Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Forma-1-es versenyző (1 db)

Melyik a legismertebb Forma-1-es versenyző?

Legjobb válasz: senna már rég meghalt bár tény h elég ismet és schummaher sem ûzi már ezt a sportot szoval kimi raikönen , fernando álonso és hemilton

1.ayrton senna 2.michael schumaher
Michael Schumacher, Ayrton Senna és Lewis Hamilton
Ha megnézed, hogy kik a legsikeresebbek, abból ki lehet indulni, mindegyik évtizednek megvolt a maga sztárja: http://www.forma1eredmenyek.hu/pilotak
Kezd Massa is ismert lenni, de azért õ még nem annyira.
senna már rég meghalt bár tény h elég ismet és schummaher sem ûzi már ezt a sportot szoval kimi raikönen , fernando álonso és hemilton
Miheal Schumacher, Ayrton Senna
Ha nem tudjátok leírni a neveket helyesen, akkor ne válaszoljatok. MICHAEL SCHUMACHER!!!
schumacher
2007-11-01 21:38 válaszolónak üzenem. Hát nem ismered Ayrton Senna - t? Ha szoktad nézni a Forma 1 - et és még így se ismered, akkor gyorsan járj utána, mert én nem ismerek olyan F1 rajongót, aki nem hallott volna a nevérõl... Segítségedre ott a Google vagy a Youtube. Írd be oda a nevét és kiadja egybõl.
nem Micheal Schumacher hanem Michael Schumacher
Szerintem az elsõ válaszoló valóban két olyan nevet említett meg, akik tényleg nagyon alkottak az autósport történelmében, bár már sajnos nem aktív részesei a mezõnynek. Senna halálával egy igazi tehetséget vesztettünk el. :( Michael Schumacher pedig akár egy élõ legenda. (A második válaszoló viszont, ha már a jelent tartja a legfontosabbnak, akkor megtanulhatná leírni a neveket... ;) )
Most Lewis Hamilton, Kimi Räikkonen Régebben Ayrton Senna, Michael Schumacher
A legismertebb kétséget kizáróan Ayrton Senna. Szerintem még az is ismeri a nevét, aki még az F1-rõl sem hallott soha...
Szerintem mostanság Räikkönen és Alonso is eléggé ismert nomeg Hamilton:s
Ez eléggé szubjektív dolog. Függ még a válaszoló életkorától is. Az idõsebbek valószínüleg Laudát vagy Prostot fogják mondani. A középkorúak Sennát vagy Schumachert. A fiatalabbak Alonsot vagy Raïkönen-t említenék, míg ha valakit mondjuk 10 év múlva kérdeznél meg, valószínüleg Hamiltonra voksolna.
Szerintem Sumi és Senna mellett Lauda is ott van!!!!
Senna? Én nem ismertem... :D
Szerintem 2 név jöhet szóba. 1. Ayrton Senna 2. Micheal Schumacher


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jó helyek Magyarországon túrázásra?

Olyan helyre szeretnék menni a jövő héten túrázni Magyarországon belül, ahol eleve kevés ember jár oda túrázni, s viszonylag érintetlen. Erdős, hegyes környékre szeretnénk menni a barátaimmal, de az a lényeg, hogy viszonylag érintetlen legyen (tudom, az országon belül kevés ilyen hely van). Köszi szépen a válaszokat!

1

Zala megyében lehet valahol rúdráncot tanulni?

1

A raja-hungary debrecen-nek mi az elérhetősége?

A raja-hungary ez egy egyesület mely Debrecenbe van. Ez az küzdősport egyesület.

0

Mennyi időn belül látszana szerintetek?

164 cm, 52 kg szóval a súlyommal már hála istennek nincs baj, de a sok fogyás miatt eléggé olyan löttyedt, és egyáltalán nem feszes a bőröm szinte sehol. A combom a legkritikusabb, mert ott még narancsbőr is van, és egy picit még mindig összeér a két combom, és ez nem tetszik...
Nem hiszem hogy egyszerre minden menne, szóval most a hasammal szeretném kezdeni, ami alapvetően lapos, csak ugye nem feszes, és picit sem kockás... mit gondoltok, napi 200 felülés, és 40-50 háton fekve való párosláb emelgetés segíthet? Mennyi időn belül látszana?
(Ha valaki combra tud valamit amitől nem izmos lesz, mert akkor csak még nagyobbak lesznek, hanem amitől a belső comb formásodna.. szóval várom az ötleteket. :D)
15/L

0

Milyen pulzus-tartományban kell kocognom?

37 éves, 78 nyugalmi pulzusszámmal. Vannak különböző kalkulátorok, kiadja, hogy a zsírégetés tartomány 140-150 közötti. De mégis 110 körülit ír. 60-70%. Ez hogy van? Nem értem.

1

Írnátok egy edzőtervet nekem? (12/F, többi lent)

Arról van szó , hogy egy picit ellustultam mostanába és szeretném visszahozni a formám. Kövér nem vagyok szerintem normális testalkatú 160-170 cm , 40-45 KG .

Olyan edzéstervre gondolok , hogy napi 50 gugolás meg fekvő ,ilyenek.
Köszönöm előre is . !

3

Hogyan tudnám javítani a kondimat/fizikumomat?

Az a helyzet, hogy focizok és szeretnék javítani a kondimon/fizikumomon, kérdés, hogy hogyan tudnám.

2

Szeretném magam formába hozni, kicsit izmosodni. Erre az elliptikus tréner alkalmas?

tudni kell, hogy a nullán vagyok, több éve nem végeztem semmilyen rendszeres mozgást. gondoltam ezzel kezdeném, aztán ha jobb az állóképességem akkor lépe tovább valami másra. NEM fogyni szeretnék!

9

Hogyan szálkásítsam magam?

11/F
Tudom elég fiatal de van egy elég szép bicepszem,tricepszem,vádlim...ezeket szertném szálkásítani

17

Szerintetek 6 honap alatt milyen edzésel tudnék kockahasat elérni? Lehetőleg diéta nélkül!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!