Találatok a következő kifejezésre: Melyik a Az (17764 db)

Melyek átlagos, monotonnak mondható randihelyek és melyek a az extrém, fantáziamegmozgató?

Legjobb válasz: Tisztára úgy fogalmazol mint a biosz tanárom akin 4 évig röhögtünk.

Tisztára úgy fogalmazol mint a biosz tanárom akin 4 évig röhögtünk.
18:38 Fiatalság, bolondság.
ezio_auditore, igaz nem volt szép dolog, de emellett õt szerettem a legjobban a tanárok közül. Az is beletartozott a szerethetõségébe, hogy nem tudott fogalmazni és nagyon jó tanár volt :D
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm az építõ kritikát a fogalmazásomért. Jó pofa válasz volt. :) De egyébként tudtok a rosszul megfogalmazott kérdésre kielégítõ választ adni? :)
Monoton: étterem, kávézó, mozi (kivéve, ha a Fûrészt nézitek 3D-ben :D), Elég jó randihelyek: bowling-, teke-, billiárdtermek, rövidebb randi esetén fagyizás, séta, parkban dumálgatás, jók még az extrémebb hobbik (pl.: falmászás), sportok (fallabda, tenisz, stb. ELÕTTE SZÓLJ, HOGY ÚGY TUDJON KÉSZÜLNI!!!), esetleg ha van rá lehetõség, libegõ, állatkert vagy vidámpark. Vagy egyénfüggõ is lehet a dolog. Próbáld meg hozzá minél testhezállóbbra formálni a randit, természetesen úgy, hogy te is élvezd. :) Remélem, tudtam segíteni, sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ez igazán remek válasz volt. Köszönöm szépen!

Sűrgős) Melyik szám az a melynek a) az _1 része 2vel kisebb az 1harmadnál 4? B) az 1negyede 2 vel nagyobb az 1harmadnál d. ) az 1negyede része és az 1harmad része megegyezik?

lehet?leg ne csak az eredményt hanem a számolást is kérnem thx

Legjobb válasz: a, _1 része az nem tudom mi. b, x/4+2=x/3 ezt közös nevezõre hozod: 3x/12+24/12=4x/12, szorzod 12-vel: 3x+24=4x majd kivonsz belõle 3x-et: 24=x és valóban 24/4+2=24/3 (6+2=8) c, hát c az nincs d, x/4=x/3 akkor és csak akkor ha x=0 ezt nem magyaráznám

a, _1 része az nem tudom mi. b, x/4+2=x/3 ezt közös nevezõre hozod: 3x/12+24/12=4x/12, szorzod 12-vel: 3x+24=4x majd kivonsz belõle 3x-et: 24=x és valóban 24/4+2=24/3 (6+2=8) c, hát c az nincs d, x/4=x/3 akkor és csak akkor ha x=0 ezt nem magyaráznám

Spanyolba honnan tudjam melyik szavaknál melyik 'A, Az' megfelelőt (La, Le, Lo) kell használni?

Legjobb válasz: leszögezném: nem tudok spanyolul, de a lakótársam spanyol és pár dolgot már megtanultam bonita - bonito nõnem-hímnem, "a" van a végén ha nõnem, "o" ha hímnem vapa-vapo vagy vape nõnem, hímnem, semleges oso-osa - hím medve - nõstény medve gondolom az "l" után ennek megfelelõ betût kell használni, de majd megkérdezem holnap (mármint ma)

leszögezném: nem tudok spanyolul, de a lakótársam spanyol és pár dolgot már megtanultam bonita - bonito nõnem-hímnem, "a" van a végén ha nõnem, "o" ha hímnem vapa-vapo vagy vape nõnem, hímnem, semleges oso-osa - hím medve - nõstény medve gondolom az "l" után ennek megfelelõ betût kell használni, de majd megkérdezem holnap (mármint ma)
csak most kezdtem spanyolul tanulni de már én is tudom hogy a névlõk : El, La , Los, Las
el = hímnemû fõnév határozott névelõje la = nõnemû fõnév határozott névelõje le = névmás, jelentése kb. "neki" vagy "õt" vagy "ezt" stb. lo = névmás, jelentése kb. "azt", "õt" Az utóbbi kettõ tehát nem névelõ. Ne is foglalkozz velük, ha most kezdted a spanyolt. Hogy melyik szó milyen nemû, az benne van a szótárban. Általában az -a végûek nõnemûek, kivéve pl. görög eredetû szavaknál. Az -o végûek hímnemûek szoktak lenni, kivéve, amikor nem. Az -e végûek és mássalhangzó végûek gyakran hímnemûek, de néha nõnemûek. Van egy vagon szabály erre is, és mindegyik alól van kivétel. Vegyél egy nyelvtankönyvet, mert anélkül úgysem tudsz megtanulni spanyolul, ahogy más nyelven sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek de azt honnan tudjam h melyik szó nõnemü és melyik nem?
Meg kell tanulni:) az imént már leírták hogy hogyan lehet õket a legkönnyebben felismerni de az elején sajnos meg kell õket tanulni ott van a szótárban a szó mellett. Sok sikert:) Egyébként én is most kezdtem spanyolul tanulni és sztem annyira nem nehéz :)


Melyek a az új electro/house/dance számok?

A hétvégén rendezek egy házibulit és arra kellenének zenék! Kérlek titeket segitsetek!! :))
Plüsskutya.
Tudod, lehet kapni ilyen kisméretû plüsskutyát. Semmi gond vele, még csak orvoshoz sem kell vinni. Nem pisil, nem kakil, és enni sem eszik. Idõnként meg kell mosni, viszont beolttatni sem kell. Nem betegszik meg, és fésülgetni sem kell. Csupa elõny!
Nem értek nagyon a kutyákhoz, de szerintem semmiképp ne válassz fajtisztát, mert velük sok gond van! Nekem is volt fajtiszta kutyám, és mindig kifordult a szeme, ezért mindig meg kellett mûteni, és hamar meg is halt, míg van egy korcsom is, aki még mindig él, pedig már nagyon öreg!
Hónalj kutya
Nekünk tacskónk volt, tündéri, gyönyörû, értelmes, okos. Imádtam. Nyáron elvolt éjjel-nappal kint az udvarban, persze vacsizni, meg ha egyébként akart, akkor bejárt a lakásba. Télen azért bent aludt, de ha éjszaka ki kellett mennie, akkor odaállt az ágyunk mellé, megrázta a hosszú füleit, amire felébredtünk. Elvégezte a dolgát, visszafeküdt. Soha nem volt vele gondunk.
Az egészséges kutyát nem kell orvoshoz vinni és az egészség a minõségtõl
Az egészséges tacsink is megkapta minden évben a maga szuriját. Meg is volt miatta sértõdve minden alkalommal 2-3 napra. Olyankor azon kívül, hogy elfogadta a kaját (mert azért esze volt!), nem volt hajlandó "szóbaállni" velünk. :) )) Nagyon érzékeny lelke van a tacsinak, ha valami olyasmi történik nagyon a lelkére tudja venni a dolgokat. Ezt komolyan mondom, tacsit csak akkor válassz, ha minden nap tudsz rá minimum 1-2 órát fordítani, játszani vele, stb. különben azt hiszi, hogy nem szereted, és ezt nagyon a szívére veszi.
A szépség relatív, mennyire kicsi a kicsi? Egészségügyileg meg vagy egy megbízható kennelbõl kell kutyát venni, vagy egy jól sikerült mixet örökbe fogadni. A nyomott orrú, rövid lábú-hosszú gerincû kutyáknak általában meg van a fajtára jellemzõ betegségeik. Tehát mopsz, bulldog, tacskó, bassett hound... ilyen szempontból problémás lehet. Ami nekem elsõre eszembe jutott az a törpe pincser illetve a schnazi (igaz évente 2x kozmetikába kell vinni a szõre miatt). Ha olyan kutyát szeretnél amivel az ég világon semmi nem történhet, akkor meg tényleg a plüsskutya a nyerõ. Fajtaválasztásnál meg erõsen vedd figyelembe az adott fajta igényeit, jellemét és hogy az tetszik e /passzol e hozzád, ne a küllem alapján dönts.
itf taekwondo
a kickbox. nincsen benne comb rúgás, ami az egyik legkellemetlenebb rúgás fajta, fõleg ha a térdedbe rúgják folyamatosan. egy jól betalált belsõ térdrúgás, 1 hétre is lesántíthat. az edzéseken is a víváson van a hangsúly, nem a kakaskodáson.
Az MMA mert az önmagában csak egy szabályrendszer...
Szerintem a nem a legdurvább a sakk.
Akkor a thai boxot ne válaszd mert ott nem levegörúgás van én is olyanokat kapok... csak úgy lilul a felkar, comb és olykor gyomorszáj is fáj a tolórúgástol de különben nagyon jó sport!

Szerintetek melyik a az elviselhetőbb a két életforma közül? Tudom, hogy mindkettő csonka, de mégis!

Ha valakinek nincsen családja, vagy azért mert nem számíthat rájuk és egyedül érzi magát, vagy azért mert már nem élnek, de van egy párja. Vagy valaki akinek van egy nagyon jó családja, aki szereti és törődik vele, de szerelme nincsen. tudom, hogy egyik se jobb a másiknál, de ha mégis választani kéne.

Legjobb válasz: Hát felnõttkorban mindenképp a pár...

Hát felnõttkorban mindenképp a pár...
Család.
Akinek van egy párja, annak kvázi családja is van.
M2, ha jobban el vagy eresztve M3.
A kérdező hozzászólása: M3 Omron ment tönkre, az helyett melyik újabb OMRON-t ajánljátok?

Melyik fogás az amelyiket a profi street workoutosok használnak?

pl.:madárfogás,függeszkedő fogás

Legjobb válasz: Variálni kell, Mikor melyik esik jól, és hogy kivitelezés szempontjából melyik az ideális. Bicebszre szûk alsó fogás, hátra széles felsõ.

Variálni kell, Mikor melyik esik jól, és hogy kivitelezés szempontjából melyik az ideális. Bicebszre szûk alsó fogás, hátra széles felsõ.
Mindet használják, a változatosság kedvéért is, és az ideálisabb kivitelezés érdekében is.
A kérdező hozzászólása: de melyik a szabvány fogás ami a leggyakoribb és a legjobb?
Melyik gyakorlatnál?
A kérdező hozzászólása: húzódzkodás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!