Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Forma-1-es versenyző (1 db)

Melyik a legismertebb Forma-1-es versenyző?

Legjobb válasz: senna már rég meghalt bár tény h elég ismet és schummaher sem ûzi már ezt a sportot szoval kimi raikönen , fernando álonso és hemilton

1.ayrton senna 2.michael schumaher
Michael Schumacher, Ayrton Senna és Lewis Hamilton
Ha megnézed, hogy kik a legsikeresebbek, abból ki lehet indulni, mindegyik évtizednek megvolt a maga sztárja: http://www.forma1eredmenyek.hu/pilotak
Kezd Massa is ismert lenni, de azért õ még nem annyira.
senna már rég meghalt bár tény h elég ismet és schummaher sem ûzi már ezt a sportot szoval kimi raikönen , fernando álonso és hemilton
Miheal Schumacher, Ayrton Senna
Ha nem tudjátok leírni a neveket helyesen, akkor ne válaszoljatok. MICHAEL SCHUMACHER!!!
schumacher
2007-11-01 21:38 válaszolónak üzenem. Hát nem ismered Ayrton Senna - t? Ha szoktad nézni a Forma 1 - et és még így se ismered, akkor gyorsan járj utána, mert én nem ismerek olyan F1 rajongót, aki nem hallott volna a nevérõl... Segítségedre ott a Google vagy a Youtube. Írd be oda a nevét és kiadja egybõl.
nem Micheal Schumacher hanem Michael Schumacher
Szerintem az elsõ válaszoló valóban két olyan nevet említett meg, akik tényleg nagyon alkottak az autósport történelmében, bár már sajnos nem aktív részesei a mezõnynek. Senna halálával egy igazi tehetséget vesztettünk el. :( Michael Schumacher pedig akár egy élõ legenda. (A második válaszoló viszont, ha már a jelent tartja a legfontosabbnak, akkor megtanulhatná leírni a neveket... ;) )
Most Lewis Hamilton, Kimi Räikkonen Régebben Ayrton Senna, Michael Schumacher
A legismertebb kétséget kizáróan Ayrton Senna. Szerintem még az is ismeri a nevét, aki még az F1-rõl sem hallott soha...
Szerintem mostanság Räikkönen és Alonso is eléggé ismert nomeg Hamilton:s
Ez eléggé szubjektív dolog. Függ még a válaszoló életkorától is. Az idõsebbek valószínüleg Laudát vagy Prostot fogják mondani. A középkorúak Sennát vagy Schumachert. A fiatalabbak Alonsot vagy Raïkönen-t említenék, míg ha valakit mondjuk 10 év múlva kérdeznél meg, valószínüleg Hamiltonra voksolna.
Szerintem Sumi és Senna mellett Lauda is ott van!!!!
Senna? Én nem ismertem... :D
Szerintem 2 név jöhet szóba. 1. Ayrton Senna 2. Micheal Schumacher


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Talpas reflexlabda?

Talpas reflexlabdát akarok vásárolni, lehetőleg olcsón. Ebben kérek segítséget, ha tudtok egy boltot, webshopot linkeljétek!

Köszönöm előre is!

4

Vékony vagyok, de mozogni szeretnék. Tudtok olyan DVD-ket, ingyenes videókat amivel tudnám az alakom formálni?

2

Szerintetek ez így elég mozgás?

17 éves fiú, 80 kiló, magas vérnyomásom volt, de akkor mondjuk szinte alig mozogtam. nem akarok gyógyszert szendi, most elkezdődött a suli, így van heti 2 tesiórám (átlagosnak mondható, nem lazsálunk de nem is hajtjuk túl magunkat)+ heti egyszer kézilabda edzés+ heti 3x konditerem, ahol súlyzós edzéseket csinálok. Ez így elegendő mozgás szerintetek?

1

Lányok! Kezdő hastáncot szeretnék tanulni Kecskeméten, melyik tanárt ajánlanátok? (Kahena-n és Yasmillah-n kívül)

2

Muay Thai (Thai Box) vagy Wing Chun (nem Tsun)?

Most, Thai Boxolok, mert nincs kung fu a közelben de nemsokára elköltözünk ahol mind a 2 lesz. Melyiket válasszam utcára? (Ha Thai Box lesz, mellé Krav Magázok majd)

2

Szakadt tippmix szelvény?

A szelvényemet kettétéptem, amikor az egyik meccsnél megláttam a 0-0-át, később láttam, hogy az nem végeredmény, hanem a meccs félbe lett szakítva.
A vonalkod fölötti számok és minden más számok kiolvashatók. Ki lehet váltani ez alapján, ha bejön a többi tipp? Esetleg ha összeragasztom?

4

Idén melyik legesélyesebb csapat az NBA-ben?

Idén szinte még egy meccset se láttam,de érdekelne hogy mennyire változott a helyzet a tavalyihoz képest?Tavaly ugye elég nagy fölényben volt a miami,és szinte az összes játékosa meg is maradt aki "számít".Szóval,hogy látjátok eddig?Főleg olyanoktől kérdezem akik rendszeresen nézik a meccseket,nem csak statisztikákat.

0

Felülés + diéta, jó ötlet? További lent

Sziasztok 18 adik napja hogy elkezdtem felüléseket és még + hasi gyakorlatokat csinálni, már szépen ment le a hasamról, de most eldöntöttem hogy mellé még diétázni is fogok, erről annyi lenne a kérdésem hogy ez mennyire jó ötlet? Mindenképp kockahasat akarok (nem az a nagyon kigyúrt kocka has hanem csak ilyen simát) és szerintem már nem vagyok messze tőle mert elég kemény a hasam már csak ugye előtte az a zsírréteg, ezért is gondoltam hogy elkezdek diétázni mellé..

Szerintetek így menni fog?

19

BELLICON márkájú vagy hasonló jó minőségi mini trambulint hol lehet kapni?

0

Számszeríj (nyílpuska) hosszabb ideig maradhat felajzva?

Van hogy több hónapig le sem veszem a polcról. A felajzáshoz szükséges segédideg elég ramaty állapotban van már a sokszori felajzástól, félek hogy elszakad. Van egy tradícionális hun íjam is, azt tudom, hogy tilos felajzva hagyni, mert másnapra ki is dobhatom az íjat.
Ez viszont egy számszeríj, ezt sem szabad hosszabb ideig (akár hónapokig) felajzva tárolni? 175 fontos, reflexkaros (tehát nem csigás).

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!