Találatok a következő kifejezésre: Melyik a HCG (13 db)

Az émelygés melyik hormontól van a hcg-től vagy a progeszterontól?

Utrogesztánt használok. Kíváncsi vagyok, hogy attól émelygek-e, vagy a baba által termelt hcg-től. Ami jó lenne, mert akkor megnyugodnék, hogy minden ok a picivel. Már volt két missed ab-om! :(

Legjobb válasz: szia. a hcg miatt van. nyugodj meg, mert így nem szabad hozzáállni! minden rendben lesz és kész. :) hány hetes vagy?

szia. a hcg miatt van. nyugodj meg, mert így nem szabad hozzáállni! minden rendben lesz és kész. :) hány hetes vagy?
Szia ne aggódj nem lesz semmi baj csak pozitívan állj a dologhoz nekem is volt már egy baba elvesztésem és most 10+5hkm vagyok.Van olyan is akinek meg semmi terhességi tünete nincs! Ugy hogy nyugodj meg.Csak pozitívan állj a dologhoz minden rendben lesz. hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 7+2 hetes vagyok. Kedden láttam szívhangot. :) Baba 6mm-es volt!
2. válaszoló vagyok nekem 6+5 ön volt 6mm es és nekünk is volt szívhang :) 9+1 en meg már 22mm es volt :)

Melyik a legalacsonyabb HCG szintet kimutató teszt?

Legjobb válasz: Ezt így nem tudom, de nekem a Gabriel a mensi elõtt egy nappal kimutatta.Sok sikert!

Ezt így nem tudom, de nekem a Gabriel a mensi elõtt egy nappal kimutatta.Sok sikert!
a Qoupido a legérzékenyebb(10-es) de nekem a Gravi-Hcg illetve a Coralene is bejött(20-as)

Melyik teszt a legérzékenyebb, ami akkor is jót mutat, ha valakinek később kezd termelődni a HCG?

Legjobb válasz: A Clearblue-t dicsérek, állítólag azért jó, mert bár 50es érzékenységû, de nagyobb felületen szívja fel a vizeletet, így elõbb kimutatja, ha van vmi. Amúgy a 10es érzékenységûek mutatják ki a kevesebb hcgt is.

A Clearblue-t dicsérek, állítólag azért jó, mert bár 50es érzékenységû, de nagyobb felületen szívja fel a vizeletet, így elõbb kimutatja, ha van vmi. Amúgy a 10es érzékenységûek mutatják ki a kevesebb hcgt is.
Szerintem a Clearblue a legjobb.
Egyebkent, ha mar a mensid kesik, akkor az minimum 4 hetes terhesseg, mert a terhesseget nem a fogantatatastol, hanem az utolso mensi elo napjatol szamoljuk. Es igen, szerintem is Clearblue-val tesztelj.
Én is Clearblue-val teszteltem aznap délután, amikor meg kellett volna jönnie, tehát nagyon friss volt a dolog és ráadásul délutáni vizeletbõl, ennek ellenére már halvány pozitív volt. Másnap reggel egy viszonylag noname tesztet használtam (külföldön élek és az egyik drogéria neve alatt futó tesztet) és az már erõs pozitív volt.
Hat nemtudom. En a Clearblue val nagyon racsösztem. Öt db teszt utan kiderült, hogy nem vagyok terhes, hanem hormonzavarom van, nesze neked erzekenyseg. Es a Clearblue teszt raadasul, csak ötvenes erzekenysegü, mig a Corax, vagybarmelyik joval olcsobb teszt huszas. Szoval te tudod, de nem mindig a legdragabb a legjobb.
Az elözö vagyok: Az öt db teszt termeszetesen pozitiv volt!!!
Inkább a ROMED TERHESSÉGI TESZTEKET ajánlom neked! Gyors, megbízható, pontos, és az elmaradt menzesz elsõ napján már kimutatja az eredményt!
Nem ismerem a tesztet, amit írsz. A családban mostanság a csajos Romed testcsíkot használnak. Nõvéremnek az elmaradt mensi elsõ napján kimutatta h terhes. A neten vette és gumit is küldtek hozzá ajándékba:)
Szerintem a ROMED tesztek most a legmegbízhatóbbak! Jókat is írnak róla, jók a tapasztalatok. Nekem ez vált be.

A Medilab teszt negatív, a Gravi-hcg pozitív. Melyik a megbízhatóbb?

sziasztok!

Legjobb válasz: Most akkor megjött vagy még késik?? Nekem gyanus az az egy pozitiv? reggeli vizelettel csináltátok? Ha biztosra akartok menni, menjen el a barátnõd a dokihoz, de most akkor hány napja késik?

Most akkor megjött vagy még késik?? Nekem gyanus az az egy pozitiv? reggeli vizelettel csináltátok? Ha biztosra akartok menni, menjen el a barátnõd a dokihoz, de most akkor hány napja késik?
Én ezek láttán sûrgõsen elmennék dokihoz. Oké hogy kettõ negatív lett, de ha nem vagy terhes akkor mért mutatott volna pozitívat is. A másik meg hogy én is csináltam már ilyen tesztet és sztem nincs olyan hogy alig láthatóan pozitív.
Menejen el nõgyógyászhoz, õ kizárja a terhességet (szerintem tuti nem az) és ott már írathat is gyógyszert. Ezután nem kell aggódnotok.
A kérdező hozzászólása: ja még vmi nem szed semmilyen fogamzásgátlót
A kérdező hozzászólása: na akkor lépésrõl lépésre! Április elején voltunk együtt. Április 14.-én kellet volna megjönni a havijának késett 3rom napot. Megilyedtünk vettünk 1 medilab tesztet ami negatív lett. Na ez tök jó de biztosra akartunk menni ezért 8 nappal késõbb vagyis 23-24 én csináltunk még egy tesztet ez nagyon halványan mutatott pozitívat (ez is medilab volt). Ma vettünk egy másikfajtát (gravi-hcg) ami egyértelmûen negatív lett.
Úristen sok sikert!!! Elvileg ha rendesen szedte... De most akkor megjött neki végül, és csak 3 napot késett ugye? Csak azt nem értem, hogy a 3 közül 2 miért lett negatív és egy miért pozitív...magyarázza már el valaki...
Ha nem szed tablettát, akkor az a 3 nap késés ok, az bármitõl lehet, ha megjött és uolyan mint eddig, akkor nyugodjatok meg.
A kérdező hozzászólása: persze reggel csináltuk mindet
A kérdező hozzászólása: ja és nem érzi magát rosszul nincs hányingere meg ilyesmi
A kérdező hozzászólása: nem késett csak 3 napot
Jobb lesz ha a kisasszon elfárad dokihoz.Nem is a baba a fõ gond, mert megjött, így nem hiszem, hogy babás, hanem az a pozitív jobban zavar, ugyais petevezeték ciszta is okozhat pozitív tesztet, ami lehet oka a késésnek is, és akkor viszont jobb ha minél hamarabb orvos látja.(Tapasztalat!)

11. hetet töltött terhesség idején mért PAPP-A: 9, 21 ug/mL 1, 32 MoM, Szabad béta-hCG: 58, 4 mU/mL 1, 53 MoM értékek megnyugtatóak? Melyek az ideális értékek?

Legjobb válasz: nekem 13 hetesen ezek az ertekek voltak PAPP-A szint: 2790.00 miu/L 1.35 MoM Szabad ß-hCG szint: 60.00 Ng/ml 2.30 MoM Tarkóredõ vastagsága (NT): 1.20 mm 0.76 MoM de igazabol adtak egy olyat is, hogy hany szazalek az esely a down es az edward kórra, abból egyszerubb kikovetkeztetni jok e ezek az ertekek.

nekem 13 hetesen ezek az ertekek voltak PAPP-A szint: 2790.00 miu/L 1.35 MoM Szabad ß-hCG szint: 60.00 Ng/ml 2.30 MoM Tarkóredõ vastagsága (NT): 1.20 mm 0.76 MoM de igazabol adtak egy olyat is, hogy hany szazalek az esely a down es az edward kórra, abból egyszerubb kikovetkeztetni jok e ezek az ertekek.
A kérdező hozzászólása: Kockázat értékelésem: Életkorspecifikus kockázat: 1:1200 Down-szindróma kockázat: 1:1600 Edwards-szindróma kockázat: <1:20000
Szia! A down-kórra mért kockázat kicsit kevesebb, mint az életkorod alapján számolt kockázat. Igazából 1:150 alatti kockázatnál szoktak további vizsgálatot javasolni.

Melyik terhességi teszt jobb, a Corax vagy a Gravi Hcg?

Legjobb válasz: Szerintem a Gravi Hcg.

Szerintem a Gravi Hcg.
A Gravi hcg ismertebb...
Acorax is nagyon jó!

Melyik az a terhességi teszt, amelyikkel a mensi megjövetele előtt lehet már tesztelni? Idáig kettőt vettem (hcg, gabriel), de ezekkel meg kell várni a mensi napját előbb nem használhatóak?

a beágyazódás utáni 3-4 napos terhesség kimutatására melyik teszt jó?

Legjobb válasz: Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.

Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.
A beágyazódás után negyedik nap úgy jön ki, hogy ha kb félidõben van peteérésed és aznap vagy együtt a pároddal, akkor utánna kb a 7. napon fog beágyazódni és erre jön rá a négy nap. Így számolva ez kb az esedékes mestruáció napja. Úgyhogy hamarabb nemigen érdemes egyik tesztel sem próbálkozni, mert nem lesz elég Hcg a szervezetedben amit kimutatna.
nem is tudom, de mindegyikre rá van írva, és a gyógyszertárban is megkérdezheted. :)

Melyik HCG teszt az érzékenyebb? 10, 20, 25, 50? Melyik mutatja ki leghamarabb a terhességet?

Legjobb válasz: a 10-es. de gyakorlatilag csak napokról beszélünk

a 10-es. de gyakorlatilag csak napokról beszélünk
a 10-es érzékenységû mutatja ki legelõször..van olyan, ami a nemvárt mensi elõtt is akár.. de mivel a hcg 48 óra alatt megduplázódik, így tényleg hamar kimutatjáka 20-as, 25-ösök is.. De ha tutira akarsz menni, akkor 10-eset javasolnék!
Szia!én folyamatosan végig teszteltem 10-es érzékenységûvel, de egy õrület volt az egész, azt hittem meghibbanok, mert mindig 2csík volt rajta de ezt persze csak én láttam:) )))) S mire a nemvárt napja lett addigra már a gabriel teszt is kimutatta.S aznap lett egyértelmû pozitív a 10-es érzékenységû tesztem is.Sõt!!Nekem volt olyan, miután ez történt, hogy egy pár nap múlva csináltam még 10-es tesztet és az a többivel ellentétben negatívat mutatott!Meg is rémísztett akkor!! De itt a baba a pocimban:) ) szia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért is kérdeztem pont, amit az utolsó írt, hogy sokaknak - itt olvastam és más fórumokban is - a 10-es érzékenységû nem mutatta ki, amikor már a 25-ös pl igen. Akkor most mi van? Egyem a kefét még pár napig vagy vegyek egy 25-öst boltban (a 10-eseim rendeltek) és próbáljam ki?

Szerintetek melyiknek hihetek? Gravida Hcg 20 érzékenységű vagy a Pregnasens 25 érzékenységű?

Csak azért kérdezem mert a 25 mutatta ki nekem nagyon halványan, hogy pozi a gravida meg azt, hogy nega. MIÉRT???

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Halvány volt, de jól látható és délutáni. Reggel jobb lesz :)

Sajnálom. Azóta meg is jött? Elõfordul, hogy nem tud jól beágyazódni.
Én is.
A kérdező hozzászólása: Igen halvány volt...Ablaknál jobban lehetett látni de fogjuk rá , hogy normál rendes átlagos fénynél is letehet látni...
Elsõ vagyok. Halvány volt, de jól látható és délutáni. Reggel jobb lesz :)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál!3 pozi teszt egyértelmû és labor ami nega:( most akkor ilyenkor mi van???
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam megint de az is ugyan olyan halvány mit az elsõ. De csinálok holnap reggel is egyet!
Na, mi lett?
És vérzés? Mi az, hogy nega? 0 Hcg a vérben?
A kérdező hozzászólása: Inkább csak barnázgatás van. 0.1 IU/ < 5.3 ez a vérképem. de ezt nem tudom elhinni sem....Nem tudom felfogni nagyon rosszul voltam....Ha nem vagyok terhes és csak barnázgattam akkor mi ez ha nem terhesség? Vagy van még remény???
A kérdező hozzászólása: Ja és két dokinál voltam de egyik sem vizsgált meg csak az egyik laborba küldöt másnap vagy is ma vissza mentem az eredményért és akkor másik doki volt megint....(csak labor és eredmény) Ennyi
Ez lemaradt. Igen, terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: És akkor terhes is voltál?
A Pregnasens nekem is pozitív lett, és ugyanabból a pisibõl a Gabriel totál negatív.
A kérdező hozzászólása: Szerinted van értelme megint tesztelnem holnap reggel? Azzal a teszttel amelyik halványan ki mutatta?!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a védõnõ mert elmentem hozzá, hogy ha terhes lennék akkor olyan 3 hetes lennék!
A kérdező hozzászólása: Bocsika mert én a 25 csináltam elõször és az volt nekem halvány pozi! Nem a 20...
A kérdező hozzászólása: De én ezt nem értem nem a 20 érzékenyebb?? Mert én itt olyan is olvastam a 10 csinálom akkor elõbb ki mutatja!! Mert az gyengébb!!! Komolyan én már sajnos ezeken a teszteken nem tudok ki igazodni....
Mert a 25-ös érzékenységû érzékenyebb... Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: És neked nagyon erõs volt a két csík?
Nem tudom, de nekem a Pregnasens már a nemvárt elõtt kimutatta. Az egy jó kis teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!