mi Babybjörn active-ot vettünk, de nekünk szempont volt, hogy 1 éves koráig bele tudjuk tenni, mert sokat utazunk, és a reptérre ez a legjobb megoldás nekünk. Elég drága, de kiváló, gerinctámaszos, a 7 és fél kilós fiammal magamon a bevásárlás alatt sem fájdul meg a hátam, pedig 55 kg vagyok :) De én nem tudnék benne semmi házimunkát csinálni, félnék, hogy valami baja esik ott elõl.
Épp 7kg és fél éves. 64cm, lehet, már hátrakötni? Kilátna? Igen, az a gond, hogy elõre akar mindig nézni, kezdetektõl.
Off: 21:16-os, próbáltátok hátrakötni? Mert lehet, hogy az elõl hordozás nem tetszik neki, mert nézgelõdne (és 7 kiló felett amúgy is ajánlatos már háton hordozni).
21:16-os vagyok. Mindenhol azt olvastam, hogy minden baba imádja a mei tait, szinte sehol nem olvastam az ellenkezõjét. Fél éve próbálkozunk, de sajna nem szereti. Azóta is úton-útfélen a kezünkben, vállunkon alszik el, így megyünk a 2, 5 évessel együtt a játszótérre. Kedves Kérdezõ, remélem neked szerencséd lesz és szeretni fogja, bármit is veszel.
21:16-os! Hát igen, van olyan baba, akinek nem jön be. Ezért azt mondom a kérdezõnek: mindenképp próbáld ki a kinézett hordozó, és ha nem tetszik valamelyikõtöknek, akkor más fajtát is! Jó hordozást! :)
Én lányom a kivétel. Állandóan kézben van, így sétálunk órákat, nem lehet a babakocsiba tenni. Vettem mei tait, de sajnos abban sincs el, pénzkidobás volt.....
19:46-os vagyok. Egyébként mi is azért vettünk mei tai-t, mert a babám állandóan kézben akart lenni. Elkezdtük használni, és nagyon megszerettük, és nem csak akkor használjuk/tuk, ha nyûgös, hanem sétához is nagyon sokszor (kirándulásnál is nagyon jó, mert hátrakötve nagyon kényelmes).
A kérdező hozzászólása: de alszik csak rajtam békapózba vagy ágyba mellettem de nem nélkülem
Egy 6 hetes baba nem alszik egész nap egy percet sem??
A kérdező hozzászólása: köszönöm a linket
22:37-es vagyok. Elvileg már akár újszülöttet is lehet hátrakötni (bár én ezt azért nem vállalnám be). De fél évesen már egész nyugodtan! :) (Én a lányomat 4, 5 hónaposan kötöttem elõször hátra.) Eleinte gyakorolj játékbabával, aztán ha jól megy, akkor tükör elõtt "igazi" babával, és esetleg tehetsz le a földre egy plédet/nagypárnát, biztos, ami biztos. Sok sikert! :) (Majd megírod, hogy így bejött-e neki? Mert most már kíváncsi vagyok. :D)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!