Találatok a következő kifejezésre: Melyik a GPS (76 db)

Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-ről 2.3-ra? Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól működik rajta?

Elnézést a sok kérdésért de még új vagyok a témában. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-rõl 2.3-ra? Igen. Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Market. Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól mûködik rajta? GPS-t nem tudsz rátenni. Az egy hardver. És már amúgy is van benne.

Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-rõl 2.3-ra? Igen. Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Market. Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól mûködik rajta? GPS-t nem tudsz rátenni. Az egy hardver. És már amúgy is van benne.
A kérdező hozzászólása: 1. Igen de ingyenes a frissítés? 2. A market alatt pontosan mit értesz? (mert lehet hogy én hülyeségre gondolok) 3. Tudom. De milyen programot érdemes rá tenni?
1. Igen de ingyenes a frissítés? Még szép, hogy az. Ott a KIES meg is lehet vele csinálni. Ez gyári samsung program. 2. Gondolom már észrevetted azt a kis ikont a telefonodon amire oda van írva, hogy MARKET. Na az lesz az. 3. Aura, NDrive, Sygic meg ott van a nem egészen hivatalos igo.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.

Melyik az a gps ami androidon wifi nelkul is mukodik?

Legjobb válasz: Úgy érted GPS alkalmazás? Ha minden igaz a Google maps is mûködik úgy, de nem tudom. Sygic Drive, iGO8, TomTom, ezek offline GPS programok. Keress rá "offline GPS software"

Úgy érted GPS alkalmazás? Ha minden igaz a Google maps is mûködik úgy, de nem tudom. Sygic Drive, iGO8, TomTom, ezek offline GPS programok. Keress rá "offline GPS software"
Ha navigációs alkalmazásra gondolsz akkor GPS mellett elég ha bekapcsolod a mobil adatforgalmat, tehát nem szükséges wifi. Ha nem akarsz mobilnetet használni akkor tölts le ofline alkalmazást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, igen offline alkalmazásokat keresnék.

Szerintetek melyik a jobb egy gps keszulek vagy egy telefon gps-el +internet?

a telefon 4inch+ (es kb android vagy ios)

Legjobb válasz: Szerintem telefon GPS-el, internet nélkül. ( elõre telepített térképpel)

Szerintem telefon GPS-el, internet nélkül. ( elõre telepített térképpel)


A samsung telefonokba a gps szolgáltatás ingyenes? Melyik telefonokban ingyenes még?

Legjobb válasz: A GPS egy bárki számára hozzáférhetõ dolog. Nem kell érte fizetni egyik telefonon se. Lehet kapni sima GPS-es eszközöket, ott se kell fizetni azért hogy te navigálgatsz vele ide-oda.

A GPS egy bárki számára hozzáférhetõ dolog. Nem kell érte fizetni egyik telefonon se. Lehet kapni sima GPS-es eszközöket, ott se kell fizetni azért hogy te navigálgatsz vele ide-oda.
A GPS a világon mindenhol ingyenes még. A térkép letöltés már nem feltétlenül.

Melyik telefonon müködik a gps mobilnet nélkül Samsung Galaxy S Advance, Sony Xperia sola, Sony Xperia go, LG Optimus L7 II. És a négy telefon közül melyik a legjobb?

gps, mobilnet, Samsung, Galaxy, S, Advance, Sony, Xperia ,sola, Sony, Xperia go, LG, Optimus, L7, II melyik, jobb

Legjobb válasz: Nem a telefontól függ, hanem az alkalmazott programtól. Amennyiben offline navigációt telepítesz, a navigáláshoz nem kell net. A telefonokba butább GPS vevõt építenek, nem a telefon számolja ki a mûholdak pozícióját, hanem egy szerver melyhez kapcsolódik a telefon a helymeghatározás során. Ez csinál pár kb-nyi forgalmat. Nélküle is talál pozíciót csak eltarthat 10-15 percig vagy tovább. A magánvéleményem pedig 200-500 Ft a mobilnet...

Nem a telefontól függ, hanem az alkalmazott programtól. Amennyiben offline navigációt telepítesz, a navigáláshoz nem kell net. A telefonokba butább GPS vevõt építenek, nem a telefon számolja ki a mûholdak pozícióját, hanem egy szerver melyhez kapcsolódik a telefon a helymeghatározás során. Ez csinál pár kb-nyi forgalmat. Nélküle is talál pozíciót csak eltarthat 10-15 percig vagy tovább. A magánvéleményem pedig 200-500 Ft a mobilnet...
Bármelyiken, csak net nélkül sokáig tart (akár 10 percig is), mire megtalálja a pozíciót. Ezek közül én személy szerint egyike se venném meg.
Nokia HERE navigációja offline-ban ~5-10 másodperc alatt megtalálja a tartózkodási helyet, és ugyanúgy elérhetõ a legolcsóbb Lumiára (520), mint a legdrágábbakra! Ha mobilban navigáció, akkor Nokia! (és nem csak a navigáció miatt jók...)
Advance és Sola a legjobb, a sorrendet eltalaltad. Offline navigációhoz nem szükséges net, csak ajánlott a gyors jel tálaláshoz. Offline képes pl az IGO, Navigon, Sygic, Ndrive program.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: és az Offline képes gps-ek közül valamelyikhez van magyar nyelv??
iGo és a Sygic-hez biztosan van.

Melyik a legjobb fake GPS app iOS-re?

Legalábbis szerintetek, és miért. Köszi.

Legjobb válasz: Fake GPS app? Kifejtenéd?

Fake GPS app? Kifejtenéd?
A kérdező hozzászólása: Azt hittem, a neve egyértelmû. Megadod benne a koordinátákat/térképen kijelölöd a kívánt helyet, élesíted, és ez befolyásolja a GPS-jelet, pl. meg tudod csinálni, hogy Budapest helyett azt jelezze a telefonod, hogy nem ott, hanem Timbuktuban vagy. De közben Pesten, de mégse azt jelzi. És ez akkor kihat a lókációt használó egyéb alkalmazásokra is pl. 4sq, ilyesmi. Nekem amúgy Instagram kiegészítõhöz, az InstaPlace-hez kellene, hogy a korábban készült fotóimmal is tudjam használni, de önmagában ugye csak azt tudom rátenni, ahol ténylegesen vagyok, nem pedig, hogy hol készült.
iOS6 Maps.

Melyik a legolcsóbb mobil amiben van gps?

Mivel mindig eltévedek, talán megoldás lehetne egy ilyen, de nincs sok pénzem rá.

Legjobb válasz: Nokiák nem olyan drágák és GPS terén elég jók.

Nokiák nem olyan drágák és GPS terén elég jók.
move by T-Mobile Domino feltöltõkártyás csomagban 23 990Ft A készülékben gps vevõ van, ehhez még szükséges egy program is, de találsz a Marketen sokat, ingyenes és fizetõs verziót is.

Melyik a legolcsóbb Magyarországon kapható GPS?

Nem kell Térkép szoftver, csak Igo kompatibilis legyen, és 128mb ram legyen benne, jah és új legyen, nem használt.

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyél olcsó GPS-t mert volt olyan nekem h vagy 6 utcával tovább vitt engem.Szval ne olcsót vegyél hanem márkásat.Bye

Szerintem ne vegyél olcsó GPS-t mert volt olyan nekem h vagy 6 utcával tovább vitt engem.Szval ne olcsót vegyél hanem márkásat.Bye
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, mivel te vagy az elsõ, és gondolom segítõ szándék vezérelt. Egyetlen baj van csak: Nem ez volt a kérdés!
Amugy nekem mind1 h miet veszel amit belinkeltél azt is megveheted :D Jó reggelt

Melyik a legjobb GPS progi androidra?

Legjobb válasz: gps status

gps status

GPS navigációra 2 nagy térkép gyártó adja ki a térképeket (Teleatlas, Navteq, TopMap) a három között mi a különbség és melyik a legjobb?

Legjobb válasz: bocsánat helyesbítek "GPS navigációra 3 nagy térkép gyártó adja ki a térképeket (Teleatlas, Navteq, TopMap) a három között mi a különbség és melyik a legjobb?"

A kérdező hozzászólása: bocsánat helyesbítek "GPS navigációra 3 nagy térkép gyártó adja ki a térképeket (Teleatlas, Navteq, TopMap) a három között mi a különbség és melyik a legjobb?"
A miofan fórumon vannak olyan guruk vannak, akiknek ez a téma az életük. Az õ ajánlásuk Magyarországon egyértelmûen a Topmap. De ha valaki kísérletezgetni akar, akkor felteszi a progit egy térképcserélõs skinnel, és össze tudja hasonlítani pillanatok alatt. "Az, hogy melyik térkép a legjobb "szerintem" ízlés kérdése. Az általános vélemény: Kelet-Európában (nálunk is) 1. TopMap és az országonkénti saját gyártók, 2. TeleAtlas, 3. Navteq. Nyugat-Európa: 1. TeleAtlas, 2.Navteq. A Navteq nálunk is bizonyos részén az országnak, elég részletes, jó, de pl. nekem nem szinpatikus. Ettõl persze lehet másnak más véleménye. Van lehetõség térképcserére, amikor a skinben tudod kiválasztani, hogy melyik gyártó térképét akarod használni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!