Találatok a következő kifejezésre: Melyik a A pharmatex hüvelykúp (3 db)

Gyógyszertárban kérdezd meg.
Ha jól utánaolvastok megtudhatjátok hogy ezek a tabletták, kúpok kis mennyiségû spermium megölésére használhatóak, szóval ha a párod beléd élvez, akkor 100%-os lesz a terhesség.....óvszer mellett jó használni, ha esetlegesen kiszakadna!
Óvszerrel és azzal a kúppal, vagy tablettával teljesen tuti a védelem.Én a tablettát használom, könnyen fel lehet tenni, semmi különös.Viszont tisztálkodni még 2 órán keresztül nem szabad.Az engem eléggé zavar.
A kérdező hozzászólása: én úgy szeretném használni hogy óvszerrel együtt, így egymagába nem nagyon bízok benne:S
Vagyis nem tõle:) Hanem mellette.
Én a tablettát használtam, nagyon könnyû feltenni, de sajna terhes lettem tõle.Már nem használom.
Az egyik ismerõsöm épp most esett teherbe a használata mellett...
a kuppal kapcsolatban azt olvastam, hogy nem egy nõ esett teherbe, ki ezt a készitményt használta fogamzásgátlóként. saját tapasztalatom meg az, hogy büdös és undorom volt tõle. szagától, a látványa is rosz volt. ahogy a maradéka kifolyt a barátnõmbõl. amugy én helyeztem fel neki. nem nehéz. (30f)
A kaktuszt. 99FL
a hüvelykúpot könnyebb felhelyezni, nyilván...
vagy azt helyezd fel amelyiket a doki írta ki. az fog hatni ha fertõzésed van. de amúgy a betegtájékoztatóban le van írva hogyan is kell alkalmazni.
Utolsó, óriási baromságot mondtál. Az tény, hogy a Pearl indexük alacsonyabb, kb. 0, 3-1, 6. De ez nem jelenti azt, hogy mindenképp terhes lesz az ember vele, én pl. 2 éve nem lettem terhes, rendesen használom. Ettõl még nyilván mérlegelni kell, hogy a párkapcsolat és élethelyzet függvényében bevállalható-e a kicsit nagyobb kockázat.

Melyik a legbiztonságosabb? A pharmatex hüvelykúp krém vagy kúp? Vagy a patentex oval? Mennyi az esélye ha ezeket gumival használom hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd,én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával,mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...

Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd, én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával, mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ további tapasztalatokat várok:)
Én önmagában használtam fél évig kúpot, vagy krémet! Nem lett belõle semmi gondom, szerintem egész biztonságos, de azért "félidõben" nem élvezett el belém sosem a barátom...:) Biztos, ami biztos... Egyébként a krém talán biztosabb, 10 óra védelmet ad, felhelyezed, és egybõl hat! A krém 4 órán át hat, de csak 10 perc felhelyezés után...de az túl sikos hatást is ad. Szóval én a krémre voksolok!;)
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik biztonságosabb??nem értem
Én a pathentex kúpot használtam hét hónapig. Nekünk bevált. mert nem lettem állapotos. És az orvosom is azt mondta, hogy sokkal megbízhatóbb a többi kúpnál és krémnél!

A Pharmatex termékekből melyik a legjobb? Mi a különbség a hüvelykúp és a tabletta között?

Legjobb válasz: nekem az aplikátoros krém jött be, mert azt közvetlen elötte raktam fel.

nekem az aplikátoros krém jött be, mert azt közvetlen elötte raktam fel.
Szia! Én Pharmatex tablettát használtam, de nálam az volt a gond, hogy csípett, néha a párom is érezte a csípõ érzést. Szex elõtt 10 perccel kell felhelyezni. És még másnap is "folytam" tõle...
Nekem a krém jött be a legjobban, mert azt csak kinyomom és máris védett vok 10 órán keresztül.Persze ha többször szeretkeztek akkor mégegyszer kell használni! A hüvelykúpnál várni kell 10-15 percet, a tablettát nem ajánlom, mert azt is próbáltam és nehezen oldódik fel és elõtte be kell vizezni, szóval nem jó.Ja és feltétlen tarts be, h. elõtte 2 órával és utána ne mosakodj, mert a szappan v. tusfürdõ elbontja a hatóanyagot!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!